Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όλα ok παιδιά.Ξαναπέρασα το κλειδί και το αντίγραφό μου ξαναέγινε νόμιμο.Μακάρι να μην χρειαστεί να το ξανακάνω βέβαια,γιατί με την Micro:X ποτέ δεν ξέρεις.... :lol:Ευχαριστώ για την βοήθεια!

υπαρxουν κενα ασφαλειας για τον internet explorer8?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

δεν υπάρχει λόγος να τον χρησιμοποιήσει κάποιος... όταν υπάρχει ο firefox.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

δεν υπάρχει λόγος να τον χρησιμοποιήσει κάποιος... όταν υπάρχει ο firefox.

O firefox και για μενα ειναι ο καλυτερος αλλα γενικοτερα κι ολοι οι αλλοι ειναι καλυτεροι απο τον internet explorer.

Παιδια να σας ρωτησω κατι ξερετε ποιος ειναι ο καλυτερος player για blueray ταινειες αποθηκεμευνες στο δισκο για τα 7 64-bit?Κατα προτιμηση free
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά χαρά! (αλά Ράδιο Αρβύλα!!!)

Έβαλα πρόσφατα τα 7 στον φορητό μου (ΗΡ dv6356ea) και απο τότε όταν κλείνω το καπάκι και ενώ τα έχω ρυθμίσει να αδρανοποιείται ο Η/Υ, δεν γίνεται τίποτα και ο Η/Υ συνεχιζει να λειτουργεί κανονικά. Με τα Vista που είχα μέχρι πρότινος, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω?

ανακοινώθηκε σήμερα και το PowerDVD 10 (με το Bluray 3D και υποστήριξη επιτέλους του MKV και όλων των HD video files)

Η προσωπική μου άποψη είναι οτι ο VLC είναι κορυφαίος.Χωρίς την ανάγκη codecs.Εύχρηστος και πανάλαφρος.Και για οποιοδήποτε είδος αρχείου!

Γειά χαρά! (αλά Ράδιο Αρβύλα!!!)

Έβαλα πρόσφατα τα 7 στον φορητό μου (ΗΡ dv6356ea) και απο τότε όταν κλείνω το καπάκι και ενώ τα έχω ρυθμίσει να αδρανοποιείται ο Η/Υ, δεν γίνεται τίποτα και ο Η/Υ συνεχιζει να λειτουργεί κανονικά. Με τα Vista που είχα μέχρι πρότινος, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω?

Όταν κάνεις χειροκίνητη αδρανοποίηση (από το Start menu) δουλεύει; Αν ναι, τότε μάλλον έχεις ρυθμίσει κάτι λάθος στα προφίλ ενέργειας των 7, σβήστα και φτιάξτα από την αρχή ή γύρνα τα στις προεπιλογές. Αν δε δουλεύει ούτε χειροκίνητα τότε κάτι πάει στραβά και δεν ξέρω τι είναι αυτό.

...και αυτό που θα πηγαίνει λάθος θα είναι το bios, το οποίο είτε θα θέλει update είτε δε θα έχει βγάλει update για τα 7 , όπως καλή ώρα η αγαπητή μας asus...

Α γιαυτό δε μπορώ να κάνω sleep χειροκίνητα στο desktop μου; Κοιμάται για 2 δευτερόλεπτα και ξυπνάει αμέσως! Την P5Ν-Ε SLi έχω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια να σας ρωτησω κατι ξερετε ποιος ειναι ο καλυτερος player για blueray ταινειες αποθηκεμευνες στο δισκο για τα 7 64-bit?Κατα προτιμηση free

GOM player

What u take is what u give...

Σήμερα τα Windows τα παίξανε! Άνοιξα τον υπολογιστή μου γύρω στις 10:00 και μετά το λογότυπο της εταιρείας η οθόνη έμενε μαύρη χωρίς να βγάλει το Starting Windows. Πάτησα F8 για να μπω με ασφαλή λειτουργία, αλλά μου έβγαλε μήνυμα το εξής σφάλμα (αλά αγγλικά) «Disk error. Please insert Installation CD/DVD». Έβαλα το δισκάκι των Windows, περίμενα και μετά από λίγο μου έβγαλε το «Windows is loading files» :blink: Για να μην τα πολυλογώ, όταν έφτασε η ώρα να επιλέξω partition μου έβγαζε σφάλμα σ' όλους! Μου έλεγε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σκληρό και θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον κατασκευαστή και να μπω στο bios και άλλα πολλά.. Ευτυχώς, μετά από 4 ώρες (τώρα δηλαδή) ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά. :p

Σε αυτή την περίπτωση ποιος φταίει, η Microsoft ή ο κατασκευαστής;

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Α γιαυτό δε μπορώ να κάνω sleep χειροκίνητα στο desktop μου; Κοιμάται για 2 δευτερόλεπτα και ξυπνάει αμέσως! Την P5Ν-Ε SLi έχω.

join the club...:O

προφανώς και έχουν παρατήσει το support παλαιότερων μητρικών για τα 7 !

join the club...:O

προφανώς και έχουν παρατήσει το support παλαιότερων μητρικών για τα 7 !

Αυτό βλέπω κι εγώ, διότι δεν μπορώ να βρώ κάποιο update για Windows 7, παρά μόνο για Vista το οποίο και έχω περάσει ήδη...

Επίσης, χειροκίνητα δουλεύει κανονικά η αδρανοποίηση και οι άλλες επιλογές φυσικά. Όλο το πρόβλημα εστιάζεται όταν κλείνω το καπάκι και δεν γίνεται τίποτα απολύτως.

Αυτό βλέπω κι εγώ, διότι δεν μπορώ να βρώ κάποιο update για Windows 7, παρά μόνο για Vista το οποίο και έχω περάσει ήδη...

Επίσης, χειροκίνητα δουλεύει κανονικά η αδρανοποίηση και οι άλλες επιλογές φυσικά. Όλο το πρόβλημα εστιάζεται όταν κλείνω το καπάκι και δεν γίνεται τίποτα απολύτως.

Στο Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\System Settings είναι όλα εντάξει; Και όσον αφορά το αν είναι στην πρίζα ή όχι;

παιδια γινεται στην taskbar δεξια-δεξια που ειναι η καθετη γραμμη που σε παει στο desktop να την παμε αριστερα κοντα στο εικονιδιο του start?

οχι, αλλα μπορεις να επαναφερεις την παλια quicklaunch αν θες ;)

"Ενεργοποιήστε την Quick Launch bar

Για να δείτε την κλασική Quick Launch bar, κάντε δεξί κλικ στην taskbar και επιλέξτε Toolbars --> New Toolbar.

Θα ερωτηθείτε για το ποιος είναι φάκελος που θα "βλέπει" η νέα toolbar, οπότε στο πεδίο Folder δίνετε:

%userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch και πατάτε Select Folder

Θα δείτε ότι προστέθηκε η νέα toolbar στο δεξί μέρος της taskbar, αλλά ακόμα δεν μοιάζει με την παλιά.

Έτσι, κάνετε δεξί κλικ και αποεπιλέγετε το "Lock the taskbar." Τώρα κάνετε πάλι δεξί κλικ και αποεπιλέγετε το Show Text και το Show Title.

Μετά της δίνετε το μέγεθος που θέλετε και είναι έτοιμη. "

Shit Happens!!!

οχι, αλλα μπορεις να επαναφερεις την παλια quicklaunch αν θες ;)

"Ενεργοποιήστε την Quick Launch bar

Για να δείτε την κλασική Quick Launch bar, κάντε δεξί κλικ στην taskbar και επιλέξτε Toolbars --> New Toolbar.

Θα ερωτηθείτε για το ποιος είναι φάκελος που θα "βλέπει" η νέα toolbar, οπότε στο πεδίο Folder δίνετε:

%userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch και πατάτε Select Folder

Θα δείτε ότι προστέθηκε η νέα toolbar στο δεξί μέρος της taskbar, αλλά ακόμα δεν μοιάζει με την παλιά.

Έτσι, κάνετε δεξί κλικ και αποεπιλέγετε το "Lock the taskbar." Τώρα κάνετε πάλι δεξί κλικ και αποεπιλέγετε το Show Text και το Show Title.

Μετά της δίνετε το μέγεθος που θέλετε και είναι έτοιμη. "

οκ ευχαριστω!

Στο Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\System Settings είναι όλα εντάξει; Και όσον αφορά το αν είναι στην πρίζα ή όχι;

Όλα είναι κανονικά. Μάλλον κάποια ασυμβατότητα με τα Windows 7 θα είναι...