AnGeLLuS Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) ποια έκδοση είναι η νεότερη ? για να δοκιμάσω μήπως και διωρθωθεί το πρόβλημά μου.... ! EDIT: αυτήν την στιγμή flasharw στην V10F_00 μήπως και διωρτθωθει το προβλημα μου... ! θα σας ενημερώσω σε λίγη ώρα.... ! EDIT2: όχι παιδιά τα ίδια... ! πάλι κολλάει ! :( :( :( :( :( :( Edited March 4, 2011 by AnGeLLuS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sane2002gr Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Καλησπέρα και απο εμένα προσπαθώ να βάλω την τελευταία έκδοση αλλά μου βγάζει αυτο εδώ ξέρει κανείς τί λάθος κάνω να βοηθήσει γιατί.... 18:50:33 : [C:\LGMobileUpgrade] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 18:50:33 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\LGMobileUpgrade 18:50:33 : Start Date : 2011-03-14 18:50:33 18:50:33 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 18:50:33 : RemoveDirectory1 Error(5):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone 18:50:33 : *****CheckOS Start******** 18:50:33 : Microsoft_Windows_Vista Professional_ 18:50:33 : *****CheckPCSyncPrograms Start***** 18:50:34 : PCSyncPrograms Not Found 18:50:34 : SetEmerModeAT() 18:50:34 : _IsConnectedPhone Call 18:50:42 : _IsConnectedPhone(1) 18:50:50 : ***** Port => 5 18:50:50 : Ç óýíäåóç ìå ôï ôçëÝöùíï óáò åëÝã÷åôáé... 18:50:50 : dwWaitResetTime(40000 ms) 18:50:51 : Phone Mode(1) 18:50:51 : *****GetPhoneType Start***** 18:51:30 : Phone Type : INF 18:51:30 : *****GetPhoneBinaryVersion Start***** 18:51:35 : Phone Bin Version : V10P_00 18:51:35 : *****GetPhoneModel Start***** 18:51:40 : Phone Model : KM900 18:51:40 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start***** 18:51:45 : ESN/IMEI/MEID : 352154036416062 18:51:45 : *****GetPhoneNumber Start***** 18:51:50 : Phone Number : 35215403641606200 18:51:51 : ÀÎÁõ °Ë»ç ÆĶó¸ÞŸ - ESN_IMEI : 352154036416062, Model : KM900 18:51:51 : *******CheckBinVersion*************** 18:51:51 : New Bin Version(V10F_00), Current Ver(V10P_00) 18:51:51 : ÃֽŠ¹öÀüÀ̹ǷΠ¾÷±×·¹À̵带 ÇÒ ÇÊ¿ä°¡ ¾øÀ½. 18:51:51 : *****Start _GetBatteryLevel***** 18:51:56 : Battery(3) 18:51:58 : ResetPhone... 18:51:59 : *****CheckPCSyncPrograms Start***** 18:51:59 : PCSyncPrograms Not Found 18:52:00 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 18:52:00 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 18:52:00 : ****************CheckAndDownload******************** 18:52:00 : ******Extract Start C:\V10F_00.kdz***** 18:52:00 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\) 18:52:00 : ExtractInfo Error(0) 18:52:00 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 18:52:00 : RemoveDirectory1 Error(5):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone 18:52:01 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR 18:52:01 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 18:52:01 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 18:52:01 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù 18:52:01 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argy3489 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Καλησπερα σας Σας παρακαλω ας μου κανει καποιος αντ στο μσν μου δεν μπορω να καταλαβω πως γηνετε μου βγαζει σφαλμα....αυτο εδω ειναι το email μου.. Argy3489@windowslive.com Και παρακαλω θερμα τους διαχηρηστες του φορουμ να μην το αποκρυψουν το στηχειο μου.. γιατι στης προιγουμενες σελιδες κιαλος χρηστης το εχει σε προβολη...και δεν το αποκρυψατε Ευχαριστω Παράθεση http://i56.tinypic.com/2d1vm8h.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καλησπερα σας Σας παρακαλω ας μου κανει καποιος αντ στο μσν μου δεν μπορω να καταλαβω πως γηνετε μου βγαζει σφαλμα....αυτο εδω ειναι το email μου.. Argy3489@windowslive.com Και παρακαλω θερμα τους διαχηρηστες του φορουμ να μην το αποκρυψουν το στηχειο μου.. γιατι στης προιγουμενες σελιδες κιαλος χρηστης το εχει σε προβολη...και δεν το αποκρυψατε Ευχαριστω Εμείς για την προστασία των χρηστών νοιαζόμαστε... Αν θες να σε γεμίσουν spam και ότι άλλο θες εσύ,δώσε και αριθμό κατοικίας άμα θες να επικοινωνήσουν και μαζί σου προσωπικώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 παιδιά το τηλεφωνό μου έχει μεγάλο πρόβλημα με την αφή.... τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να πατήσω τίποτα... προσπαθώ τώρα να το αναβαθμίσω με το pc suite αλλά δεν βρίσω τον τρόπο αφου δεν μου βγάζει το μνμ για αναβάθμιση λογισμικού.... τι πρέπει να κάνω για να μου βφγάλει την αναβάθμιση? το ξέρω ότι οι περισσότεροι έχετε πάρει άλλη συσκευη αλλά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα γιατί το χρειάζομαι για κανένα 20ήμερο ακόμα το τηλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 παιδιά το τηλεφωνό μου έχει μεγάλο πρόβλημα με την αφή.... τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να πατήσω τίποτα... προσπαθώ τώρα να το αναβαθμίσω με το pc suite αλλά δεν βρίσω τον τρόπο αφου δεν μου βγάζει το μνμ για αναβάθμιση λογισμικού.... τι πρέπει να κάνω για να μου βφγάλει την αναβάθμιση? το ξέρω ότι οι περισσότεροι έχετε πάρει άλλη συσκευη αλλά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα γιατί το χρειάζομαι για κανένα 20ήμερο ακόμα το τηλ.... καλύτερα να δεις άλλη μια φορα την σελίδα της LG σχετικά με τις αναβαθμίσεις και τις οδηγίες που έχουν εκεί. (http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp) από εκεί και πέρα για τα θέματα αφής που δεν λύνονται με αναβάθμιση, κάλεσέ τους να στο επισκευάσουν αν είσαι ακόμα εντός εγγύησης (2 χρόνια), 801 11 200 900, ή 210 48 00 564. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitro_89 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 γεια χαρά παιδιά έχω τρελαθεί προσπαθώ να φλασάρω το αρενα μου αλλά δεν μπορώ για κανένα λόγο λίγο βοήθεια. ακόλουθο βήμα βήμα τον οδηγό του "Jimdem" και έχω πρόβλημα όταν ανοίγω το "B2CAppSetup" ανοίγει και μου πετάει αμέσως μήνυμα ότι το πρόγραμμα εκτελείται-τερματίστε το πρόγραμμα και πατήστε επανάληψη αυτό φεύγει μόνο αν κλείσω το PC Suite. Δοκίμασα και έκλεισα το pc suite και ξεκίνησε να κάνει εγκατάσταση κάτι οδηγούς μετά μου ζήτησε να συνδέσω το τηλέφωνο χωρίς μπαταρία και τέτοια δεν ξέρω το σύνδεσα άνοιξα και το pc suite και μου πέταξε πάλη το μήνυμα πάτησα "άκυρο" και συνέχισα την διαδικασία μέχρι που ανοίγει το τελευταίο παράθυρο για να γίνει το update και εκεί μου βγάζει σφάλμα. δοκίμασα και με το KS360 και με διαφορετικά .dll που βρήκα εδώ αλλά πάλι τίποτα. Έχω μήνη άυπνος παλεύοντας με αυτό το πράγμα έχω απογοητευθεί πλήρως. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά θέλω βοήθεια. :cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 καλύτερα να δεις άλλη μια φορα την σελίδα της LG σχετικά με τις αναβαθμίσεις και τις οδηγίες που έχουν εκεί. (http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp) από εκεί και πέρα για τα θέματα αφής που δεν λύνονται με αναβάθμιση, κάλεσέ τους να στο επισκευάσουν αν είσαι ακόμα εντός εγγύησης (2 χρόνια), 801 11 200 900, ή 210 48 00 564. αυτές τις οδηγίες ακολουθώ αλλά δεν μου βγάζει κάτι για αναβαθμιση.... και δυστηχώς έχουν περάσει τα δύο χρόνια για την εγγύηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Τι πάει στραβά? :( Και επίσης πιο είναι το νεότερο λογισμικό αν μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ. Ευχαριστώ! 19:38:18 : *****CheckPCSyncPrograms Start***** 19:38:18 : PCSyncPrograms Not Found 19:38:19 : CLGMobileHttp Class ΌΈκ½ΓΐΫ. 19:38:19 : CLGMobileHttp Class ΌΈκ... 19:38:19 : ****************CheckAndDownload******************** 19:38:19 : ******Extract Start V10F_00.kdz***** 19:38:19 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\) 19:38:19 : Extract kdz file Error. 19:38:19 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µπ·ΊΕδΈ® »θΑ¦ ½Γµµ 19:38:19 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone 19:38:20 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR 19:38:20 : CLGMobileHttp Class ΌΈκ½ΓΐΫ. 19:38:20 : CLGMobileHttp Class ΌΈκ... 19:38:20 : Page_Error ΊΞΊΠΐΤ΄Ο΄Ω 19:38:20 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate 19:38:37 : =======Cancel button click : m_nStep(5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 ΟΔΗΓΟΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ UPTESTEX Λοιπόν το νεότερο Open europe είναι αυτό Έπειτα κατεβάζετε αυτό το πακέτο. Μετά για ευκολία κάντε έναν φάκελο στον C με όνομα arena. Εκεί μέσα βάλτε χύμα αυτά απο το 2ο πακέτο που κατεβάσατε μαζί με το kdz του firmware. Δηλαδή να ανοίγετε το C:\arena και να έχει μέσα 12 στοιχεία +1 το firmware (13). Μετά ανοίξτε το windows enabler (απο τον φάκελο windows_enabler. ΠΡΟΣΟΧΗ ανοίξτε το με δικαιώματα διαχειριστή) και θα εμφανιστεί στην taskbar. Ύστερα ανοίξτε το UpTestEX_original. Πατήστε το εικονίδιο του windows enabler που είναι στην taskbar για να γίνει ΟΝ. Μετά θα δείτε οτι στο Uptestex μερικά κουμπιά είναι απενεργοποιημένα. Απλά πατώντας επάνω τους ενεργοποιούνται. Αφού τα ενεργοποιήσετε, στα αριστερά στο type επιλέγετε INFINEON ,δεξιά βάζετε τα στοιχεία. Δηλαδή version: V10F_00, Model KM900, select kdz επιλέγετε το firmware που κατεβάσατε πρίν. Μετά, βάλτε το arena στο pc, επιλέξτε pc suite και τέλος πατήστε Start Upgrade στο uptestex! Καλή επιτυχία και προσοχή! Το έχω κάνει πολλές φορές έτσι και δεν είχα πρόβλημα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) ουαου δουλεύει επιτέλους! Ευχαριστώ! :happy: (βέβαια εδώ και 16 λεπτά η διαδικασία δεν έχει τελειώσει, μου φαίνεται πολύ ώρα για φλασάρισμα κινητού αλλά από LG όλα τα περιμένω...) Edit: Μετά από 20 λεπτά ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά βλέπω πως όταν είναι φουλ η φωτεινότητα, σε μπλε,πρασινα και γενικός σε έντονα χρώματα φαίνεται σα να τρεμοπαίζει λίγο η οθόνη... Δεν είχα προσέξει αν αυτό συνέβαινε και πριν γιατί δεν είναι δικό μου το κινητό. Edited December 12, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 ουαου δουλεύει επιτέλους! Ευχαριστώ! :happy: (βέβαια εδώ και 16 λεπτά η διαδικασία δεν έχει τελειώσει, μου φαίνεται πολύ ώρα για φλασάρισμα κινητού αλλά από LG όλα τα περιμένω...) Edit: Μετά από 20 λεπτά ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά βλέπω πως όταν είναι φουλ η φωτεινότητα, σε μπλε,πρασινα και γενικός σε έντονα χρώματα φαίνεται σα να τρεμοπαίζει λίγο η οθόνη... Δεν είχα προσέξει αν αυτό συνέβαινε και πριν γιατί δεν είναι δικό μου το κινητό. Κλασσικό αρένα μην αγχώνεσαι :lol: Απλά χαμήλωσέ την απο τις ρυθμίσεις για να στρώσει. Επίσης με έντονες χρωματικές διαφορές και υψηλή φωτεινότητα παρατηρείται και burn-in. Δεν είναι θέμα λογισμικού Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Κλασσικό αρένα μην αγχώνεσαι :lol: Απλά χαμήλωσέ την απο τις ρυθμίσεις για να στρώσει. Επίσης με έντονες χρωματικές διαφορές και υψηλή φωτεινότητα παρατηρείται και burn-in. Δεν είναι θέμα λογισμικού Ωραία επιλέγω αυτόματη φωτεινότητα, Ελληνική γλώσσα και γενικώς ρυθμίζω ότι θέλω, και μόλις κλείσω και ξανα ανοίξω το κινητό είναι πάλι η γλώσσα στο Αυτόματο, η φωτεινότητα χειροκίνητα φουλ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλες ρυθμίσεις επαναφέρονται στις εργοστασιακές. Αμάν ρε LG πια :down: Μπορεί να δοκιμάσω κι άλλο firmware σε λίγο τώρα που βρήκα τρόπο που δουλεύει χάρη σε σένα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diarh Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Εχω την συγκεκριμενη συσκευη περιπου τρια χρονια ισως και λιγοτερο.Καποια στιγμη την <κουμπωνω>στον υπολογιστη.Λεω για να δω.Αφου κανει το συστημα αναβαθμισεις γιατι να μην κανω και εγω μια.Τιποτα.Τζιφος.Για την ακριβεια ενω συνδεοντας το usb στον υπολογιστη και στο τηλεφωνο στην οθονη του τηλ βγαινει το μηνυμα των εργασιων!!!! στον υπολογιστη μου μπορω να το δω δεν ξεκιναει η διαδικασια pc-suite ουτε καμμια αλλη.Εχω κανει εγκατασταση τους drivers και απο cd αλλα και απο το διαδυκτιο αλλα τζιφος.Η συσκευη ειναι εργαλειο.Αχ και να ειχε gps!!!.Δεν ειναι για πεταμα.Καμμια ιδεα??:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Εχω την συγκεκριμενη συσκευη περιπου τρια χρονια ισως και λιγοτερο.Καποια στιγμη την <κουμπωνω>στον υπολογιστη.Λεω για να δω.Αφου κανει το συστημα αναβαθμισεις γιατι να μην κανω και εγω μια.Τιποτα.Τζιφος.Για την ακριβεια ενω συνδεοντας το usb στον υπολογιστη και στο τηλεφωνο στην οθονη του τηλ βγαινει το μηνυμα των εργασιων!!!! στον υπολογιστη μου μπορω να το δω δεν ξεκιναει η διαδικασια pc-suite ουτε καμμια αλλη.Εχω κανει εγκατασταση τους drivers και απο cd αλλα και απο το διαδυκτιο αλλα τζιφος.Η συσκευη ειναι εργαλειο.Αχ και να ειχε gps!!!.Δεν ειναι για πεταμα.Καμμια ιδεα??:cry::cry: Λιπών δες στης ρυθμίσεις αν είναι επιλεγμένος. Επίσης βεβαιώσου ότι έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού του lg mobile ubdate. Ακόμη βγάλε την μπαταρία και σύνδεσε το και αν είναι ξαναρώτα. Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidiotisgr Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Μάλλον μονό εγώ έχω πρόβλημα με το Uptestex είναι κολλημένο και δεν με αφήνει να γράψω τίποτα ενώ έχω κάνει on το windows_enabler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidiotisgr Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Μάλλον μονό εγώ έχω πρόβλημα με το Uptestex είναι κολλημένο και δεν με αφήνει να γράψω τίποτα ενώ έχω κάνει on το windows_enabler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Μάλλον μονό εγώ έχω πρόβλημα με το Uptestex είναι κολλημένο και δεν με αφήνει να γράψω τίποτα ενώ έχω κάνει on το windows_enabler Το έτρεξες ως διαχειριστής? (δεξί κλικ εκτέλεση ως διαχειριστή) και αφού ανοίξεις το uptestex κάνεις ένα κλικ στο εικονίδιο του windows enabler για να γράψει ON. Εγώ έχω πρόβλημα με την 10F και δοκίμασα κι άλλη μία και είχε το ίδιο πρόβλημα (δε θυμάμαι ποια). Δεν κρατάει μερικές ρυθμίσεις μετά από επανεκκίνηση. (γλώσσα τηλεφώνου, αυτόματη φωτεινότητα αυτά εντόπισα μέχρι στιγμής) Edited December 12, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Για firmware πολλοί λένε το τελευταίο Γερμανικό είναι το καλύτερο που υπάρχει. Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitro_89 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 εγώ δυστυχώς έχω πάλη πρόβλημα εκεί που έχει ξεκινήσει το update κάνει επανεκκίνηση το lg και μετά μου ζητάει ένα αρχείο "flash usb" κάτι τέτοιο σαν να βρίσκει νέο υλικό άλλα δεν ξέρω γιατί και πατάω άκυρο και κλίνει εκεί. τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 εγώ δυστυχώς έχω πάλη πρόβλημα εκεί που έχει ξεκινήσει το update κάνει επανεκκίνηση το lg και μετά μου ζητάει ένα αρχείο "flash usb" κάτι τέτοιο σαν να βρίσκει νέο υλικό άλλα δεν ξέρω γιατί και πατάω άκυρο και κλίνει εκεί. τι να κάνω? Για να το εμφανίζει πάει να πει ότι το χρειάζεται. Το εγκαθιστάς δεν το ακυρώνεις:-S Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikexios Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 ΟΔΗΓΟΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ UPTESTEX Λοιπόν το νεότερο Open europe είναι αυτό Έπειτα κατεβάζετε αυτό το πακέτο. Μετά για ευκολία κάντε έναν φάκελο στον C με όνομα arena. Εκεί μέσα βάλτε χύμα αυτά απο το 2ο πακέτο που κατεβάσατε μαζί με το kdz του firmware. Δηλαδή να ανοίγετε το C:\arena και να έχει μέσα 12 στοιχεία +1 το firmware (13). Μετά ανοίξτε το windows enabler (απο τον φάκελο windows_enabler. ΠΡΟΣΟΧΗ ανοίξτε το με δικαιώματα διαχειριστή) και θα εμφανιστεί στην taskbar. Ύστερα ανοίξτε το UpTestEX_original. Πατήστε το εικονίδιο του windows enabler που είναι στην taskbar για να γίνει ΟΝ. Μετά θα δείτε οτι στο Uptestex μερικά κουμπιά είναι απενεργοποιημένα. Απλά πατώντας επάνω τους ενεργοποιούνται. Αφού τα ενεργοποιήσετε, στα αριστερά στο type επιλέγετε INFINEON ,δεξιά βάζετε τα στοιχεία. Δηλαδή version: V10F_00, Model KM900, select kdz επιλέγετε το firmware που κατεβάσατε πρίν. Μετά, βάλτε το arena στο pc, επιλέξτε pc suite και τέλος πατήστε Start Upgrade στο uptestex! Καλή επιτυχία και προσοχή! Το έχω κάνει πολλές φορές έτσι και δεν είχα πρόβλημα ;) καλησπερα , συγχαρητηρια για το φορουμ. Το UPTESTEX δεν κατεβαινει στο pc μου, γιατί; Μου βγαζει μηνυμα : " Το αρχείο δεν βρέθηκε Το αρχείο http://s28b1-cb.uploaded.to/dl/?id=ltbtndfewd4aqr4luygbz5gwsrtpiqtv&trackid=YTo0OntzOjE6ImkiO3M6MTQ6IjE3OC4xMjguMzIuMTM5IjtzOjE6Im8iO3M6NjoiMjcyMTI0IjtzOjE6InUiO3M6NzoiMjkxODk5NyI7czoxOiJ0IjtzOjEwOiJ3Znl6bDNtRXdDIjt9 δεν βρέθηκε. Ελέγξτε τη διαδρομή και προσπαθήστε ξανά. " Μου λέτε από πού αλλού μπορώ να το κατεβάσω? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Το ξαναανέβασα εγώ. http://ul.to/3zpdjzmg Edited December 20, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikexios Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Το ξαναανέβασα εγώ. http://ul.to/3zpdjzmg ok Νίκο σ' ευχαριστώ, τώρα είμαι σχεδόν έτοιμος. Περιμένω να μου στείλουν το καλώδιο σύνδεσης με το pc μου και θα ξεκινήσω να φλασάρω το αρενα μου για πρώτη φορά, σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες του jimdem. Oποιαδήποτε άλλη συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Έχω την V10t (vodafone Greece) και στο pc τα win7 και θα βάλω την V10p (open europe), γιατί θέλω να έχω fmt και gps και για να σταματήσουν ίσως τα κολλήματα που παθαίνει ώρες ώρες η οθόνη αφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Το V10p δεν είναι German? Εγώ έβαλα open europe v10f και έχει ένα bug που δεν κρατάει κάποιες ρυθμίσεις μετά από restart! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts