filipsyros Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Παιδιά καλησπέρα, μπορει κάποιος να μου πει πώς λειτουργεί το gps στο συγκεκριμμένο κινητό γιατί δεν μπορώ να βγάλω καμία άκρη; Χρειάζεται να αγοράσω τους χάρτες ή τους έχει ενσωματωμένους στη συσκευή; Θα χρειαστώ και κάποια κάρτα sd για να τους βάλω; Eυχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω τη βοήθεια σας!! Καληπσερα!! Δες εδω ;) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Αγόρασα το κινητό από το πλαίσιο το πλήρωσα κανονικότατα και μετά την αναβάθμιση πάνε τα Ελληνικά...από ότι διάβασα εδώ αυτό σημαίνει πως το κινητό δεν ήταν για την ελληνική αγορά. 1) Μπορούν να το κάνουν αυτό; 2) Αν το πάω στην νόκια θα μου πάρουν λεφτά για τα ελληνικά; 3) Την διαδικασία να περάσω μόνος μου τα Ελληνικά την διάβασα εύκολη είναι αλλά χάνω την εγγύηση; Έτσι μου έρχετε να το πάω πίσω για DOA. Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Καλησπέρα.:) 1)Το θέμα δεν είναι αν μπορούν να το κάνουν η όχι αλλά ότι το κάνουν χωρίς να ενημερώνουν τον υποψήφιο αγοραστή. 2)Υπάρχει μια χρέωση περίπου 15 ευρώ και μαζί έχεις και εγγύηση για software. 3)Μην σε ανησυχεί κάτι τέτοιο.Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 1) για αυτό θα τους το πάω πίσω για DOA να αρχίσουν να πληρώνουν τις μαμακίες που κάνουν 2) Αυτό δεν παίζει με τπτ το πλήρωσα κανονικότατα 150 euro να το είχαν πιο φθηνά η από κανένα παρακμιακό μαγαζί να το δεχθω 3) Με αλλαγμένο product number η alpha copy σίγουρα δεν θα το δέχεται για εγγύηση οπότε να υηποθέσω πως θα με καλύπτει η εγγύηση του πλαισίου. Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 @deathlok Πλέον δεν υπάρχει Alpha Copy. Δεν έχει σημασία αν έχεις αλλάξει το product code στην συσκευή. Η εγγύηση φαίνεται από το ΙΜΕΙ της συσκευής. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) στην γενικότερη αναζήτηση που έκανα για το πως μπορώ να βάλω ελληνικά έπεσα πάνω σε αυτήν την σελίδα-οδηγό όπου αναφέρει μεταξύ των άλλων "αν χρειαστεί να πάει το τηλέφωνο στο service και το product code δεν είναι το ίδιο με αυτό που είναι στο ταμπελάκι στο κάτω μέρος της συσκευής, η Nokia σε συνδυασμό με το imei ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ της συσκευής!!!" μύθος η πραγματικότητα; Edited May 22, 2010 by stendor Αφαίρεση συνδέσμου ο οποίος οδηγεί σε site με σπασμένο λογισμικό. Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Τυπικά ισχύει αυτό που λες. Τουλάχιστον στην Alpha Copy. Πλέον με την Alpha Copy εκτός του παιχνιδιού δεν πρόκειται ποτέ κανείς να ασχοληθεί με το εάν έχεις αλλάξει εσύ το product code. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grey_fox Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Καληπσερα!! Δες εδω ;) Eυχαριστώ φίλε μου, για την απάντηση σου. Θα κοιτάξω λοιπόν πρώτα να βρω καλώδιο για να συνδέσω τη συσκευή και ύστερα μπορεί να σας ξαναενοχλήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 καλησπερα σε ολους, εχω ενα προβλημα στη συνδεση του κινητου μου νοκια 5230 με το pc suite στη συνδεση μεσω καλωδιου USB, οταν το συνδεω επιλεγω pc suite μου βγαζει το portable device που μου δειχνει τη memory card k τη phone memory αλλα το pc suite κ το nokia ovi suite δε το βλεπει, ενω στο lap που το εχω δοκιμασει ειναι ολα οκ αρα κατι φταιει στο pc να πω πως το pc ειναι μετα απο φορματ αλλα κ πριν παλι τα ιδια μου εκανε, ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimp_ Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Γεια σας κι απο εμενα παιδια. Ειμαι κατοχος του 5230 εδω και 3 βδομαδες περιπου. Φανατικος οπαδος της sony ericsson για την απλοτητα των λειτουργειων τους και γιατι οτι και να κανεις, το σβυσεις , βγαλεις μπαταρια , κρατα στη μνημη το κομματι mp3 που ακουγες, στα δευτερολεπτα που το ειχες σταματησει. Κριμα που κανενα νοκια δεν κανει το παραπανω. Πηρα το 5230 για το gps. δουλευει καλα απο οτι βλεπω και το κινητο μου αρεσει παρα πολυ. Επειδη ακουω και ραδιο, βρηκα αρκετα βολικο την εναλαγη σταθμων απο το κουμπι του handsfree. Δεν εχουν ενταση τα ακουστηκα ομως βρε παιδια. Φυσικα η ενταση στο τερμα. Βαζω καποια αλλα ακουστηκα με 3,5 mm βυσμα και ακουγονται τελεια. Εχουν προβλημα τα δικα μου ακουστηκα,να ζητησω αντικατασταση η ετσι ειναι σε ολα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 (edited) Γενικά, να έχεις υπόψη σου πως τα εργοστασιακά h/f είναι μερικά "κλικ" πιο σιγανή η έντασή τους από άλλων εταιρειών. Και εγώ στο δικό μου με τύπου "in ear" sony ακούω. Edited May 25, 2010 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontass Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 5230 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΣΧΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ?:) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited May 25, 2010 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 5230 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΣΧΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ?:) Nαι, γι'αυτο ειμαστε ολοι εδω :p Αλλα δεν μας λες τις αποριες που εχεις..πως θα σε βοηθησουμε! Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 υπάρχει τρόπος να κατεβάσω στον υπολογιστή τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που θέλω από το ovi store και όχι μέσω κινητού (με το κλασσικό μήνυμα που σου στέλνει) γιατί δεν έχω μεγάλο πρόγραμμα δεδομένων. Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zisakis Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 καλησπερα σε ολους το προβλημα ειναι το εξης: Αναβαθμισα σημερα ενα κινητο 5230 στην εκδοση 20 με το νοκια ονι suite και ολα καλα.Παω να αναβαθμισω το δικο μου,ξεκιναει η διαδικασια και στην πορεια μου βγαζει σφαλμα και οτι πρεπει να κανωτην διαδικασια βγαλσιμο καλωδιου usb,βγαλσιμο μπαταριας και φορτιστη και να συνεχισω.Το εκανα 10 φορες ακολουθωντας επακριβως τις οδηγιες αλλα παλι τα ιδια.Τελικα πατησα διακοπη της διαδικασιας αναβαθμισης και οπως μου εβγαλε το μυνημα οτι η συσκευη δεν θα δουλεψει,οντως ετσι εγινε.Τωρα πια το τηλεφωνο δεν ανοιγει καν.Τι προτεινετε?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 καλησπερα σε ολους το προβλημα ειναι το εξης: Αναβαθμισα σημερα ενα κινητο 5230 στην εκδοση 20 με το νοκια ονι suite και ολα καλα.Παω να αναβαθμισω το δικο μου,ξεκιναει η διαδικασια και στην πορεια μου βγαζει σφαλμα και οτι πρεπει να κανωτην διαδικασια βγαλσιμο καλωδιου usb,βγαλσιμο μπαταριας και φορτιστη και να συνεχισω.Το εκανα 10 φορες ακολουθωντας επακριβως τις οδηγιες αλλα παλι τα ιδια.Τελικα πατησα διακοπη της διαδικασιας αναβαθμισης και οπως μου εβγαλε το μυνημα οτι η συσκευη δεν θα δουλεψει,οντως ετσι εγινε.Τωρα πια το τηλεφωνο δεν ανοιγει καν.Τι προτεινετε?:( Το είχα πάθει με το 5800 μου. Θα το πας σε ενα nokia store και θα σου το κάνουν. Και άλλη φορά όταν θες να κάνει αναβάθμιση να προτιμάς το Software updater από το ovi suite. Με το software update είναι πολύ ποιο σίγουρο ότι θα γίνει η αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 παιδιά πως μπορώ να αποθηκεύσω τραγούδια από τον υπολογιστή στο κινητό; ανοίγω το pc suite, βλέπω πως ο φάκελος στον οποίο βρίσκονται τα τραγούδια που είχα μεταφέρει με bluetooth είναι ο attachment της κάρτας μνήμης όμως όταν πάω να κάνω επικόλληση ένα άλλο τραγούδι από τον υπολογιστή μου, δεν τον εμφανίζει στο μενού του κινητού στην έκθεση επίσης όταν κάνω exit από το pc suite μετά απλά βγάζω το καλώδιο; δε βλέπω πουθενά για ασφαλή κατάργηση ευχαριστώ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 παιδιά πως μπορώ να αποθηκεύσω τραγούδια από τον υπολογιστή στο κινητό; ανοίγω το pc suite, βλέπω πως ο φάκελος στον οποίο βρίσκονται τα τραγούδια που είχα μεταφέρει με bluetooth είναι ο attachment της κάρτας μνήμης όμως όταν πάω να κάνω επικόλληση ένα άλλο τραγούδι από τον υπολογιστή μου, δεν τον εμφανίζει στο μενού του κινητού στην έκθεση επίσης όταν κάνω exit από το pc suite μετά απλά βγάζω το καλώδιο; δε βλέπω πουθενά για ασφαλή κατάργηση ευχαριστώ :O Καλημέρα. Για να περάσεις μουσική στο κινητό σου θα πρέπει να το συνδέσεις σε επιλογή Μαζικής αποθήκευσης και μετά να μεταφέρεις τα τραγούδια που θεςστην κάρτα μνήμης. Όταν θα τα περάσεις, θα πας στην μουσική και θα πατήσεις ανανέωση βιβλιοθήκης. Έτσι τα τραγούδια θα εμφανιστούν στην εφαρμογή μουσική. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest31 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 γεια σας παιδια. εγω εχω κανενα διμηνο το κινητο αυτο κ αντιμετωπιζω 2 προβληματα: 1ον δεν μπορω να βρω πουθενα θεματα συμβατα με το κινητο μου. καθε φορα που εγκαθιστω καποιο μου λεει οτι θα εγκατασταθει αλλα δεν ειναι συμβατο :( 2ον εδω κ καποιο καιρο απο μονο του δε με ειδοποιει για τα μηνυματα μου. ερχονται, δηλ.αν πασ στα εισερχομενα τα βρισκεισ, αλλα ουτε ηχο κανει ουτε εμφανιζεται το φακελακι επανω δεξια. ευχαριστω εκ των προτερων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 γεια σας παιδια. δεν μπορω να βρω πουθενα θεματα συμβατα με το κινητο μου. καθε φορα που εγκαθιστω καποιο μου λεει οτι θα εγκατασταθει αλλα δεν ειναι συμβατο :( http://www.zedge.net Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 γεια σας παιδια. εγω εχω κανενα διμηνο το κινητο αυτο κ αντιμετωπιζω 2 προβληματα: 1ον δεν μπορω να βρω πουθενα θεματα συμβατα με το κινητο μου. καθε φορα που εγκαθιστω καποιο μου λεει οτι θα εγκατασταθει αλλα δεν ειναι συμβατο :( Καλως ηρθες.. :) Για θεματα δες και παρακατω, καλυτερα διαβασε ολοκληρο το faq θα βρεις αρκετες πληροφοριες που θα βοηθησουν! S60 5th Edition Platform FAQ ερωτηση #7 2ον εδω κ καποιο καιρο απο μονο του δε με ειδοποιει για τα μηνυματα μου. ερχονται, δηλ.αν πασ στα εισερχομενα τα βρισκεισ, αλλα ουτε ηχο κανει ουτε εμφανιζεται το φακελακι επανω δεξια. ευχαριστω εκ των προτερων.:) Σε ποια μνημη εχεις να αποθηκευονται τα μηνυματα? Δοκιμασες να την εναλλαξεις π.χ. απο την συσκευη στην καρτα η το αντιθετο. Το προβλημα συνεχιζει? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 ΠΑιδια εγω το εχω κανενα 4μηνο και τελευταια η μπαταρια αδειαζει αποτομα(απο τις 5 γραμμες παει κατευθειαν στις 2 και μετα κλεινει), και κραταει ελαχιστα(απο τις 6-7 μερες αναμονη 1με 2).Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrrenar Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Καλησπέρα, χτες αγόρασα το ΝΟΚΙΑ 5230 και πραγματικά είναι καταπληκτικό, έχω όμως ένα πρόβλημα με τα ακουστικά, τα συνδέω στη συσκευή αλλά ήχο έχω μόνο απο το αριστερό ακουστικό, το δεξί είναι <<νεκρό>> .Αφού έκανα πολλές επανακινήσεις κτλ.... προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ακουστικά από προηγούμενο ΝΟΚΙΑ του αδερφού μου αλλά πάλι τίποτα.Τι μου προτείνεται να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 ΠΑιδια εγω το εχω κανενα 4μηνο και τελευταια η μπαταρια αδειαζει αποτομα(απο τις 5 γραμμες παει κατευθειαν στις 2 και μετα κλεινει), και κραταει ελαχιστα(απο τις 6-7 μερες αναμονη 1με 2).Καμια ιδεα? Μήπως εγκατέστησες καμία εφαρμογή η οποία καταναλώνει την μπαταρία? Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις format στο κινητό και να δεις αν συνεχίζεται η μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας. Καλησπέρα, χτες αγόρασα το ΝΟΚΙΑ 5230 και πραγματικά είναι καταπληκτικό, έχω όμως ένα πρόβλημα με τα ακουστικά, τα συνδέω στη συσκευή αλλά ήχο έχω μόνο απο το αριστερό ακουστικό, το δεξί είναι <<νεκρό>> .Αφού έκανα πολλές επανακινήσεις κτλ.... προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ακουστικά από προηγούμενο ΝΟΚΙΑ του αδερφού μου αλλά πάλι τίποτα.Τι μου προτείνεται να κάνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλώς ήρθες στο myphone :) Δοκίμασε τα ακουστικά σε άλλη συσκευή για να δεις αν λειτουργούν και τα 2 ακουστικά. Αν λειτουργούν και τα 2 τότε σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την υποδοχή της συσκευής σου. Στα 2α ακουστικά που χρησιμοποίησες πάλι δεν λειτουργούσε το δεξί ακουστικό? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrrenar Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 και στα δεύτερα ακουστικά δεν ακουγόταν τίποτα απο το δεξί.Μόλις τα δοκίμασα και τα 2 σε άλλη συσκευή και δουλεύουν τέλεια, οπότε μάλλον πρέπει να πάω το κινητο για service ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts