alicee Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Να επισημανω κατι αλλο που ανακαλυψα προσφατα... Ειχα το ενοχλητικο προβλημα οτι το κινητο οταν ειχε χαμηλη μπαταρια χτυπουσε καθε 2 λεπτα και ας ηταν στο αθορυβο. Νομιζα οτι ηταν μια τραγικη παραλειψη της lg αλλα τελικα μπορεις να το ρυθμισεις!! Εχει να κανει με την ενταση του ηχου κλησης που ρυθμιζεις οταν πατας τα πλαινα πληκτρα αυξομειωσης της εντασης οταν βρισκεσαι στην αρχικη οθονη. Ο ηχος κλησης δεν επηρεαζεται απο αυτο γιατι ειναι ουτως η αλλως απενεργοποιημενος απο το προφιλ της σιγασης. Παρολα αυτα ρυθμιζεται η ενταση των υπολοιπων ηχων. Μειωνεις την ενταση μεχρι να δειξει το χαρακτηριστικο χ και το προβλημα λυνεται!! Δεν ξερω αν καποιος αλλος ειχε παρομοιο προβλημα αλλα σκεφτηκα να το αναφερω.. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziva13 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Γεια σας παιδιά..Λοιπόν εγω πήρα μολις χτες το lg gt500..τη πρώτη φορά που το άνοιξα λειτούργησε το wifi...τη 2η όμως όχι..το έχω κάνει πολλές φορές restart και πάντα το ίδιο συμβαίνει..πάω στο wifi και παταω να ενεργοποιηθεί..δείχνει ενεργοποίηση(με ενα σήμα που δείχνει οτι πρέπει να περιμένω λίγο..) αλλα μένει εκεί για παρα πολυ ώρα...Τι λέτε να φταίει..δεν έχω πειράξει καμμια ρύθμιση μεχρι τώρα...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...τηνχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 1)Το κινητο στην οθονη αναμονης μου βγαζει 3 ετικετες πανω με αριθμους : "1" , "2", "3", οταν πιιεζω πανω τους το κινητο δονείται και οι ετικετες αλλαζουν χρωμα κ τιποτε αλλο.Ξερει κανενας τι ειναι αυτο και πως φευγει? 2)Το "τρεμουλο" καθε φορα που επιλεγουμε κατι στην οθονη γνωριζει κανεις πως φευγει?(για οικονομια της μπαταριας λεω)Οπως πχ γινεται οταν επιλεγουμε το προφιλ αθορυβο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsos777 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ρε παιδια,θα με βοηθουσατε αρκετα,εαν μου λεγατε πως γινεται να εγκαταστησω ενα νεο θεμα στο κινητο...Εψαξα στο ιντερνετ,αλλα δεν βρηκα τιποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 1)Το κινητο στην οθονη αναμονης μου βγαζει 3 ετικετες πανω με αριθμους : "1" , "2", "3", οταν πιιεζω πανω τους το κινητο δονείται και οι ετικετες αλλαζουν χρωμα κ τιποτε αλλο.Ξερει κανενας τι ειναι αυτο και πως φευγει? 2)Το "τρεμουλο" καθε φορα που επιλεγουμε κατι στην οθονη γνωριζει κανεις πως φευγει?(για οικονομια της μπαταριας λεω)Οπως πχ γινεται οταν επιλεγουμε το προφιλ αθορυβο. 1) Ακούμπα κάπου στην οθόνη και σύρε δεξιά ή αριστερά. 2) Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις Αφής -> Εφέ οθόνης Αφής ->Τύπος -> Καμία Απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drizzt77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ρε παιδια,θα με βοηθουσατε αρκετα,εαν μου λεγατε πως γινεται να εγκαταστησω ενα νεο θεμα στο κινητο...Εψαξα στο ιντερνετ,αλλα δεν βρηκα τιποτα!!! Δυστυχώς το κινητό δεν παίρνει άλλα θέμετα, πέρα από το άσπρο/μαύρο που επιλέγεις από τις ρυθμίσεις τις οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 1) Ακούμπα κάπου στην οθόνη και σύρε δεξιά ή αριστερά. 2) Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις Αφής -> Εφέ οθόνης Αφής ->Τύπος -> Καμία Απάντηση :thanks::thanks::thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JANE_81 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ MY PHONE ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ LG GT500 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ GPS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BalDwin Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Όταν πας να βάλεις την αφύπνιση, και αφού κάνεις ορισμό ώρας, θα σου ενεργοποιήσει το υπόλοιπο μενού ("Eπανάληψη", "Tύπος ξυπνητηριού", "Kουδούνι Aφύπνισης"). Θα επιλέξεις το "Kουδούνι Aφύπνισης" και μετά επιλέγεις είτε από την κάρτα μνήμης ή από το τηλέφωνο τον ήχο που θες να βάλεις σας αφύπνιση. Έτσι αλλάζει ο ήχος στην αφύπνιση μέσα από το μενού,αλλά εγώ θέλω να αλλάξει στην αφύπνιση στο widget με το ρολόι (το οποίο δεν αλλάζει αν αλλάξω αυτό που μου λες..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakiasss Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το GT500 αλλά θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα πρωτίστος1)Μόνο MPEG4¨υποστηρίζει για την ανα παραγωγή βίντεο καιΙ 2)Στο internetθα παίζει τα βίντεο; Edited April 22, 2010 by kinitakiasss είχα γράψει κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Καλώς ήρθες στο myphone forum. Δεν πρέπει να γράφεις με κεφαλαία όμως, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JANE_81 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 ευχαριστώ για την ενημέρωση. για το θέμα μου καμια απάντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 ευχαριστώ για την ενημέρωση. για το θέμα μου καμια απάντηση? Το μόνο πρόγραμμα που αξίζει να ασχοληθείς είναι το we travel- δες εδώ για περισσότερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256123 αλλά κοίταξε και λίγο το θέμα εδώ , σε πιο πίσω σελίδες έχει συζητηθεί το θέμα.Αν δε βγάλεις άκρη, μπορείς να επανέλθεις με απορίες :) Καλωσήρθες Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziva13 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Lol..μόλις ανακάλυψα οτι έχει και πένα το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazydog20h Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Γειά χαρά παιδιά!Πήρα πρόσφατα το GT500 απο το Γερμανό με λογισμικό V10a.Προσπάθησα να κάνω update απο το πρόγραμμα της LG άλλα μου βγάζει πως δεν υπάρχει άλλη έκδοση... Καμία ιδέα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos134 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Παράγγειλα το LG GT500 από την COSMOTE την προηγούμενη Πέμπτη (15/4) και ακόμα να έρθει από μέρα σε μέρα με πηγαίνουν. Ξέρετε αν έχει ελίψεις η COSMOTE?Και κάτι άλλο που διάβασα στο φόρουμ οι διαφορές μεταξύ του GT500 και GT505 είναι μόνο το design? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Πηρα και εγω το Gt500 αλλα απο απροσεξια μου χαλασα την οθονη!!!!! Ξερετε αν μου το φτιαξουν δωρεαν λογο εγγυησης? (το πηρα απο γερμανο) Αν οχι εχει βρει κανεις το service manual του κινητου? Το Gt500 εχει την ιδια ακριβως οθονη με το GT505? Αυτες που πουλανε στο ebay αξιζουν η το τελικο αποτελεσμα θα ειναι διαφορετικο αποτι με γνησια οθονη? ( αν και βρηκα καποια που λενε πως ειναι γνησια LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos134 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Πηρα και εγω το Gt500 αλλα απο απροσεξια μου χαλασα την οθονη!!!!! Ξερετε αν μου το φτιαξουν δωρεαν λογο εγγυησης? (το πηρα απο γερμανο) Αν οχι εχει βρει κανεις το service manual του κινητου? Το Gt500 εχει την ιδια ακριβως οθονη με το GT505? Αυτες που πουλανε στο ebay αξιζουν η το τελικο αποτελεσμα θα ειναι διαφορετικο αποτι με γνησια οθονη? ( αν και βρηκα καποια που λενε πως ειναι γνησια LG? Να κάνω μία ερώτηση την οθόνη πως την έσπασες σ έπεσε ή απλώς σπάει εύκολα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Να κάνω μία ερώτηση την οθόνη πως την έσπασες σ έπεσε ή απλώς σπάει εύκολα?? Την ειχα στην πισω τσεπη και την ωρα της δουλειας καθησα καπου και χαλασε η οθονη...... Πιστευω απο οποιοδηποτε κινητο θα εσπαγε εκεινη την στιγμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyneck Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Ρε παιδια, να ρωτησω κατι;; Τελικα το GT500 τι ειδους λογισμικο εχει;;; Επισης, υπαρχει κανενα καλο site για εφαρμογες, παιχνιδια, κτλ; Στωωωω....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Πηρα και εγω το Gt500 αλλα απο απροσεξια μου χαλασα την οθονη!!!!! Ξερετε αν μου το φτιαξουν δωρεαν λογο εγγυησης? (το πηρα απο γερμανο) Αν οχι εχει βρει κανεις το service manual του κινητου? Το Gt500 εχει την ιδια ακριβως οθονη με το GT505? Αυτες που πουλανε στο ebay αξιζουν η το τελικο αποτελεσμα θα ειναι διαφορετικο αποτι με γνησια οθονη? ( αν και βρηκα καποια που λενε πως ειναι γνησια LG? Το GT500 ΔΕΝ εχει την ιδια οθονη με το 505. Κ μονο απο φωτος των 2 κινητων θα το καταλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelinho Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 παντως εμενα το we-travel δεν μου δουλευει.... :(:(:(:(:(:(:( ψαχνει για δορυφορους και δεν βρισκει τιποτα.....περιμενα και 15 λεπτα..... ουτε το wisepilot μου δουλευει, πανω δεξια που γραφει GPS δεν εχει παυλιτσες....μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishy Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 παντως εμενα το we-travel δεν μου δουλευει.... :(:(:(:(:(:(:( ψαχνει για δορυφορους και δεν βρισκει τιποτα.....περιμενα και 15 λεπτα..... ουτε το wisepilot μου δουλευει, πανω δεξια που γραφει GPS δεν εχει παυλιτσες....μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση???? Καλησπέρα φίλοι μου!Πρόσφατα αγόρασα το LG GT505!Είμαι πολυ ευχαριστημένος σε όλα! Κάποια στιγμή πρέπει κατά λάθος να μου πατήθηκαν κάποια πλήκρα και στο αρχικό μενού μου έχει εμφανίσει τους αριθμούς 1 2 και 3!Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό!Αν κάποιος γνωρίζει να μου πει τι ακριβώς είναι και πως μπορώ να το βγάλω θα του είμαι υπόχρεος!Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Καλησπέρα φίλοι μου!Πρόσφατα αγόρασα το LG GT505!Είμαι πολυ ευχαριστημένος σε όλα! Κάποια στιγμή πρέπει κατά λάθος να μου πατήθηκαν κάποια πλήκρα και στο αρχικό μενού μου έχει εμφανίσει τους αριθμούς 1 2 και 3!Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό!Αν κάποιος γνωρίζει να μου πει τι ακριβώς είναι και πως μπορώ να το βγάλω θα του είμαι υπόχρεος!Ευχαριστώ προκαταβολικά! Τράβα αριστερά ή δεξιά το χέρι σου επάνω στην οθόνή και θα σου εξαφανιστούν. Αυτούς τους αριθμούς μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις ως συντομεύσεις για έως 3 επαφές, στις οποίες θέλεις να έχεις πιο άμεση και γρήγορη πρόσβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishy Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!Και κάτι τελευταίο!Πάνς από το μπλε εικονίδιο (το οποιο αν το πατησεις σε βαζει στο μενου) υπάρχει άλλο ένα εικονίδιο γκρι χρώματος , το οπιο μόλις το πατάω μου βγάζει καποια εικονιδιαμεταξυ των οποιοω το ραδιοφων ο και η ημερομηνια και απο πάνω βγαζει ενα μηνυμα που λεει "κουνημα για αυτομ. στοιχ.!Περι τινος προκειται ακριβώς ? Συγνώμη για το χρόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts