Jump to content

psyneck

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by psyneck

  1. Και τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση (όχι σε συσκευή root);;
  2. Ρε παιδια, να ρωτησω κατι;; Τελικα το GT500 τι ειδους λογισμικο εχει;;; Επισης, υπαρχει κανενα καλο site για εφαρμογες, παιχνιδια, κτλ; Στωωωω....!!!
  3. Γειά σας παιδιά. Καινούριος στο forum και μόλις αγόρασα ένα LG GT500 και όπως είναι φυσικό ψάχνω για προγράμματα.. Έχετε κανένα site να μου προτείνετε; Καταρχήν ποιό αρχείο του Arxita δουλευει κανονικά (απ'το http://www.gt505tools.tk/);; Το τελευταίο; Θέλει καμμία παραπάνω ρύθμιση;
  4. Αθηνα ειμαι Νικο. Εχεις κατι υποψιν σου?
  5. Χαιρεται παιδια. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αμαξι και δεν ξερω ποιο να διαλεξω. Τα χρηματα που προκειται να διαθεσω ειναι 5000-6000. Πιστευω μπορω να παρω κατι καλο μ'αυτα τα χρηματα. Εχω στο νου μου το yaris, αλλα τον τελευταιο καιρο μου εχει κολλησει το corsa. Εχω κατι υποψιν μου, αλλα θα ηθελα την γνωμη σας γι αυτο. Γενικοτερα οι απαιτησεις μου ειναι 1200 με 1400 κυβικα,το πολυ 60.000 χλμ, υδραυλικο τιμονι, AC, κυριως με βιβλιο service, μοντελο 2003 και πανω και να το παρω με προκαταβολη και τα υπολοιπα δοσεις. Μπορειτε να με βοηθησετε??
×
×
  • Create New...