Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα δοκίμασα από το W910 του γιου μου, και την έλαβε κανονικά. Από τον υπολογιστή έχω στείλει και εικόνες και θέματα. Όμως έχω υπολογιστή mac.

Φιλε μου η εικονα να ειναι μονο jpeg οχι gif η οτιδηποτε αλλο.Εννοω φωτογραφια απο την καμερα της συσκευης η οποιασδηποτε αλλης.Εγω παντως το εστειλα για αντικατασταση.Μου βρηκαν καποιο προβλημα στο λογισμικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου η εικονα να ειναι μονο jpeg οχι gif η οτιδηποτε αλλο.Εννοω φωτογραφια απο την καμερα της συσκευης η οποιασδηποτε αλλης.Εγω παντως το εστειλα για αντικατασταση.Μου βρηκαν καποιο προβλημα στο λογισμικο.

Και εγώ για jpeg σου λέω. Αν το πρόβλημα είναι στο λογισμικό, τότε μια απλή επανεγκατάσταση με το NSU ή από nokia shop θα έλυνε το πρόβλημα χωρίς να 'τρέχεις'.

Μήπως δεν φόρτισε;

Η φόρτιση έγινε κανονικά ...

Τι να πω δεν ξέρω ...

Μου φαίνεται θα ξανά βάλω μπροστά το Ε 51 .. και θα περιμένω την πολύαναμενόμενη αναβάθμιση ...:lol::lol::lol:

αλήθεια δοκίμασε κανείς τον αντάπτορα φόρτισης (CA-146C) που έχει μέσα στο κουτί του?

το δοκίμασα εγώ και μόνο όταν είναι ανοιχτό το κινητό φορτίζει... :confused:

η θήκη (CP-371) πότε αναμένετε στα καταστήματα της ΝΟΚΙΑ?

αλήθεια δοκίμασε κανείς τον αντάπτορα φόρτισης (CA-146C) που έχει μέσα στο κουτί του?

το δοκίμασα εγώ και μόνο όταν είναι ανοιχτό το κινητό φορτίζει... :confused:

η θήκη (CP-371) πότε αναμένετε στα καταστήματα της ΝΟΚΙΑ?

φορτιζει κανονικα κ κλειστο το κινητο εγω μονο απο αυτον φορτιζα

Η φόρτιση έγινε κανονικά ...

Τι να πω δεν ξέρω ...

Μου φαίνεται θα ξανά βάλω μπροστά το Ε 51 .. και θα περιμένω την πολύαναμενόμενη αναβάθμιση ...:lol::lol::lol:

Η αναβάθμιση δεν έχει σχέση με το αν το κινητό φορτίζει ή όχι...

Πάλι μου έσβησε μόνο του ...

Το άφησα εχτές το βράδυ ανοιχτό (συνήθως δεν σβήνω τα κινητά το βράδυ )

και το πρωί που σηκώθηκα ήταν σβησμένο ...:wacko::wacko:

(Το τηλ. ήταν πλήρως φορτισμένο )....

Τελικά όσο περνάνε οι μέρες όλο και κάτι καινούργιο μου παρουσιάζει ...Άντε να δούμε που θα το πάει ...:p

Ώρες ώρες σκέφτομαι να το πατήσω με το τρακτερ .... να το σβήσω μια και καλή...:lol:

Πάλι μου έσβησε μόνο του ...

Το άφησα εχτές το βράδυ ανοιχτό (συνήθως δεν σβήνω τα κινητά το βράδυ )

και το πρωί που σηκώθηκα ήταν σβησμένο ...:wacko::wacko:

(Το τηλ. ήταν πλήρως φορτισμένο )....

Τελικά όσο περνάνε οι μέρες όλο και κάτι καινούργιο μου παρουσιάζει ...Άντε να δούμε που θα το πάει ...:p

Ώρες ώρες σκέφτομαι να το πατήσω με το τρακτερ .... να το σβήσω μια και καλή...:lol:

Μηπως τρεχει κανενα προγραμμα απο πισω;

Μου το εκανε και μενα μια φορα επειδη ειχα ξεχασει ανοιχτο το GarminXT.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μηπως τρεχει κανενα προγραμμα απο πισω;

Μου το εκανε και μενα μια φορα επειδη ειχα ξεχασει ανοιχτο το GarminXT.

Λες ???? Θα το δοκιμάσω ...:)

Πατα παρατεταμενα το πληκτρο με το ''σπιτακι''να δεις ποια προγραμματα

ειναι ανοιχτα.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ότι κι αν είναι ανοιχτό, δεν έπρεπε να κλείνει πάντως.

Ο ήχος ακόμα και σε bluetooth ακουστικό είναι χαμηλός!

Πάντως τόσα bugs σε Nokia έστω και σε κινητό που μόλις κυκλοφόρησε δεν δικαιολογούνται. Μου θυμίζει λίγο κατάσταση Windows Mobile (δυστυχώς έχω ίδια εμπειρία) αλλά εντάξει, είπαμε, εκείνα ήταν σε δική τους κατηγορία.

Όποιος δει πρώτος ότι κυκλοφόρησε firmware update, ας το γράψει γιατί σαν τηλέφωνο δεν είναι σε καμία περίπτωση αξιόπιστο.

Πατα παρατεταμενα το πληκτρο με το ''σπιτακι''να δεις ποια προγραμματα

ειναι ανοιχτα.

Αυτό το ξέρω και από το Ε51....το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και στα 2

Θα το ψάξω σήμερα το βράδυ να δω τι γίνεται ...:)

Ή εγκατέστησε το Best Taskman και επέλεξε επιλογές- view- processes και κλείστα όλα.

Καλή ιδέα ...;)

Παιδιά 2 βδομάδες κατοχής του e52 ελάχιστα από τα προβλήματα που αναφέρονται μου έχουν παρουσιαστεί. Ένα από αυτά είναι ότι μέχρι τώρα και ύστερα από αρκετές ώρες ομιλίας 2 με 3 φορές έχω χάσει τον ομιλιτή μου. Αρνητικό αυτό αν αναλογιστούμε ότι ο κύριος λόγος που παίρνουμε ένα κινητό είναι η επικοινωνία. Ένα ακόμη προβληματάκι που για μένα προσωπικά είναι εντελώς ασήμαντο είναι το γεγονός ότι η οθόνη όταν το φόντο είναι άδειο από εικονίδια τρεμοπαίζει ελαφρά, χωρίς όμως να γίνεται άμεσα αντιληπτό. Κάτι άλλο δεν μου έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής. Ίσως λίγο ή ένταση να ήταν πιο δυνατή. Υπάρχει πιθανότητα να λυθεί αυτό μέσω αναβάθμισης;

Όσον αφορά τα θετικά είναι περισσότερα. Η μπαταρία είναι ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό με παρόμοιες απαιτήσεις. Είναι ταχύτατο αν και ακόμη δεν έχω δοκιμάσει πρόγραμμα gps (το ψάχνω). Η πλοήγηση στο ιντερνέτ είναι καταπληκτική για κινητό. Ούτε στο htc που έχω και είναι touch δεν είναι τόσο λειτουργικό. Και η ομιλία αν εξαιρέσουμε αυτές τις διακοπές είναι πάρα πολύ καλή χωρίς άλλα προβλήματα. Όσον αφορά τη φωτογραφική μηχανή δεν έχω ασχοληθεί μιας και δεν με ενδιαφέρει (ποτέ δεν την χρησιμοποιούσα σε κινητό), οπότε και δεν μπορώ να την αξιολογήσω, όπως και το gps που δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμη. Αυτά προς το παρών.

Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που φαντάζομαι θα λύνεται απλά δεν έχω βρει τη λύση. Να σημειώσω ότι έχω εγκαταστήσει το coreplayer. Όταν μου στέλνουν ένα τραγούδι mp3 μέσω bleutooth όταν πάω στα μηνύματα να το ανοίξω, μου το ανοίγει αυτόματα με το coreplayer και μου το εμφανίζει ως εικόνα και δεν μου το αναπαράγει. Δεν μπορώ ούτε να το αποθηκεύσω στην έκθεσή μου για το βρει ως τραγούδι.

Έχει συμβεί σε κανέναν μέχρι τώρα; Μήπως οφείλεται σε κάποια ρύθμιση του coreplayer. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που να ορίσω ποιο πρόγραμμα θα παίζει τα τραγούδια ώστε να τα ανοίγει με το nokia player?

Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που φαντάζομαι θα λύνεται απλά δεν έχω βρει τη λύση. Να σημειώσω ότι έχω εγκαταστήσει το coreplayer. Όταν μου στέλνουν ένα τραγούδι mp3 μέσω bleutooth όταν πάω στα μηνύματα να το ανοίξω, μου το ανοίγει αυτόματα με το coreplayer και μου το εμφανίζει ως εικόνα και δεν μου το αναπαράγει. Δεν μπορώ ούτε να το αποθηκεύσω στην έκθεσή μου για το βρει ως τραγούδι.

Έχει συμβεί σε κανέναν μέχρι τώρα; Μήπως οφείλεται σε κάποια ρύθμιση του coreplayer. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που να ορίσω ποιο πρόγραμμα θα παίζει τα τραγούδια ώστε να τα ανοίγει με το nokia player?

Προφανώς ο CorePlayer έχει ρυθμιστεί ώστε να είναι ο προεπιλεγμένος music player για να το κάνει αυτό.

Για κοίτα στις ρυθμίσεις του. Ίσως να υπάρχει κάποια επιλογή που να έχει σχέση, αλλιώς εγκατέστησε τον X-plore (file manager, google it) και κάθε φορά που θα σου στέλνουν αρχεία μουσικής μετέφερε τα πρώτα στο φάκελο που έχεις και τα υπόλοιπα κομμάτια και μετά αναπαρήγαγε τα.

Πρόσβαση στα εισερχόμενα μέσω του X-plore έχεις πατώντας το πλήκτρο 4.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Για το gmail/hotmail κλπ και γενικά εφαρμογές όπως πχ, του gps με βοήθεια από το δίκτυο. το κινητό ήθελε χειροκίνητη ρύθμιση του σημείου πρόσβασης (Wlan ή πακέτο internet) μάλιστα "τραβούσε" ρυθμίσεις για deafult από την sim που φυσικά δεν ίσχυαν και έπρεπε να τα διαγράψω από το ap manager και να βάλω την κοσμο να τις στείλει πάλι.

Η οθόνη τρεμοπαίζει απλά ενοχλητικά. Είναι κουραστικό μετά από κάμποση ώρα χρήσης και θα το πάω από δευτέρα να το κοιτάξουν. Καλύπτει η εγγύηση κάτι τέτοιο (εννοώ αντικατάσταση μήπως ήταν η σειρά του λίγο unstable)

Είναι λειτουργικό, γρήγορο όσο οποιοδήποτε άλλο έχω δει. απίστευτη λήψη από ασύρματο, αν και έχει το θεματάκι με διακοπή των κλήσεων σε περίπτωση εναλλλαγής από 2g σε 3g εν ώρα κλήσης νομίζω. Για messenger τι χρησιμοποιείτε; πρόσφατα δοκίμασα το nimbuzz γιατί δεν έβρισκα κάπου κανονική έκδοση live messenger και το presence δεν κατάφερα να βρω πως χρησιμοποιείται. άψογο

TO CALL OR NOT TO CALL??

Η οθόνη τρεμοπαίζει απλά ενοχλητικά. Είναι κουραστικό μετά από κάμποση ώρα χρήσης και θα το πάω από δευτέρα να το κοιτάξουν. Καλύπτει η εγγύηση κάτι τέτοιο (εννοώ αντικατάσταση μήπως ήταν η σειρά του λίγο unstable)

Αν το καλύπτει η εγγύηση και μπορεί να διορθωθεί πες το και σε μας να το πάμε, αν και προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Για messenger τι χρησιμοποιείτε; πρόσφατα δοκίμασα το nimbuzz γιατί δεν έβρισκα κάπου κανονική έκδοση live messenger και το presence δεν κατάφερα να βρω πως χρησιμοποιείται. άψογο

Το nimbuzz έχω βάλει και εγώ και μέχρι στιγμής είναι τέλειο. Ακόμα και κλήσεις σε σταθερά μέσω skype που κάνω είναι απόλυτα αξιόπιστο. Έχω χρησιμοποιήσει (μέσω nimbuzz) skype, msn & facebook chat και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

εμενα μου έστειλαν νεα συσκευή (μιας και η παλια κολλησε οριστικα) και 2 μερες τωρα δουλευει μια χαρα... το gmail παιζει οκ και το geotagging μέσω δικτύου. με το Garmin δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να παίξω γιατί το πρώτο που κατέβασα δεν έπαιζε στο κινητο μου :(

πήρα όμως μια ωραία θήκη ( η 2η που αγοραζω μιας και η 1η ηταν μουφα ποιοτητα) απο την PDair

http://farm4.static.flickr.com/3546/3791962904_56f13f85c5.jpg

Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock...

Μου φαίνεται ότι το πληκτρολόγιο του κινητού έχει κάποιο ελαττωματάκι. Το πλήκτρο αποδοχής κλήσης από χθες σταμάτησε να κάνει το χαρακτηριστικό κλικ που κάνουν τα υπόλοιπα κουμπιά όταν τα πατας...

Το ίδιο ετοιμάζεται να πάθει και το 0. Αυτό τώρα θα χρειαστεί αλλαγή πληκτρολογίου; Και πόσο κοστίζει αυτό; Ή είναι στην εγγύηση;

Φοβάμαι όμως ότι δεν φταίει το πληκτρολόγιο αλλά υπεύθυνο για αυτό το "κλικ" που λέω είναι εκεί που το πληκτρολόγιο πατάει πάνω... οπότε μήπως χρειαστεί κάποια σοβαρότερη επέμβαση; Πως θα πείσω το nokia shop ότι δεν είμαι υποχόνδριος και όντως είναι πρόβλημα αυτό να γίνει αλλαγή με την εγγύηση; Το έχει πάθει κανείς άλλος;

Μου φαίνεται ότι το πληκτρολόγιο του κινητού έχει κάποιο ελαττωματάκι. Το πλήκτρο αποδοχής κλήσης από χθες σταμάτησε να κάνει το χαρακτηριστικό κλικ που κάνουν τα υπόλοιπα κουμπιά όταν τα πατας...

Το ίδιο ετοιμάζεται να πάθει και το 0. Αυτό τώρα θα χρειαστεί αλλαγή πληκτρολογίου; Και πόσο κοστίζει αυτό; Ή είναι στην εγγύηση;

Φοβάμαι όμως ότι δεν φταίει το πληκτρολόγιο αλλά υπεύθυνο για αυτό το "κλικ" που λέω είναι εκεί που το πληκτρολόγιο πατάει πάνω... οπότε μήπως χρειαστεί κάποια σοβαρότερη επέμβαση; Πως θα πείσω το nokia shop ότι δεν είμαι υποχόνδριος και όντως είναι πρόβλημα αυτό να γίνει αλλαγή με την εγγύηση; Το έχει πάθει κανείς άλλος;

Το κλίκ που λες, τι είναι?

Έχεις βάλει ήχο στα πλήκτρα ή είναι ο φυσιολοφικός ήχος που κάνει το πλήκτρο όταν το πιέζεις?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

επιγραμματικα τα μειονεκτηματα και τα ελλατωματα που ενδεχομενως παρουσιασει ποια ειναι;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Το κλίκ που λες, τι είναι?

Έχεις βάλει ήχο στα πλήκτρα ή είναι ο φυσιολοφικός ήχος που κάνει το πλήκτρο όταν το πιέζεις?

Όχι δεν εννοούσα τον ήχο του προφίλ. Εννοώ αυτό που νιώθεις φυσιολογικά όταν πατάς το κάθε κουμπί.

Όχι δεν εννοούσα τον ήχο του προφίλ. Εννοώ αυτό που νιώθεις φυσιολογικά όταν πατάς το κάθε κουμπί.

Ε, αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Μπορεί σιγά σιγά να σταματήσουν όλα τα πλήκτρα να κάνουν θόρυβο. Θα χαλαρώσει δηλαδή το πληκτρολόγιο. (κανονικά τα πλήκτρα ΔΕΝ πρέπει να κάνουν θόρυβο ). Αν ανταποκρίνονται κανονικά σε κάθε πίεση, είσαι μια χαρά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι έχει κάποιο πρόβλημα εκτός από το θόρυβο είναι η αίσθηση του... Δλδ όταν πάω να πατήσω το κουμπί αποδοχής σχεδόν δεν κουνιέται. Και πολλες φορές δε μπορώ να καταλάβω αν πατήθηκε ή όχι...