lovo Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το nokia e52 και δεν μπορεί να παίξει τα βίντεο απ το youtube. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό??Εκανα την αναβάθμιση λογισμικού μέσω του κινητού και πάλι τπτ. Κατέβασα και μια εφαρμογή απ το ιντερνετ αλλά και πάλι τπτ. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOS_RG1570 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 παιδια,μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μπω μεσω WI-FI κατ ευθειαν στο facebook,youtube ktl απο το μενου.μολις παταω facebook προσπαθει να συνδεθει μεσω της κοσμοτε.γινεται γενικα να απενεργοποιησω την συνδεση μεσω του παροχεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το nokia e52 και δεν μπορεί να παίξει τα βίντεο απ το youtube. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό??Εκανα την αναβάθμιση λογισμικού μέσω του κινητού και πάλι τπτ. Κατέβασα και μια εφαρμογή απ το ιντερνετ αλλά και πάλι τπτ. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει! Ευχαριστώ πολύ! Youtube μπορείς να δεις αποκλειστικά και μόνο μέσω της εφαρμογής youtube που θα βρεις μες το κινητό σου. Από τον explorer δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα καθότι δεν υποστηρίζεται flash τελευταίας γενιάς (θα το υποστηρίζουν κινητά της νέας εποχης όπως Ν8, Ε7 κλπ μόνο). παιδια,μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μπω μεσω WI-FI κατ ευθειαν στο facebook,youtube ktl απο το μενου.μολις παταω facebook προσπαθει να συνδεθει μεσω της κοσμοτε.γινεται γενικα να απενεργοποιησω την συνδεση μεσω του παροχεα? Πίνακας ελέγχου > ρυθμίσεις> σύνδεση> προορισμοί. Εκεί μέσα του θέτεις με σειρά προτεραιότητας μέσω ποιου τρόπου θα συνδεθεί στο ιντερνετ. Αν έχει wifi στο σπίτι ή στο γραφείο βάλε αυτά πάνω πάνω και άσε το "cosmote wireless internet" πιο κάτω. Για να βάλεις ένα νέο σημείο πρόσβασης, πατάς επιλογές>προσθήκη σημείου πρόσβασης. Για να αλλαξεις την προτεραιότητα των σημείων πρόσβασης που θα ψάχνει το κινητό κάθε φορά που θέλει να συνδεθεί στο ιντερνετ πατάς επιλογές>οργάνωση>αλλάγή προτεραιότητας (ή κάτι τέτοιο). Αυτά κι ελπίζω να βοήθησα Edited September 30, 2010 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOS_RG1570 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 ευχαριστω.το βρηκα.μπορει καποιος να μου προτεινει και καποιες χρησιμες εφαρμογες για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakias Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ρε παιδιά παρατήρησα κάτι κουλό! Μόλις στέλνω SMS αστραπιαία ανοίγει το wifi κάνει σύνδεση κ κλείνει!Καμία εφαρμογή εκείνη τη στιγμή δεν είναι ανοιχτή! Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ρε παιδιά παρατήρησα κάτι κουλό! Μόλις στέλνω SMS αστραπιαία ανοίγει το wifi κάνει σύνδεση κ κλείνει!Καμία εφαρμογή εκείνη τη στιγμή δεν είναι ανοιχτή! Any ideas? Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Στο κάνει συνέχεια ή στο εμφάνισε πρώτη φορά τώρα? ευχαριστω.το βρηκα.μπορει καποιος να μου προτεινει και καποιες χρησιμες εφαρμογες για το κινητο? Για εφαρμογές μπορείς να κοιτάξεις στα θέματα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ και Ποιες είναι κατά την γνώμη σας οι καλύτερες εφαρμογές;. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakias Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Τώρα το έκανε πρώτη φορά! Μπήκα στο μητρώο κ τελικά είναι κάθε 10 λεπτά! 6kb κάτω και 4kb πάνω! Ποία εφαρμογή φταίει? Το traveler πάντως manual είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Τώρα το έκανε πρώτη φορά! Μπήκα στο μητρώο κ τελικά είναι κάθε 10 λεπτά! 6kb κάτω και 4kb πάνω! Ποία εφαρμογή φταίει? Το traveler πάντως manual είναι! Ίσως είναι κάποια άλλη εφαρμογή. Μήπως είναι τα mail σου? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 :mad:Αν σε παρηγορεί αυτό, να σου πω πως κι εγώ το έχω στείλει σε Nokia care απο τη Δευτέρα και σήμερα μου είπαν πως θα το στείλουν στα κεντρικά. Θα κάνει 15 με 20 εργάσιμες μου είπαν. Το αγόρασα πριν 20 μέρες περίπου και κάθε μέρα έκλεινε μόνο του ή έκανε restart. Κουράγιο μας!.... Been There Done that...ειναι απλα απαραδεκτοι οι τύποι. Απλα το καλο τωρα ειναι για μενα οτι περιμενω νεα συσκευή.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Εμενα εκανε ακριβως 2 μηνες να ερθει η συσκευη. Οταν πηγα να το παρω μου ειπαν οτι μου εκαναν αλλαγη ολοκληρης της συσκευης. Εχει και αλλο IMEI βεβαια τωρα. Αλλα μετα απο προσεκτικο ψαξιμο, ειδα οτι το εξωτερικο του ολο ειναι το ιδιο που ειχα. Το ξερω γιατι ειχε πολυ ελαφρια σημαδια χρησης τα οποια τα ηξερα, τα οποια αν δεν κοιταξεις προσεκτικα δεν τα βλεπεις. Μεσα τι κανανε δεν μπορεσα να δω βεβαια. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Οταν κλείσει ενα μήνα το δικό μου στα χέρια της Νοκια, έχω σκοπό να πάρω το ΙΝΚΑ και και να το τραβήξω στα άκρα. Δεν είναι δυνατόν να αγοράζω ενα προϊόν και μετά απο δυο μόνο βδομάδες προβληματικής λειτουργίας, να τους το πηγαίνεις στο service και να σου λένε θα το κρατήσουμε ενα μήνα (ή δυο!). Έλεος! Ας προσλάβουν κι άλλους τεχνικούς! Αυτές τις μέρες θα στείλω κι ενα e-mail στην ευρωπαϊκή Nokia. Δεν πιστεύω πως θα βγει κάτι σπουδαίο από αυτές τις ενέργειες. Όμως το κράξιμο τους αξίζει και εύχομαι κι άλλοι να προβούν σε ανάλογες διαμαρτυρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εμένα μετά από δεύτερη συνεχόμενη φορά που το έδωσα σε Nokia care για πρόβλημα στο Wi-Fi και κάποια άλλα, μου το άλλαξαν με άλλο (διαφορετικό ΙΜΕΙ), το οποίο είχε όμως άλλο πρόβλημα (δεν λειτουργούσε καθόλου ο αισθητήρας φωτός) και το έχω δώσει πίσω άλλες δύο φορές (την πρώτη δεν έκαναν τίποτα) και περιμένω. Πόσες μέρες στο κράτησαν τις 2 αυτές φορές που τους το πήγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Πόσες μέρες στο κράτησαν τις 2 αυτές φορές που τους το πήγες; Μέχρι και 3 εβδομάδες τη φορά. Η πλάκα όμως είναι αλλού! Συνολικά το πήγα 5 φορές! Μετά από 2 αλλαγές ΙΜΕΙ, μία αλλαγή οθόνης, και δυο, τρεις αναβαθμίσεις (παρότι του είχα περασμένη την τελευταία έκδοση όλες τις φορές που τους το έδωσα) πήρα στα χέρια μου μία συσκευή που δούλευε σωστά, τουλάχιστον για τα προβλήματα που την είχα δώσει. Είχε όμως άλλο ελάττωμα: το backspace και το πάνω δεξιά πλήκτρο δεν πατούσαν καλά. Αμελητέο, αλλά το έδωσα πίσω για 6η (!) φορά και περιμένω. Ήταν θέμα αρχής να έχω ένα κινητό έτσι όπως θα έπρεπε να ήταν από την αρχή που το αγόρασα. Συνολικά πλησιάζω τους 3 μήνες χωρίς το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kristosfm Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καλησπερα. κατοχος του συγκεκριμενου κινητου εχω ενα προβλημα το οποιο αν και εχω ψαχτει δεν το εχω αντιμετωπισει μεχρι στιγμης. συνδεομενος μεσω wifi απο το router μου οταν κανω περιηγηση στις ιστοσελιδες και παω να κανω log in στο λογαριασμο του email, του ovi store του facebook σε διαφορα forum κτλ μου λεει οτι δεν ισχυει το user name και το password. ξερετε τι ειναι αυτο που το εμποδιζει να κανει κατι τετοιο. επισης θελω να βαλω το sports tracker και μη κανοντας log in δεν μπορω να το κατεβασω απο το ovb store. ειναι νομιμο να το ανεβασει καποιος στο site?. η τελευταια εκδοση του ποια ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καλησπερα σε ολους.αγορασα και εγω το κινητο.πριν ενα μηνα περιπου και ειχε ενα προβλημα απο την αρχη.ενω ειχα την μουσικη σε παυση μολις επαιρνα τηλεφωνο η με παιρνανε και τελειωνα την κληση,η μουσικη ανοιγε μονη της.αλλαξα product code εβαλα ρουμανικα και σταματησε για λιγο.αλλα τωρα παλι αρχισε να κανει το ιδιο.θελει σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Τα προβλήματα που έχω εγώ είναι: 1) δεν δουλεύει η ψηφιακή πυξίδα 2) τα υπομνήματα στο ημερολόγιο δεν έχουν την δυνατότητα ειδοποίησης Για το 2ο υποθέτω ότι είναι θέμα λογισμικού. Για το πρώτο μάλλον πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος. Υπάρχει κανείς που έχει παρατηρήσει αυτά τα προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 καλησπερα. κατοχος του συγκεκριμενου κινητου εχω ενα προβλημα το οποιο αν και εχω ψαχτει δεν το εχω αντιμετωπισει μεχρι στιγμης. συνδεομενος μεσω wifi απο το router μου οταν κανω περιηγηση στις ιστοσελιδες και παω να κανω log in στο λογαριασμο του email, του ovi store του facebook σε διαφορα forum κτλ μου λεει οτι δεν ισχυει το user name και το password. ξερετε τι ειναι αυτο που το εμποδιζει να κανει κατι τετοιο. επισης θελω να βαλω το sports tracker και μη κανοντας log in δεν μπορω να το κατεβασω απο το ovb store. ειναι νομιμο να το ανεβασει καποιος στο site?. η τελευταια εκδοση του ποια ειναι? Για το ovi store χρειάζεται να έχεις κάνει λογαριασμό πρώτα ώστε να μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές. Δοκίμασε να φτιάξεις λογαριασμό μέσω υπολογιστή (αν και νομίζω γίνεται και μέσω κινητού) στο store.ovi.com. Μετά (και αφού μπεις στο mail σου να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό) μπαίνεις στο ovi μέσω του κινητού, και βάζεις τα στοιχειά σου τα οποία μετέπειτα αποθηκεύονται και κάθε φορά που μπαίνεις γίνεται αυτόματα σύνδεση και μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις! To sportstracker μπορείς να το κατεβάσεις και από εδώ: http://www.sports-tracker.com/#/download (επίσημη ιστοσελίδα). Για να το χρησιμοποιήσεις χρειάζεται να κάνεις κι εκεί λογαριασμό ώστε να μπορείς να ανεβάζεις τα workouts σου για να τα ελέγχεις και να τα συγκρίνεις. Ελπίζω να βοήθησα Για το πρώτο σου πρόβλημα δεν έχω κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει, εκτός κι αν βάζεις λάθος τα στοιχεία σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Δύο tips που μπορεί να είναι χρήσιμα: Όταν υφίσταται κάποια ενεργή σύνδεση πακέτων δεδομένων (δηλαδή μέσω wap ή gprs) αυτή μπορεί να τερματιστεί από το χρήστη πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο τερματισμού κλήσης ενόσω βρίσκεται στην αρχική οθόνη. Επίσης, οι μετρητές δεδομένων μετράνε τα mb που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν αποκλειστικά και μόνο από συνδέσεις πακέτων δεδομένων (wap, gprs ή πιο απλά μέσω της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας) και όχι mb που ανεβοκατεβαίνουν μέσω wifi δικτύων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 καλησπερα. κατοχος του συγκεκριμενου κινητου εχω ενα προβλημα το οποιο αν και εχω ψαχτει δεν το εχω αντιμετωπισει μεχρι στιγμης. συνδεομενος μεσω wifi απο το router μου οταν κανω περιηγηση στις ιστοσελιδες και παω να κανω log in στο λογαριασμο του email, του ovi store του facebook σε διαφορα forum κτλ μου λεει οτι δεν ισχυει το user name και το password. ξερετε τι ειναι αυτο που το εμποδιζει να κανει κατι τετοιο. Σε ποιά forums προσπαθείς να μπεις; Μ'άλλων δεν είναι συμβατό με το VB4... Δεν δοκιμάζεις κάποιον άλλον browser πχ Opera mini και να μας πεις; Γιατί κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 η μνημη του κινητου μου βγαζει μηνυμα συνεχεια οτι ειναι γεματη. τι μπορω να σβησω και απο που ?.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Τελικά έχουμε κάπου συγκεντρωμένες τις βελτιώσεις με την νέα ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 η μνημη του κινητου μου βγαζει μηνυμα συνεχεια οτι ειναι γεματη. τι μπορω να σβησω και απο που ?.ευχαριστω Ξεκίνα ελέγχοντας αν τυχών έχεις πολλά mms ή ληφθέντα αρχεία μέσω Bluetooth στα εισερχόμενα των μηνυμάτων. Αν έχεις διέγραψέ τα. Διέγραψε την προσωρινή μνήμη (cache) του Ιστού. Επίσης έλεγξε που είναι αποθηκευμένες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάς από την κάμερα και εφόσον χρειαστεί μετέφερέ τα στη κάρτα μνήμης. Τέλος αν έχεις εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη θα πρέπει να τις εγκαταστήσεις εκ νέου στη κάρτα μνήμης, διαγράφοντας τες πρώτα από την εσωτερική μνήμη. Τελικά έχουμε κάπου συγκεντρωμένες τις βελτιώσεις με την νέα ενημέρωση; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3302321#post3302321 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggeo Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Kαλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αντιγράψω τις επαφές μου από την κάρτα μνήμης στη sim. Η μόνη επιλογή που βρίσκω είναι αντιγραφή των επαφών στην κάρτα μνήμης. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Πήρα το Ε52 του πατέρα μου, τελικά το τηλέφωνο αυτό δεν υπάρχει... Φορτίστηκε προπροηγούμενη Παρασκευή, 11η μέρα η σημερινή και έχει ακόμη 3 γραμμές η μπαταρία...!Πραγματικά ξεχνάς να το φορτίσεις! Το χρησιμοποιεί κυρίως για κλήσεις περίπου 3-4 ώρες/βδομάδα,άντε να έρθει κανά Sms και άντε να έχει ανοίξει το gps καμιά φορά. Φυσικά όλα είναι στο μέγιστο για οικονομία μπαταρίας με εξαίρεση τη φωτεινότητα που παραμένει στη μέση και το breathe. Αν και ποτέ δε συμπαθούσα τα νόκια ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα από αυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 καλησπέρα σας το παρηγγειλα κ εγω σημερα εχω το E66 και η αυτονομια της μπαταρίας του ειναι απελπιστική εχω βαρεθει να το φορτίζω, και η χρηση που κανω ειναι μετρια το βασικό κριτήριο μου για το Ε52 ειναι τα σχολια που διαβασα για την αυτονομία της μπαταρίας του ελπιζω να μην με απογοητευσει Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts