ergotelis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μήπως έχεις πρόβλημα με το πιστοποιητικό σου; Χρειάζεται πιστοποιητικό 17 capabilities. To ξαναδοκίμασα με άλλο τρόπο λήψης πιστοποιητικού από εδώ http://cer.opda.cn/en/index.php?module=index&action=login και κάνει τα ίδια... Βγάζει σφάλμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 To ξαναδοκίμασα με άλλο τρόπο λήψης πιστοποιητικού από εδώ http://cer.opda.cn/en/index.php?module=index&action=login και κάνει τα ίδια... Βγάζει σφάλμα! Τι να πω... Σε μένα δουλεύει ρολόι... Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα και αν δε δουλέψει πάλι κατέβασε κάποια άλλη έκδοση ή από άλλο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Καλησπερα. Παιδια, για να μην διαβαζω τοσες σελιδες πισω, πειτε μου τι λεει το κινητο στα εξης: - ακουστικο, ειναι καθαρο και δυνατο? - φωτογραφια και βιντεο αξιοπρεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Καλησπερα. Παιδια, για να μην διαβαζω τοσες σελιδες πισω, πειτε μου τι λεει το κινητο στα εξης: - ακουστικο, ειναι καθαρο και δυνατο? - φωτογραφια και βιντεο αξιοπρεπεις? To ακουστικό είναι μια χαρά. Για να αγοράζεις αυτό το κινητό σημαίνει ότι βάζεις σε δεύτερη μοίρα τη φωτογραφία και το βίντεο. Παρόλα αυτά είναι και αυτά μια χαρά για τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 To ακουστικό είναι μια χαρά. Για να αγοράζεις αυτό το κινητό σημαίνει ότι βάζεις σε δεύτερη μοίρα τη φωτογραφία και το βίντεο. Παρόλα αυτά είναι και αυτά μια χαρά για τα δεδομένα. Σαφως και δεν περιμενω να ειναι φωτογραφικο Ν86... Απλα να μην ειναι για γελια σ'αυτο το θεμα.. :) Εναν συγχρονο αντικαταστατη του φοβερου 6310i ψαχνω, και για αυτο το σκεφτομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Καλησπέρα, Το κινητό έχει πάρα πολύ ακουστικό και η ποιότητα είναι πολύ καθαρή και ποιοτική. Δεν έχω κανένα προβλημα σε αυτό τον τομέα. Οσο αφορά photo/videο για την κατηγορία που ανήκει πιστευω ότι είναι πάνω από το μέτριο και τα επίπεδα ποιότητας είναι πολυ ικανοποιητικά. Δεν θα σε απογοητεύσει και σε αυτό τον τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Η δική μου άποψη είναι η εξής πάντως: Όσον αφορά στις φωτογραφικές του δυνατότητες, μπορεί κάποιος να πει ότι είναι ικανοποιητικές μόνο σε εξωτερικούς χώρους και μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι φωτογραφίες είναι πολύ κάτω του μετρίου (παρά τα 3mp). Η ποιότητα είναι πολύ άσχημη χωρίς φλας (κόκκος, θόρυβος) ενώ με φλας αλλιώνονται τα χρώματα προς το μπλε! Το γεγονός ότι δεν υφίσταται autofocus δεν το σχολιάζω... Δεν μπορείς να πάρεις μια καθαρή φωτογραφία ούτε ένα έγγραφο πχ σε μια ώρα ανάγκης. Ωστόσο, οι δυνατότητες στη λήψη βίντεο είναι τελείως διαφορετικές. Τραβάει σε mpeg4 μεγάλα αρχεία με ποιότητα αξιοζήλευτη και εφάμιλλη αυτής, συσκευών που το δυνατό τους σημείο είναι η multimedia χρήση. Πάντα σε χώρους όπου το φως περισσεύει ωστόσο!!! Ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Κατατοπιστικοτατοι. Ευχαριστω παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaBs Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Εγκαθιστώντας το firmware v.034.001, παρατήρησα ότι απενεργοποιήθηκε η "προεπιλογή" αριθμού, σε επαφές με περισσότερους του ενός τηλεφωνικού αριθμού (πχ Κινητό, Τηλέφωνο οικίας, κ.ά.). Κάνοντας προβολή της επαφής, ο προεπιλεγμένος αριθμός φαίνεται υπογραμμισμένος. Όταν, όμως, πιέζω το κουμπί για κλήση, μου βγάζει τη λίστα των αριθμών, για να επιλέξω... Το έχει παρατηρήσει κανείς; Παράθεση Πού σε πονεί και πού σε σφάζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) Καλησπερα. Το πηρα κι εγω. Εκανα ομως μια μ@λακια.. Εσβησα κατα λαθος τα επιπλεον - και τα καλυτερα - θεματα που ειχε στην καρτα μνημης...:cry::X Παιδια, γινεται καποιος απο εσας να μου τα στειλει σε email? ( δεν ξερω αν ειναι εφικτο κιολας..) Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον προθυμοποιηθει!!! Edited August 1, 2010 by antonio_r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Το e52 μπορω να το χρησιμοποιησω σαν μοντεμ για να εχω internet στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Καλησπερα. Το πηρα κι εγω. Εκανα ομως μια μ@λακια.. Εσβησα κατα λαθος τα επιπλεον - και τα καλυτερα - θεματα που ειχε στην καρτα μνημης...:cry::X Παιδια, γινεται καποιος απο εσας να μου τα στειλει σε email? ( δεν ξερω αν ειναι εφικτο κιολας..) Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον προθυμοποιηθει!!! olympus2930@gmail.com It's your lucky day :p http://www.brthemes.com/e52-original-themes/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Άμα μπεις στο internet εκεί να δεις θέματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) It's your lucky day :p http://www.brthemes.com/e52-original-themes/ ευχαριστω! Αλλα, ανοιγει μια σελιδα με κινεζικα κανοντας κλικ... :) ΑΚΥΡΟ !!!! Το αρχειο ανοιξε κανονικα με το mozilla.... Ηταν προβλημα της Opera Ευχαριστω πολυ !!! Edited August 1, 2010 by antonio_r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 ευχαριστω! Αλλα, ανοιγει μια σελιδα με κινεζικα κανοντας κλικ... :) πανω εκει που πατας και σου βγαζει κινεζικα αντι να το πατησεις κανε δεξι κλικ και κανε save as και θα στο σωσει συμπιεσμενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Στο Ε52, εχει πουθενα ρυθμιση '' καθαροτητα φωνης '', οπως στα 40ρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Προσωπικά δεν βρήκα κάτι τέτοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Στο Ε52, εχει πουθενα ρυθμιση '' καθαροτητα φωνης '', οπως στα 40ρια? Δεν εχει γιατι δεν χρειαζεται. Ειναι στα καλυτερα επιπεδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Το e52 μπορω να το χρησιμοποιησω σαν μοντεμ για να εχω internet στο pc? Ναι. Όταν το συνδέσεις στο pc επέλεξε "Σύνδεση του υπολογιστή στο διαδίκτυο" και θα μπεις. Ωστόσο θα ισχύουν οι χρεώσεις wap του δικτύου σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 καλησπέρα να ενημερώσω οτι εμφανίστηκαν μαυρα κ λευκα ε52 στο κατάστημα Mr Mobi πανεπιστημίου 65,σε navi εκδόσεις(μπλέ κουτιά κ βάση για αμάξι δωρεάν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 καλησπέρα να ενημερώσω οτι εμφανίστηκαν μαυρα κ λευκα ε52 στο κατάστημα Mr Mobi πανεπιστημίου 65,σε navi εκδόσεις(μπλέ κουτιά κ βάση για αμάξι δωρεάν). Τιμούλα είδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 νομίζω 250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 To πήρα και εγω, λιγο που το δούλεψα το τηλέφωνο φαινεται τέλειο εχει φοβερή αίσθηση στο χερι και πολυ καλη ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 καλησπέρα να ενημερώσω οτι εμφανίστηκαν μαυρα κ λευκα ε52 στο κατάστημα Mr Mobi πανεπιστημίου 65,σε navi εκδόσεις(μπλέ κουτιά κ βάση για αμάξι δωρεάν). Πουλάει και προσόψεις ή μπα? Επίσης είναι όλο μαύρο ή το μεταλλικό γύρω γύρω είναι ασημί? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Πουλάει και προσόψεις ή μπα? Επίσης είναι όλο μαύρο ή το μεταλλικό γύρω γύρω είναι ασημί? nokia.com Το εχει φωτο και ειναι τελειο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts