Jump to content

Dr_Acula

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dr_Acula

  1. Φίλε gre απολογούμαι για τις καθυστερήσεις, ακόμη προσπαθώ να συνέλθω απ' την εξεταστική! Η μπαταρία αρχικά μου έδωσε την εντύπωση να κρατάει περισσότερο. Μπορεί να είναι όντως έτσι. Εμένα με 3G ενεργοποιημένο και το Roadsync να συνδέεται κάθε πέντε λεπτά θέλει φόρτιση κάθε 1-1,5 μέρα. Πάνω-κάτω το ίδιο με την v11. Οι εικόνες φορτώνουν αρκετά γρηγορότερα απ' ότι έχω προσέξει. Κάποιο άλλο πλεονέκτημα δεν έχω δει.
  2. Συγνώμη για την καθυστέρηση. Λοιπόν, κατ' αρχήν να πω οτι δεν μετάνιωσα που άλλαξα από την V11 στην n2o5: είναι γρήγορη, οι εναλλαγές από portrait σε landscape οι πιο γρήγορες που εχω δεί. Αυτό που μου λείπει από το HX-patcher είναι που μπορεί να προεπιλέξει κανείς τον προσανατολισμό κάποιων εφαρμογών. Αυτό φυσικά μπορεί να προστεθεί από τον Φαενίλ στις επόμενες εκδόσεις του i8910tuning (το αντίστοιχο HX-patcher). Αν θέλει κανείς να την εγκαταστήσει τοτε είναι σημαντικό να διαβάσει όλες τις οδηγίες εγκατάστασεις που παρέχει ο Φαενίλ καθότι στις εκδόσεις του σβήνεται η μνήμη Ε: . Επίσης το StartBackup έχει bug με αποτέλεσμα το κινητό να κολλάει στο boot αν δοκιμάσετε να το χρησιμοποιήσετε. Αν είσαι ευχαριστημένος με την ν11 τότε ίσως να μην χρειάζεται να αλλάξεις στην n205. Α, και το Ovi Store λειτουργεί μια χαρά Όχι. Δεν παύει να είναι S^3.
  3. Για όσους ενδιαφέρονται η n2o5 έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και Τ9. Θα δοκιμάσω το swype αύριο αν δουλεύει με ελληνικά. Για περισσότερες εντυπώσεις εντός της εβδομάδας
  4. Συνήθως για κάτι τέτοιο φταίει που τα εικονίδια είναι αποθηκευμένα είτε στην mass memory είτε στην κάρτα μνήμης. Μπόρεις να τα περάσεις στην C: ;
  5. Εγώ έτσι κι' αλλιώς την main localization έβαζα πάντα απ' τον γερμανό καθ' ότι χρειαζόμουνα και γερμανικό πληκτρολόγιο κάτι το οποίο η ελληνική του έκδοση δεν είχε. Πληκτρολόγιο και Τ9 ελληνικό να έχει και δεν με πειράζει αν το μενού είναι στα αγγλικά.
  6. Ο Ιταλός εχει βάλει επιτέλους το νέο του fw στην ιστοσελίδα του. Θα περιμενω λίγες μέρες να φανούν οποιαδήποτε προβλήματα και θα την δοκιμάσω.
  7. Τον λένε faenil και ήταν ο κύριος ανταγωνιστής του γερμανού. Η n2o5 θα βγεί τον Ιούλιο μάλλον. Θα έχει κάτι αντίστοιχο με τον hx-patcher αλλά απ' ότι κατάλαβα με πολύ λιγότερες δυνατότητες παραμετροποίησης. Και ναί, όπως είπες δεν έχει ελληνικά.
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Επικοινώνησα με τον faenil και παραθέτω την απάντηση: Όπως και να 'χει εγώ θα την κάνω την απόπειρα και θα σας ενημερώσω.
  9. Χαιρετώ την παρέα. Είμαι κάτοχος του κινητού κοντά ενα χρόνο και μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τα firmware του Γερμανού. Επειδή θέλω να δοκιμάσω την καινούρια έκδοση του faenil, μπορεί κανείς να μου πεί αν τουλάχιστον το ελληνικό πληκτρολόγιο και Τ9 υπάρχουν στις εκδόσεις του; Για ελληνικό μενού δεν με ενδιαφέρει γιατί και στις εκδόσεις του Γερμανού πάντα την Main localization περνούσα. Ευχαριστώ
  10. Ισχύει. Ορίστε και η ανακοίνωση τύπου απο το Symbian Foundation: http://www.symbian.org/news-and-media/2010/02/04/symbian-completes-biggest-open-source-migration-project-ever Αυτο σημαίνει οτι στο μέλλον μπορεί και να υπάρξουν custom firmware;
  11. Όταν λες πατάς την αναβολή απλά πιέζεις την οθόνη ή κάνεις slide; Δοκίμασε να "γλιστρήσεις" με το δάχτυλο κατά μήκος του κουμπιού που λέει ακύρωση και δες αν δουλεύει
  12. Εξαρτάται για πιο σκοπό το χρειάζεσαι. Το wetravel είναι το μόνο που πλησιάζει αμυδρά αντίστοιχα προγράμματα που τρέχουν σε WiMo ασπούμε. Εγώ έχω βάλει το Treckbuddy αλλά μέχρι τώρα μου έχει δουλέψει μόνο σε υποβοηθούμενο. Το καλό στο Treckbuddy είναι οτι ειναι σχετικά εύκολο να δημιουργήσεις καλούς χάρτες αλλά δεν θα έχεις τη δυνατότητα αναζήτησης μιας διεύθυνσης όπως στο wetravel. Βασικά στο wetravel υπάρχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία εδώ στο φόρουμ.
  13. Από ενα άλλο site. Είναι έκδοση που βγήκε για τη Σιγκαπούρη. Έχε υπ' όψη οτι δεν έχει ελληνικό μενού. Και εγώ γι' αυτό την άλλαξα αλλά δεν είδα διαφορά. Γενικά είναι πάνω κάτω η ίδια με τη V10P με κάτι καλούδια επιπλέον. Έχει βγεί έκδοση V10P για το Ηνωμένο Βασίλειο, δοκίμασε να φλασάρεις με αυτή ή δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις το λογισμικό για το gps.
  14. Έχω φλασάρει με αυτό την ASGPSV V10H 00 σε Windows 7 χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πρόγραμμα ουσιαστικά δεν θέλει εγκατάσταση, μόνο ξεζιπάρισμα. Μια χαρά. Απλά όσοι θα φλασάρουν σε Windows 7 πρέπει το Windows enabler να το κάνουν "Run as Administrator" για να μήν τους βγάζει γκρίζα τα πεδία.
  15. Στο πρώτο πόστ αυτού του thread υπάρχει ένας λεπτομερέστατος οδηγός σε pdf από τον jimdem. Κατέβασε τον οδηγό πρίν κάνεις οτιδήποτε άλλο.
  16. Αυτό που λες μου 'χει τύχει και μένα με τη γερμανική (και όντως άργησα 1 ώρα να πάω εκεί που έπρεπε). Από τότε (αρχές Οκτωβρίου περίπου) δεν ξανασυνέβηκε και το έχω προγραμματισμένο να χτυπάει Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Τι να σου πω εγώ απλά από τότε βάζω και δεύτερο ξυπνητήρι αν και όπως είπα και στην αρχή αυτό συνέβηκε μόνο μία φορά.
  17. Στο site του we-travel υπήρχε γερμανικός χάρτης από open street όμως. Μετά το ξεζιπάρισμα ήταν καμιά 500ριά ΜΒ. Για την πόλη που είμαι εγώ δεν είχε κ πολλές λεπτομέρειες. Άσε που τώρα τα 'χει παίξει το site τους και οι πολλοί χάρτες χαθήκανε. Η καλύτερη λύση νομίζω είναι να φτιάξεις ένα δικό σου χάρτη με το λογισμικό που σου παρέχουν.
  18. Φίλε Spidey: Κατ' αρχήν ευχαριστώ για το κολπάκι με τις java εφαρμογές και τη μουσική και μια ερώτηση: Είναι δοκιμασμένο το κόλπο να δουλεύει το gps και η μουσική ταυτόχρονα; Όχι αν ανοίγει η εφαρμογή, αυτό το δοκίμασα, αλλά αν εγκλωβίζει κανονικά κλπ.
  19. @mananes: Αν μπείς στο forum του wetravel θα δείς οτι κανείς δεν μπορεί να κατεβάσει, τουλάχιστον τους χάρτες που ανεβάζουν οι χρήστες. Προσπαθώ απ' το Σαββατοκύριακο να κατεβάσω κάτι χάρτες και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.
  20. Χαιρετώ. Απ' ότι φαίνεται η LG αποφάσισε να μας κάνει δώρο ακόμη μια Open Europe ονόματι V10D01_3. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό οι πιο έμπειροι του forum; Δυστυχώς δεν μπορώ να το ψάξω περισσότερο καθότι ετοιμάζομαι για ταξίδι. Την πληροφορία την είδα στο handy-faq.
  21. Εγώ από την άλλη ακόμη ζορίζομαι με το θέμα GPS/Wetravel. Το έχω εγκαταστήσει/απεγκαταστήσει 2-3 φορές αλλά δεν λέει να πιάσει σήμα. Μπορώ να ελπίζω σε βελτίωση με καινούριο firmware; Για την ώρα έχω τη V10o_02 πάνω.
  22. Εμένα το youtube μου δούλεψε αλλά έκανα πρώτα factory reset. Μήπως δοκίμασες να παίξεις κανένα μεγάλο βίντεο κ έκανε buffer; Πάντως θα συμφωνήσω πως δεν παρουσιάζει καμία τεράστια αλλαγή από την V10B_02.
  23. Κατάφερα κι' εγώ να αναβαθμίσω στην V10o_02 και μάλιστα σε Win7. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες απ' το handy-faq.de και έβαλα το αρχείο .kdz στο desktop μου αντί κατευθείαν στο C:. Το path που δίνετε αλλάζει αντίστοιχα σε C:\Users\όνομα\Desktop\αρχείο.kdz. Παρόλ' αυτά δεν μπορώ να πώ οτι έχω δεί καμιά ουσιαστική διαφορά από άποψης ταχύτητας. Το youtube μέσω wi-fi δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη το gps το δοκίμασα πρίν κάνω factory reset και πάλι δεν μπορούσε να κλειδώσει. Θα το ξαναεγκαταστήσω όταν βρώ χρόνο και θα γράψω εντυπώσεις.
  24. @jimdem Απευθύνω την ερώτηση σε κυρίως εσένα γιατί είδα οτι έψαξες λιγο και τα γερμανικά φόρουμ: Κανένα νεότερο για VPN-Client για το Arena; Δεν ξέρω απο προγραμματισμό και ρωτάω όσους κατέχουν: Μπορεί να γραφτεί κατι τέτοιο σε java;
  25. Κοίτα απο τη στιγμή που δεν επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία του κινητού γιατί να μην το βάλεις; Αν το κάλυμμα που ερχότανε απ το εργοστάσιο ήταν μόνο προσωρινό τότε δεν θα λειτουργούσε η οθόνη με το κάλυμμα.
×
×
  • Create New...