Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

due to an unknown internal error installation could not b started.error code 4 .try restarting nokia ovi suite to correct the problem.if that doesnt help try restarting the computer

οταν παω να κανω αναβαθμιση μεσω ovi suite μου βγαζει αυτο το μηνυμα.δοκιμασα αυτα που λεει το μηνυμα αλλα και να απενεργοποιησω και το antivirus μηπως το μπλοκαρη αλλα τιποτα.καμια ιδεα?

• Απαντήσεις 727
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά μήπως μπορεί να βοιηθήσει κανείς με το gps?

Καλημέρα

Διάβασε ότι αναφέρεται στο GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση για να δεις πως θα λειτουργήσεις το GPS.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημέρα

Διάβασε ότι αναφέρεται στο GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση για να δεις πως θα λειτουργήσεις το GPS.

Φίλε Stendor το έχω διαβάσει το θέμα που δίνεις αλλα το πρόβλημα είναι άλλο...Δεν κλειδώνει δορυφόρους ουτε χωρίς ούτε με A-Gps...κοίτα εδω...

κάτω αριστερά μένει πάντα έτσι η ένδειξη του δορυφόρου :/

Kαλησπερα

Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος τ'αρνητικα που εχει εντοπισει στο 5230..

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Σιγουρα ενα αρνητικο ειναι η ποιοτητα κατασκευης του , αλλα για κινητο που στοιχιζει μεσο ορο 180 ευρω και προσφερει τοσα ειναι αμελητεο...

Σιγουρα ενα αρνητικο ειναι η ποιοτητα κατασκευης του , αλλα για κινητο που στοιχιζει μεσο ορο 180 ευρω και προσφερει τοσα ειναι αμελητεο...

μα αυτός είναι ένας απο τους λόγους που τα symbian τηλέφωνα είναι "βατά" για τη τσέπη μας!!!

:!:Κάνε μια σύγκριση με τα symbian του 2005-2006!!!:!:

και η έλλειψη wifi..

Σαν παρηγορία έχεις το 3G για "γρήγορη" σύνδεση στο ίντερνετ!!!

Δηλαδη ειναι πολυ πλαστικουρα να το πω ετσι??...δειχνει να ξεβαφει γρηγορα??

Γενικα εγω τα προσεχω τα κινητα που αγοραζω :)

και η έλλειψη wifi..

Οντως ειναι σαν παρηγορια το 3g, αλλα και hsdpa υποστηριζει ετσι??

Παντως εχω κι ενα netbook οποτε δεν νομιζω να μου φανει πολυ σημαντικη η ελλειψη του wifi αν τελικα καταληξω στο συγκεκριμενο κινητο...

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

υποστηρίζει και hsdpa και δεν ξεβάφει ;) αυτό που μου την σπάει απο την κατασκευή του είναι ότι το κουμπί του κλειδώματος κάνει σαν κουδουνίστρα. :P

Καλημέρα,

Όταν κάνω εγκατάσταση κάποιες εφαρμογες αλλά τις κάνω στην κάρτα μνήμης γιατί δεσμεύεται χώρος στη μνήμη του τηλεφώνου? Επίσης όταν κατεβάζω μια εφαρμογή από το κινητό π.χ. από το ovi store αποθηκεύεται κάπου το .sis(x) αρχείο? Αν όχι υπάρχει τρόπος να πάρω τις εφαρμογές που έχω ήδη κατεβάσει για μελλοντική χρήση?

Ευχαριστώ!!!

ρε παιδιά μπορεί καποιος να με βοηθήσει με το gps?

για το πρόβλημά μου κοιτάξτε την προηγούμενη σελίδα ;)

οσον αφορα το ovi store δοκιμασε οταν σου γραφει οτι ξεκιναει εγκατασταση της εφαρμογης που επελεξες να πατησεις-πισω και μετα -εξοδος πριν προλαβει να το εγκαταστισει.ετσι και δεν το εγκαθιστα αλλα θα βρεις το αρχειο της εγκαταστασης στον φακελο c:\εγκατεστημενα αρχεια. το παιρνεις και το εγκαθιστας οπου θες εσυ μετα. ετσι κανω εγω για να κραταω τα αρχεια και για να τα εγκαθιστω στην καρτα μνημης. απλως κλεινε το ovi store πριν προλαβει να κανει εγκατασταση,ετσι ξεμενει το αρχειο μεσα στον φακελο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

ρε παιδιά μπορεί καποιος να με βοηθήσει με το gps?

για το πρόβλημά μου κοιτάξτε την προηγούμενη σελίδα ;)

Αν δεν κλειδώνει δορυφόρους ότι και να κάνεις, τότε καθόλου απίθανο να υπάρχει hardware πρόβλημα οπότε ίσως θα ήταν καλό το πας για έλεγχο.Δοκίμασε όμως πρώτα ένα φορματ σε μνήμη-κινητό μήπως και γίνει κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αν δεν κλειδώνει δορυφόρους ότι και να κάνεις, τότε καθόλου απίθανο να υπάρχει hardware πρόβλημα οπότε ίσως θα ήταν καλό το πας για έλεγχο.Δοκίμασε όμως πρώτα ένα φορματ σε μνήμη-κινητό μήπως και γίνει κάτι.

που να το πάω για έλεγχο? είναι το δώρο του διαγωνισμού της Coca Cola..Ούτε εγγύηση έχει ούτε τίποτα :dash:

που να το πάω για έλεγχο? είναι το δώρο του διαγωνισμού της Coca Cola..Ούτε εγγύηση έχει ούτε τίποτα :dash:

καλα το κατάστημα που το παρελαβες δεν σου εδωσε αποδειξη?

και η έλλειψη wifi..

ειναι τεραστιο μειον αυτο. ειναι τοσο δυσκολο να εβαζαν και wifi. οσο καλο και να ειναι για μενα ειναι αχρηστο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχετε εντοπίσει καμιά νεότερη έκδοση λογισμικού εκτός από τη V 12.0.089;

Σε οποιο Servis και να το πας δεν χρειαζεται αποδειξη.

Εκει ξερουν απο το ΙΜΕΙ της συσκευης αν εχει εισαχθη στην Ελλαδα.

Εκτος αυτου για προβλημα στο Hardware της συκευης εισαι καλυμενος χωρις χρεωση

για 2 χρονια.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη και τους admins του forum!

Πρόσφατα αγόρασα το Nokia 5230.Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη συνολική

λειτουργία του , και μαζί με τα πολύ κατατοπιστικά άρθρα που βρήκα εδώ μέσα δουλεύουν όλα οκ! (gps κτλ).

Έχω μονάχα ένα προβληματισμό όμως! Φόρτωσα κάποια mp3s να ακούσω.Χρησιμοποιώ τα ακουστικά από τη συσκευασία του κινητού,αλλά μου φαίνεται πως ας πούμε δεν έχει τόσο πολύ ένταση.Πράγματι πείραξα και τον ισοσταθμιστή και άλλες λειτουργίες (surround,ένα άλλο που λέει δυναμική ενίσχυση ακουστικών ή κάπως έτσι) αλλά και πάλι δεν είχα κάποια αξιόλογη διαφορά! Προβληματίζομαι γιατί τα πιο πολλά από τα τραγούδια τα είχα και σε ένα Sony K750i το οποίο τα έπαιζε τέλεια! Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ίσως να αγόραζα κάποιο άλλο set ακουστικών;

Περιμένω απαντήσεις σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..