Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

CONTROL PANEL > HARDWARE & SOUND > POWER OPTIONS > SYSTEM SETTINGS

http://img297.imageshack.us/img297/395/92415476.th.png

Το "Ask me what to do" πού ακριβώς είναι;

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οσοι τα εχουν βαλει απο τωρα τα 7 εχουν εκπτωση στην αγορα του προιοντος στην τελικη τους μορφη?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αυτη η σημαια που βρησκεται στην περιοχη των ειδοποιησεων πως φευγει ρε παιδια??
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους: http://www.techspot.com/guides/188-old-taskbar-in-windows7/

Αυτη η σημαια που βρησκεται στην περιοχη των ειδοποιησεων πως φευγει ρε παιδια??

Επειδή δεν είμαι τώρα στο pc με τα 7, νομίζω οτι μπορείς να πατήσεις δεξί κλικ στο σημείο με τα notifications και να βάλεις να μην σου την εμφανίζει.

Αν κάνω λάθος δες και εδώ

Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε πως ενεργοποιω το cool 'n' quiet στα win 7 και αν μπορειτε να μου δωσετε ενα link από που μπορω να βρω driver για τα win 7...
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

παιδες καλησπερα!!!

αν κ@τεβ@σω τα προφ 7 στα αγγλικα γινεται μετα οπως γινοταν στα ΧΡ να περασω ελληνικα με καποιο *.mui ????

γιατι δεν βρισκω απευθειας ελληνικη εκδοση :(

Φιλικα

Νικόλας

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

παιδες καλησπερα!!!

αν κ@τεβ@σω τα προφ 7 στα αγγλικα γινεται μετα οπως γινοταν στα ΧΡ να περασω ελληνικα με καποιο *.mui ????

Φιλικα

Νικόλας

Όσοι έχουν ελληνικά στα 7 έχουν κατεβάσει αυτό το αρχείο που λές. :) Και εγώ.:) Υπάρχει σε τορρεντάδικα.

Όσοι έχουν ελληνικά στα 7 έχουν κατεβάσει αυτό το αρχείο που λές. :) Και εγώ.:) Υπάρχει σε τορρεντάδικα.

ευχαριστω πολύ φιλαράκι θα το ψάξω!!

να σε καλα :)

ευχαριστω πολύ φιλαράκι θα το ψάξω!!

να σε καλα :)

Για αυτό είμαστε εδώ.:):D

παιδες καλησπερα!!!

Φιλικα

Νικόλας

Δύο σημειώσεις.

Δεν έχεις βρεί ελληνικά 7 επειδή δεν υπάρχουν!:p Μπορείς να βάλεις ελληνικά από αυτό το λινκ που σου είπα στο πμ. Σε συμβουλεύω να μην τα βάλεις ακόμα γιατί αυτά κάποια μέρα του 2010 θα λήξουν και θα πρέπει να τα ξαναβάλεις. Να βάλεις τα τελικά, τα επίσημα. Αυτά που θα βγούν στις 22 Οκτωβρίου.

Λενε τπτ τα 7 η τσαμπα κοπος ( εχω VISTA )? Γιατι σκεφτομαι να κανω φορματ σε λιγο καιρο! Αν ειναι να τα δοκιμασω!

Λενε τπτ τα 7 η τσαμπα κοπος ( εχω VISTA )? Γιατι σκεφτομαι να κανω φορματ σε λιγο καιρο! Αν ειναι να τα δοκιμασω!

Μεχρι στιγμης π τα δουλευω εδω και 5 ωριτσες υπερευχαριστημενος!!!

τα ειχα και παλαιοτερα αρκετα απο τις πρωτες βετα εκδωσεις και απο τοτε τωρα τα περασα και μ αρεσαν παρα πολύ!!! :!: :)

Πολύ καλύτερα! Μόνο και μόνο οτι μπορείς να τρέξεις εφαρμογές που δεν μπορούσες στα vista είναι ένα πολυ καλός λόγος. Επίσης είναι πολυ πιο γρήγορα. Βέβαια έχω παρατηρήσει οτι όταν κλείνεις μια εφαρμογή που τρέχει η μνήμη κάνει αρκετή ώρα για να πέσει, αλλά αυτό είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα οπότε ...

δεν έχουν πρόβλημα με τη μνήμη. απλά το μπερδεύετε με το prefetch + superfetch.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Windows 7 minimum requirements: 1GB Ram, 4GB hard drive

Καταρχάς χρειαζόμαστε ένα αντίγραφο των windows 7 σε μορφή .iso, ένα flashάκι >=4GB και ένα πρόγραμμα για να κάνουμε mount το .iso.

Όποιος δεν έχει κάτι ανάλογο, υπάρχει το deamon tools (freeware).

Πρώτα απ όλα κάνουμε mount το αρχείο των windows 7 σε έναν εικονικό δίσκο. Έστω οτι ο νέος δίσκος που δημιουργήθηκε είναι ο (L)

Εισάγουμε το flash. Έστω οτι βρίσκεται στην θέση (J)

Ανοίγουμε το command prompt. Για vista πατάμε Run as administrator

Στο cmd τώρα πατάμε τα ακόλουθα:

diskpart

Στο νέο πλαίσιο που ανοίγει πατάμε:

list disk

Ανάλογα με το ποιο disk είναι το flash μας (αυτό θα το διακρίνεται απο το μέγεθος των δίσκων) πατάμε:

Έστω οτι το flash είναι το disk 5.

select disk 5

clean
select partition 1
active
format fs=fat32

Όταν τελειώσει πατάμε:

assign

Η θέση του flash θα αλλάξει. Απομνημονεύστε το νέο γράμμα. Έστω ότι το νέο γράμμα είναι (K)

στην συνέχεια πατάμε:

exit
l: \*.* /s/e/f k\:

όπου l και k οι τοποθεσίες της εικόνας των windows και του flash αντίστοιχα.

Το μόνο που μας απομένει τώρα είναι να περάσουμε τα 7 στο netbook.

Συνδέουμε το flashάκι με κλειστό υπολογιστή, τον ανοίγουμε και πατάμε ένα από τα F1, F2, F12, ESC, Backspace, Escape ή delete για να μπούμε στο "change boot order" (ο τρόπος που μπαίνουμε στο παραπάνω μενού μπορεί να διαφέρει απο netbook σε netbook).

Τέλος κάνουμε την εγκατάσταση των windows 7.

Video της διαδικασίας:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=98xlSjTyCaQ]YouTube - Create Bootable USB Drive for Windows 7 Netbook Install[/ame]

Τα εγκατέστησα μέσω της παραπάνω διαδικασίας στο netbook μου και μπορώ να πω οτι λειτουργεί θαυμάσια.

Το wireless, λόγω των νέων drivers, πιάνει με μεγαλύτερη ισχύ το δίκτυο μου, η ζωη της μπαταρίας μου αυξήθηκε κατά 20 λεπτά και υπολογιστής μου είναι ακόμα πιο γρήγορος (καταναλώνει περίπου 700mb μνήμης).

Πρέπει να σημειώσω ότι χρειάστηκε να κάνω μόνο μία εγκατάσταση (ένα utility για να φαίνονται στην οθόνη οι λειτουργίες fn+F[no.]), όλους τους απαιτούμενους drivers τους βρήκε απο μόνο του.

Παραθέτω και screenshot για τα μάτια του κόσμου :lol:

Δηλαδη παιδια θα κυκλοφορει ξεχωριστη εκδοση για netbook windows 7?Απο οτι βλεπω καλα τα νεα επειδη θελω να παρω και εγω τις επομενες βδομαδες ειναι καλυτερα απο τα Xp?Υπο την εννοια μηπως ειναι πολυ απλα χωρις γραφικα χωρις τιποτα
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, μόλις εγκατέστησα την τελική έκδοση των Windows 7 και είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α. Ειδικά το θέμα που έχει με τα λουλούδια γύρω γύρω από το σήμα των Windows είναι όλα τα λεφτά. :D

καλό θα ήταν να βάλεις και το inf της mobo.

Τι ακριβώς είναι αυτό;

Δηλαδη παιδια θα κυκλοφορει ξεχωριστη εκδοση για netbook windows 7?Απο οτι βλεπω καλα τα νεα επειδη θελω να παρω και εγω τις επομενες βδομαδες ειναι καλυτερα απο τα Xp?Υπο την εννοια μηπως ειναι πολυ απλα χωρις γραφικα χωρις τιποτα

Είναι η έκδοση starter. Είναι η ίδια με την βασική απλά με λιγότερες απαιτήσεις hardware, πράγμα που την κάνει ιδανική για netbooks.

τα βασικά αρχεία της intel.

θα τα βρεις στους οδηγούς για chipset στο σάιτ της intel.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

λοιπον παιδια προσπαθω να ανοιξω το adobe reader 9.1 κ μου βγαζει το παρακατω

σφαλμα....

http://s1d4.turboimagehost.com/t/2171243__.jpg

παταω οκ κ μετα μου εμφανιζει αυτο...

http://s1d4.turboimagehost.com/t/2171244__1.jpg

καμια ιδεα κανεις???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Κατέβασε και εγκατέστησε το vc runtime 2008. Γενικά, κάτι παίζει με τις βιβλιοθήκες, μου το έκανε και μένα αυτό σε άλλο πρόγραμμα. Με το update που πέρασα έπαιξε μια χαρά.
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.