bill_thes Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 παιδια η τιμη των 99 ευρω ισχυει και για τα saturn Θεσσαλονικης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Στο εγχειρίδιο γράφει οτι μπορεί να προβάλει παρουσιάσεις ξερει κανείς σε τι φορματ και πως; παρουσιασεις Powerpoint εννοεις? αν ναι, τοτε γινεται πολυ απλα και ευκολα με καποια office suite παιδια η τιμη των 99 ευρω ισχυει και για τα saturn Θεσσαλονικης? το επιβεβαιωσα στο ιντερνετικο φυλλαδιο της Θεσσαλονικης. για αθηνα δεν ειδα κατι:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telios_ Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Παιδια εγω τωρα το πηρα και το κινητο ειναι απλα τελειο..δεν καθομαι να λιωνω στις καφετεριες με τα facebook και τις βλακειες οποτε το wi fi ποσος με απασχολει αν εχει η οχι... εχω ιντερνετ και το πληρωνω 22 ευρω τομηνα δεν θελω να εχω ιντερνετ ακομα και στην ****** του κλαμπ που θα παω μην τρελαθουμε κιολας... το 5800 εχει 200 ευρω και αυτο το πηρα 130...70 ευρω για wi fi ειναι πολλα και πρεπει να δουλευω 2,5 μερες για να τα βγαλω οποτε ακυρο... ειναι πολυ γρηγορο εχει gps που ειναι το πιο σημαντικο για μενα εχει touch screen δεν κολλαει καθολου το εχω φορτωσει 50,000 εφαρμογες πανω....απλα το τελειο κινητο αν δεν θελεις να εισαι gadget kai tech freak...οσοι δεν εχετε χρημα και θελετε ενα παρα παρα πολυ καλο κινητο παρτε το ειναι τελειο.... και οσο για το φυλλαδιο των saturn ειναι μουφα καθως δεν υπαρχει προσφορα το κανανε για να τραβηξουνε κοσμο και να πουλησουνε 2 κινητα LG που τα βγαλανε και αυτα τυχαια επισης 99 ευρω... Πηγα την δευτερη μερα της προσφορας και μου ειπανε δεν εχουμε αλλα εχουμε 2 αλλα LG..... μιλησα με ενα παιδι που 08:40 στηθηκε εξω απο το μαγαζι πρωτη μερα προσφορας ανοιξαν οι πορτες ητανε ο πρωτος πελατης και του ειπανε "ααααχχχ λυπαμαι εξανλτηθηκε...εχουμε ομως αυτα τα πολυ ωραια LG στην ιδια τιμη" --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited August 1, 2010 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drT Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Εχω ψάξει αλλά δεν βρίσκω απάντηση στο πρόβλημά μου. Εχοντας επιλέξει ως θέμα αρχικής οθόνης "Γραμμή συντομέυσεων" και έχοντας επιλέξει να εμφανίζονται η Μουσική, το Ραδιόφωνο και το Ημερολόγιο, αυτά δεν εμφανίζονται στην αρχική οθόνη. Μου διαφεύγει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Εχω ψάξει αλλά δεν βρίσκω απάντηση στο πρόβλημά μου. Εχοντας επιλέξει ως θέμα αρχικής οθόνης "Γραμμή συντομέυσεων" και έχοντας επιλέξει να εμφανίζονται η Μουσική, το Ραδιόφωνο και το Ημερολόγιο, αυτά δεν εμφανίζονται στην αρχική οθόνη. Μου διαφεύγει κάτι; Οι επιλογές μουσική και ραδιόφωνο εμφανίζονται όταν ακούς κάποιο από τα 2. Όταν δεν παίζει η μουσική ή το ραδιόφωνο τότε δεν εμφανίζονται στην οθόνη αναμονής. Το ίδιο συμβαίνει και με το ημερολόγιο, αν δεν υπάρχει κάποια καταχωρημένη εγγραφή τότε δεν έχει να εμφανίσει κάτι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Aπό ότι έχω δει εμφανίζονται μόνο όταν έχεις την γραμμή επαφών ως θέμα αρχικής οθόνης και μόνο όταν έχεις κάποια ειδοποίηση στο ημερολόγιο ή έχεις ανοικτό ράδιο-mp3 player. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drT Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα πως δουλεύει, έχεις δίκιο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-5230-Black-Navi-Edition-002P996.htm 179 €.....:lol::lol::confused:;), ε δε πάνε καλά αυτοί,99 € στο Saturn-φανταστείτε τι κέρδος έχουν(γιατί και στο ΠΛΑΙΣΙΟ παραεισαγωγή είναι τα 5230 Navi;))..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 navi edition? http://www.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC-hysterical.gif τι διαφορά έχει από το κανονικό; Μην μου πείτε το Ovi Maps... http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_twiddle-thumbs.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) navi edition? http://www.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC-hysterical.gif τι διαφορά έχει από το κανονικό; Μην μου πείτε το Ovi Maps... http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_twiddle-thumbs.gif Οχι,το χρώμα του είναι πιο σοβαρό,μαύρο και η βεντούζα.....:lol:;),εδώ σου λέει βάλε και μια βεντούζα στο κουτί και είναι Navi Edition(βλ. Ε52,2710 Navi Edition,X6....κλπ). Edited August 3, 2010 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telios_ Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Δεν ισχύει το φυλλαδιο στα saturn απατη ειναι..δεν το ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travolta Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Too late ! Μολις εκανα αλλαγη σε 0585611 και αυτη τη στιγμη κανω την αναβαθμιση ! Ποιες ειναι οι επιπτωσεις τωρα απο την αλλαγη? Χανεται η εγγυηση? ναι και βεβαια χανεται ι εγγυηση παραποιεισι στοιχειων ειναι αυτο που εκανες αμα το πας ποτε για service θα το δουνε και θα το καταλαβουνε και βγαινει αυτοματως εκτως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas3121 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά ! Το πρώτο μου post εδώ...συγχωρέστε με για τα όποια λάθη ή αφέλειες. Λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες απέκτησα το 5230. Μιας και δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει GPS....φαντάζεστε "έπεσα με τα μούτρα". Χρησιμοποιώ ήδη τους χάρτες ovi. Είμαι συνδρομητής στην Cosmote...και όταν επικοινώνησα μαζί τους για να ρωτήσω αν έχω χρέωση για τη χρήση του gps....δεν έβγαλα άκρη:blink: Το ίδιο συνέβη όταν τηλεφώνησα στο OTEshop που πήρα το κινητό. Χρησιμοποίησα μια κάρτα what's up ενός φίλου για να το τσεκάρω και είδα ότι δεν "έπεσαν" οι μονάδες μετά από χρήση του gps....όμως ακόμα δεν είμαι σίγουρος για την κανονική μου σύνδεση(με συμβόλαιο) - Δεν θα ήθελα να πάθω κανά έμφραγμα με τον επόμενο λογαριασμό. Βλέπω ότι κάθε φορά που το χρησιμοποιώ κατεβάζει 3-4 Kb...... Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τη χρέωση ? Τι πληρώνουμε για τη χρήση του gps ??? (έχω συμβόλαιο Cosmote120 χωρίς κάποιο πρόγραμμα για internet) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά:) Κώστας Edited August 8, 2010 by Kostas3121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλώς ήρθες στο myphone. Η χρέωση οφείλεται στο A-GPS το οποίο βοηθάει στην γρηγορότερη εύρεση της θέσεως σου. Αυτά που κατεβάζει είναι τα 3-4kb που είπες και τα κατεβάζει όταν ανοίγεις την εφαρμογή. Αν θες όμως μπορείς να απενεργοποιήσεις το A-GPS έτσι ώστε να μην χρεώνεσαι. Για να το απενεργοποιήσες απλά κάνε το παρακάτω, Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Γενικές > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού θέσης και απενεργοποιώντας την επιλογή «Υποβοηθούμενο GPS». Για πιο πολλά διάβασε και το S60 5th Edition Platform FAQ, έχει πολλές πληροφορίες και για το πως λειτουργεί το GPS αλλά και πολλά άλλα τα οποία θα σε βοηθήσουν να μάθεις πως λειτουργεί το symbian. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas3121 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) ^ Σ'ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση. Δηλαδή απλά απενεργοποιώ το A-gps.....και χρησιμοποιώ την πλοήγηση χωρίς κανένα κόστος, έτσι; ΥΓ. Απ'ό,τι κατάλαβα το A-gps βοηθάει να είναι πιο γρήγορη η ανταπόκριση από τους δορυφόρους. Μήπως ξέρεις ποια ακριβώς είναι η χρέωση για αυτά τα λίγα Kb ?? Edited August 8, 2010 by Kostas3121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 ^ Σ'ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση. Δηλαδή απλά απενεργοποιώ το A-gps.....και χρησιμοποιώ την πλοήγηση χωρίς κανένα κόστος, έτσι; ΥΓ. Απ'ό,τι κατάλαβα το A-gps βοηθάει να είναι πιο γρήγορη η ανταπόκριση από τους δορυφόρους. Μήπως ξέρεις ποια ακριβώς είναι η χρέωση για αυτά τα λίγα Kb ?? Καλημέρα. Ναι απενεργοποιώντας το A-GPS και την χρήση δικτύου (πάλι μέσα από την διαδρομή Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Γενικές > Εντοπισμός θέσης > Διακομιστής τοποθεσίας > Σημείο πρόσβασης) δεν θα χρεώνεσαι απλά θα αργεί για να βρει την θέση σου. Ναι το A-GPS βοηθάει στην πιο γρήγορη εύρεση της θέσης σου. Η χρέωση εξαρτάται από το πάροχο σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas3121 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 ^ Το δοκίμασα σήμερα, με ενεργοποιημένο μόνο το gps, δεν χρέωσε/κατέβασε τίποτα και δούλευε άψογα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Όταν έχω επιλεγμένο το αθόρυβο προφίλ, στα SMS η δόνηση χτυπάει μόνο μια φορά και με λιγότερη ένταση από το κανονικό προφίλ. Διορθώνεται κάπως αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konajiji Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Καλησπερα σε ολους και ολες, εχω και γω που λετε το 5230 και προχθες το εκανα αναβαθμηση με το Nokia software updater στην τελεφταια εκδοση λογισμικου και αντι να διορθωσει αυτο χειροτερεψε, το προβλημα ηταν οτι μου τελειωνε την μπαταρια αποτομα μετα τις 3-4 γραμες και τωρα εκει που λειτουργει σβηνει και αναβει παλι μονο του,δωστε καμια ιδεα... ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Κάνε hard format. Η διαδικασία περιγράφεται στο S60 5th Edition Platform FAQ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konajiji Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Κάνε hard format. Η διαδικασία περιγράφεται στο S60 5th Edition Platform FAQ. Το χα κανει πριν κανω post, το κανα και για δεφτερη φορα αναβαθμηση αλλα τιποτα παλι, εχει κανενας το ιδιο προβλημα με την τελευταια εκδοση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Να υποθέσω ότι έκανες format και στην συσκευή και στην κάρτα μνήμης. Καταρχάς βεβαιώσου πρώτα ότι δεν είναι προβληματική η μπαταρία.Πήγαινέ την για έλεγχο σε κάποιο service. Στην συνέχεια θα πρότεινα να δεις πως συμπεριφέρεται η συσκευή χωρίς κάρτα μνήμης και χωρίς κάρτα sim,αν είναι δυνατόν. Αν δεν δεις αποτελέσματα,τότε καλό θα ήταν να το πας για έλεγχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) Κλασσικά, σύνδεση κινητού με pc και αναβάθμιση μέσω Nokia Software Updater ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ NOKIA 5230 ΘΑ ΕΧς ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ WI-FI??....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited August 15, 2010 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Οχι βέβαια. Από που προκύπτει αυτό ;:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Αφαιρέθηκαν posts! Nα υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης: - Απαγορεύονται τα κεφαλαία. - Απαγορεύονται τα greeklish. - Απαγορεύονται οι ύβρεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts