speed_fire08 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Απόσβεση δε κάνεις έτσι κι αλλιώς. Για χόμπι τα θέλει το παιδί. Μακριά από game boy τύπου hercules, και υπερτιμημένα laptop με λειτουργικό για τεχνολογικά αναλφάβητους και όνομα φρούτου. βγαζεις αχρηστα τα macbook η μου φαινεται?:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Γεια σας παιδια...Με λιγα παραπανω χρηματα στεινεις εξοπλισμο...εγω εχω 2 cdj 200 τα πηρα μεταχειρισμενα απο ebay καμια 500 ρα και τα 2...να κοιταξεις μηκτες και cdj να ειναι μεταχειρισμενα για οικονομια..μηκτη εχω εναν numark dxm09 και αυτος απο ebay καμια 200 ρα...μετα εχουμε ενισχυτη και ηχεια..εγω πηρα ενα πακετο με επαγγελματικο ενισχυτη και ηχεια κοντα στα 400 ευρω..παρομοιο μ αυτο εδω ειναι http://www.djsuperstore.co.uk/item/amplifier-speaker-packages/p039276-qlx-pro-rs-15-250-kam-kxr600-package Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 για είμαι ο κώστας....θέλω ν πάρω ένα καλό αλλα όχι κ τέλοιο εξωπλισμώ για dj.θέλω να διαθέσω περίπου στα 400 ευρό για ένα μείκτη και για τα ιπόλιπα περίπου 600 με 700 ευρό.αλλα θέλω να μου πείτε τα πάντα για ότι πρέπει να πάρω ακόμα κ τ καλόδια.επείσις εχω ενα στέρεο στα 240 walt και δεν θελω ηχεία..θέλω να μου πείτε όλα τα υπόλιπα εκτός απο ηχεία.περιμένω γιατί όπιον και να ρωτίσω απο κανέναν δεν παίρνω μια σαφή απάντηση...........:X:X κοιταξε τα πρωτα ποστ. και το παιδι που ανοιξε το θεμα, στην ιδια κατασταση με σενα ειναι. παντως εχω μια απορια. πως θα συνδεσεις το stereo hi-fi με τον μικτη? το hifi που εχω στο σπιτι δεν παιρνει rca καλωδια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SFG Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 κοιταξε τα πρωτα ποστ. και το παιδι που ανοιξε το θεμα, στην ιδια κατασταση με σενα ειναι. παντως εχω μια απορια. πως θα συνδεσεις το stereo hi-fi με τον μικτη? το hifi που εχω στο σπιτι δεν παιρνει rca καλωδια... ναι άκου.έχω λάπτοπ κ τόσο καιρό που πάω σε πάρτυ δουλεύω με το virtual Dj και συνδέω το λάπτοπ με το στέρεο μου[με R-L].τώρα δηλαδή αν πάρω ενα μείκτη δεν μπορώ να τον συνδέσο με το λάπτοπ[αφου το λειτουργώ με το virtual Dj]και απο εκεί με το στέρεο..????και αν δεν γίνεται αυτό πώς 8α συνδέο τον μείκτη με το λαπτοπ μου?????και απο εκει με το στερεο μου????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 ναι άκου.έχω λάπτοπ κ τόσο καιρό που πάω σε πάρτυ δουλεύω με το virtual Dj και συνδέω το λάπτοπ με το στέρεο μου[με R-L].τώρα δηλαδή αν πάρω ενα μείκτη δεν μπορώ να τον συνδέσο με το λάπτοπ[αφου το λειτουργώ με το virtual Dj]και απο εκεί με το στέρεο..????και αν δεν γίνεται αυτό πώς 8α συνδέο τον μείκτη με το λαπτοπ μου?????και απο εκει με το στερεο μου????? καλησπερα Απο το Laptop σου με καλωδιο απο καρφι (laptop) - RCA (Μικτης) και απο την εξοδο του μικτη που συνηθως ειναι rca τοτε θα παει στους ενισχυτες η στο στερεο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 υπενθυμίζω ότι η γραφή τύπου sms απαγορεύεται και τα ποστ που είναι γραμμένα με αυτόν τον τρόπο διαγράφονται άμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 ναι άκου.έχω λάπτοπ κ τόσο καιρό που πάω σε πάρτυ δουλεύω με το virtual Dj και συνδέω το λάπτοπ με το στέρεο μου[με R-L].τώρα δηλαδή αν πάρω ενα μείκτη δεν μπορώ να τον συνδέσο με το λάπτοπ[αφου το λειτουργώ με το virtual Dj]και απο εκεί με το στέρεο..????και αν δεν γίνεται αυτό πώς 8α συνδέο τον μείκτη με το λαπτοπ μου?????και απο εκει με το στερεο μου????? για να συνδεσεις μικτη με λαπτοπ θες εξωτερικη usb καρτα ηχου με rca υποδοχες(οπως πχ η maya44). τωρα αυτο που λες να συνδεσεις τον μικτη πανω στο λαπτοπ κ απο εκει με το στερεο, δεν το καταλαβα δυστυχως:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Τα περισσότερα προγράμματα τύπου Virtual DJ έχουν και εικονικό μίκτη, και μπορούν να δουλέψουν με μια μόνο έξοδο (των ακουστικών, με ενα RCA>jack 3.5 καλώδιο.) βγαζεις αχρηστα τα macbook η μου φαινεται?:p Ναι. Είναι από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία της μουσικής με υπολογιστή. Με τα μισά λεφτά με ένα PC κάνεις πολύ περισσότερα. Απλά το Mac είναι (σχεδόν) έτοιμο από τη μάνα του για σοβαρή επαγγελματική μουσική χρήση, ενώ τα Windows θέλουν αρκετό πείραγμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Τα περισσότερα προγράμματα τύπου Virtual DJ έχουν και εικονικό μίκτη, και μπορούν να δουλέψουν με μια μόνο έξοδο (των ακουστικών, με ενα RCA>jack 3.5 καλώδιο.) Ναι. Είναι από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία της μουσικής με υπολογιστή. Με τα μισά λεφτά με ένα PC κάνεις πολύ περισσότερα. Απλά το Mac είναι (σχεδόν) έτοιμο από τη μάνα του για σοβαρή επαγγελματική μουσική χρήση, ενώ τα Windows θέλουν αρκετό πείραγμα. και οταν παιζεις μουσικη ξαφνικα να κρασαρει και να ψαχνεσαι:p Τα mac τα παιρνεις για αυτο τον λογο. ειναι για επαγγελματικη χρηση οπως και να το κανουμε :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 και οταν παιζεις μουσικη ξαφνικα να κρασαρει και να ψαχνεσαι:p Τα mac τα παιρνεις για αυτο τον λογο. ειναι για επαγγελματικη χρηση οπως και να το κανουμε :) Παίζω εδώ και 2 χρόνια 6-7 μέρες την εβδομάδα, με ένα Acer. 1.5ms latency, fx, ηχογράφηση και 3 timecodes, δεν έχει κολλήσει ποτέ. Αν κάτι είναι σωστά ρυθμισμένο και ξέρεις τι κάνεις, δεν κρασάρει. Αρκετοί φίλοι μου έχουν πάρει Mac και έχουν αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, ιδιαίτερα με εξωτερικούς formated σε ntfs, ground loops, και σκληρούς που "σταματάνε" λόγω δονήσεων από τα monitors η τα subs. (Φυσικά το 1.5ms latency είναι άπιαστο όνειρο για αυτούς:lol:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Παίζω εδώ και 2 χρόνια 6-7 μέρες την εβδομάδα, με ένα Acer. 1.5ms latency, fx, ηχογράφηση και 3 timecodes, δεν έχει κολλήσει ποτέ. Αν κάτι είναι σωστά ρυθμισμένο και ξέρεις τι κάνεις, δεν κρασάρει. Αρκετοί φίλοι μου έχουν πάρει Mac και έχουν αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, ιδιαίτερα με εξωτερικούς formated σε ntfs, ground loops, και σκληρούς που "σταματάνε" λόγω δονήσεων από τα monitors η τα subs. (Φυσικά το 1.5ms latency είναι άπιαστο όνειρο για αυτούς:lol:) Και εγω με timecodes παιζω με ενα HP compaq. Αλλ ορισμενες φορες εχω προβληματα στην αρχη. Με το που ανοιγω το προγραμμα μου δειχνει οτι η ποιοτητα του timecode ειναι πολυ χαμηλη και οντως ειναι. Ακουγονται χρατς χρουτς. Κλεινω το προγραμμα το ξανα ανοιγω και Οκ. Παντως οι μεγαλυτεροι DJ στον κοσμο που παιζουν με timecodes χρησιμοποιουν apple. κατι θα ξερουν... δεν μπορει!:) Παντως για το 1.5< ms latency ειναι οι drivers απο ASIO. οποτε ολοι πανω κατω εκει δεν εχουμε latency? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Και εγω με timecodes παιζω με ενα HP compaq. Αλλ ορισμενες φορες εχω προβληματα στην αρχη. Με το που ανοιγω το προγραμμα μου δειχνει οτι η ποιοτητα του timecode ειναι πολυ χαμηλη και οντως ειναι. Ακουγονται χρατς χρουτς. Κλεινω το προγραμμα το ξανα ανοιγω και Οκ. Παντως οι μεγαλυτεροι DJ στον κοσμο που παιζουν με timecodes χρησιμοποιουν apple. κατι θα ξερουν... δεν μπορει!:) Παντως για το 1.5< ms latency ειναι οι drivers απο ASIO. οποτε ολοι πανω κατω εκει δεν εχουμε latency? Οι μεγάλοι DJ παίζουν με apple κυρίως γιατί δεν ξέρουν να ρυθμίσουν τα Windows όπως θα έπρεπε, φυσικά συμβάλλει και η (λανθασμένη) φήμη που έχουν τα Mac, και οι εταιρείες software, που προωθούν αρκετά τα προιόντα τους για Mac, μια και οι περισσότεροι μουσικοί Mac χρησιμοποιούν. Τι timecodes δουλεύεις? ο μέσος driver από τη μάνα του θα είναι ρυμισμένος περίπου στα 10ms. Φυσικά είναι 10 για το in + 10 για το Out, οπότε εσύ θα έχεις actual latency 20ms πχ, και εγώ 3. H απόδοση ενός Windows DVS συστήματος έχει σχέση με αμέτρητα πράγματα που δε μπορώ να περιγράψω εδώ. Θα βρείς αρκετές πληροφορίες στα forums της native instruments. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 τωρα που βγηκαν τα cdj-2000 πανε κ τα timecode πανε και τα laptop..βαζεις την μουσικη σου σε εναν σκληρο κ τελειωσες. οσο για τα mac συμφωνω. υπερβολη τα 1300 ευρω για να παιζεις μουσικη τα βραδια. εγω toshiba των 700 ευρω εχω κ ειναι σκυλι. + τα υπολοιπα λεφτα τα εριξα σε καρτα ηχου ωστε να εχω ποιοτητα;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 τωρα που βγηκαν τα cdj-2000 πανε κ τα timecode πανε και τα laptop..βαζεις την μουσικη σου σε εναν σκληρο κ τελειωσες. οσο για τα mac συμφωνω. υπερβολη τα 1300 ευρω για να παιζεις μουσικη τα βραδια. εγω toshiba των 700 ευρω εχω κ ειναι σκυλι. + τα υπολοιπα λεφτα τα εριξα σε καρτα ηχου ωστε να εχω ποιοτητα;) Αν βρεθεί μαγαζί στην ελλάδα που θα αγοράσει τα 2000, εγώ θα πάω να δουλέψω σε εργοστάσιο στη γερμανία:p:p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 xD ολο κ καποιο μαγαζι θα βρεθει! απλα το ανεφερα μιας κ κοιταμε το μελλον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stampadeejay Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Είδα τα 2000 και θέλω να βάλω τα κλάματα γιατί απλούστατα δεν πρόκειται να τα αποκτήσω ποτέ!!!!!!!!1900$.....κρίμα!! Όσο για το τι pc πρέπει να χρησιμοποιήσεις....εγώ έχω ένα απλό hp με soundblaster και ένα δικάναλο stanton (και ένα controller της hercules που συχνά ντρέπομαι να αναφέρω!!!) και δουλεύω τέλεια...ούτε ένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panlam Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Συγνώμη αλλά θέλω να ρωτήσω αν με την παρακάτω συσκευή μπορείς αν κάνεις τη δουλειά σου, σαν DJ. Εγώ προσωπιθκά δεν έχω ιδέα απλά ρωτάω γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός... θα ήθελα όμως! TONIUM P666 PACEMAKER POCKET SIZED DJ SYSTEM 60GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 θελω να γινω dj.εχω διαβασει αρκετα ποστ στο φορυμ αλλα δεν μου δινουν ολες τις απαντησεις.πρωτα απο ολα τι πρεπει να αγορασω για να αρχισω?οχι πολυ ακριβα.απλος για να μαθω και μετα να παρω καλυτερα.τα λεφτα δεν με νοιαζουν,αλλα οχι και το καθε ενα να στοιχιζουν 1000 ευρω.ξερω λιγα πραγματα για τον εξοπλισμο.τι πρεπει να αγορασω απο cd player η μιχερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα "Θέλω να γίνω dj" και γι'αυτό η απορία σου θα μεταφερθεί εκεί ... Την επόμενη φορά, να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση πριν ανοίξετε ένα καινούργιο θέμα ... !!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Συνενώθηκε με το προϋπάρχον. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Συγνώμη αλλά θέλω να ρωτήσω αν με την παρακάτω συσκευή μπορείς αν κάνεις τη δουλειά σου, σαν DJ. Εγώ προσωπιθκά δεν έχω ιδέα απλά ρωτάω γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός... θα ήθελα όμως! TONIUM P666 PACEMAKER POCKET SIZED DJ SYSTEM 60GB Για να παιρνας την ωρα σου καλο ειναι....τιποτα παραπανω ομως. θελω να γινω dj.εχω διαβασει αρκετα ποστ στο φορυμ αλλα δεν μου δινουν ολες τις απαντησεις.πρωτα απο ολα τι πρεπει να αγορασω για να αρχισω?οχι πολυ ακριβα.απλος για να μαθω και μετα να παρω καλυτερα.τα λεφτα δεν με νοιαζουν,αλλα οχι και το καθε ενα να στοιχιζουν 1000 ευρω.ξερω λιγα πραγματα για τον εξοπλισμο.τι πρεπει να αγορασω απο cd player η μιχερ? εξοπλισμο μεχρι 1000Ε θα σου ελεγα να παρεις 2 pioneer CDJ200 και εναν μικτη 2καναλο απο Vestax ή Stanton και οι Pioneer οι μικτες ειναι πολυ καλοι αλλα ξεφευγουνε στην τιμη. Και αυτος ο εξοπλισμος για αρχη ειναι πραγματικα παρα πολυ καλος. δεν θα χρειαζεται να δωσεις παραπανω λεφτα αργοτερα. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_athina Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Καλησπερα! Υπαρχει ενα γερμανικο site στο internet το οποιο εχει μηχανηματα ηχου,εικονας κλπ για επαγγελματιες djs. Μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι? Οι τιμές του ειναι μακραν καλυτερες απο εδω,εχουν ψωνισει 2 συναδερφοι και εχουν μεινει ευχαριστημενοι!Δυστυχως, δεν εχω τηλεφωνα τους ,οποτε δεν ξερω ποιο ειναι αυτο το site... Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?? Ευχαριστω, Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Μηπως λες αυτο? http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/ Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 η αυτο: http://www.thomann.de Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Οι μεγάλοι DJ παίζουν με apple κυρίως γιατί δεν ξέρουν να ρυθμίσουν τα Windows όπως θα έπρεπε, φυσικά συμβάλλει και η (λανθασμένη) φήμη που έχουν τα Mac, και οι εταιρείες software, που προωθούν αρκετά τα προιόντα τους για Mac, μια και οι περισσότεροι μουσικοί Mac χρησιμοποιούν. Τι timecodes δουλεύεις? ο μέσος driver από τη μάνα του θα είναι ρυμισμένος περίπου στα 10ms. Φυσικά είναι 10 για το in + 10 για το Out, οπότε εσύ θα έχεις actual latency 20ms πχ, και εγώ 3. H απόδοση ενός Windows DVS συστήματος έχει σχέση με αμέτρητα πράγματα που δε μπορώ να περιγράψω εδώ. Θα βρείς αρκετές πληροφορίες στα forums της native instruments. Οι μεγάλοι djs δουλεούν σε mac γιατί τα μηχανήματα αυτά εκμηδενίζουν τον παραγοντα κρασρίσματος και καταστροφής του μιξ.Όταν ο άλλος θέλει να ετοιμάσει το project ή το μιξ του δεν θα κάθεται να ρυθμίζει latency και να γίνεται τεχνικός υπολογιστών.Σοβαρευτείτε λίγο παρακαλώ.Επειδή δεν έχουμε τα φράγκα δε σημαίνει ότι τα μακ δεν αξίζουν τα λευτά τους.Πληρώνεις ποιότητα,αξιοπιστία σιγουριά.Εγώ στην πρώτη ευκαιρία θα τσιμπούσα ενα macbook pro13άρι πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts