BASOS45 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια εχω ενα νοκια ε 52 .με κολαει το παρασινο κουμπι ( δεν δουλευει) το κλεινω το ανοιγω δουλευει .τισ τελευταιες μερες ,κλεινει μονο του δεν φορτιζει.Αν το εκανα update η κατι παρα πλησιο ,Ξερεισ καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum. :) Αν έχει πρόβλημα η συσκευή όπως λες τότε δεν είμαι σίγουρος αν θα ήταν καλή λύση είτε να προσπαθήσεις, μόνος σου, να κάνεις update είτε οτιδήποτε άλλο. Ο λόγος είναι ότι αν βγει εκτός λειτουργίας η συσκευή, κατά την διάρκεια π.χ. του update, τότε θα καταλήξεις κατά πάσα πιθανότητα με μια «νεκρή» συσκευή. Πόσο καιρό έχει που παρουσιάζονται αυτά τα προβλήματα λειτουργίας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 παιδια εχω ενα νοκια ε 52 .με κολαει το παρασινο κουμπι ( δεν δουλευει) το κλεινω το ανοιγω δουλευει .τισ τελευταιες μερες ,κλεινει μονο του δεν φορτιζει.Αν το εκανα update η κατι παρα πλησιο ,Ξερεισ καποιος; δοκιμασε να κανεις ενα hard reset και μετα να κανεις μια αναβαθμιση εξαλλου δεν εχεις να χασεις κατι . αν το προβλημα συνεχιζει τοτε ειναι προβλημα πλακετας , εγω εχω το νοκια ε52 ειναι το μονο κινητο που με εχει βολεψει διοτι εχει wifi και πληκτρα 12 ψηψιων που δεν βρισκεις ευκολα αλλα κολλαει το bluetooth και το ραδιο ενω ολα τα αλλα λειτουργουνε κανονικα .. μου ειπανε οτι ειναι προβλημα πλακετας αλλα δεν το εχω παει σε σερβις . με αναβαθμιση παντως δεν αλλαξε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogti Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 καλησπέρα στην παρεά. σκέφτομαι να αγοράσω ενα Νοκια και είμαι ανάμεσα στο Ε66 και στο Ε52.ποιο μου προτείνεται απο τα 2???? βασικά δέχομαι και καποια αλλη πρόταση με ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα (Wifi kai gps οπωσδηποτε) αλλα με λιγοτερα sar.αν υπάρχει.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 καλησπέρα στην παρεά. σκέφτομαι να αγοράσω ενα Νοκια και είμαι ανάμεσα στο Ε66 και στο Ε52.ποιο μου προτείνεται απο τα 2???? βασικά δέχομαι και καποια αλλη πρόταση με ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα (Wifi kai gps οπωσδηποτε) αλλα με λιγοτερα sar.αν υπάρχει.! καλησπερα οσο η μπαταρια του νοκια ε52 ειναι 1500 mah οποτε καλυτερα το νοκια ε52. αν και εμενα που το εχω κοντα 2 χρονια ειμαι demi ευχαριστημενος διοτι παντα ηθελα ενα κινητο νοκια με wifi που να ανοιγει αρχεια pdf και word και να εχει πληκτρα 12 ψηφιων και να παιρνει skype και για απλες κλησεις και για μυνηματα αλλα εχω προβλημα με το blueeoth και το ραδιο δεν λειτουργουνε , λειτουργουνε οποτε θελουνε εκεινα. δηλαδη σχεδον ποτε και δεν μπορω να χρησιμοποιησω το ραδιοφωνο που μου ειναι χρησιμο , μετα κολλαει οποτε θελει και σε παιρνουνε τηλεφωνο και ενω δειχνει σε εκεινους οτι χτυπαει σε εσενα δεν δειχνε τιποτα και τα ακους απο αυτους οτι σε πηρανε και δεν απαντησες και αντε μετα να σε πιστεψουνε οτι στο κανει αυτο η συσκευη σου, μετα πολλες φορες που συνδεεις ακουστηκα δεν τα παιρνει και δεν ακουγεται η μουσικη απο αυτα αλλα απο το κινητο το ιδιο. οτι ναναι γενικα δεν θελω να το αλλαξω διοτι το εχω καταβολευτει αλλα ειδα και το 5630 οτι ειναι ακριβως το ιδιο το κινητο με αυτο και λεω να το δοκιμασω απο ενα καταστημα μεταχειρισμενων αλλα εχει πιο μικρα κουμπια απο αυτο και επισης και μικροτερη μπαταρια αλλα γενικα ενω ειναι μια φοβερη συσκευη με πληκτρα ολα αυτα τα κολληματα πολλες φορες με απογοητεουν. δες και το νοκια ε51 με τα χαρακτηριστικα που ψαχνεις νομιζω οτι εχει βγει καλυτερο το λογισμικο του απο το νοκια ε52. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogti Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) To radio σχεδον ποτε δεν θα το χρησιμοποιησω ουτε το bluetooth, αλλα αυτο που ειπες με τις κλησεις με προβλημάτισε.:(( To E66 τι γνώμη έχεις??? το αποκλειίειςς λογο slide? To 5630 δεν εχει gps συμφωνα με το gsmarena,ουτε τοE51.:( Edited October 5, 2013 by theogti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ποσο θα το παρεις το Ε52; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogti Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 στα 100 ευρω το βρίσκω.το εχω βρει και 50,απο μαγαζια με πακισταν....αλλα δεν τους εμπιστευομαι.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 To radio σχεδον ποτε δεν θα το χρησιμοποιησω ουτε το bluetooth, αλλα αυτο που ειπες με τις κλησεις με προβλημάτισε.:(( To E66 τι γνώμη έχεις??? το αποκλειίειςς λογο slide? To 5630 δεν εχει gps συμφωνα με το gsmarena,ουτε τοE51.:( καλυτερα να αποφυγεις slide κινητο διοτι μπορει να σε αφησει καποια στιμη η καλωδιοταινια απο το ανοιξε κλεισε στο slide. αν και μου φαινεται πιο το πληκτρολογιο του ε66 , οσο για αυτο που σου ειπα με τις κλησεις δεν μου συμβαινει συνεχεια αλλα γενικα τυχαινει στις πιο ακαταλληλες στιγμες. οσο για το gps δεν μπορω να βγαλω ακρη να το χρησιμοποιησω οπου και το παρατησα να το χρησιμοποιιω. θα σου προτεινα να το παρεις στην αθηνα στο κεντρο στην ομονοια στο buy and sell στην πανεπιστημιου το εχει120 ευρω μεταχειρισμενο και δινουν απο οσο ξερω 6 μηνες εγγυηση ειχα παει τις προαλλες και το ειχε μεταχειρισμενο το κινητο μου το νοκια ε52. ή αλλιως παρτω απο τους κινεζους και δοκιμασε το να δεις εαν σε βολευει. επισης το συστημα που εχει που το γυριζεις το κινητο και γυριζει η οθονη καλο ειναι να το απενεργοποιησεις για μειωσεις τα κολληματα εγω το εχω απενεργοποιησει, χωρια οτι μου σπαει τα νευρα καθε λιγο κια λιγακι που γυριζει η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babyfwna Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλησπέρα στην παρεά. σκέφτομαι να αγοράσω ενα Νοκια και είμαι ανάμεσα στο Ε66 και στο Ε52.ποιο μου προτείνεται απο τα 2???? βασικά δέχομαι και καποια αλλη πρόταση με ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα (Wifi kai gps οπωσδηποτε) αλλα με λιγοτερα sar.αν υπάρχει.! Καλησπέρα. Έχω το nokia E52 3 χρόνια τώρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Η μπαταρία του δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Ξεχνάω να το φορτίσω! Μπαίνω κανονικά στο internet μέσω wi-fi, έχει εντελώς δωρεάν gps k χάρτες και το ραδιόφωνο και το bluetοοth λειτουργούν μια χαρά. Πολύ σπάνια θα μου κολλήσει σε κάτι αλλά είναι φυσιολογικό μετά από τόσο καιρό. Δεν του έχω κάνει κανένα update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα. Έχω το nokia E52 3 χρόνια τώρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Η μπαταρία του δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Ξεχνάω να το φορτίσω! Μπαίνω κανονικά στο internet μέσω wi-fi, έχει εντελώς δωρεάν gps k χάρτες και το ραδιόφωνο και το bluetοοth λειτουργούν μια χαρά. Πολύ σπάνια θα μου κολλήσει σε κάτι αλλά είναι φυσιολογικό μετά από τόσο καιρό. Δεν του έχω κάνει κανένα update. ούτε ένα υπdate ; ουαου ! Δες κάτω απο την μπαταρία του κινητού σου και πές μου made in τι ακριβώς γράφει ; διότι μερικές παρτίδες βγήκαν ελλατωματικεσ απο ότι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babyfwna Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 ούτε ένα υπdate ; ουαου ! Δες κάτω απο την μπαταρία του κινητού σου και πές μου made in τι ακριβώς γράφει ; διότι μερικές παρτίδες βγήκαν ελλατωματικεσ απο ότι φαίνεται. Γράφει made in china. Τώρα εγώ θα πρέπει να χαρώ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogti Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 παιδια μολις ειδα το Ν95..!με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα με χαμηλοτερο sar,απο πλευρα αξιοπιστιας σε σχεση με το Ε52.τι λετε και απο πλευρα μπαταριας??? μου φαινεται καλη επιλογη αν και παλιο μοντελο.εσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) τι ; πλάκα μου κάνεις ; εμένα μου λέει made in filand. Καλά αποδεικτηκε καλυτερο το κινέζικο απο το δικο μου που ήτανε απο την φιλανδία πλάκα πλάκα εάν πάθει τίποτα αυτό θa πάρω ένα nokia e52 διότι με αυτό έχω κολλήσει και θa βρω στα μεταχειρισμένα στην αθήνα ένα made in china για να δω την διάφορα πρωτα απο ολa θa δω να δουλεύεί το ράδιο και το bluetooth εάν πάει καλά αυτό το πήρα ! Βλέπω ότι ολο και περισσότερος κόσμος επιστρέφει στην sumbian series 60 και στην nokia ; γιατί άραγε ; ίσως διότι η android είναι δύσκολο λογισμικο και με πολύ λιγότερη αυτονομια ; ενώ η nokia πάντα στα κινητά τησ nokia series 40 και 60 τα έκανε απλοϊκa στην χρήση ; με περισσότερη αυτονομια ; εγώ πάντα επελέγa την nokia για αξιοπιστία αλλά το δικο μου nokia e52 δεν μου βγήκε καλό λένε ότι είναι αριθμός παρτίδας για αυτό. παιδια μολις ειδα το Ν95..!με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα με χαμηλοτερο sar,απο πλευρα αξιοπιστιας σε σχεση με το Ε52.τι λετε και απο πλευρα μπαταριας??? μου φαινεται καλη επιλογη αν και παλιο μοντελο.εσεις?? καλύτερα το nokia e52 διότι έχει καλυτερο επεξεργαστή και μπαταρία. Edited October 10, 2013 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 παιδια μολις ειδα το Ν95..!με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα με χαμηλοτερο sar,απο πλευρα αξιοπιστιας σε σχεση με το Ε52.τι λετε και απο πλευρα μπαταριας??? μου φαινεται καλη επιλογη αν και παλιο μοντελο.εσεις?? Υπάρχει ειδική ενότητα στο forum για ανάλογα ερωτήματα οπότε θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείς εκεί Επιλογή συσκευής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 αμα θελετε να βρειτε θηκη για το νοκια ε52 δειτε εδωhttp://www.alibaba.com/products/F0/nokia_e52_case/2.html για εξωτερικο και για ελλαδα εδω http://www.alibaba.com/products/F0/nokia_e52_case/2.html αλλα και εδω http://www.bestprice.gr/search?q=nokia+e52+case Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babyfwna Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 JOHNMEGARYTHMOS Ναι κ εγώ πιστεύω ότι η Nokia είναι σταθερή αξία :). Λες να κάνω κανένα update? Δεν το' χω καθόλου με αυτά. Πάντως εύχομαι να σου βγει καλό το μοντέλο και να μην έχεις πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Παρακαλω μπορει να με βοηθησει καποιος στις παρακατω ερωτήσεις? 1. Ποια η διαδικασια να αποθηκευσω τις επαφες απο το κινητο στην sim? 2. Υπαρχει καποιο προγραμμα για να βλεπω τις φωτογραφιες μου ανα φακελο και οχι χυμα ολες, οπως κανει τωρα το default προγραμμα? 3, Προτεινετε καποιον σοβαρο mp3 player που να διαβαζει τα αρχεια μου, απο φακελους που βρισκονται στην εξωτερικη μνημη, μιας που ο power mp3 ultra (εκδοση 1,18) που εχω, μου κολαει το κινητο συνεχεια με αποτελεσμα ξεκολαει μονο με επανεκινηση. Το θεωρω το μονο σοβαρο ελλατωμα του κινητου και αν δεν το λυσω, θα ειναι ο σοβαροτερος λογος που θα αναγκαστω να αλλαξω (και δυστηχως δεν το θελω καθολου) κινητο. Να τονισω οτι το κινητο παιρνει σπασμενες εφαρμογες. Ευχαριστω. Edited October 15, 2013 by euromaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogti Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Τελικά αγοράσα το Ε52. Σε πρωτη αποψη πολυ ευχαριστημενος.2 ερωτηματα ομως. θελω να αντιγραψω τις επαφες απο το gmail.στην καρτα μνημης του κινητου μου.πως γίνεται??(oulook ειδα οτι δεν εχω στο pc m.χρησιμοποιω ultimate vista). 2.με full χρηση η μπαταρια πολλλυ τηλεφωνο πολλα sms kai σκαλισμα στο τηλεφωνο για να το μαθω.και ραδιο.κρατησε 1μιση μερα..εχει ψοφησει η μπαταρια του?η αξιζει να κρατησω αυτη???στο nokia care μου ειπανε για 40 ευρω.σε κατι αλλα site ην βρισκω με 11 ευρω και λενε οτι ειναι και η γνησια.τοσο μεγαλη διαφορα?αξιζει??? θα χαρω πολυ να με βοηθησετε.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Τελικά αγοράσα το Ε52. Σε πρωτη αποψη πολυ ευχαριστημενος.2 ερωτηματα ομως. θελω να αντιγραψω τις επαφες απο το gmail.στην καρτα μνημης του κινητου μου.πως γίνεται??(oulook ειδα οτι δεν εχω στο pc m.χρησιμοποιω ultimate vista). 2.με full χρηση η μπαταρια πολλλυ τηλεφωνο πολλα sms kai σκαλισμα στο τηλεφωνο για να το μαθω.και ραδιο.κρατησε 1μιση μερα..εχει ψοφησει η μπαταρια του?η αξιζει να κρατησω αυτη???στο nokia care μου ειπανε για 40 ευρω.σε κατι αλλα site ην βρισκω με 11 ευρω και λενε οτι ειναι και η γνησια.τοσο μεγαλη διαφορα?αξιζει??? θα χαρω πολυ να με βοηθησετε.! καλά κρατάει η μπαταρία σου εάν θέλεις να αλλάξεις μπαταρία πάρε αυθεντική απο την hamza telecom με δέκα ευρώ. Και οχι απο την ίδια την nokia διότι είναι πανάκριβοι και είναι ακριβώς η ίδια ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παρακαλω μπορει να με βοηθησει καποιος στις παρακατω ερωτήσεις? 1. Ποια η διαδικασια να αποθηκευσω τις επαφες απο το κινητο στην sim? 2. Υπαρχει καποιο προγραμμα για να βλεπω τις φωτογραφιες μου ανα φακελο και οχι χυμα ολες, οπως κανει τωρα το default προγραμμα? 3, Προτεινετε καποιον σοβαρο mp3 player που να διαβαζει τα αρχεια μου, απο φακελους που βρισκονται στην εξωτερικη μνημη, μιας που ο power mp3 ultra (εκδοση 1,18) που εχω, μου κολαει το κινητο συνεχεια με αποτελεσμα ξεκολαει μονο με επανεκινηση. Το θεωρω το μονο σοβαρο ελλατωμα του κινητου και αν δεν το λυσω, θα ειναι ο σοβαροτερος λογος που θα αναγκαστω να αλλαξω (και δυστηχως δεν το θελω καθολου) κινητο. Να τονισω οτι το κινητο παιρνει σπασμενες εφαρμογες. Ευχαριστω. Ρε παιδια, δεν εχει καποιος μια απαντηση στα παραπανω ερωτηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Ρε παιδια, δεν εχει καποιος μια απαντηση στα παραπανω ερωτηματα? καλησπέρα 1. Για να αποθηκεύσεις τησ επαφές απο την σημ στο τηλέφωνο . Θa μπεις στις επαφές μετά θa επιλέξεις επιλογές μετά ρυθμίσεις μετά επαφές επαφές προς προβολή ορίζεις εκεί ποιές επαφές θa φαινόται στον κατάλογο. Και απο κάτω ορίζεις την μνήμη που θa αποθηκεύονται οπότε στην προβολή επαφών επιλέγεις μνήμη τηλεφώνου και μετά πατάς πίσω και βλέπεις τις επαφές του τηλεφώνου ! Μετά πας επιλογές βρίσκεις το επιλογές εξαίρεση και επιλέγεις επιλογές ολων και επιλέγει ολες τις επαφές μετά πας επιλογές διαχείριση και αντιγραφή και μετά επιλέγεις την μνήμη σημ τόσο ευκολα. Όσο για πρόγραμμα φωτογραφιών επειδη η έκθεση του κινητού δεν μου αρέσει έχω μετακινήσει τον φάκελο διαχείριση αρχείων στο μενού και βλέπω εκεί ακριβώς ότι θέλω επιλέγοντας την αντίστοιχη μνήμη του τηλέφωνου και τις κάρτας σημ.όσο για το mp3 player που λες πάλι μέσα απο το φάκελο διαχείριση αρχείων εγώ εκεί ta άκουω ta τραγουδια με βολεύει καλύτερα έτσι ! Δεν σου συνιστώ να περάσεις κάποιο άλλο mp3 player μια χαρά είναι και αυτό που έχει το κινητό. Επίσης εγώ σου προτείνω να περάσεις το ls changer και να αλλάζεις την γλώσσα απο ta ελληνικά στα αγγλικά με πάτημα ενός κουμπιού συνεχόμενα και να βγεις απο τον κοπο να το κάνεις χειροκίνητα εγώ έχω καταβολέυτει με αυτό ! Edited October 16, 2013 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση, ομως στην διαχειριση αρχειων, μου επιτρεπει να ακουω μονο ενα τραγουδι καθε φορα και οχι ολοκληρο τον φακελο που μπορει να αποτελειται π.χ. απο 30 τραγουδια. Επισης το ιδιο μου κανει και στις φωτο, πρεπει να τις βλεπω μια μια και οχι σε σειρα. Εκτος και αν δεν εχω καταλαβει τι εννοεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν θυμάμαι καλά μπορούσα να επιλέξω και να ακούσω όλα τα mp3 που βρίσκονται σε ένα φάκελο με τον xplore, αν θέλεις κάνεις μια δοκιμή.. http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore P.S. και για τις φώτο πρέπει να ισχύουν τα ίδια :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αν θυμάμαι καλά μπορούσα να επιλέξω και να ακούσω όλα τα mp3 που βρίσκονται σε ένα φάκελο με τον xplore, αν θέλεις κάνεις μια δοκιμή.. http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore P.S. και για τις φώτο πρέπει να ισχύουν τα ίδια :) Με τις φωτο τα παει μια χαρα το προγραμμα που αναφερες, αλλα με μουσικη και video πρεπει να τα ακουω ενα ενα και οχι σε διαδοχικη σειρα, εστω κι αν εχω επιλεξει ολοκληρο τον φακελο, οπως δυστηχως κανει και ο default player του κινητου, οποτε εχω θεμα. Ποιο πολυ με ενδιαφερει για μουσικη, μιας που το χρησιμοποιω πολυ σαν mp3 player το κινητο. Δεν γνωριζουμε κατι αλλο εεε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts