dlef Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 καλημέρα σε όλους πρόσφατα αγόρασα το gt500 και αντιμετωπίζω το παρακάτω προβλήμα. Δεν εμφανίζονται όλα τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης (π.χ φάκελοι με υποφακέλους ή ακόμα και απλοί φάκελοι η αρχεία) αν και όταν συνδεθεί το τηλέφωνο με υπολογιστή τα βλέπω όλα. Καμιά ιδέα??? ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisbot Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 cnc said: Δεν ξέρω την λύση στο πρόβλημα σου Γιάννη.Οταν ζητάς να παίξεις τα μουσικά αρχεία η να δείς τις φωτογραφίες απο τα αντίστοιχα μενού του κινητού μουσική και φωτο έχεις πρόσβαση ? Nαι κανονικά. Έχω πρόσβαση από το μενού που χωρίζει τα τραγούδια σε artists, songs κτλ.Αλλά δεν έχω απ τους φακέλους Σορυ για την καθυστέρηση. Δεν είχα ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnc Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 yiannisbot said: Nαι κανονικά. Έχω πρόσβαση από το μενού που χωρίζει τα τραγούδια σε artists, songs κτλ.Αλλά δεν έχω απ τους φακέλους Σορυ για την καθυστέρηση. Δεν είχα ιντερνετ. Συνδεσε το κινητό σαν Usb μαζικη αποθήκευση με το Pc και κάνε αποκοπή του φακέλλου και στην συνέχεια επικόληση στον υπολογιστή σου.Στην συνέχεια κάνε αντιγραφή τον φάκελλο απο το pc στο κινητό.Ετσι πιστευω πως θα λυθεί το πρόβλημα σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirmis Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 ρε παιδιά για πες τε μου οδηγίες για firmware update... Έχω την V10b και έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία με την LG μου είπαν πως δεν υποστηρίζεται το firmware update απο εκείνους... έλεος δλδ... για help λίγο :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 BalDwin said: Ξέρει κανείς πώς αλλάζουμε τον ήχο στο widget με το ρολόι όταν βάζουμε αφύπνιση? Όταν πας να βάλεις την αφύπνιση, και αφού κάνεις ορισμό ώρας, θα σου ενεργοποιήσει το υπόλοιπο μενού ("Eπανάληψη", "Tύπος ξυπνητηριού", "Kουδούνι Aφύπνισης"). Θα επιλέξεις το "Kουδούνι Aφύπνισης" και μετά επιλέγεις είτε από την κάρτα μνήμης ή από το τηλέφωνο τον ήχο που θες να βάλεις σας αφύπνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvnho5 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Ρε σεις αυτο το youtube δεν θα το καταφερω με τιποτα.. :mad: Προσπαθω να δω video αλλα οταν παει να φορτωσει κολλαει και μενει εκει που λεει φορτωση. Υπαρχει καμια ιδεα? Εσεις ποση ωρα το αφηνεται για να αρχισει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pambosnet Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 (edited) Οι ρυθμίσεις για LG 505 CYTAVODAFONE GPRS και MMS για INTERNET στη Κυπρο 16/04/2010 είναι η πιο κάτω: Στο menu Connectivity επιλεγούμε το internet profiles και μετά δημιουργούμε τα δύο νέα profiles : Κάνοντας Add Profile στο Service name : CYTA Use Proxy : OFF και στο Access point : Cytanet ------------------------ δημιουργούμε στο internet profiles ακόμη ένα profile για τα CYTAMMS: Service name: CYTAMMS use Proxy: on Ip address: 212.31.96.161 Proxy server port: 8080 Access point: CYTAMMS ----------------------------------------------------------------------------------------------- Στο menu Connectivity επιλεγούμε το Access points και μετά δημιουργούμε τα δύο νέα profiles : Κάνοντας Add Profile Connection title: Cytanet Bearer: GPRS Authentication: No Auth APN: internet ------------- δημιουργούμε ακόμη ένα sto Access points profile για τα CYTAMMS: Connection title: CYTAMMS Bearer: GPRS Authentication: No Auth APN: cytamobile ------------------------------------------------------------------- Edited April 16, 2010 by pambosnet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drazenmozart Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Γεια σας, μολις πηρα το LG GT500 απο Cosmote. Εχω τσατιστει πολυ με το Cosmote my view και WAP θεμα..για καποιο λογο ομως δε μπορω να καργησω την υπηρεσια WAP αμεσα. Πως μπορω να το απενεργοποιησω ετσι ωστε αν ειναι να μπω στο ιντερνετ να ειναι μονο με wifi ; Επισης, δεν μπορω να βρω στη συσκευη μου αλλο browser εκτος του my view που χρεωνεται...τι παιζει με αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drazenmozart Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 (edited) drazenmozart said: Γεια σας, μολις πηρα το LG GT500 απο Cosmote. Εχω τσατιστει πολυ με το Cosmote my view και WAP θεμα..για καποιο λογο ομως δε μπορω να καργησω την υπηρεσια WAP αμεσα. Πως μπορω να το απενεργοποιησω ετσι ωστε αν ειναι να μπω στο ιντερνετ να ειναι μονο με wifi ; Επισης, δεν μπορω να βρω στη συσκευη μου αλλο browser εκτος του my view που χρεωνεται...τι παιζει με αυτο; Επισης, επειδη ειμαι και ασχετος, α) στις ρυθμισεις του WiFi τι IP κλπ θελει ; β)πως μπορω να εγκαταστησω τον οπερα χωρις να τον κατεβασω απο το κινητο γ)οταν χρησιμοποιω WiFi και οπερα, και θελω να κατεβασω ενα αρχειο (πχ καποιο application) , θα το χρεωθω ; Edited April 17, 2010 by drazenmozart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos447 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Καλησπερα σε ολους, εχω ενα προβλημα στο GT500 οσον αφορα το email. εχω σεταρει εναν λογαριασμο @msn.com αλλα δεν μπορει να παρει και να στειλει μηνυματα δηλ να συνδεθει.το ιδιο κανει και με @hotmail που προσπαθησα αλλα παλι δεν συνδεεται. μηπως εχει καποιος να προτεινει οτιδηποτε για τα settings ή αν μπορει να φταει κατι αλλο? η συνδεση στο internet γινεται αποκλειστικα με wi-fi το οποιο το εχω επιλεξει στις ρυθμισεις του λογαριασμου. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 γεια χαρα σε ολους 2 ερωτισουλες να κανω.... στελνω sms στην κυπρο και παει ... οταν ομως μου στελνουν και το διαβαζω επιλεγω απαντηση και παταω αποστολη... αλλα δεν παει μου το βγαζει μετα απο ωρα ακυρο. και δευτερο οταν μου ερχετε μηνυμα δεν αναβει η οθονη και οταν το ξεκλειδονο για να το δω πρεπει να μπο μεσα να το δω ενο παλια μου το εμφανιζε αμεσοσ μετα το ξεκλειδομα. αυτα ευχαριστω.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosdam Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 καλησπέρα σε όλους. έχω ένα gt500 και εδω κ ένα μήνα έχω το εξής πρόβλημα με την οθόνη αφής: ορισμένες φορές αλλού πατάω και άλλο πατιέται (δηλ. πατάω το '6' και πατιέται το '3'). κάνω βαθμονόμηση οθόνης και δεν γίνεται τίποτα. τις περισσότερες φορές μάλιστα αδυνατεί να κάνει ακόμα και βαθμονόμηση. πήρα τηλεφ στην lg και μου έδωσαν οδηγίες να κάνω αναβάθμιση μέσω ιντερνετ αλλά ακολουθώντας τις οδηγίες τους δεν βρίσκω πουθενά drivers. είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? καμιά ιδέα? υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα hardware και όχι software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ξερει κανενας πως αλλαζω ηχο στα μυνηματα?:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 tolis69 said: Ξερει κανενας πως αλλαζω ηχο στα μυνηματα?:blink: Aνοίγεις το αρχείο ήχου που θες (mp3, wma κλπ) και από το μενού πάνω αριστερά στην οθόνη επιλέχεις "χρήση ως" -> μήνυμα κειμένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alicee Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 vag1989 said: Να επισημανω κατι αλλο που ανακαλυψα προσφατα... Ειχα το ενοχλητικο προβλημα οτι το κινητο οταν ειχε χαμηλη μπαταρια χτυπουσε καθε 2 λεπτα και ας ηταν στο αθορυβο. Νομιζα οτι ηταν μια τραγικη παραλειψη της lg αλλα τελικα μπορεις να το ρυθμισεις!! Εχει να κανει με την ενταση του ηχου κλησης που ρυθμιζεις οταν πατας τα πλαινα πληκτρα αυξομειωσης της εντασης οταν βρισκεσαι στην αρχικη οθονη. Ο ηχος κλησης δεν επηρεαζεται απο αυτο γιατι ειναι ουτως η αλλως απενεργοποιημενος απο το προφιλ της σιγασης. Παρολα αυτα ρυθμιζεται η ενταση των υπολοιπων ηχων. Μειωνεις την ενταση μεχρι να δειξει το χαρακτηριστικο χ και το προβλημα λυνεται!! Δεν ξερω αν καποιος αλλος ειχε παρομοιο προβλημα αλλα σκεφτηκα να το αναφερω.. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziva13 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Γεια σας παιδιά..Λοιπόν εγω πήρα μολις χτες το lg gt500..τη πρώτη φορά που το άνοιξα λειτούργησε το wifi...τη 2η όμως όχι..το έχω κάνει πολλές φορές restart και πάντα το ίδιο συμβαίνει..πάω στο wifi και παταω να ενεργοποιηθεί..δείχνει ενεργοποίηση(με ενα σήμα που δείχνει οτι πρέπει να περιμένω λίγο..) αλλα μένει εκεί για παρα πολυ ώρα...Τι λέτε να φταίει..δεν έχω πειράξει καμμια ρύθμιση μεχρι τώρα...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...τηνχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 1)Το κινητο στην οθονη αναμονης μου βγαζει 3 ετικετες πανω με αριθμους : "1" , "2", "3", οταν πιιεζω πανω τους το κινητο δονείται και οι ετικετες αλλαζουν χρωμα κ τιποτε αλλο.Ξερει κανενας τι ειναι αυτο και πως φευγει? 2)Το "τρεμουλο" καθε φορα που επιλεγουμε κατι στην οθονη γνωριζει κανεις πως φευγει?(για οικονομια της μπαταριας λεω)Οπως πχ γινεται οταν επιλεγουμε το προφιλ αθορυβο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsos777 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ρε παιδια,θα με βοηθουσατε αρκετα,εαν μου λεγατε πως γινεται να εγκαταστησω ενα νεο θεμα στο κινητο...Εψαξα στο ιντερνετ,αλλα δεν βρηκα τιποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 tolis69 said: 1)Το κινητο στην οθονη αναμονης μου βγαζει 3 ετικετες πανω με αριθμους : "1" , "2", "3", οταν πιιεζω πανω τους το κινητο δονείται και οι ετικετες αλλαζουν χρωμα κ τιποτε αλλο.Ξερει κανενας τι ειναι αυτο και πως φευγει? 2)Το "τρεμουλο" καθε φορα που επιλεγουμε κατι στην οθονη γνωριζει κανεις πως φευγει?(για οικονομια της μπαταριας λεω)Οπως πχ γινεται οταν επιλεγουμε το προφιλ αθορυβο. 1) Ακούμπα κάπου στην οθόνη και σύρε δεξιά ή αριστερά. 2) Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις Αφής -> Εφέ οθόνης Αφής ->Τύπος -> Καμία Απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drizzt77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 kitsos777 said: Ρε παιδια,θα με βοηθουσατε αρκετα,εαν μου λεγατε πως γινεται να εγκαταστησω ενα νεο θεμα στο κινητο...Εψαξα στο ιντερνετ,αλλα δεν βρηκα τιποτα!!! Δυστυχώς το κινητό δεν παίρνει άλλα θέμετα, πέρα από το άσπρο/μαύρο που επιλέγεις από τις ρυθμίσεις τις οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 adis said: 1) Ακούμπα κάπου στην οθόνη και σύρε δεξιά ή αριστερά. 2) Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις Αφής -> Εφέ οθόνης Αφής ->Τύπος -> Καμία Απάντηση :thanks::thanks::thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JANE_81 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ MY PHONE ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ LG GT500 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ GPS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BalDwin Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 SpySif said: Όταν πας να βάλεις την αφύπνιση, και αφού κάνεις ορισμό ώρας, θα σου ενεργοποιήσει το υπόλοιπο μενού ("Eπανάληψη", "Tύπος ξυπνητηριού", "Kουδούνι Aφύπνισης"). Θα επιλέξεις το "Kουδούνι Aφύπνισης" και μετά επιλέγεις είτε από την κάρτα μνήμης ή από το τηλέφωνο τον ήχο που θες να βάλεις σας αφύπνιση. Έτσι αλλάζει ο ήχος στην αφύπνιση μέσα από το μενού,αλλά εγώ θέλω να αλλάξει στην αφύπνιση στο widget με το ρολόι (το οποίο δεν αλλάζει αν αλλάξω αυτό που μου λες..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakiasss Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το GT500 αλλά θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα πρωτίστος1)Μόνο MPEG4¨υποστηρίζει για την ανα παραγωγή βίντεο καιΙ 2)Στο internetθα παίζει τα βίντεο; Edited April 22, 2010 by kinitakiasss είχα γράψει κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Καλώς ήρθες στο myphone forum. Δεν πρέπει να γράφεις με κεφαλαία όμως, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts