Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο E51 παντως που το ειχα ανοιξει καμια 10ρια φορες δεν μου ειπαν τπτ οταν τους το πηγα για service...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ ωραία κάπως έτσι θα το κάνω, αλλά μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο ότι δε το βγάλανε σε μάυρο.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Πολύ ωραία κάπως έτσι θα το κάνω, αλλά μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο ότι δε το βγάλανε σε μάυρο.

Οταν περασεις την καινουργια προσοψη πες μας εντυπωσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα τα πάρω και τα δύο μετά τις γιορτές γιατί και να παραγγείλω τώρα την πρόσοψη με τη δουλειά που έχουν τα ταχυδρομεία θα αργήσει πολύ, αλλά όταν το κάνω θα σας ενημερώσω. Ή να περιμένω μπας και βγει σε μαύρο.

σκεφτομαι παρα πολυ να το παρω και μ αρεσει σαν κινητο αλλα εχει sar 1,20 !!!

σαν πολυ δεν ειναι παιδια? για ενα τετοιο κινητο?

καμια γνωμη???

ευχαριστω

Λογικά όπως και στο Ε51 που έχει αντίστοιχα μεγάλη αυτή ή τιμή είναι με όλα ανοιχτά και να λειτουργούν ταυτόχρονα οπότε πρακτικά δε θα την πιάσεις ποτέ, και με τη χρίση bt ακουστικού ή χαντσ φρι το ποσό αυτό σχεδόν μηδενίζεται

Εννοεί πως αυτός ο αριθμός επιτυγχάνεται όταν όλα τα μέσα ασύρματης επικοινωνίας (WiFi, Bluetooth, πομποδέκτης 3G/GSM) είναι ενεργοποιημένα και χρησιμοποιούνται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εννοεί πως αυτός ο αριθμός επιτυγχάνεται όταν όλα τα μέσα ασύρματης επικοινωνίας (WiFi, Bluetooth, πομποδέκτης 3G/GSM) είναι ενεργοποιημένα και χρησιμοποιούνται.

Έχω την εντύπωση ότι η ακτινοβολία των Wi-fi, Bluetooth είναι πάααρα πολύ μικρή σε σχέση με του GSM.

Όποιος γνωρίζει καλύτερα ας μας διαφωτίσει.

Καλό θα ήταν να το βάλεις σε ένα μπολ με ρύζι ώστε να απορροφήσει όση υγρασία απέμεινε στη συσκευή.

Ο χρόνος θα δείξει αν θα υπάρξει πρόβλημα.

Σε ευχαριστώ φίλε μου ..... το έκανα .....και οπως είπες και εσυ ....ο χρόνος θα δείξει ...!!:)

οποτε εχουμε

wifi -σπανια χρηση

gps - σπανια χρηση

bluetooth -περι το 8ωρο την ημερα

3g -σκεφτομαι να τον απενεργοποιησω απο την κοσμοτε (γινεται?)

αρα

sar κατω απο 1,20

σωστα?????

Ναι γίνεται. Υπάρχει σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού.

Δεν έχει να κάνει τίποτα η Cosmote.

Όπως είπα και πιο πάνω, αυτό είναι ο μέγιστο επίπεδο που μπορεί να φτάσει. Δεν λειτουργεί σε αυτό συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Και σαφώς το SAR 1,20 "επιτυγχάνεται" όταν το τηλέφωνο δεν έχει καλό σήμα.

Όταν έχει καλό σήμα και καλή επικοινωνία με την κεραία του δικτύου, δεν υπάρχει λόγος να εκπέμπει με τη μέγιστη ένταση.

Νεοι χαρτες και το python.Διαθεσιμα στις ενημερωσεις.Κανενα νεο για ενημερωση λογισμικού εχουμε;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Ενημερώνω πως πριν μερικές μέρες αντιμετώπισα την εξής κατάσταση. Πηγαίνοντας να φορτίσω το κινητό, ανακαλύπτω μετά από κανένα δίωρο πως η φόρτιση δεν γίνεται. Βάζω δεύτερο φορτιστή, τίποτα. Η ίδια απραξία και με το usb καλώδιο δια μέσου pc.Τελικά το πρόβλημα λύθηκε και αποφεύχθηκε η επίσκεψη στο service με το απλό restart της μπαταρίας...Το κινητό φόρτισε μετά κανονικά και μέχρι σήμερα κανένα άλλο πρόβλημα....:)
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Αγόρασα το τηλέφωνο για δώρο στον πατέρα μου και ευτυχώς απ' ότι βλέπω του άρεσε, γιατί το άνοιξε χτες το βράδυ και σήμερα από τις 6 το πρωί ασχολείται μ' αυτό.

Ένα μικρό πρόβλημα:

Το παλιό του κινητό ήταν ένα Nokia 6500 classic και μέσα είχε γύρω στις 450-500 επαφές, που όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο να τις ξαναπεράσουμε με το χέρι στο Ε52. Επίσης αν πάμε να κάνουμε μεταφορά στη SIM για να μεταφερθούν έτσι, χωράει μόνο 80 και δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις υπόλοιπες με αυτό τον τρόπο.

Κάναμε συγχρονισμό επαφών μέσω bluetooth από τα μενού του 6500 και μεταφέρθηκαν μόνο μερικές από τις επαφές και μάλιστα όσες επαφές είχαν δύο τηλέφωνα στο 6500 (δηλαδή η ίδια επαφή να έχει κινητό και σταθερό), μεταφέρθηκαν σαν δύο ξεχωριστές επαφές (πχ. αν η επαφή ήταν Κώστας και είχε μέσα κινητό και σταθερό, μεταφερόταν ως Κώστας και είχε μόνο το κινητό, Κώστας1 και είχε μόνο το σταθερό κοκ).

Προσπαθήσαμε να συγχρονίσουμε με καλώδιο USB τις επαφές του 6500 με ένα PC μέσω PC Suite, για να τις περάσουμε μετά στο Ε52, αλλά ενώ στο κινητό έλεγε ότι συγχρονίστηκαν όλες οι επαφές, στο PC Suite εμφανιζόταν μόνο μία !!

Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για μεταφορά επαφών??

Βοήθεια παρακαλώ, γιατί δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει :)

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Καλημέρα, έχει κανεις προβλήματα με το GPS;

Στο nokia maps δεν βρίσκει καθολού δορυφόρους και πηγαινοντας στο menu-> Applications-> GPS-> GPS data μου βγάζει συνεχεια το παρακάτω μύνημα "GPS works poorly indoors and in enclosed areas" ενώ είμαι σε τελείως ανοιχτό χώρο.

Το firmware του κινητού είναι 22.009

Μεσω PC Nokia suite συνδέεις πρωτα το παλαιό κινητό και κάνεις backup τα στοιχεια που θλελετε, επαφές, ημερολόγιο κτλ. Μετα βάζετε το Ε52 στο PC και πάλι μέσω PC Nokia suite κάνεις restore του αρχείου που είχε δημιουργηθεί απο το παλαιό κινητό. Ετσι θα μεταφερθούν όλα τα στοιχεία και data από το 6500 στο Ε52, ακόμα και οι κλήσεις του log θα μεταφερθούν.

Επίσης καλό θα είναι πρώτα να βάλεις το τελευταίο firmware που θα το τσεκαρεις πάλι μέσω του PC Nokia suite στο ''software update''

Καλορίζικο και Καλές Γιορτές.

Αγόρασα το τηλέφωνο για δώρο στον πατέρα μου και ευτυχώς απ' ότι βλέπω του άρεσε, γιατί το άνοιξε χτες το βράδυ και σήμερα από τις 6 το πρωί ασχολείται μ' αυτό.

Ένα μικρό πρόβλημα:

Το παλιό του κινητό ήταν ένα Nokia 6500 classic και μέσα είχε γύρω στις 450-500 επαφές, που όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο να τις ξαναπεράσουμε με το χέρι στο Ε52. Επίσης αν πάμε να κάνουμε μεταφορά στη SIM για να μεταφερθούν έτσι, χωράει μόνο 80 και δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις υπόλοιπες με αυτό τον τρόπο.

Κάναμε συγχρονισμό επαφών μέσω bluetooth από τα μενού του 6500 και μεταφέρθηκαν μόνο μερικές από τις επαφές και μάλιστα όσες επαφές είχαν δύο τηλέφωνα στο 6500 (δηλαδή η ίδια επαφή να έχει κινητό και σταθερό), μεταφέρθηκαν σαν δύο ξεχωριστές επαφές (πχ. αν η επαφή ήταν Κώστας και είχε μέσα κινητό και σταθερό, μεταφερόταν ως Κώστας και είχε μόνο το κινητό, Κώστας1 και είχε μόνο το σταθερό κοκ).

Προσπαθήσαμε να συγχρονίσουμε με καλώδιο USB τις επαφές του 6500 με ένα PC μέσω PC Suite, για να τις περάσουμε μετά στο Ε52, αλλά ενώ στο κινητό έλεγε ότι συγχρονίστηκαν όλες οι επαφές, στο PC Suite εμφανιζόταν μόνο μία !!

Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για μεταφορά επαφών??

Βοήθεια παρακαλώ, γιατί δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει :)

Γενικά, η μεταβαση από ένα S40 σε ένα S60 δεν είναι και ό,τι ευκολότερο.

Προσωπικά, προτείνω να προσπαθήσετε με το Outlook.

Μεσω PC Nokia suite συνδέεις πρωτα το παλαιό κινητό και κάνεις backup τα στοιχεια που θλελετε, επαφές, ημερολόγιο κτλ. Μετα βάζετε το Ε52 στο PC και πάλι μέσω PC Nokia suite κάνεις restore του αρχείου που είχε δημιουργηθεί απο το παλαιό κινητό. Ετσι θα μεταφερθούν όλα τα στοιχεία και data από το 6500 στο Ε52, ακόμα και οι κλήσεις του log θα μεταφερθούν.

Επίσης καλό θα είναι πρώτα να βάλεις το τελευταίο firmware που θα το τσεκαρεις πάλι μέσω του PC Nokia suite στο ''software update''

Καλορίζικο και Καλές Γιορτές.

Μα εδώ είναι το πρόβλημα...

Αυτό προσπαθούσα να κάνω, αλλά όταν έπερνα τις επαφές από το 6500 στο PC Suite, ενώ έλεγε "επιτυχής συγχρονισμός επαφών" στο PC Suite και στο 6500, όταν πήγαινα από το PC Suite να δω τις επαφές, εμφανίζονταν μόνο 12 από τις 450 που έπρεπε να εμφανιστούν... Για κάποιο λόγο δεν μεταφέρονταν όλες οι επαφές στο PC...

Γενικά, η μεταβαση από ένα S40 σε ένα S60 δεν είναι και ό,τι ευκολότερο.

Προσωπικά, προτείνω να προσπαθήσετε με το Outlook.

Βασικά το Ε52 είναι S60, αλλά το 6500 νομίζω είναι με κλειστό λειτουργικό, όχι με S40...

Όσο για το Outlook, επειδή κάτι είχε πάρει το αυτί μου, προσπαθούσα να δω πως γίνεται αλλά δεν έβρισκα... Υπάρχει καμιά ιστοσελίδα με οδηγίες??

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Χρόνια πολλά! επιβεβαιώνω το πολύ περίεργο που διάβασα πιό πάνω. Έχω το κινητό 1 μήνα περίπου και χτες πρώτη φορά μετά τη φόρτιση άλλαξε το θέμα! Δεν έχει ξανασυμβεί και με παραξένεψε που έγινε έτσι ξαφνικά. Επίσης όπως έχω γράψει και πιό πάνω συνεχίζει να ψάχνει μόνο του για ασύρματο δίκτυο παρά το ότι όλες οι επιλογές που του έχω βάλει είναι για το αντίθετο. Πολύ καλό κινητό αλλά κάνει κάτι μικρής σημασίας σπαστικά πραγματάκια....
CARPE DIEM :)

stavros11 το 6500 ειναι s40.

Εγω παντως με μεταφορα απο Ν80 σε 6300 δεν ειχα κανενα προβλημα,ουτε απο 6500slide σε Ν95 8g.

Και στις δυο περιπτωσεις πηγα απο το μενου "μεταφορα" του κινητου.

Δες σε ποια επαφη κολαει η μεταφορα,μηπως απλα φταιει αυτη η μια επαφη και σταματα τη διαδικασια!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

stavros11 το 6500 ειναι s40.

Εγω παντως με μεταφορα απο Ν80 σε 6300 δεν ειχα κανενα προβλημα,ουτε απο 6500slide σε Ν95 8g.

Και στις δυο περιπτωσεις πηγα απο το μενου "μεταφορα" του κινητου.

Δες σε ποια επαφη κολαει η μεταφορα,μηπως απλα φταιει αυτη η μια επαφη και σταματα τη διαδικασια!

Το θέμα είναι ότι η μεταφορά (από το συγχρονισμό) μέσω bluetooth δεν έχει πρόβλημα... Ολοκληρώνεται και μάλιστα λέει ότι μεταφέρθηκαν 400 και κάτι επαφές (όσες έχει δηλαδή) με επιτυχία... Όταν πάω όμως μετά από το Ε52 στις επαφές, δεν τις βρίσκω όλες... Βρίσκω μόνο 12-13 επαφές από τις 450...

Σταύρος