Jump to content

theogti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by theogti

  1. Καλησπερα παιδιια.!!εχω μια απορια.κατεβασα στον υπολογιστη την εκδοση Β136!πως μπορω να την βαλω στο κινητο???η θα πρεπει να μου ερθει ΟΤΑ εδω στο κινητό??
  2. παιδια καλησπέρα..σκέφτομαι να αγοράσω το 515.μηπως ξερει κανενας απο εσας??? αν κανει syncronize contacts μεσw gmail???
  3. Τελικά αγοράσα το Ε52. Σε πρωτη αποψη πολυ ευχαριστημενος.2 ερωτηματα ομως. θελω να αντιγραψω τις επαφες απο το gmail.στην καρτα μνημης του κινητου μου.πως γίνεται??(oulook ειδα οτι δεν εχω στο pc m.χρησιμοποιω ultimate vista). 2.με full χρηση η μπαταρια πολλλυ τηλεφωνο πολλα sms kai σκαλισμα στο τηλεφωνο για να το μαθω.και ραδιο.κρατησε 1μιση μερα..εχει ψοφησει η μπαταρια του?η αξιζει να κρατησω αυτη???στο nokia care μου ειπανε για 40 ευρω.σε κατι αλλα site ην βρισκω με 11 ευρω και λενε οτι ειναι και η γνησια.τοσο μεγαλη διαφορα?αξιζει??? θα χαρω πολυ να με βοηθησετε.!
  4. παιδια μολις ειδα το Ν95..!με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα με χαμηλοτερο sar,απο πλευρα αξιοπιστιας σε σχεση με το Ε52.τι λετε και απο πλευρα μπαταριας??? μου φαινεται καλη επιλογη αν και παλιο μοντελο.εσεις??
  5. στα 100 ευρω το βρίσκω.το εχω βρει και 50,απο μαγαζια με πακισταν....αλλα δεν τους εμπιστευομαι.!
  6. To radio σχεδον ποτε δεν θα το χρησιμοποιησω ουτε το bluetooth, αλλα αυτο που ειπες με τις κλησεις με προβλημάτισε.:(( To E66 τι γνώμη έχεις??? το αποκλειίειςς λογο slide? To 5630 δεν εχει gps συμφωνα με το gsmarena,ουτε τοE51.:(
  7. καλησπέρα στην παρεά. σκέφτομαι να αγοράσω ενα Νοκια και είμαι ανάμεσα στο Ε66 και στο Ε52.ποιο μου προτείνεται απο τα 2???? βασικά δέχομαι και καποια αλλη πρόταση με ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα (Wifi kai gps οπωσδηποτε) αλλα με λιγοτερα sar.αν υπάρχει.!
  8. Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω ενα Νοκια,είμαι ανάmeσα στο Ε66 ΚΑΙ ΣΤΟ Ε52.ποιο μου προτείνεται?
  9. Παιδιά καλησπέρα...μετά απο μια απόπειρα σε android..σκέφτηκα να ξαναγυρισω σε κλασικό τηλέφωνο, με ενδιαφερει GPS,WIFI,αρκετες ωρες ομιλιας και σχετικα μικρο sar.επισης θελω να γράφω ευκολα μηνυμα..(να μην εχει μικρα κουμπια) μου αρεσει πολυ το nokia E72,αλλα δεν θα με χαλαγε ενα E5 ή ενα C5-00 με τα 5Mpxixel τελευταιας γενιας.εσεις τι μου προτείνεται????
  10. theogti

    Lenovo A660

    παιδιά,καλησπέρα,ασχετος με android.ενω το εχω 2 μερες και λειτουγουσε κανονικά όλα.κάτι πάτησα στο wifι kaι εκανα το δικτυο προστευομενο(δεν μπορουσα να βαλω κωδικό) και δεν μπορουσα να το επαναφέρω.θεώρησα λοιπόν για να το επαναφέρω να κανω επαναφορα εργαστασιακών δεδομένων..τι το θελα..!!!!!!!!!!!!!!δεν καθόμουνα στα αυγά μου???το κινητο δεν ανοιγει..γράφει lenovo kai μετά αντι να μου εμφανιστεί etotalk.com μου εμφανίζεται το πρασινο το αρκουδακι το σήμα του android gia δευτερολεπτα και ξανακάνει επανεκιννήσεις μόνο του.μονο αν βγάλω την μπαταρία θα δσταματήσει..ξαναπατάω το power και πάλι τα ίδια.θεωρώ πως δεν υπάρχει βλαβη (ουτε την sim δεν είχα βάλει ακομα).το έχω σκυλομετανιώσει..!!!που το πάτησα αυτο.!
  11. theogti

    Lenovo A660

    κανένα νέο έχουμε andreaQtec με την μπαταρία????
  12. theogti

    Lenovo A660

    μπραβο Μαιρη,,περιμένω να μας πει και για μπαταρία..ποσο κρατάει,πολυ καλά το αγόρασες.
  13. theogti

    Lenovo A660

    ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...μάλλον θα σε χρειαστώ,δες πμ.
  14. theogti

    Lenovo A660

    Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέος στo forum και σκέφτομαι να αγοράσω απο το Minideal.net to A660 δεν τα κατεχω με τα android.τι πρέπει να τους πω σε αυτούς για να μου το στείλουν ετοιμο...δεν κατεχω απο hardware.αν θέλει κάποιος απο εσας,να με βοηθήσει ώστε να εχω ενα σωστό κινητο με το αναλογο αντιτιμο βέβαια.! Σχετικα με τη ρομ...τι ειναι αυτη???και γιατι ολοι την πειράζετε??δηλαδη αν μου το στειλουν ρουταρισμένο με gogle play.και ελληνικα θα θελει και ρομ??ενημερωστε με καποιος.!
×
×
  • Create New...