sakis_the_fraud Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 δεξί κλικ στο start menu και πήγαινε στα properties και από εκεί πείραξε το τι θα σου εμφανίζει στο μενού. αυτο ακριβως... [ATTACH]15091[/ATTACH] Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Ξαφνικά το TouchPad μου σταμάτησε να δουλεύει! Τι να κάνω; δεν φταίνε οι οδηγοί! Synaptics είναι αν βοηθάει. Δεν είναι ωραίο laptop με ποντίκι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Λοιπον θα κανω μια για εσας αστεια ερωτηση....Αγορασα τα Windows7 home και τα εγκατεστησα στον υπολογιστη μου.Μπορω να τα εγκαταστησω(τα ιδια) σε εναν αλλο υπολογιστη μου; Παιδια δεν μπορειτε να μου απαντησετε αυτη την απλη ερωτηση; Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Παιδια δεν μπορειτε να μου απαντησετε αυτη την απλη ερωτηση; Μπορείς αλλά δεν θα ισχύει το κλειδί. Είναι μέχρι έναν Η/Υ το κλειδί.;) --- Θα απαντήσει κανείς στην δικιά μου; Ξαφνικά το TouchPad μου σταμάτησε να δουλεύει! Τι να κάνω; δεν φταίνε οι οδηγοί! Synaptics είναι αν βοηθάει. Δεν είναι ωραίο laptop με ποντίκι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Δηλαδη θα πρεπει να αγορασω αλλα η μπορω να αγορασω κλειδι απο καπο μονο του; Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 need help μετα απο σβησιμο των 7 που ειχα γιατι μου δημιουργουσαν τρομακτικα προβληματα (προφανως κακη beta...) , εβαλα μια αλλη εκδοση. Το θεμα ειναι το εξης. Ολα ειναι καλα Το προβλημα το χω με τον messenger Ηταν προεγκατεστημενος αλλα δεν λειτουργουσε οταν εκανα διπλο κλικ Και εδω ξεκιναει η πλακα. Τον εκανα uninstall (control panel- remove windows live essentials) , τον εσβησα απο τη registry, αλλα οτι και να κανω, οταν παταω το setup αρχειο, μου λεει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενος και δε με αφηνει να τον ξαναπερασω παλι και σε καλη κατασταση Καμια βοηθεια? Τρέξε το utility Messenger Deep Clean (το αρχείο .wsf που υπάρχει στο .zip). Σβήνει κάθε ίχνος της εγκατάστασης του Messenger ώστε να μπορείς μετά να τον ξαναπεράσεις κανονικά. http://downloads.messlive.net/logiciels/Messenger-Deep-Clean%28www.messlive.net%29.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Παιδια δεν μπορειτε να μου απαντησετε αυτη την απλη ερωτηση; Το κλειδί θα ισχύει κανονικά και θα μπορείς να τα περάσεις, αλλά ενδέχεται στο μέλλον να αντιμετωπίσεις προβλήματα με το «Windows Genuine Advantage». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Το κλειδί θα ισχύει κανονικά και θα μπορείς να τα περάσεις, αλλά ενδέχεται στο μέλλον να αντιμετωπίσεις προβλήματα με το «Windows Genuine Advantage». Από το "Windows Help and Support" το διάβασα αυτό που είπα πιο πάνω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Isidorosr20595 μηπως εχεις πατησει το κουμπι που κλειδωνει το touchpad?? Σε εμενα πχ ειναι το FN + F7 για να κλειδωσει ή ξεκλειδωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Isidorosr20595 μηπως εχεις πατησει το κουμπι που κλειδωνει το touchpad?? Σε εμενα πχ ειναι το FN + F7 για να κλειδωσει ή ξεκλειδωσει. Όχι. Το δοκίμασα. Fn και F3 είναι στο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 αυτο ακριβως... [ATTACH]15091[/ATTACH] alexkass kai saki thanks... το εφτιαξα... σας έχω άλλη ερώτηση τώρα :p ... επειδή τα 7 μου αρέσουν πάρα πολύ και τα θεωρώ πολύ καλύτερα από τα βιστα, τα πέρασα και στο λαπτοπ μου, ένα sony vaio vgn-cs21s... θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πει ποιοι από τους driverς και τα προγραμματα που υπάρχουν σε αυτό το λινκ http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/preinstalled/index.aspx?l=el_GR&m=VGN-CS21S_T είναι απαραίτητοι και ποιοι είναι αυτοί που χρειάζονται για να λειτουργήσουν κάτι κουμπιά όπως τα αφής για την ρύθμιση του ήχου και αυτό της κάμερας.... ρωτάω γιατί δεν θέλω να τα περάσω όλα και να το φορτώσω πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Από το "Windows Help and Support" το διάβασα αυτό που είπα πιο πάνω.;) Εσύ, μάλλον, θα λες για το «Κλειδί ενεργοποίησης» που δίνει η Microsoft, ενώ εγώ μιλάω για το Product Key που έχει η συσκευασία των Windows 7 (ή ο υπολογιστής πάνω αν τα Windows είναι προ εγκατεστημένα). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Δηλαδη θα πρεπει να αγορασω αλλα η μπορω να αγορασω κλειδι απο καπο μονο του; άδεια και κλειδί. κοινώς τα αγοράζεις ξανά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apon Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Παιδια μολις εγκατεστησα και γω τα windows 7 αλλα εχω ενα προβλημα.Οταν πηγαινω στο control pannel μου βγαζει windows explorer doesnt work και κανει restart.Υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 ποιά έκδοση? καθαρή εγκατάσταση? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 στα win 7 starterδεν υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης ταπετσαριας? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 στα win 7 starterδεν υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης ταπετσαριας? Δυστυχώς όχι. Ψάξε για hack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 σε σχεση με τα εχπ,ποσο καλυτερα ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Πήγα πριν να ανοίξω τον υπολογιστή, αλλά αντί να ανοίξει και να με βάλει στα Windows, αυτός έκανε 2-3 φορές restart χωρίς να ξέρω το γιατί (δεν είχα ανοίξει την οθόνη). Όταν τελικά άνοιξε ο υπολογιστής και «μπήκα» στα Windows μου έβγαλε το εξής σφάλμα: http://i46.tinypic.com/23gz3hl.png Όταν πάτησα το «Προβολή λεπτομεριών για το πρόβλημα» μου έβγαλε τα εξής: Υπογραφή προβλήματος: Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα: BCCode: f4 BCP1: 00000003 BCP2: 8596D420 BCP3: 8596D58C BCP4: 82C7BD50 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος: C:\Windows\Minidump\122009-20953-01.dmp C:\Users\"Όνομα Χρήστη"\AppData\Local\Temp\WER-636250-0.sysdata.xml Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0408 Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση: C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt Τελικά το πρόβλημα ποιος το έχει; Ο υπολογιστής ή τα Windows; Μπορείτε με τα παραπάνω στοιχεία να καταλάβαιτε γιατί μου έβγαλε το σφάλμα; :confused: Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apon Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Παιδια μολις εγκατεστησα και γω τα windows 7 αλλα εχω ενα προβλημα.Οταν πηγαινω στο control pannel μου βγαζει windows explorer doesnt work και κανει restart.Υπαρχει καποια λυση? windows 7 ultimate x86,καθαρη εγκατασταση.εκανα ξανα unistall και μετα install αλλα το προβλημα παραμενει.καποια βοηθεια για τον explorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Πήγα πριν να ανοίξω τον υπολογιστή, αλλά αντί να ανοίξει και να με βάλει στα Windows, αυτός έκανε 2-3 φορές restart χωρίς να ξέρω το γιατί (δεν είχα ανοίξει την οθόνη). Όταν τελικά άνοιξε ο υπολογιστής και «μπήκα» στα Windows μου έβγαλε το εξής σφάλμα: http://i46.tinypic.com/23gz3hl.png Όταν πάτησα το «Προβολή λεπτομεριών για το πρόβλημα» μου έβγαλε τα εξής: Υπογραφή προβλήματος: Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα: BCCode: f4 BCP1: 00000003 BCP2: 8596D420 BCP3: 8596D58C BCP4: 82C7BD50 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος: C:\Windows\Minidump\122009-20953-01.dmp C:\Users\"Όνομα Χρήστη"\AppData\Local\Temp\WER-636250-0.sysdata.xml Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0408 Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση: C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt Τελικά το πρόβλημα ποιος το έχει; Ο υπολογιστής ή τα Windows; Μπορείτε με τα παραπάνω στοιχεία να καταλάβαιτε γιατί μου έβγαλε το σφάλμα; :confused: Ευχαριστώ! Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα... Δεν βρηκα λύση και έκανα Format...:confused: Tωρα ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Το classic view του control panel το εξαφανίσαν; Το "small icons" είναι για τον π**τσο, σόρρυ κιολας. Αν είναι δυνατόν τα εικονίδια να είναι αλφαβητικά ανα γραμμή και όχι στήλη :S http://img25.imageshack.us/img25/6558/windows7controlpanel.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Λοιπον καλημέρα σας, πήρα ενα netbook samsung n310 και φοράει τα 7αρια τα starter, θα ήθελα να μου προτείνετε, μια εκδοση λειτουργικού καλύτερη ώστε να μπορώ να επέμβω στο φόντο, τα θέματα και καποια φανταζομαι άλλα καλουδία που θα του λείπουν λόγω έκδοσης. Η άλλη ερώτηση μου είναι το πώς θα πάρω back up τα starter που τα χει στον σκληρό και όχι σε cd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 έχει απαντηθεί. και φυσικά μπορείς να αλλάξεις το φόντο! έλεος... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Το classic view του control panel το εξαφανίσαν; Το "small icons" είναι για τον π**τσο, σόρρυ κιολας. Αν είναι δυνατόν τα εικονίδια να είναι αλφαβητικά ανα γραμμή και όχι στήλη :S Έχεις δίκιο, γενικά τα έχουν κάνει σαλάτα στις ρυθμίσεις (ειδικά στα σχετικά με το network). Η λύση είναι να μάθεις να δουλεύεις με το search box του start menu. Πλέον δεν έχω ιδέα που είναι το ακριβές path για πολλά πράγματα, μιας και όλα τα βρίσκω από εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts