fantomas_ktm Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 κατι τους ξεφυγε παλι εκει στη microsoft...:whistle::whistle: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Respawn Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Όλα ok παιδιά.Ξαναπέρασα το κλειδί και το αντίγραφό μου ξαναέγινε νόμιμο.Μακάρι να μην χρειαστεί να το ξανακάνω βέβαια,γιατί με την Micro:X ποτέ δεν ξέρεις.... :lol:Ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 υπαρxουν κενα ασφαλειας για τον internet explorer8? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Λιγότερα απο τον 6 και τον 7 πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 δεν υπάρχει λόγος να τον χρησιμοποιήσει κάποιος... όταν υπάρχει ο firefox. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 δεν υπάρχει λόγος να τον χρησιμοποιήσει κάποιος... όταν υπάρχει ο firefox. O firefox και για μενα ειναι ο καλυτερος αλλα γενικοτερα κι ολοι οι αλλοι ειναι καλυτεροι απο τον internet explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Παιδια να σας ρωτησω κατι ξερετε ποιος ειναι ο καλυτερος player για blueray ταινειες αποθηκεμευνες στο δισκο για τα 7 64-bit?Κατα προτιμηση free Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 full blue-ray η mkv?? αν ειναι mkv, o mp-classic home cinema edition, o KM Player.. Εγω χρησιμοποιω το πρωτο. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Γειά χαρά! (αλά Ράδιο Αρβύλα!!!) Έβαλα πρόσφατα τα 7 στον φορητό μου (ΗΡ dv6356ea) και απο τότε όταν κλείνω το καπάκι και ενώ τα έχω ρυθμίσει να αδρανοποιείται ο Η/Υ, δεν γίνεται τίποτα και ο Η/Υ συνεχιζει να λειτουργεί κανονικά. Με τα Vista που είχα μέχρι πρότινος, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 ανακοινώθηκε σήμερα και το PowerDVD 10 (με το Bluray 3D και υποστήριξη επιτέλους του MKV και όλων των HD video files) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Respawn Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Η προσωπική μου άποψη είναι οτι ο VLC είναι κορυφαίος.Χωρίς την ανάγκη codecs.Εύχρηστος και πανάλαφρος.Και για οποιοδήποτε είδος αρχείου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Εγώ χρησιμοποιώ αρκετά τον bsPlayer και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Γειά χαρά! (αλά Ράδιο Αρβύλα!!!) Έβαλα πρόσφατα τα 7 στον φορητό μου (ΗΡ dv6356ea) και απο τότε όταν κλείνω το καπάκι και ενώ τα έχω ρυθμίσει να αδρανοποιείται ο Η/Υ, δεν γίνεται τίποτα και ο Η/Υ συνεχιζει να λειτουργεί κανονικά. Με τα Vista που είχα μέχρι πρότινος, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω? Όταν κάνεις χειροκίνητη αδρανοποίηση (από το Start menu) δουλεύει; Αν ναι, τότε μάλλον έχεις ρυθμίσει κάτι λάθος στα προφίλ ενέργειας των 7, σβήστα και φτιάξτα από την αρχή ή γύρνα τα στις προεπιλογές. Αν δε δουλεύει ούτε χειροκίνητα τότε κάτι πάει στραβά και δεν ξέρω τι είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 ...και αυτό που θα πηγαίνει λάθος θα είναι το bios, το οποίο είτε θα θέλει update είτε δε θα έχει βγάλει update για τα 7 , όπως καλή ώρα η αγαπητή μας asus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Α γιαυτό δε μπορώ να κάνω sleep χειροκίνητα στο desktop μου; Κοιμάται για 2 δευτερόλεπτα και ξυπνάει αμέσως! Την P5Ν-Ε SLi έχω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παιδια να σας ρωτησω κατι ξερετε ποιος ειναι ο καλυτερος player για blueray ταινειες αποθηκεμευνες στο δισκο για τα 7 64-bit?Κατα προτιμηση free GOM player Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 GOM player GOM και απο μένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Σήμερα τα Windows τα παίξανε! Άνοιξα τον υπολογιστή μου γύρω στις 10:00 και μετά το λογότυπο της εταιρείας η οθόνη έμενε μαύρη χωρίς να βγάλει το Starting Windows. Πάτησα F8 για να μπω με ασφαλή λειτουργία, αλλά μου έβγαλε μήνυμα το εξής σφάλμα (αλά αγγλικά) «Disk error. Please insert Installation CD/DVD». Έβαλα το δισκάκι των Windows, περίμενα και μετά από λίγο μου έβγαλε το «Windows is loading files» :blink: Για να μην τα πολυλογώ, όταν έφτασε η ώρα να επιλέξω partition μου έβγαζε σφάλμα σ' όλους! Μου έλεγε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σκληρό και θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον κατασκευαστή και να μπω στο bios και άλλα πολλά.. Ευτυχώς, μετά από 4 ώρες (τώρα δηλαδή) ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά. :p Σε αυτή την περίπτωση ποιος φταίει, η Microsoft ή ο κατασκευαστής; Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Α γιαυτό δε μπορώ να κάνω sleep χειροκίνητα στο desktop μου; Κοιμάται για 2 δευτερόλεπτα και ξυπνάει αμέσως! Την P5Ν-Ε SLi έχω. join the club...:O προφανώς και έχουν παρατήσει το support παλαιότερων μητρικών για τα 7 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 join the club...:O προφανώς και έχουν παρατήσει το support παλαιότερων μητρικών για τα 7 ! Αυτό βλέπω κι εγώ, διότι δεν μπορώ να βρώ κάποιο update για Windows 7, παρά μόνο για Vista το οποίο και έχω περάσει ήδη... Επίσης, χειροκίνητα δουλεύει κανονικά η αδρανοποίηση και οι άλλες επιλογές φυσικά. Όλο το πρόβλημα εστιάζεται όταν κλείνω το καπάκι και δεν γίνεται τίποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Αυτό βλέπω κι εγώ, διότι δεν μπορώ να βρώ κάποιο update για Windows 7, παρά μόνο για Vista το οποίο και έχω περάσει ήδη... Επίσης, χειροκίνητα δουλεύει κανονικά η αδρανοποίηση και οι άλλες επιλογές φυσικά. Όλο το πρόβλημα εστιάζεται όταν κλείνω το καπάκι και δεν γίνεται τίποτα απολύτως. Στο Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\System Settings είναι όλα εντάξει; Και όσον αφορά το αν είναι στην πρίζα ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 παιδια γινεται στην taskbar δεξια-δεξια που ειναι η καθετη γραμμη που σε παει στο desktop να την παμε αριστερα κοντα στο εικονιδιο του start? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 οχι, αλλα μπορεις να επαναφερεις την παλια quicklaunch αν θες ;) "Ενεργοποιήστε την Quick Launch bar Για να δείτε την κλασική Quick Launch bar, κάντε δεξί κλικ στην taskbar και επιλέξτε Toolbars --> New Toolbar. Θα ερωτηθείτε για το ποιος είναι φάκελος που θα "βλέπει" η νέα toolbar, οπότε στο πεδίο Folder δίνετε: %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch και πατάτε Select Folder Θα δείτε ότι προστέθηκε η νέα toolbar στο δεξί μέρος της taskbar, αλλά ακόμα δεν μοιάζει με την παλιά. Έτσι, κάνετε δεξί κλικ και αποεπιλέγετε το "Lock the taskbar." Τώρα κάνετε πάλι δεξί κλικ και αποεπιλέγετε το Show Text και το Show Title. Μετά της δίνετε το μέγεθος που θέλετε και είναι έτοιμη. " Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 οχι, αλλα μπορεις να επαναφερεις την παλια quicklaunch αν θες ;) "Ενεργοποιήστε την Quick Launch bar Για να δείτε την κλασική Quick Launch bar, κάντε δεξί κλικ στην taskbar και επιλέξτε Toolbars --> New Toolbar. Θα ερωτηθείτε για το ποιος είναι φάκελος που θα "βλέπει" η νέα toolbar, οπότε στο πεδίο Folder δίνετε: %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch και πατάτε Select Folder Θα δείτε ότι προστέθηκε η νέα toolbar στο δεξί μέρος της taskbar, αλλά ακόμα δεν μοιάζει με την παλιά. Έτσι, κάνετε δεξί κλικ και αποεπιλέγετε το "Lock the taskbar." Τώρα κάνετε πάλι δεξί κλικ και αποεπιλέγετε το Show Text και το Show Title. Μετά της δίνετε το μέγεθος που θέλετε και είναι έτοιμη. "οκ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Στο Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\System Settings είναι όλα εντάξει; Και όσον αφορά το αν είναι στην πρίζα ή όχι; Όλα είναι κανονικά. Μάλλον κάποια ασυμβατότητα με τα Windows 7 θα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts