Jump to content

[LG Arena (KM900)] Οδηγός Φλασαρίσματος / Εκδόσεις Firmware

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημέρα, είμαι ο Ηλίας. Είμαι νέος στο φόρουμ, αλλα όχι στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής.

Πήρα το Arena το μαύρο πρόσφατα, και έχω κάποια θεματάκια...κόλαγε, έκανε επανεκκίνηση μόνο του, και αναβόσβηνε η οθόνη όποτε έπερνα τηλ.

Είχε επάνω το V10b μέσα απ'το Pc Suite έκανα αναβάθμιση στην V10c και συνέχισαν τα προβλήματα. Ακολούθησα το οδηγό και το flashαρα !!! στην εκδοση V10m..

Δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα απο τα παραπάνω. Το Θέμα τωρα είναι οτι έχει απομιμήσεις η οθόνη...δλδ όταν αλλάζω οθόνη απο κατάλογο στο μενου επιλογών βλέπω για background τις επαφές ! ! ! !ΕΛΕΟΣ

έχεις κανεις καμια λύση? Πήρα ένα φίλο στην Omnitech αλλα μου είπαν να το αφήσω 4 μέρες και δεν έχω άλλο κινητό....τι να κάνω;

Κάτι τελευταίο....νέα Firmware που βρίσκουμε ; ; ;

Ευχαριστώ πολύ!!!

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λεγεται πως το σεπτεμβριο θα ερθει σημαντικό firmware update για το αρενα.. για να δούμε.. ισως περασουν και οι αλλαγες αυτες στα μερη μας.

Για την αλλαγή wallpapers στις homescreens,έχουν απαντήσει ότι δε θα ασχοληθούν..

Παιδια καλημέρα, είμαι ο Ηλίας. Είμαι νέος στο φόρουμ, αλλα όχι στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής.

Πήρα το Arena το μαύρο πρόσφατα, και έχω κάποια θεματάκια...κόλαγε, έκανε επανεκκίνηση μόνο του, και αναβόσβηνε η οθόνη όποτε έπερνα τηλ.

Είχε επάνω το V10b μέσα απ'το Pc Suite έκανα αναβάθμιση στην V10c και συνέχισαν τα προβλήματα. Ακολούθησα το οδηγό και το flashαρα !!! στην εκδοση V10m..

Δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα απο τα παραπάνω. Το Θέμα τωρα είναι οτι έχει απομιμήσεις η οθόνη...δλδ όταν αλλάζω οθόνη απο κατάλογο στο μενου επιλογών βλέπω για background τις επαφές ! ! ! !ΕΛΕΟΣ

έχεις κανεις καμια λύση? Πήρα ένα φίλο στην Omnitech αλλα μου είπαν να το αφήσω 4 μέρες και δεν έχω άλλο κινητό....τι να κάνω;

Κάτι τελευταίο....νέα Firmware που βρίσκουμε ; ; ;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Από την οθόνη κλήσης πληκτρολόγησε 1809#*900#,θα μπεις στο κρυφό μενού.Υπάρχει μια επιλογή 'factory reset',κάντο, ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ BACK UP γιατί δε ζητάει επιβεβαίωση.Αν δε φτιάξει και με αυτό, είσαι για σέρβις.Εναλλακτικά, δοκίμασε να φλασάρεις στην v10b_02 open europe, που υπάρχει στο πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα εδώ.Τα νέα firmwares έχουν κλειδωθεί από την LG,για την ώρα όποια αναβάθμιση κάνει για εμάς είναι στην πρώτη σελίδα εδώ.Περιμένουμε αναβάθμιση νέα.

Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει σε ενα προηγουμενο μου post

Στο οποίο τι ρώταγες;

Ace of Hearts..

Καλησπερα σε ολους!!!! θελω μια βοηθεια παιδια. εχω το arena με εκδοση λογισμικου: ΚΜ900ΑΤ_V10v

Οπως καταλαβατε ειναι vodafone live. Τα ερωτηματα ειναι τα εξης :

1. Αξιζει το Flasharisma σε μια εκδοση open? αν ναι ποια θα ειναι τα υπερ ? εκτος του οτι λογικα θα εχω Fm transmiter και δεν θα εχω τα προβλημα με προγραμματακια-εφαρμογες τυπου wetravel.

2. Ποια εκδοση αξιζει να περασω ?? open europe? open greece??Που θα την βρω αν θελησω να το κανω?

3. Ποια ειναι η τελευταια εκδοση που "κυκλοφορει" και ειναι δοκιμασμενα σταθερη και θεωρητικα καλυτερη απο αυτη της Vodafone?

με εκδοση που εχω τωρα ειναι απολυτα σταθερη ( μεχρι τωρα) χωρις κοληματα και ειμαι ευχαριστημενος.μονο με την μπαταρια εχω προβλημα, δεν κρατα και τοσο... 1 μερα + περιπου.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και ζητω συγνωμη αλλα ειναι δυσκολο να διαβασω τοσα post..:OΑν και εχω διαβασει αρκετα!!!:)

Αυτες ειναι οι αποριες μου

Παιδια καλησπερα ειμαι νεος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας.

Εχω ενα LG KM900 VODAFONE του εκανα αναβαθμιση χθες.Παω στο LG MOBILE SUPPORT TOOL και παω στο ιστορικο αναβαθμισης και μου λεει πως εχω την S/W VERSION : v10d.Και λεει πως αθτη ειναι η τελευταια.Πηρα τηλεφωνο σημερα την LG και μου ηπαν πως δεν ειναι αυτη που εχω η τελευταια αλλα ειναι η v10v εχω μπερδευτει τι γινεται?? ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση?

PLEASE HELP THANKS

Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει σε ενα προηγουμενο μου post

1.Σε open europe έχεις fm trans, σε open greek όχι.Ισχύει αυτό με το wetravel, πλέον μπορούμε να πούμε από αναφορές εδώ,ότι τα vodafone branded έχουν πρόβλημα με το πρόγραμμα-δεν τρέχει.Τα unbranded είναι συνήθως πιο γρήγορα στο μενού.

2.Η open greek v10c έχει καλύτερο gps από την open europe v10B_02.Δεν έχει όμως πομπό και playlists στον mp3 player.και οι 2 είναι σταθερές.Μπορείς να τις βρεις στο πρώτο ποστ του θέματος.Η τελευταία open greek είναι διαθέσιμη μόνο στο σέρβις αυτή τη στιγμή και έχει playlists.

3.Δες την απάντηση 2.

μπορειτε να μου προτεινετε μια εκδοση που να παιζει βιντεο απο το youtube??

Οι ελληνικές παίζουν.

Παιδια καλησπερα ειμαι νεος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας.

Εχω ενα LG KM900 VODAFONE του εκανα αναβαθμιση χθες.Παω στο LG MOBILE SUPPORT TOOL και παω στο ιστορικο αναβαθμισης και μου λεει πως εχω την S/W VERSION : v10d.Και λεει πως αθτη ειναι η τελευταια.Πηρα τηλεφωνο σημερα την LG και μου ηπαν πως δεν ειναι αυτη που εχω η τελευταια αλλα ειναι η v10v εχω μπερδευτει τι γινεται?? ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση?

PLEASE HELP THANKS

Η vodafone από αναβαθμίσεις που έχει βγάλει στο ίντερνετ η LG ,έχει βγάλει 2.Μπορείς να δεις την τελευταία στο πρώτο ποστ.Οσον αφορά αυτό που σου είπε η LG ,δεν το γνωρίζω.

Ace of Hearts..

2.Η open greek v10c έχει καλύτερο gps από την open europe v10B_02.Δεν έχει όμως πομπό και playlists στον mp3 player.και οι 2 είναι σταθερές.Μπορείς να τις βρεις στο πρώτο ποστ του θέματος.Η τελευταία open greek είναι διαθέσιμη μόνο στο σέρβις αυτή τη στιγμή και έχει playlists.

αφου και στο σερβις παλι την v10c περνάνε

εμένα εχει playlists κανονικά η v10c που την περασα μόνος μου, το θέμα είναι να σου "πιάσει" η αναβάθμιση..

dum spiro spero

Ευχαριστω για της απαντησεις.Ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση?

η v10c η v10d ?

Που εχω?

Να την αφησω στην v10d?

Η τελικα να βαλω την v10v της VODAFONE?

Με την αναβαθμιση χανετε κατι απο το μενου? πχ πομπος ραδιοφωνου?

ευχαριστω?

Ευχαριστω για της απαντησεις.Ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση?

η v10c η v10d ?

Που εχω?

Να την αφησω στην v10d?

Η τελικα να βαλω την v10v της VODAFONE?

Με την αναβαθμιση χανετε κατι απο το μενου? πχ πομπος ραδιοφωνου?

ευχαριστω?

Σε όλες τις ελληνικές χάνεις τον πομπό.

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

1.Σε open europe έχεις fm trans, σε open greek όχι.Ισχύει αυτό με το wetravel, πλέον μπορούμε να πούμε από αναφορές εδώ,ότι τα vodafone branded έχουν πρόβλημα με το πρόγραμμα-δεν τρέχει.Τα unbranded είναι συνήθως πιο γρήγορα στο μενού.

3.Δες την απάντηση 2.

Spidey= Respect!:D:D

Θα το δοκιμασω αυριο.Σ'ευχαριστω

Hi παίδες. Έχω ένα πρόβλημα με το φλασάρισμα. Κατα την διάρκεια της διαδικασίας μου κάνει επανεκινήσεις το κινητό συνέχεια με αποτέλεσμα να χάνεται η επικοινωνία Η/Υ και κινητού και να σταματά το φλασάρισμα. Ξέρεται τι κάνω ωστε να γίνει το φλασάρισμα??

φιλε μου υπαρχει ειδικο τοπικ για το φλασαρισμα κ αν ειναι ευκολο να ποσταρεις εκει καλυτερα...

οταν κανει επανεκκινηση βγαζεις κ βαζεις μπαταρια το ανοιγεις κ το συνδεεις παλι σε λειτουργια pc suite..κ συνεχιζει απο εκει κ περα με το retry που πατας κ προχωραει κανονικα

Το ΑΡΕΝΑ της vodafone έχει το μενού της LG ή το κλασσικό χαζό μενού του vodafone live?

η διαφορα στο μενου ειναι μονο σε καποια εικονιδια..δεν εχει περιεργα χρωματα η καποια αλλη διαφορα...καθαρα αισθητικο λοιπον με καποια διαφορετικα εικονιδια που φευγουν με φλασαρισμα αν θες..κ της vodafone δεν εχει πομπο ραδιοφωνου..η μονη βασιη διαφορα απο καποια αλλη open europe εκδοση

Hi παιδιά, είμαι νέος στο forum και δεν ξέρω και πολα. Θέλω να φλασάρω το κινητό αλλα δεν μπορώ να κατεβάσω τον οδηγό του jimdem που είναι στο πρώτο ποστ (λεει οτι είναι πριβέ). Ξέρεται απο που αλλού μπορώ να τον κατεβάσω και οτι άλλο χρειάζεται για να φλασάρω?

Hi παιδιά, είμαι νέος στο forum και δεν ξέρω και πολα. Θέλω να φλασάρω το κινητό αλλα δεν μπορώ να κατεβάσω τον οδηγό του jimdem που είναι στο πρώτο ποστ (λεει οτι είναι πριβέ). Ξέρεται απο που αλλού μπορώ να τον κατεβάσω και οτι άλλο χρειάζεται για να φλασάρω?

Sorry, έκανα μια αλλαγή και ξέχασα να ενημερώσω τον spidey. Τον οδηγό θα τον βρείς εδώ.

Τι γίνετε ρε παιδιά... Πατάω να κάνει το update από το πρόγραμμα του. Βάζει κανονικά τους drivers χωρίς την μπαταρία κτλ. Μόλις βάζο την μπαταρία και το ανοίγω μένει εκεί το πρόγραμμα δεν ανοίγει το next. Καμια ιδέα?

Άσε που δεν βλέπει με την μια το update. Πρέπει να το βάλω και να το βγάλω 10 φορες το κινητό...

Never Settle 3...

Εχω προβληματακι... εκει που ειμαι στο Dos Window και εχω γραψει :

""Choice: I

Phone Model: KM900

File (.CAB) including the firmware: C:\V10B_02.kdz ή cab

Version(SW Version): V10B_02 ""

παταω enter και το μονο που γινεται ειναι να μου γραψει : '' send arguments...'' απο κατω "loading" και στο τελος μου βγαζει τις επιλογες του menu χωρις να κανει κατι αλλο ... παιζει ρολο που η σουιτα της LG ειναι η τελευταια?μηπως να δοκιμασω και με τα εναλακτικα dll που δινει στον οδηγο? καμια βοηθεια???

Εχω προβληματακι... εκει που ειμαι στο Dos Window και εχω γραψει :

""Choice: I

Phone Model: KM900

File (.CAB) including the firmware: C:\V10B_02.kdz ή cab

Version(SW Version): V10B_02 ""

παταω enter και το μονο που γινεται ειναι να μου γραψει : '' send arguments...'' απο κατω "loading" και στο τελος μου βγαζει τις επιλογες του menu χωρις να κανει κατι αλλο ... παιζει ρολο που η σουιτα της LG ειναι η τελευταια?μηπως να δοκιμασω και με τα εναλακτικα dll που δινει στον οδηγο? καμια βοηθεια???

Άλλαξε τα dll

Ace of Hearts..

Εγω ενα καταλαβα..οτι το κινητο ειναι για τα μπαζα..τι να το κανεισ??ωραια σχεδιαση αλλα αν ειναι να περασει 1 χρονος με φλασσαρισματα και updates για να το κανεισ να δουλεψει σωστα φεξε μου και γλιστρησα..εχω κανει φλασσαρισματα και οτι αλλο για να δουλευει σωστα και μπαινω ι-νετ απο wi-fi και μετα απο 5' παντα σταματαει να συνδεεται και πρεπει να το κλεισω και να επανασυνδεθω..

Ενταξει οχι και για τα μπαζα!!!

Εγω δεν εχω αντιμετωπισει καποιο τετοιο προβλημα.Με "μαμα" ROM πανω του.

Για μενα η απογοητευση ειναι η μη αναπαραγωγη divx χωρις μετατροπη.Κατα τα αλλα οτι λεει το κανει.

και κάτι ακόμα, περασα το wetravel το αποθήκευσα στην microSD κάρτα αλλά στην έκθεση εμφανίζει όλα τα εικονίδια του προγράμματος πράγμα που δεν θέλω μαζί με τις φώτος μου.μπορώ κάπως να το αλλάξω αυτό?

Καλύτερα να έχεις το we-travel στη μνήμη της συσκευής. Έτσι, θα δουλεύει λίγο πιο γρήγορα και δε θα εμφανίζει τα εικονίδια στις εικόνες.

Εγω ενα καταλαβα..οτι το κινητο ειναι για τα μπαζα..τι να το κανεισ??ωραια σχεδιαση αλλα αν ειναι να περασει 1 χρονος με φλασσαρισματα και updates για να το κανεισ να δουλεψει σωστα φεξε μου και γλιστρησα..εχω κανει φλασσαρισματα και οτι αλλο για να δουλευει σωστα και μπαινω ι-νετ απο wi-fi και μετα απο 5' παντα σταματαει να συνδεεται και πρεπει να το κλεισω και να επανασυνδεθω..

Πούλησε το αν είναι για τα μπάζα. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι πολύ ευχαριστημένο ενώ πολλοί το θάβουν γιατί κοιμούνται όρθιοι και θέλουν νέα χαρακτηριστικά που δεν έχουν αναφερθεί εκ των προτέρων απο την LG. Απλά έλεος. Έχουν ξεσκιστεί στις αναβαθμίσεις απο τότε που βγήκε. Αν ο καθένας έκανε update θα ήταν ok αλλά με το φλασάρισμα μπαίνει άλλο λογισμικό και μετά μπερδεύεται. Εμένα πχ. πώς δουλέυει ΤΕΛΕΙΑ χωρίς κολλήματα και με όλα τα χαρακτηριστικά? Αν δεν έκανα φλασάρισμα θα δούλευε απο την αρχή, αλλά έκανα το λάθος να φλασάρω (ήθελα τον πομπό) και ύστερα άρχισαν τα προβλήματα. Έτσι το έστειλα στην LG για αναβάθμιση και τώρα είμαι τζάμι. Επίσης, αυτό που αναφέρεις με το wifi εμένα εξ'αρχής δεν το έκανε. Κάτι προβληματικό θα υπάρχει στη συσκευή ή το λογισμικό σου.

Άποψη: Καλύτερα να μη φλασάρετε γιατί αλλάζει κάτι στο όλο λογισμικό και μετά βγάζει σφάλματα. Αν πάντως έχετε φλασάρει (όπως εγώ), στείλτε το κινητό στο σέρβις (δωρεάν, σε 3 μέρες έρχεται πίσω) και απολαύστε εκπληκτική σταθερότητα με όλα τα νέα χαρακτηριστικά των τελευταίων εκδόσεων.

• The title was changed to [LG Arena (KM900)] Οδηγός Φλασαρίσματος / Εκδόσεις Firmware