Jump to content

LG GT505 / GT500

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστώ για την ενημέρωση.

για το θέμα μου καμια απάντηση?

Το μόνο πρόγραμμα που αξίζει να ασχοληθείς είναι το we travel- δες εδώ για περισσότερα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256123

αλλά κοίταξε και λίγο το θέμα εδώ , σε πιο πίσω σελίδες έχει συζητηθεί το θέμα.Αν δε βγάλεις άκρη, μπορείς να επανέλθεις με απορίες :)

Καλωσήρθες

Ace of Hearts..

Γειά χαρά παιδιά!Πήρα πρόσφατα το GT500 απο το Γερμανό με λογισμικό V10a.Προσπάθησα να κάνω update απο το πρόγραμμα της LG άλλα μου βγάζει πως δεν υπάρχει άλλη έκδοση... Καμία ιδέα??????

Παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Παράγγειλα το LG GT500 από την COSMOTE την προηγούμενη Πέμπτη (15/4) και ακόμα να έρθει από μέρα σε μέρα με πηγαίνουν. Ξέρετε αν έχει ελίψεις η COSMOTE?Και κάτι άλλο που διάβασα στο φόρουμ οι διαφορές μεταξύ του GT500 και GT505 είναι μόνο το design?

Πηρα και εγω το Gt500 αλλα απο απροσεξια μου χαλασα την οθονη!!!!! Ξερετε αν μου το φτιαξουν δωρεαν λογο εγγυησης? (το πηρα απο γερμανο)

Αν οχι εχει βρει κανεις το service manual του κινητου?

Το Gt500 εχει την ιδια ακριβως οθονη με το GT505?

Αυτες που πουλανε στο ebay αξιζουν η το τελικο αποτελεσμα θα ειναι διαφορετικο αποτι με γνησια οθονη? ( αν και βρηκα καποια που λενε πως ειναι γνησια LG?

Πηρα και εγω το Gt500 αλλα απο απροσεξια μου χαλασα την οθονη!!!!! Ξερετε αν μου το φτιαξουν δωρεαν λογο εγγυησης? (το πηρα απο γερμανο)

Αυτες που πουλανε στο ebay αξιζουν η το τελικο αποτελεσμα θα ειναι διαφορετικο αποτι με γνησια οθονη? ( αν και βρηκα καποια που λενε πως ειναι γνησια LG?

Να κάνω μία ερώτηση την οθόνη πως την έσπασες σ έπεσε ή απλώς σπάει εύκολα??

Να κάνω μία ερώτηση την οθόνη πως την έσπασες σ έπεσε ή απλώς σπάει εύκολα??

Την ειχα στην πισω τσεπη και την ωρα της δουλειας καθησα καπου και χαλασε η οθονη...... Πιστευω απο οποιοδηποτε κινητο θα εσπαγε εκεινη την στιγμη!

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι;;

Τελικα το GT500 τι ειδους λογισμικο εχει;;;

Επισης, υπαρχει κανενα καλο site για εφαρμογες, παιχνιδια, κτλ; Στωωωω....!!!

Το GT500 ΔΕΝ εχει την ιδια οθονη με το 505. Κ μονο απο φωτος των 2 κινητων θα το καταλαβεις.

παντως εμενα το we-travel δεν μου δουλευει.... :(:(:(:(:(:(:(

ψαχνει για δορυφορους και δεν βρισκει τιποτα.....περιμενα και 15 λεπτα..... ουτε το wisepilot μου δουλευει, πανω δεξια που γραφει GPS δεν εχει παυλιτσες....μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση????

παντως εμενα το we-travel δεν μου δουλευει.... :(:(:(:(:(:(:(

ψαχνει για δορυφορους και δεν βρισκει τιποτα.....περιμενα και 15 λεπτα..... ουτε το wisepilot μου δουλευει, πανω δεξια που γραφει GPS δεν εχει παυλιτσες....μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση????

Καλησπέρα φίλοι μου!Πρόσφατα αγόρασα το LG GT505!Είμαι πολυ ευχαριστημένος σε όλα!

Κάποια στιγμή πρέπει κατά λάθος να μου πατήθηκαν κάποια πλήκρα και στο αρχικό μενού μου έχει εμφανίσει τους αριθμούς 1 2 και 3!Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό!Αν κάποιος γνωρίζει να μου πει τι ακριβώς είναι και πως μπορώ να το βγάλω θα του είμαι υπόχρεος!Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλησπέρα φίλοι μου!Πρόσφατα αγόρασα το LG GT505!Είμαι πολυ ευχαριστημένος σε όλα!

Κάποια στιγμή πρέπει κατά λάθος να μου πατήθηκαν κάποια πλήκρα και στο αρχικό μενού μου έχει εμφανίσει τους αριθμούς 1 2 και 3!Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό!Αν κάποιος γνωρίζει να μου πει τι ακριβώς είναι και πως μπορώ να το βγάλω θα του είμαι υπόχρεος!Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Τράβα αριστερά ή δεξιά το χέρι σου επάνω στην οθόνή και θα σου εξαφανιστούν. Αυτούς τους αριθμούς μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις ως συντομεύσεις για έως 3 επαφές, στις οποίες θέλεις να έχεις πιο άμεση και γρήγορη πρόσβαση.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!Και κάτι τελευταίο!Πάνς από το μπλε εικονίδιο (το οποιο αν το πατησεις σε βαζει στο μενου) υπάρχει άλλο ένα εικονίδιο γκρι χρώματος , το οπιο μόλις το πατάω μου βγάζει καποια εικονιδιαμεταξυ των οποιοω το ραδιοφων ο και η ημερομηνια και απο πάνω βγαζει ενα μηνυμα που λεει "κουνημα για αυτομ. στοιχ.!Περι τινος προκειται ακριβώς ?

Συγνώμη για το χρόνο!

Καλημέρα παιδιά, ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω hard reset το κινητό;;;;Το έκλεισα και όταν το ξανάνοιξα μου ζήτησε pin το έβαλα και μετά μπήκε στην οθόνη αναμονής αλλά δεν πατάει τίποτα!!!δεν μπορώ να μπω στο μενού και δεν βρίσκει και σήμα??Ξέρει κανείς τιμπορώ μα κάνω??:wacko:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!Και κάτι τελευταίο!Πάνς από το μπλε εικονίδιο (το οποιο αν το πατησεις σε βαζει στο μενου) υπάρχει άλλο ένα εικονίδιο γκρι χρώματος , το οπιο μόλις το πατάω μου βγάζει καποια εικονιδιαμεταξυ των οποιοω το ραδιοφων ο και η ημερομηνια και απο πάνω βγαζει ενα μηνυμα που λεει "κουνημα για αυτομ. στοιχ.!Περι τινος προκειται ακριβώς ?

Συγνώμη για το χρόνο!

Αν πατήσεις το εικονίδιο αυτο(το γκρι) σου βγάζει κάποια εικονίδια κάτω.αν πάτησεις σε ένα απ αυτα και κρατώντας το χέρι σου πάνω σε αυτο,το σύρεις προς τα πάνω στην οθόνη τοτε αυτο ανοίγει...και μετα πατάς πάλι το εικονίδιο γκρι(το οποίο τωρα θα έχει γίνει κυκλικό βελάκι) και είσαι κανονικά στην αρχική σου οθόνη έχοντας και το εικονίδιο που θές επάνω..

Για να το βγάλεις κάνεις το αντίστροφο..πατάς γκρι εικονίδιο..πατάς πάνω στο άλλο που έχεις βάλει μέσα στην οθόνη και το σέρνεις κάτω στη λίστα με τα υπόλοιπα..ξαναπατάς το κυκλικό βελάκι και είσαι όπως πριν..

Ελπίζω να βοήθησα!

Παιδια εχω προβλημα.....και στο wisepilot και στο we-travel δεν βρισκει σημα-δορυφορους το κινητο για να δουλεψουν τα προγραμματα...... τι να κανω....περιμενα και στον δρομο για ποσα λεπτα αλλα τιποτα...... πρεπει να κανω καποια ρυθμιση???? στο wetravel εχω κανει τις ρυθμισεις με το internal gps... αλλα στο wisepilot δεν εχει......αν μπορειτε καποιος βοηθηστε με.....

Σχετικά με το wisepilot, έχει περάσει ένας μήνας από τότε που έχεις το κινητό? Γιατί αν έχει περάσει, πρέπει να πληρώσεις για να ανανεώσεις την άδεια και να σου δουλέψει. Τώρα για το wetravel, έχεις ξανασυνδεθεί και απλά τώρα δεν συνδέεται ή είναι η πρώτη φορά που το προσπαθείς? Γιατί, συνήθως την πρώτη φορά χρειάζεται να το αφήσεις κάποια ώρα (και ανάλογα, βέβαια, τις καιρικές συνθήκες, το σημείο που είσαι κλπ).

Σχετικά με το wisepilot, έχει περάσει ένας μήνας από τότε που έχεις το κινητό? Γιατί αν έχει περάσει, πρέπει να πληρώσεις για να ανανεώσεις την άδεια και να σου δουλέψει. Τώρα για το wetravel, έχεις ξανασυνδεθεί και απλά τώρα δεν συνδέεται ή είναι η πρώτη φορά που το προσπαθείς? Γιατί, συνήθως την πρώτη φορά χρειάζεται να το αφήσεις κάποια ώρα (και ανάλογα, βέβαια, τις καιρικές συνθήκες, το σημείο που είσαι κλπ).

την δευτερα το πηρα...στο wisepilot λεει: δεν υπαρχει θεση gps... οσο για το wetravel εχω κανει ολα τα βηματα...το ανοιγω και βλεπω το χαρτη..γραφει 0 χιλιομετρα και η κουκιδα πανω δεξια ειναι μπλε...δεν εχει βρει gps.... δεν ξερω τι γινεται..... μα και τα δυο να μην βρισκουν gps?????

Καλησπέρα σε ολους και Καλό Μήνα!

Πριν απο μια εβδομάδα περίπου απέκτησα και εγώ μεσω επιδότησης της vodafone

LG GT505 και ήμουν πολυ ευχαριστημένη με την επιλογή μου, μέχρι που πήγα να κάνω χρήση του ραδιοφωνου στο οποιο πηγαινοντας να κανω αυξομειωση του ηχου απο τα πλαινα κουμπια μαυριζει η οθονη και το τηλεφωνο κανει επανεκινηση. :( Το γυρισα πισω στο καταστημα της vodafone και ευτυχως μου το αλλαξαν με καινουργια συσκευη. :D Το θεμα ειναι πως το ιδιο προβλημα εχει και αυτη η συσκευη. :mad: που σημαινει πως τελικα η παρτιδα ειναι προβληματικη? Αντιμετωπιζει καποιος κατι παρομοιο? Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει?

γιατι κατα τα αλλα το τηλεφωνακι μου αρεσει πολυ. Ευχαριστω!

Για το gps γράψτε 3845#*505# στην οθόνη που παίρνεις τηλέφωνο για να μπείτε στο μενού service. Εκεί έχει κάπου μια επιλογή για το gps και μέσα έχει μια επιλογή test. Βγείτε σε ανοιχτό χώρο για κάνα 3λεπτο περίπου και όσο λέει event_begin ή κάπως ετσι ψαχνει για δορυφορο (εμφανιζει και ενα κατεβατο σε πινακακι με τους δορυφορους που πιανει μεχρι να κλειδωσει). Μολις κλειδωσει το event_begin αλλαζει σε event_show_data ή καπως ετσι. Βγαινετε τοτε απ το service menu πατωντας το κουμπι τερματισμου κλησης και ανοιγετε το wetravel ή το wisepilot που θα κλειδωσουν σχεδον αμεσως.

mara καλυτερα κανε ενα τηλεφωνο στην LG Hellas 800 11 200 300 / 801 11 200 900 που ειναι το helpdesk και θα σε κατατοπισουν.

Edited by coreyhalkis

Σε ευχαριστω για την συμβουλη αλλα εχω μιλησει ηδη με την εξυπηρετηση πελατων της lg και με παρεπεμψε στο service της εταιρειας που ειναι στους Αμπελοκηπους. Σκεφτομαι ομως οτι αν τελικα φταιει το software αν εχει νοημα να το παω στο service. Και τελικα μονο η δικη μου συσκευη εχει προβλημα με το ραδιοφωνο??? :O

Για το gps γράψτε 3845#*505# στην οθόνη που παίρνεις τηλέφωνο για να μπείτε στο μενού service. Εκεί έχει κάπου μια επιλογή για το gps και μέσα έχει μια επιλογή test. Βγείτε σε ανοιχτό χώρο για κάνα 3λεπτο περίπου και όσο λέει event_begin ή κάπως ετσι ψαχνει για δορυφορο (εμφανιζει και ενα κατεβατο σε πινακακι με τους δορυφορους που πιανει μεχρι να κλειδωσει). Μολις κλειδωσει το event_begin αλλαζει σε event_show_data ή καπως ετσι. Βγαινετε τοτε απ το service menu πατωντας το κουμπι τερματισμου κλησης και ανοιγετε το wetravel ή το wisepilot που θα κλειδωσουν σχεδον αμεσως.

mara καλυτερα κανε ενα τηλεφωνο στην LG Hellas 800 11 200 300 / 801 11 200 900 που ειναι το helpdesk και θα σε κατατοπισουν.

Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! νασαι καλα!!!!!!!!!!!! δουλεψαν και τα δυο!!!!!!!!

Καλα δεν υπαρχει αυτο! Εχω διαβασει κατα καιρους ολα αυτα εδω μεσα για τα προβληματα που παρουσιαστηκαν σε διαφορους κατα καιρους και ενιωθα τυχερος που δεν ειχα τετοιο προβλημα αλλα παρουσιαστηκε μεγαλυτερο τελικα :(!!! ειχα παρατηρησει την τελευταια βδομαδα οτι αλλου πατουσα και αλλου εδινε εντολη η οθονη και νομιζα απλα οτι ηταν προβλημα βαθμονομησης! οταν τελικα πηγα να το βαθμονομησω το touch μου ελεγε συνεχεια invalid calibration μεχρι σημερα που δεν μπορουσα να πατησω καθολου το κατωτερο μερος της οθονης(πατιονταν συνεχεια το πιο πανω),με αποτελεσμα ουτε στο μενου να μπορω να μπω ουτε επαφες να δω ουτε κλησεις να πληκτρολογησω. πηρα τηλ στο σερβις και κατευθειαν μου λενε να κλεισω ραντεβου για να παει το κινητο για σερβις. λετε να το ηξεραν οτι παρουσιαζει τετοια προβληματα? γιατι εδω μεσα δεν ανεφερε κανεις κατι παρομοιο!!