parafron4 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 έχεις την rtm? οχι εχω την τελευτεα εκδοση που κυκλοφορησε(retail) στα ελληνικα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 οχι εχω την τελευτεα εκδοση που κυκλοφορησε(retail) στα ελληνικα.... αφού τα 7 δεν κυκλοφόρησαν ακόμα. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 αφού τα 7 δεν κυκλοφόρησαν ακόμα. επίσημα οχι.... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Και εγω εβαλα Windows 7 Professional και εβαλα windows xp mode. Στο Windows XP Mode μπορεις να βαζεις παλια παιχνιδια ή οχι ?? Οπως ειπε και ο mpempoulinos θα εχω προβλημα στα 7 ?? εχω κανει και εγω dual boot εχω windows vista ultimate και windows 7 professional Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Και εγω εβαλα Windows 7 Professional και εβαλα windows xp mode. Στο Windows XP Mode μπορεις να βαζεις παλια παιχνιδια ή οχι ?? Οπως ειπε και ο mpempoulinos θα εχω προβλημα στα 7 ?? εχω κανει και εγω dual boot εχω windows vista ultimate και windows 7 professional αυτο πως γινετε??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Eδω http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx πρεπει πρωτα Windows Virtual PC RC και μετα windows xp mode αλλα λειτουργει μονο στα windows 7 professional και ultimate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Eδω http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx πρεπει πρωτα Windows Virtual PC RC και μετα windows xp mode αλλα λειτουργει μονο στα windows 7 professional και ultimate. το εκανα αλλα αλλιως το περιμενα....πιστευα οτι θα μπορω να ανοιγω τις εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες στα win 7 απο το xp mode αλλα εκανα λαθος...πρεπει να κανω εγκατασταση τις εφαρμογες στο xp mode και να τισ τρεχω απο εκει.... μεχρι τωρα οι εφαρμογες που δεν τρεχουν ειναι το adobe reader 9.1 κ το office picture manager....κατα τα αλλα οτι εχω δοκιμασει τρεχει κανονικα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 το εκανα αλλα αλλιως το περιμενα....πιστευα οτι θα μπορω να ανοιγω τις εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες στα win 7 απο το xp mode αλλα εκανα λαθος...πρεπει να κανω εγκατασταση τις εφαρμογες στο xp mode και να τισ τρεχω απο εκει.... μεχρι τωρα οι εφαρμογες που δεν τρεχουν ειναι το adobe reader 9.1 κ το office picture manager....κατα τα αλλα οτι εχω δοκιμασει τρεχει κανονικα.... δοκίμασε πρώτα compat. mode. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 δοκίμασε πρώτα compat. mode. δηλαδη???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 δες εδω ειναι οκ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 δες εδω ειναι οκ. το εχω δοκιμασει αλλα τπτ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Τα έβαλα κι εγώ τα 7άρια, προς το παρόν πολύ ευχαριστημένος είμαι. Όμως, δε βρίσκω στο Power options το Ask me what to do όταν πατάω το Power button στο laptop μου και αρχίζω και εκνευρίζομαι... Γιατί αφαιρεί δυνατότητες η ms αντί να προσθέτει; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 γιατί είσαι τυφλός :p ή γιατί δεν έχεις βάλει τους οδηγούς της μητρικής (inf + matrix). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με την «Ασφαλή Λειτουργία» των Windows 7.Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ εγκατέστησα τον «Google Chrome» και έκλεισα τον υπολογιστή.Σήμερα που άνοιξα τον υπολογιστή είδα ότι στη θέση του «Google Chrome» υπήρχε ο «Mozilla Firefox». :blink: Επίσης, ο «Mozilla Firefox» δεν λειτοργεί και δεν μπορεί να απεγκατασταθεί με τον Unistaller των Windows παρά μόνο με τη βοήθεια «τρίτων» προγραμμάτων (π.χ:Revo Unistaller). Γιατί συμβαίνει αυτό;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 απλά κάτι έκανες λάθος. μπορεί να έχεις βάλει μη συμβατά προγράμματα ή απλά να έχεις βγάλει όξω τα μάτια του λειτουργικού. επίσης μπορεί να άλλαξες το default browser. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 απλά κάτι έκανες λάθος. μπορεί να έχεις βάλει μη συμβατά προγράμματα ή απλά να έχεις βγάλει όξω τα μάτια του λειτουργικού. επίσης μπορεί να άλλαξες το default browser. Δεν έχω κάνει τίποτα λάθος.Τα "μάτια" του λειτουργικού μπορεί να του τα "έβγαλα". :p Ώς κύριο περιηγητή έχω τον Internet Explorer γιατί αν αλλάξω και βάλω κάποιον άλλο μετά το Internet Explorer αργεί να ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Στα laptops πώς βρίσκουμε το μοντέλο της μητρικής; Εγώ έχω ένα HP αλλά με ένα πρόχειρο ψάξιμο δεν βρήκα τίποτα. Πώς μπορώ να το βρω; Με "εγχείρηση"; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 με το cpu-z δεν μπορεις να δεις το μοντελο? στην καρτελα maniboard θα το γραφει. ειναι free το προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 με το cpu-z δεν μπορεις να δεις το μοντελο? στην καρτελα maniboard θα το γραφει. ειναι free το προγραμμα. Εντάξει, τη βρήκα την άκρη με το CPUID PC Wizard. Θενξ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 από τις επιλογές κάρτας γραφικών... μαζί είναι συνήθως. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Βγήκαν τα 7 για netbooks, θα τα δοκιμάσω και θα ποστάρω το review λογικά την Τρίτη. Ανυπομονω να τα δουλέψω, έχω ενθουσιαστεί αρκετά με την desktop έκδοση και έχω την αίσθηση ότι και αυτή δεν θα πηγαίνει πίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 αν χωράνε στον 4άρη δίσκο του asus 901, στείλε μου ένα πμ please..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Βγάζει οτι δεν είναι δυνατή η απευθείας αναβάθμιση στο laptop μου που τα δοκίμασα. Μπορώ να κάνω κάτι;; Όταν προσπαθώ να περάσω από πάνω τα Vista με σκευτικό να βάλω τα 7 μετά, μου'χει απενεργοποιημένη την αναβάθμιση και λέει ότι απέτυχε ο έλεγχος συμβατότητας!... Ξέρετε μήπως τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 γιατί είσαι τυφλός :p ή γιατί δεν έχεις βάλει τους οδηγούς της μητρικής (inf + matrix). Δείξε μου screenshot από το δικό σου που το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 CONTROL PANEL > HARDWARE & SOUND > POWER OPTIONS > SYSTEM SETTINGS http://img297.imageshack.us/img297/395/92415476.th.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts