arish Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 κορυφαιο για μένα, κατοχος 1,5 χρόνο κ μολις αγορασα το 2ο επειδη το σακάτεψα το 1ο ! Πρόσεξε να δεις! Διαβαζω το δικό σου... Λες ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Τελεια... Και κοιτα το επομενο ποστ! 3η επισκεψη στο service!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Πρόσεξε να δεις! Διαβαζω το δικό σου... Λες ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Τελεια... Και κοιτα το επομενο ποστ! 3η επισκεψη στο service!! :lol::lol::lol::lol: δε ξερω για τον προηγουμενο, εγω ουδεποτε αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα και η συγκεκριμενη συσκευη μου έχει λύσει τα χέρια τόσο λόγω της απίστευτης μπαταρίας, όσο και των πληρεστατων τεχνικων χαρακτηριστικων της .. wifi, gps, hsupa κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ποιο ειναι το product code της Ελληνικής έκδοσης μαυρου χρώματος? Είναι 0591680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 δε ξερω για τον προηγουμενο, εγω ουδεποτε αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα και η συγκεκριμενη συσκευη μου έχει λύσει τα χέρια τόσο λόγω της απίστευτης μπαταρίας, όσο και των πληρεστατων τεχνικων χαρακτηριστικων της .. wifi, gps, hsupa κτλ. Τα ίδια και εγώ και το έχω από τον Νοέμβριο του 2009 (μαμάτη συσκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Τελεια... E52 λοιπον... thanks all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Τελεια... E52 λοιπον... thanks all Άντε και καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikos2000gr Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) Μολις βγήκε καινουρια ενημερωση για το Ε52 η 54.003!!! Τωρα το κανω ενημερωση Αναλυτικο change log εδω: http://www.symbiantweet.com/pr3-1-software-version-054-003-released-for-nokia-e52-with-changelog Edited February 18, 2011 by pikos2000gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Λες να μας βαλει Windows phone 7;;;; Εγω θα την κανω το απογευμα ΟΤΑ, μου ηρθε μηνυμα στο κινητο για την ενημερωση,μπραβο Νοκια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikos2000gr Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Παντως ειναι ελαφρως πιο γρηγορο, με την πρωτη χρηση που το εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Το πρόβλημα με τα μηνύματα υφίσταται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikos2000gr Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Απο οτι παρατηρησα οχι δεν εχει καποιο προβλημα προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor13 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Και γω το ίδιο πρόβλημα ειχα και έβγαλα το 3g από APN και APN: internet και μπήκε κανονικά στο ιντερνέτ δοκίμασε το. Φορέας δεδομένων: Πακέτα δεδομένων APN: 3g-internet Username: {κενό} Προτροπή κωδικού πρόσβασης: Όχι Password: {κενό} Έλεγχος στοιχείων: Κανονικός MMSC (Αρχική σελίδα): {καμία} Τύπος δικτύου: IPv4 Διεύθυνση IP τηλεφώνου: Αυτόματη επιλογή Διεύθυνση DNS: Πρωτεύων: 195.167.65.194, Δευτερεύον: 0.0.0.0 Διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης): {καμία} Port (Διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης): 0 Edited February 19, 2011 by geor13 διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Με την αναβάθμιση της συσκευής στην τελευταία έκδωση 54..., τα ονόματα και οι αριθμοί τηλεφώνου εξαφανίστηκαν από τις ειδοποιήσεις για μυνήματα και αναπάντητες κλήσεις! Επίσης, δεν είναι πλέων δυνατή η επιλογή περισσότερων από 1 αντικείμενο στη διαχείριση αρχείων. Το menu "Επιλογή/εξέραιση" πλέων δεν υπάρχει. Και στην ενσωματωμένη εφαρμογή E-mail δεν είναι δυνατών να τροποποιηθούν όπως πριν οι διακωμιστές εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας, ούτε η επιλογή "Ερώτηση πάντα" και "Αναζήτηση W lan"... Κανείς άλλος παρατήρησε κάτι απ'αυτά;;; Edited February 20, 2011 by AgentGolder Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikos2000gr Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Μπα δε θα το ελεγα. Εμενα ολα λειτουργουν κανονικότατα. Για κανε hard reset και ξαναπερνα την αναβάθμιση. Πολυ περίεργο που σου εκανε τετοιες αλλαγές!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Πάντως από το changelog δεν προκύπτει κάποια ουσιαστική αλλαγή. Βέβαια αν το κινητό γίνεται πιο γρήγορο με τη νέα αναβάθμιση αυτό είναι ένας πειρασμός, ωστόσο ακούω προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Εχω και εγω κατι μου με ενοχλει στην 54..... στα εισεχρομενα μυνηματα δεν μου βγαζει πια ονομα αποστολεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Εχω και εγω κατι μου με ενοχλει στην 54..... στα εισεχρομενα μυνηματα δεν μου βγαζει πια ονομα αποστολεα. επιβεβαιώνω το ίδιο θέμα και είναι άκρως εκνευριστικό! roll back παίζει να γίνεται? Edited February 21, 2011 by mightyr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 επιβεβαιώνω το ίδιο θέμα και είναι άκρως εκνευριστικό! roll back παίζει να γίνεται? Όχι δεν γίνεται να επιστρέψεις σε προηγούμενο firmware. Μήπως με ένα hard format διορθώνεται το πρόβλημα? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 μόλις έκανα hard reset και τώρα το έστρωσα,αλλαγή καμία. τώρα πρόβλημα δεν το λές,ενοχλητική αλλάγη θα έλεγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Αυτό το πρόβλημα που αναφέρατε το κάνει με τα ήδη αποθηκευμένα μηνύματα που είχατε ή και με τα καινούργια που λαμβάνετε? Μπορεί να δημιουργήθηκε το πρόβλημα από αρχεία που πέρασαν μέσω της αναβάθμισης. Δεν δοκιμάζεται να περάσετε ξανά το firmware μέσω ovi sutie? Το αναφέρω σε περίπτωση που η αναβάθμιση έγινε μέσω OTA. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Κωστα το νεο firmware με εχει ξενερωσει πολυ και στις αναπαντητες παλι δεν λεει το ονομα, ενω παλια αν ειχες μια αναπαντητη ελεγε πχ Νικος Παπαδοπουλος. Δεν στρωνει με hard reset ουτε re installation του firmware. Το ειχα κανει απο OVI Suite και το ξανα εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Δεν πιστεύω οτι έχει κάνει τέτοια χοντράδα η Nokia Σταμάτη. Μήπως να σβήνατε τις επαφές σας και να τις περνούσατε ξανά; Είναι κουλό να έχει δημιουργήσει τέτοιο bug στα μηνύματα και στις κλήσεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 δοκίμασα και τις δύο επιλογές για εγκατάσταση του firmware και με κινητό απο το 0,πέρασα εγώ επαφές χειροκίνητα κτλ και συνεχίζει να είναι έτσι. δεν είναι bug είναι feature! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Εγώ απο την άλλη δεν εχω δει κάποια αλλαγή ούτε κάποιο πρόβλημα. Εχει κοιτάξει κανείς στα forum του εξωτερικοί τις σχετικές αναφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Και εγώ το έχω παρατηρήσει ότι τόσο σε επαφές που καλώ, όσο και όσες με καλούν, ιδίως αν είναι σταθερό τηλέφωνο. Δεν εμφανίζει το καταχωρημένο όνομα που αντιστοιχεί παρά μόνο όταν τερματιστεί η κλήση (στο ιστορικό) ή αν είναι αναπάντητη. Για τα σταθερά τηλέφωνα δεν αναγνωρίζει ούτε το 21ΧΧΧΧ, ούτε ακόμη και αν έχεις βάλει το πρόθεμα χώρας 0030 ή +30! Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts