fanatikos Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 παιδια αυτο ειναι ενα σοβαρο προβλημα αμα ισχυει στην γερμανικη!! εχει παρατιριθει και σε αλλους? Κανένα πρόβλημα απολύτως και σε μένα. Ξυπνητήρια - χρονοδιαγράμματα, όλα δουλεύουν σωστά. Ειδικότερα τα ξυπνητήρια τα έχω σκίσει και δουλεύουν άψογα μέχρι και τα snooze! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Acula Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 νεο εργαλείο φλασαρισματος: http://www.mylgarena.com/index.php?topic=2529.0 απ'οτι διάβασα εχει μικροπαραξενιές αλλά ίσως κάποιους τους βολέψει.. Έχω φλασάρει με αυτό την ASGPSV V10H 00 σε Windows 7 χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πρόγραμμα ουσιαστικά δεν θέλει εγκατάσταση, μόνο ξεζιπάρισμα. Μια χαρά. Απλά όσοι θα φλασάρουν σε Windows 7 πρέπει το Windows enabler να το κάνουν "Run as Administrator" για να μήν τους βγάζει γκρίζα τα πεδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deac151 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Μπορει καποιος να μου δωσει τα αρχεια με το firmware V10P_00 σε μορφη cab.Εχω vista και δεν μπορω να φλασαρω την γερμανικη εκδοση!!!!!!!!! Θα ήμουν ευγνώμων αν καποιος ανέβαζε το V10P_00 σε μορφη cab. Ή αν το έχει κάνει ήδη, να παραθέσει το link. Προσπάθησα να δημιουργήσω το cab χρησιμοποιώντας τα LGUtils-0.4.2., αλλα αμέσως μετα το Loading....... στο παράθυρο, μου βγάζει ξανά το μενού χωρίς να δημιουργεί κάποιο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Θα ήμουν ευγνώμων αν καποιος ανέβαζε το V10P_00 σε μορφη cab. Ή αν το έχει κάνει ήδη, να παραθέσει το link. Προσπάθησα να δημιουργήσω το cab χρησιμοποιώντας τα LGUtils-0.4.2., αλλα αμέσως μετα το Loading....... στο παράθυρο, μου βγάζει ξανά το μενού χωρίς να δημιουργεί κάποιο αρχείο. V10p_00.cab Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deac151 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Ευχαριστώ Spidey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Έχω φλασάρει με αυτό την ASGPSV V10H 00 σε Windows 7 χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πρόγραμμα ουσιαστικά δεν θέλει εγκατάσταση, μόνο ξεζιπάρισμα. Μια χαρά. Απλά όσοι θα φλασάρουν σε Windows 7 πρέπει το Windows enabler να το κάνουν "Run as Administrator" για να μήν τους βγάζει γκρίζα τα πεδία. που βρήκες αυτήν την έκδοση? ASGPSV V10H 00 Η γερμανική εμένα δεν μου δουλέβει το gps....πολύ χάλια Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Acula Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Από ενα άλλο site. Είναι έκδοση που βγήκε για τη Σιγκαπούρη. Έχε υπ' όψη οτι δεν έχει ελληνικό μενού. Και εγώ γι' αυτό την άλλαξα αλλά δεν είδα διαφορά. Γενικά είναι πάνω κάτω η ίδια με τη V10P με κάτι καλούδια επιπλέον. Έχει βγεί έκδοση V10P για το Ηνωμένο Βασίλειο, δοκίμασε να φλασάρεις με αυτή ή δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις το λογισμικό για το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Από ενα άλλο site. Είναι έκδοση που βγήκε για τη Σιγκαπούρη. Έχε υπ' όψη οτι δεν έχει ελληνικό μενού. Και εγώ γι' αυτό την άλλαξα αλλά δεν είδα διαφορά. Γενικά είναι πάνω κάτω η ίδια με τη V10P με κάτι καλούδια επιπλέον. Έχει βγεί έκδοση V10P για το Ηνωμένο Βασίλειο, δοκίμασε να φλασάρεις με αυτή ή δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις το λογισμικό για το gps. θα φλασάρω και με την ποιο καινούργια v10h και με την v10p uk,και θα δω! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Καλημέρα παιδιά, διαβάζω καιρό το φόρουμ και αυτός είναι και ο λόγος που από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του ARENA.. Επειδή σε καμιά βδομάδα σκέφτομαι να φλασάρω(Να το ψάξω λίγο έτσι πρώτα) για να έχω το FMT και το wetravel μπορείται να μου πείτε αν η V10P_00 είναι εντάξει με αυτά..; Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν χρειάζεται να αλλάξω τα dll με τα καινούρια ή είναι εντάξει αυτά που είναι στον φάκελο LG-utils (Κατέβασα από την υπογραφή του finaldestiny86).. Το λειτουργικό μου είναι τα XP.. Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη αν σας κουράζω.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 καλοριζικος φιλε μου... η Ρ ειναι μια χαρα για αυτα που ζητας αλλα πρεπει να αλλαξεις τα dll γιατι αυτα που εχω εγω στην υπογραφη μου ειναι μονο για φλασαρισμα με αρχεια .cab ενω η γερμανικη Ρ ειναι σε .kdz...οτι απορια εχεις εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε...! Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε και για την απάντηση και για την ευχή.. Κάποιος εδώ ανέβασε την V10P σε cab και την έχω έτσι οπότε λογικά δεν χρειάζεται την αλλαγή των dll ..; Κατά τα άλλα η V10P έχει κάποια προβλήματα σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις..; Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 οχι...ειναι η πιο σταθερη κ γρηγορη απο τις προηγουμενες...κ αμα ειναι σε .cab θα δουλεψουν μια χαρ τα dll που εχεις.. Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ευχαριστώ και πάλι φίλε final, τελικά μπορεί να το κάνω και αύριο το φλασάρισμα για να περάσω μια και καλή ότι θέλω στο κιν.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koing Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ρε παιδια ξερει κανεις κανενα αλλο gps εκτος του wetravel?? κ αν ξερει κανενα ling για game touch??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Acula Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ρε παιδια ξερει κανεις κανενα αλλο gps εκτος του wetravel?? κ αν ξερει κανενα ling για game touch??? Εξαρτάται για πιο σκοπό το χρειάζεσαι. Το wetravel είναι το μόνο που πλησιάζει αμυδρά αντίστοιχα προγράμματα που τρέχουν σε WiMo ασπούμε. Εγώ έχω βάλει το Treckbuddy αλλά μέχρι τώρα μου έχει δουλέψει μόνο σε υποβοηθούμενο. Το καλό στο Treckbuddy είναι οτι ειναι σχετικά εύκολο να δημιουργήσεις καλούς χάρτες αλλά δεν θα έχεις τη δυνατότητα αναζήτησης μιας διεύθυνσης όπως στο wetravel. Βασικά στο wetravel υπάρχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία εδώ στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koing Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ωρεα κ κανενα ling για touch game?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Links προς games που δεν είναι δωρεάν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Links προς games που δεν είναι δωρεάν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. μα είναι δωρεαν το κατεβασμα στο site που εβαλα πριν. Εχω κατεβάσει πολλα παιχνιδια και νομιζω οτι πιο πριν σε καποιο post ξαναανφερεται η ιδια σελιδα. Sorry αν δεν καταλαβ κατι. Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Παιδια κατι κανω λαθος! εκει που ειμαι στο dos και βαζω τα αναλογα i,km900,c:\v10p_00.kdz,v10p_00 παταω enter kai μετα δεν γινεται τπτ τ να κανω? (T pcsuite το εχω ανοικτο ταυτοχρονα και στο αναλυσιs μου λεει οτι το pcsuite τρεχει) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Αγαπητοί φίλοι, οι προβλέψεις που έκανα πρίν μερικούς μήνες βγήκαν αληθινές! Ένας χρήστης κατάφερε και έκανε πολλές αισθητικές και λειτουργικές τροποποιήσεις στο λογισμικό V10X του αρένα και ως αποτέλεσμα έχουμε: - Cube εικόνες στον κύβο - Top Menu 3D με Διαφάνες Εικόνες - Ειδικό Effect αφής πλήκτρων - Νέα ένδειξη μπαταρίας - Έγχρωμη ένδειξη μπαταρίας - Wi-Fi Ενδείξεις με χρώμα - Επαφές Εικόνες με χρώμα - Dock Εικόνες Ενισχυμένες - Dock Εικόνες με αντανάκλαση - Dock Εικόνες με σκιά - Επικάλυψη Widgets Interface - Σύρετε για ξεκλείδωμα - Σύρετε Multi-Touch - Slider Ευαισθησία Ενισχυμένη - LockScreen Greyout Αφαιρέθηκε - LockScreen Διαφανής - Wallpaper Προβολή Ενισχυμένη - Camera Shutter Sound Αφαιρέθηκε - Java Πλήρης Προσβασιμότητα - Αύξηση Ram Χρήση - Ταχύτερες Εφαρμογές Java - Νέα fonts - Default Εικόνες άλλαξαν - Default Sounds άλλαξαν - Βελτίωση της ποιότητας κάμερας - Βελτίωση της ποιότητας βιντεοκάμερας - Βελτίωση της ποιότητας Youtube - Handwriting - Tag-It με Wi-Fi - 72 Γλώσσες υποστηρίζονται - V10X Firmware Unlocked Με λίγα λόγια το Dream OS που περιμέναμε! Δείτε και ένα βίντεο! credits go to "songseungeun" at mylgarena.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Αγαπητοί φίλοι, οι προβλέψεις που έκανα πρίν μερικούς μήνες βγήκαν αληθινές! Ένας χρήστης κατάφερε και έκανε πολλές αισθητικές και λειτουργικές τροποποιήσεις στο λογισμικό V10X του αρένα και ως αποτέλεσμα έχουμε: - Cube εικόνες στον κύβο - Top Menu 3D με Διαφάνες Εικόνες - Ειδικό Effect αφής πλήκτρων - Νέα ένδειξη μπαταρίας - Έγχρωμη ένδειξη μπαταρίας - Wi-Fi Ενδείξεις με χρώμα - Επαφές Εικόνες με χρώμα - Dock Εικόνες Ενισχυμένες - Dock Εικόνες με αντανάκλαση - Dock Εικόνες με σκιά - Επικάλυψη Widgets Interface - Σύρετε για ξεκλείδωμα - Σύρετε Multi-Touch - Slider Ευαισθησία Ενισχυμένη - LockScreen Greyout Αφαιρέθηκε - LockScreen Διαφανής - Wallpaper Προβολή Ενισχυμένη - Camera Shutter Sound Αφαιρέθηκε - Java Πλήρης Προσβασιμότητα - Αύξηση Ram Χρήση - Ταχύτερες Εφαρμογές Java - Νέα fonts - Default Εικόνες άλλαξαν - Default Sounds άλλαξαν - Βελτίωση της ποιότητας κάμερας - Βελτίωση της ποιότητας βιντεοκάμερας - Βελτίωση της ποιότητας Youtube - Handwriting - Tag-It με Wi-Fi - 72 Γλώσσες υποστηρίζονται - V10X Firmware Unlocked Με λίγα λόγια το Dream OS που περιμέναμε! Δείτε και ένα βίντεο! credits go to "songseungeun" at mylgarena.com ελπίζω να κάτσει καλά αυτή η έκδοση όταν βγει....γιατί το κουλό είναι ότι η κάθε έκδοση κάθετε διαφορετικά σε πολλά αρένα....δηλαδή δεν μπαίνει 100% σε κάποια κινητά αφήνει σκιές,σε άλλα δεν δουλέβει το gps η το wifi καλα κ.λ.π....το διάβασα και σε ξένα forum.έβαλα την έκδοση Η που έχει κάτι καλούδια υποτήθετε όπως το tag-it και κάποια άλλα,αλλά στο κινητό μου δεν μπήκαν αυτά! και στο ξένο φόρουμ λέγανε ότι σε κάποια έμπαιναν σε κάποια όχι...ελπίζω να μην έχουμε πάλι τέτοια προβλήματα...νομίζω ότι δεν γίνεται καλό φορμάτ με τα προγράμματα που έχουμε... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 τρομερό ακούγεται, και φαίνεται απο το βίντεο. Ανυπομονώ να βγεί για δοκιμή...! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 ελπίζω να κάτσει καλά αυτή η έκδοση όταν βγει....γιατί το κουλό είναι ότι η κάθε έκδοση κάθετε διαφορετικά σε πολλά αρένα....δηλαδή δεν μπαίνει 100% σε κάποια κινητά αφήνει σκιές,σε άλλα δεν δουλέβει το gps η το wifi καλα κ.λ.π....το διάβασα και σε ξένα forum.έβαλα την έκδοση Η που έχει κάτι καλούδια υποτήθετε όπως το tag-it και κάποια άλλα,αλλά στο κινητό μου δεν μπήκαν αυτά! και στο ξένο φόρουμ λέγανε ότι σε κάποια έμπαιναν σε κάποια όχι...ελπίζω να μην έχουμε πάλι τέτοια προβλήματα...νομίζω ότι δεν γίνεται καλό φορμάτ με τα προγράμματα που έχουμε... Ναι όμως δέν είναι κανονική έκδοση της LG αλλά "πειραγμένη" έκδοση. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Τα games που ειχε απο την αρχη πριν το φλασαρουμε που θα τα βρουμε? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 μα είναι δωρεαν το κατεβασμα στο site που εβαλα πριν. Εχω κατεβάσει πολλα παιχνιδια και νομιζω οτι πιο πριν σε καποιο post ξαναανφερεται η ιδια σελιδα. Sorry αν δεν καταλαβ κατι. Θα το ξανακοιτάξω, απλώς όταν το είδα μου έβγαλε παιχνίδια από γνωστή εμπορική εταιρία που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στα παιχνίδια. Ναι όμως δέν είναι κανονική έκδοση της LG αλλά "πειραγμένη" έκδοση. ;) Ό,τι ακριβώς έγινε και με το Renoir,γίνεται και τώρα.Λαμπρά νέα. Και δε μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε γιατί δεν τα κάνει αυτά από μόνη της η LG, γιατί δε δίνει support κλπ κλπ κλπ..Βέβαια κρατάω μεγάλη επιφύλαξη για το πόσο θα βελτιωθεί η ποιότητα της κάμερας, αφού κάποιοι παράγοντες όπως το φλας, φακός δε μπορούν να αλλάξουν.Τουλάχιστον ας έχει βελτιωθεί λίγο η ποιότητα όσον αφορά το έντονο sharpness που εμφανίζει.Αναμένουμε τη νέα έκδοση λοιπόν. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts