triavas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τους drivers τους έχεις κατεβάσει μέσα από το windows update ή από το επίσημο site του κατασκευαστή. Με βάση τη microsoft είναι θέμα drivers. Διάβασε εδώ. Και αν θες να το κλείσεις (δεν στο συνιστώ) κοίτα εδώ, στο τέλος του άρθρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Απο το device manager τσέκαρα για τους οδηγούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Απο το device manager τσέκαρα για τους οδηγούς Μην περιμένεις το device manager να βρει οδηγούς.Ψάξε στον κατασκευαστή σου για τους drivers. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Απο το device manager τσέκαρα για τους οδηγούς Ποια κάρτα γραφικών έχεις και τι έκδοση windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Κατά την απενεργοποίηση του υπολογιστή κάτι δεν πήγε καλά με τον τερματισμό των windows..(βασικά ήθελα να τον βάλω σε αδρανοποίηση αλλά δεν ξέρω τι συνέβη μετά) Ενεργοποιώντας τον υπολογιστή από εκεί που περίμενα να δω να γράφει συνέχιση των windows μου έβγαλε το μήνυμα ''λάθος τερματισμός των windows και σφάλματα κατά την εκκίνησή του''.Εν το μεταξύ άρχισε να κάνει και ένα check disk όπου του είχα πει εγώ να κάνει με την επόμενη εκκίνησή του(όπου δεν προοριζόταν για εκκίνηση αλλά για συνέχεια αλλά τέλος πάντων) και ενώ έκανε κανονικά τον έλεγχο ξαφνικά άρχισε να βαράει κάτι σαν σειρήνα στο laptop και δεν καταλάβαινα τι ακριβώς γίνετε..αφού νόμιζα στην τελικά πως θα εκραγεί!! :cry:.... αλλά τελικώς συνειδητοποίησα πως ξέμεινε από μπαταρία και έμεινε από αυτή ενώ γινόταν το check disk...:p Αφού το έβαλα στην πρίζα το ξανά άνοιξα,τέλειωσε τον έλεγχο που ήταν να κάνει...αλλά γενικώς μου φαίνεται πως ψηλό κολλάει γενικά στα menu,αργεί λίγο να ανοίξει παράθυρα και ψηλό σέρνεται σε ένα παιχνίδι που παίζω...και δεν θα έλεγα ότι οφείλεται λόγω του internet. Μήπως έχει να κάνει όλο αυτό με τον λάθος τερματισμό του συστήματος ή με την διακοπή τροφοδοσίας κατά τη διάρκεια του ελέγχου?? Παίζει ρόλο κάποιο από αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Κατά την απενεργοποίηση του υπολογιστή κάτι δεν πήγε καλά με τον τερματισμό των windows..(βασικά ήθελα να τον βάλω σε αδρανοποίηση αλλά δεν ξέρω τι συνέβη μετά) Ενεργοποιώντας τον υπολογιστή από εκεί που περίμενα να δω να γράφει συνέχιση των windows μου έβγαλε το μήνυμα ''λάθος τερματισμός των windows και σφάλματα κατά την εκκίνησή του''.Εν το μεταξύ άρχισε να κάνει και ένα check disk όπου του είχα πει εγώ να κάνει με την επόμενη εκκίνησή του(όπου δεν προοριζόταν για εκκίνηση αλλά για συνέχεια αλλά τέλος πάντων) και ενώ έκανε κανονικά τον έλεγχο ξαφνικά άρχισε να βαράει κάτι σαν σειρήνα στο laptop και δεν καταλάβαινα τι ακριβώς γίνετε..αφού νόμιζα στην τελικά πως θα εκραγεί!! :cry:.... αλλά τελικώς συνειδητοποίησα πως ξέμεινε από μπαταρία και έμεινε από αυτή ενώ γινόταν το check disk...:p Αφού το έβαλα στην πρίζα το ξανά άνοιξα,τέλειωσε τον έλεγχο που ήταν να κάνει...αλλά γενικώς μου φαίνεται πως ψηλό κολλάει γενικά στα menu,αργεί λίγο να ανοίξει παράθυρα και ψηλό σέρνεται σε ένα παιχνίδι που παίζω...και δεν θα έλεγα ότι οφείλεται λόγω του internet. Μήπως έχει να κάνει όλο αυτό με τον λάθος τερματισμό του συστήματος ή με την διακοπή τροφοδοσίας κατά τη διάρκεια του ελέγχου?? Παίζει ρόλο κάποιο από αυτά? Πάτα στο command prompt(Γραμμή εντολών) sfc /scannow.Θα τσεκάρει τα αρχεία του υπολογιστή σου με αυτά που έχει το cd(με τα windows) και αν δει κάποιο λάθος αρχείο βάζει αυτό του cd. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μπορείς μήπως να μου πεις πιο αναλυτικά τι ακριβώς να κάνω γιατί δεν κατάλαβα..? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Απλά κάνε πάλι έλεγχο και προς θεού !!!! ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ!! :) Κατά την απενεργοποίηση του υπολογιστή κάτι δεν πήγε καλά με τον τερματισμό των windows..(βασικά ήθελα να τον βάλω σε αδρανοποίηση αλλά δεν ξέρω τι συνέβη μετά) Ενεργοποιώντας τον υπολογιστή από εκεί που περίμενα να δω να γράφει συνέχιση των windows μου έβγαλε το μήνυμα ''λάθος τερματισμός των windows και σφάλματα κατά την εκκίνησή του''.Εν το μεταξύ άρχισε να κάνει και ένα check disk όπου του είχα πει εγώ να κάνει με την επόμενη εκκίνησή του(όπου δεν προοριζόταν για εκκίνηση αλλά για συνέχεια αλλά τέλος πάντων) και ενώ έκανε κανονικά τον έλεγχο ξαφνικά άρχισε να βαράει κάτι σαν σειρήνα στο laptop και δεν καταλάβαινα τι ακριβώς γίνετε..αφού νόμιζα στην τελικά πως θα εκραγεί!! :cry:.... αλλά τελικώς συνειδητοποίησα πως ξέμεινε από μπαταρία και έμεινε από αυτή ενώ γινόταν το check disk...:p Αφού το έβαλα στην πρίζα το ξανά άνοιξα,τέλειωσε τον έλεγχο που ήταν να κάνει...αλλά γενικώς μου φαίνεται πως ψηλό κολλάει γενικά στα menu,αργεί λίγο να ανοίξει παράθυρα και ψηλό σέρνεται σε ένα παιχνίδι που παίζω...και δεν θα έλεγα ότι οφείλεται λόγω του internet. Μήπως έχει να κάνει όλο αυτό με τον λάθος τερματισμό του συστήματος ή με την διακοπή τροφοδοσίας κατά τη διάρκεια του ελέγχου?? Παίζει ρόλο κάποιο από αυτά? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Χα χα εντάξει! Θα κάνω άλλο ένα check disk στην επόμενη εκκίνηση και πιστεύω να στρώσει ευχαριστω Εξακολουθώ να ''κολλάω'' ακόμα λίγο και μετά το check disk αλλά κυρίως στο παιχνίδι...Υπάρχει κάτι άλλο ακόμη που θα μπορούσα να κάνω? Μήπως το διορθώσω..? Edited November 8, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κατεβασε και το ccleaner να κανεις κανεναν καθαρισμο σε καμια registry. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Έκανα ήδη ένα ''scan for issues'' με το Glary Utilities που έχω εγκατεστημένο...αλλά περίπου μια από τα ίδια μπορώ να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Εξακολουθώ να ''κολλάω'' ακόμα λίγο και μετά το check disk αλλά κυρίως στο παιχνίδι...Υπάρχει κάτι άλλο ακόμη που θα μπορούσα να κάνω? Μήπως το διορθώσω..? Ναι να κάνεις ενημέρωση τα : 1. adobe flash Player 2. Java 3. Adobe Air 4. microsoft Net 5. Silverlight Σου παραθέτω ένα σύνδεσμο που απλά επιλέγεις τα 2 -3 - 4 -5 και γίνεται αυτόματα >>>> http://ninite.com/ ενώ για το 1 πρέπει να γίνει manual ανάλογα τον browser. Eπίσης δες, αλλά χλωμό το βλέπω, μήπως το παιχνίδι σου έχει corrupted files, εαν δεν είναι browser game. Οτι πρόβλημα εδώ είμαστε. Α και σβήσε το Glary ..... Κράτησε το ccleaner. Edited November 8, 2013 by George_Kont Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μπορείς μήπως να μου πεις πιο αναλυτικά τι ακριβώς να κάνω γιατί δεν κατάλαβα..? :) Θα μπεις στην γραμμή εντολών και θα πατήσεις sfc /scannow.Θα ξεκινήσει ο έλεγχος και αν δει χαλασμένα αρχεία τα διορθώνει. Καλού κακού βάλε το cd με τα windows (αν έχεις).Να το έχεις όμως στην πρίζα.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Έκανα όλα τα παραπάνω,όσον αφορά την ενημέρωση των προγραμμάτων και τον έλεγχο στη ''Γραμμή Εντολών''......και όταν τελείωσε ο έλεγχος στη γραμμή εντολών μου έβγαλε το μήνυμα ''Η Προστασία πόρων των Windows δεν βρήκε παραβιάσεις ακεραιότητας''. Μάλλον είμαι εντάξει....:happy: Α και κάτι ακόμα! Το CD με τα Windows δε το έβαλα κατά τη διάρκεια του ελέγχου γιατί δεν το είχα.Αν λέει κάτι αυτό.... Edited November 15, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Έκανα όλα τα παραπάνω,όσον αφορά την ενημέρωση των προγραμμάτων και τον έλεγχο στη ''Γραμμή Εντολών''......και όταν τελείωσε ο έλεγχος στη γραμμή εντολών μου έβγαλε το μήνυμα ''Η Προστασία πόρων των Windows δεν βρήκε παραβιάσεις ακεραιότητας''. Μάλλον είμαι εντάξει....:happy: Α και κάτι ακόμα! Το CD με τα Windows δε το έβαλα κατά τη διάρκεια του ελέγχου γιατί δεν το είχα.Αν λέει κάτι αυτό.... Κολλάει ακόμα στο παιχνίδι; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μπορώ να πω πως δεν είναι όπως πριν αλλά λίγο κολλάει ακόμα που και που αλλά δε ξέρω αν έχει να κάνει καμιά σχέση με αυτό βέβαια.(Το παιχνίδι είναι μέσω internet αλλά όταν το παρατηρώ αυτό ούτε το latency αλλά ούτε και το FPS έχουν ξεπεράσει τις φυσιολογικές ενδείξεις τους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μπορώ να πω πως δεν είναι όπως πριν αλλά λίγο κολλάει ακόμα που και που αλλά δε ξέρω αν έχει να κάνει καμιά σχέση με αυτό βέβαια.(Το παιχνίδι είναι μέσω internet αλλά όταν το παρατηρώ αυτό ούτε το latency αλλά ούτε και το FPS έχουν ξεπεράσει τις φυσιολογικές ενδείξεις τους) Mπορεί να τρέχει κάτι από πισω και να σου κολλάει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μήπως παίζουν κάποιο ρόλο τα προγράμματα που δουλεύουν ''κρυφά'' κάτω δεξιά όπως για παράδειγμα anti-virus κλπ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μήπως παίζουν κάποιο ρόλο τα προγράμματα που δουλεύουν ''κρυφά'' κάτω δεξιά όπως για παράδειγμα anti-virus κλπ.? Αν είναι ένα antivirus και 1-2 εφαρμογούλες δεν πειράζει, αν όμως τρέχει από πίσω όλες οι σαβούρες που υπάρχουν στο net λογικό είναι να κολλάει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Τα προγράμματα που τρέχουν από πίσω είναι [ATTACH]37593[/ATTACH].(Μπορείς να διακρίνεις το καθένα από αυτά?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Τα προγράμματα που τρέχουν από πίσω είναι [ATTACH]37593[/ATTACH].(Μπορείς να διακρίνεις το καθένα από αυτά?) Δεν ξέρω όλα τα προγράμματα, πάνε στην έναρξη, στην αναζήτηση πάτα msconfig, πήγαινε στις καρτέλες Υπηρεσίες* και Εκκίνηση στοιχείων και δείξε μας τι λέει. *εκεί θα πατήσεις ''απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της microsoft''. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Στις καρτέλες: ''Υπηρεσίες'' λέει [ATTACH]37624[/ATTACH][ATTACH]37625[/ATTACH] και ''Εκκίνηση στοιχείων'' λέει [ATTACH]37626[/ATTACH][ATTACH]37627[/ATTACH]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 http://www.iefimerida.gr/news/133617/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CE%B9%CE%BB-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AE%CE%B4%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%B5%CE%B9 Ξέρει κανένας εάν αυτή η καθυστέρηση υπάρχει και εάν στέλνουμε email μέσω πχ thunderbird,η αλλού προγράμματος email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Γεια σας εχω το εξης προβλημα οταν συνδεω τον υπολογιστη στο ιντερνετ κολλαει ο δεκτης και γενικα η ταχυτητα ειναι παρα πολυ αργη, και η θερμοκρασια των πυρηνων του υπολογιστη μεγαλωνει ενω οταν αποσυνδεομαι απο το ιντερνετ η ταχυτητα ερχετε στα ισα της (κατα την γνωμη μου) Δειτε το βιντεακι στο συνδεσμο που τραβηξα για να εμπεδωσετε αυτα που λεω και αν μπορειτε να μου δωσετε καποια λυση -- κατα την γνωμη μου θελει φορματ και ξανα εγκατασταση των windows 7 -τα ιδια κανει και στο aero peek Link για το βιντεο:http://youtu.be/muEyDnQZSyw Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 έχεις προφανώς κάποιον ιο...δοκίμασε να κάνεις σκανάρισμα σε ασφαλή λειτουργεία. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts