yiannisbot Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ωραια λοιπον . εχω καρτα μνημης , πηρα μια 4αρα χτες που πηρα και το κινητο (firmware v10e). Οποτε πως θα βαλω το wetravel ? πως να κανω copy το φακελο με τα maps ? Στο pc suite απο οτι ειδα μονο αρχεια κανει μεταφορα και οχι φακελους ολοκληρους. Φίλε μου το ζιπαρισμένο αρχείο που έχει μέσα το wetravel έχει αναλυτικότατες οδηγίες για το πως θα το εγκαταστησεις και το που θα βάλεις τους φακέλους. Αν το ακολουθήσεις πιστά θα τα καταφέρεις. Μόλις το έκανα το pc suite ξέχνα το κάθε φορά που συνδέεις κινητό με υπολογιστή διαλέγεις μαζική αποθήκευση. Και τον wetravel φακελο τον βάζεις στην ρίζα της κάρτας που αγόρασες. Δηλαδή εκτός φακέλων. Όπως είναι μες στην κάρτα (ξεζιπαρισμένο εννοείται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ωραια λοιπον . εχω καρτα μνημης , πηρα μια 4αρα χτες που πηρα και το κινητο (firmware v10e). Οποτε πως θα βαλω το wetravel ? πως να κανω copy το φακελο με τα maps ? Στο pc suite απο οτι ειδα μονο αρχεια κανει μεταφορα και οχι φακελους ολοκληρους. Υπάρχει και άλως τρόπος να αποθηκεύσεις εφαρμογές στην MICRO SD, αρκεί να έχεις τον ανταπτορα της κάρτας. Κανε την αποθήκευση στο PC και μετά βάλε την MICRO στο τηλ. Αλα καλύτερα είναι μέσο συνδέσεις (PC & TIL.) για να μην βγάζεις και βάζεις την κάρτα στο TIL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 απο καμερα τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis3d Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Υπάρχει και άλως τρόπος να αποθηκεύσεις εφαρμογές στην MICRO SD, αρκεί να έχεις τον ανταπτορα της κάρτας. Κανε την αποθήκευση στο PC και μετά βάλε την MICRO στο τηλ. Αλα καλύτερα είναι μέσο συνδέσεις (PC & TIL.) για να μην βγάζεις και βάζεις την κάρτα στο TIL. ναι αυτο το ξερω . Τελος παντων προσπαθουσα να βαλω το WeTravel αλλα βαρεθηκα να προσπαθω. Εξαλλου δεν το πηρα γι'αυτο . Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο κινητο παντως . Εχουμε κανενα καλο link για themes,games, κτλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis3d Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 απο καμερα τι λεει? για κινητο ειναι αρκετα ικανοποιητικη . Προσωπικα δεν μου λεει βεβαια τιποτα το οτι ειναι 5mp αφου ποιοτικα δεν ειναι σαν φωτογραφικη απλα εχει μεγαλη αναλυση στην φωτο του . Οπως τα περισσοτερα κινητα αν τσεκαρεις σε οθονη Pc εχει τον κοκκο του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ναι αυτο το ξερω . Τελος παντων προσπαθουσα να βαλω το WeTravel αλλα βαρεθηκα να προσπαθω. Εξαλλου δεν το πηρα γι'αυτο . Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο κινητο παντως . Εχουμε κανενα καλο link για themes,games, κτλ ? θεματα απ'οτι εχω διαβασει δεν παιρνει.επισης παιχνιδια μπορεις να κατεβασεις απο την υπογραφη μου ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 για κινητο ειναι αρκετα ικανοποιητικη . Προσωπικα δεν μου λεει βεβαια τιποτα το οτι ειναι 5mp αφου ποιοτικα δεν ειναι σαν φωτογραφικη απλα εχει μεγαλη αναλυση στην φωτο του . Οπως τα περισσοτερα κινητα αν τσεκαρεις σε οθονη Pc εχει τον κοκκο του . οι φωτο του το βραδυ πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisbot Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 οι φωτο του το βραδυ πως ειναι? Eξαρτάται τι εννοείς βράδυ έχει night mode τώρα σε σκοτάδι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει αλλά με λίγο φως τραβάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 οι φωτο του το βραδυ πως ειναι? για μενα η καμερα που εχει δεν κανει οχι για βραδυ αλλα ουτε για μερα,δηλαδη ειναι μονο να λεμε οτι απλα εχει και καμερα τιποτα παραπανω. Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Χθες πηγα να παρω την επιδοτηση μου..εκανα νεο συμβολαιο με φορητοτητα και για μεγαλη μου εκπληξη το κινητο δεν ειναι διαθεσιμο :mad: η υπαρχει ελειψη...η προωθουν αλλα ακριβοτερα. τωρα ειμαι στην αναμονη..:confused: επισης θελω να ρωτησω κατι..το φοντο στην οθονη..αλλαζει?? γιατι οσα βιντεο και αν εχω :blink: εμφανιζει την φωτογραφια με το φυλλο! με λιγα λογια δεν μπορω να βαλω εγω ταπετσαρια μια σκετη εικονα μαυρη! ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikasko Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Αγαπητοί γνώστες καλησπέρα και από εμένα. Πήρα πριν λίγες μέρες το LG GT500 από κατάστημα της cosmote, και είναι όλες οι ρυθμίσεις ( για ίντερνετ κλπ) αυτής της εταιρείας. Εγώ έβαλα την κάρτα μου που είναι WIND F2G. Ξέρει κανείς πως να το ρυθμίσω για WIND; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrixm8 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 [...] επισης θελω να ρωτησω κατι..το φοντο στην οθονη..αλλαζει?? γιατι οσα βιντεο και αν εχω :blink: εμφανιζει την φωτογραφια με το φυλλο! με λιγα λογια δεν μπορω να βαλω εγω ταπετσαρια μια σκετη εικονα μαυρη! ?? Αλλάζει! Ό,τι εικόνα θες βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 τελικα γινεται αναβαθμιση απο τησελιδα της lg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 τελικα γινεται αναβαθμιση απο τησελιδα της lg? οχι δεν γινεται. Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 οι φωτο του το βραδυ πως ειναι? Αν βάλεις FLASH είναι χάλια (πολύ φωτισμένη) καλύτερά χωρείς FLASH. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisbot Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Παίδες, καταλαβαίνω ότι οι ερωτήσεις μου ήταν πολλές και ίσως ήταν και ο λόγος που κανένας δεν απάντησε, γιατί και σε όλο το thread που έψαξα δεν είχαν απαντηθεί, αλλά και παντού στο ιντερνετ απάντηση δεν βρήκα. :( Οπότε αποφάσισα να σας ξαναρωτήσω τις πιο σημαντικές :happy: 1)Γενικά με όλους τους browser που δοκίμασα download δεν ξέρω ότι τέλειωσε αλλά ούτε και που αποθηκεύονται τα κατεβασμένα αρχεία. Έχω ψάξει όλο το κινητό αλλά δεν βρίσκω τπτ σχετικό. 2) Επίσης δοκίμασα να βάλω κάποιες από τις φωτογραφίες της μηχανής μου στο κινητό μέσω του υπολογιστή αλλά δεν τις αναγνωρίζει και μου λέει ότι είναι χαλασμένη ή άλλο format. Για να βάλω φωτό μέσα πρέπει να τις κάνω convert? 3) και τέλος το θέμα των βίντεο. Διάβασα κάποιοι ότι μπορούν και βλέπουν ταινίες και fullscreen. Σε τι format πρέεπει να τις μετατρέψω και με ποιο πρόγραμμα πιο εύκολα; Αυτά μόνο φίλοι μου. Δώστε μου τα φώτα σας σας παρακαλώ :worry: Ευχαριστώ και πάλι Γιάνννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander703806 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Παιδιά θελω να το πάρω αλλά στον γερμανο που έχω σύνδεση έχει το gt505 και σε vodafone και wind εχει το gt500 ποιό ειναι καλύτερο? Τι να κάνω, ποιό να πάρω , αξίζει να αλλάξω εταιρία για να το πάρω με επιδότηση ? και ποιές ειναι οι διαφορές τους ? Ειμαι σε αγωνία :p απαντήστε μου παρακαλώ :) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Γεια σας παιδιά! Επειδή παίζει πολύ αύριο να πάω να το αγοράσω, θα ήθελα μερικές ξεκάθαρες απαντήσεις σε ξεκάθαρες(προσπαθώ!) ερωτήσεις! -Επειδή έμαθα πως είναι πλαστικό, ειναι καλή η ποιότητα κατασκευής του? Γιατί και το κ800 πλαστικό ήταν αλλά δε καταλαβαίνε τίποτα από τούμπες... -Αυτές τις βλακείες με τα google maps κτλ, μπορώ να τα απενεργοποιήσω? Θα θελα για πλάκα να το βάλω να δουλέψει το GPS, να μου δείχνει μόνο τη θέση μου, όχι χάρτες και τέτοια, αλλά με τίποτα να χρεωθώ. Έχει τίποτα δωρεάν? Το wetravel είναι δωρεάν λογισμικό, ή παίζουν χρεώσεις? -Υπάρχουν γενικά themes games apps κτλ ή δεν είναι συμβατό το κινητό? Δε θα πεθάνω αν δε μπορώ να του βάζω themes όπως στα SE, αλλά ένα wallpaper θα ταν ωραίο. -Η σύνδεση με τον υπολογιστή μπορεί να γίνει και με το πρόγραμμα της LG, και με drag and drop, ή μόνο με ένα τρόπο. Θέλω να του περνάω mp3, vids κτλ. Επίσης, κάνεις και μόνος σου firmware upgrade έτσι? -Τον οπερα μπορώ να τον βάλω υποθέτω δωρεάν, να συνδεθω με wifi στο router μου και να μπω δωρεάν στο νετ από τη δικιά μου adsl?Δε θέλω χρεώσεις wap, και τα 3g τα απενεργοποιώ συνήθως. ευχαριστώ πολύ καλές γιορτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω σαν δευτερη συσκευη,βλεπω οτι στον γερμανο και στην cosmote εχουν μονο το lg gt500 και οχι το lg gt505...εχουν καποια διαφορα στα τεχνικα τους χαρακτηριστικα??Αξιζει σαν συσκευη,παρουσιαζει πολλα προβληματα??Γιατι την τελευταια εμπειρια που ειχα με συσκευη lg(ku990)δεν θελω να την θυμαμαι καθολου,4 φορες το ειχα στειλει για service ωσπου αναγκαστικα να το πουλησω:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Παιδιά θελω να το πάρω αλλά στον γερμανο που έχω σύνδεση έχει το gt505 και σε vodafone και wind εχει το gt500 ποιό ειναι καλύτερο? Τι να κάνω, ποιό να πάρω , αξίζει να αλλάξω εταιρία για να το πάρω με επιδότηση ? και ποιές ειναι οι διαφορές τους ? Ειμαι σε αγωνία :p απαντήστε μου παρακαλώ :) Ευχαριστώ Καμία διαφορά στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, το ίδιο κινητό είναι.Έχουν απλώς διαφορετική σχεδίαση.Αν είναι κοσμοτέ, πιθανότατα θα είναι branded,my view δηλαδή, γενικά καλό είναι να πάρεις unbranded. Γεια σας παιδιά! Επειδή παίζει πολύ αύριο να πάω να το αγοράσω, θα ήθελα μερικές ξεκάθαρες απαντήσεις σε ξεκάθαρες(προσπαθώ!) ερωτήσεις! -Επειδή έμαθα πως είναι πλαστικό, ειναι καλή η ποιότητα κατασκευής του? Γιατί και το κ800 πλαστικό ήταν αλλά δε καταλαβαίνε τίποτα από τούμπες... -Αυτές τις βλακείες με τα google maps κτλ, μπορώ να τα απενεργοποιήσω? Θα θελα για πλάκα να το βάλω να δουλέψει το GPS, να μου δείχνει μόνο τη θέση μου, όχι χάρτες και τέτοια, αλλά με τίποτα να χρεωθώ. Έχει τίποτα δωρεάν? Το wetravel είναι δωρεάν λογισμικό, ή παίζουν χρεώσεις? -Υπάρχουν γενικά themes games apps κτλ ή δεν είναι συμβατό το κινητό? Δε θα πεθάνω αν δε μπορώ να του βάζω themes όπως στα SE, αλλά ένα wallpaper θα ταν ωραίο. -Η σύνδεση με τον υπολογιστή μπορεί να γίνει και με το πρόγραμμα της LG, και με drag and drop, ή μόνο με ένα τρόπο. Θέλω να του περνάω mp3, vids κτλ. Επίσης, κάνεις και μόνος σου firmware upgrade έτσι? -Τον οπερα μπορώ να τον βάλω υποθέτω δωρεάν, να συνδεθω με wifi στο router μου και να μπω δωρεάν στο νετ από τη δικιά μου adsl?Δε θέλω χρεώσεις wap, και τα 3g τα απενεργοποιώ συνήθως. ευχαριστώ πολύ καλές γιορτες! -Καλή ποιότητα κατασκευής, λίγο πλαστικούρα στην πίσω όψη, αλλά οκ. -Το google maps μπορείς να το δουλέψεις με wifi για να μη χρεώνεσαι, για να δεις τη θέση σου.Για να το απενεργοποιήσεις, απλώς μην το χρησιμοποιείς.Το wetravel είναι τελείως δωρεάν. -Themes δεν παίρνει.Games,εφαρμογές μόνο java , οπότε μην περιμένεις πληθώρα.. -Μέχρι τώρα μόνος σου δεν κάνεις αναβάθμιση, λογικά θα το φτιάξουν αυτό.Μπορείς να πάρεις μια κάρτα μνήμης και με μαζική αποθήκευση copy-paste και είσαι εντάξει. -Ναι σε όλα αυτά. Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω σαν δευτερη συσκευη,βλεπω οτι στον γερμανο και στην cosmote εχουν μονο το lg gt500 και οχι το lg gt505...εχουν καποια διαφορα στα τεχνικα τους χαρακτηριστικα??Αξιζει σαν συσκευη,παρουσιαζει πολλα προβληματα??Γιατι την τελευταια εμπειρια που ειχα με συσκευη lg(ku990)δεν θελω να την θυμαμαι καθολου,4 φορες το ειχα στειλει για service ωσπου αναγκαστικα να το πουλησω:wacko: Δες την πιο πάνω απάντησή μου.Προβλήματα δεν έχει βγάλει.Είναι πολύ τιμια πρόταση για τα λεφτά του. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
defender150778 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 καλησπερα,θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε γιατι ειμαι λιγο ασχετος....εχω το LG GT 505 κι εχω το εξης προβλημα...οταν παω να συνδεθω καπου με wi-fi λεει οτι δεν γινεται συνδεση η οτι αποριφθηκε,γενικα τα dns ειναι ολα μηδενικα οπως και τα υπολοιπα στο προφιλ του wi-fi.πρεπει να κανω κατι και αν πρεπει τι?δεν ξερω απο αυτα αν μπορειτε βοηθηστε,ευχαριστω για τον χρονο σας περιμενω απαντηση σας. κανεις???σνιφ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelic Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Παδια καλησπερα ειμαι κατοχος του LG GT 505 μπορει καποιος να μου πει την ακριβεις κωδικοποιηση του βιντεο που πρεπει να κανω για να μπορει να μπορει να το παιξει το κινητο μου...ενας φιλος το ειχε αναφερει στο φορουμ αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω τι εκανε ακριβως... Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Εγώ πάντος έχω απογοητευθεί. Δε δουλεύει ούτε το GPS ούτε το wifi. To GPS με το wetrael βγάζει συνέχεια μνήμη πλήρης και δε μπορει να κάνει υπολογισμό διαδρομης. Το WiFi συνδέετε με το router αλλά δε κατεβάζει ούτε το google! Ούτε από stock browser ούτε από opera. Έχω ξενερώσει. Μόνο στα χαρτιά είναι το κινητάκι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Παδια καλησπερα ειμαι κατοχος του LG GT 505 μπορει καποιος να μου πει την ακριβεις κωδικοποιηση του βιντεο που πρεπει να κανω για να μπορει να μπορει να το παιξει το κινητο μου...ενας φιλος το ειχε αναφερει στο φορουμ αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω τι εκανε ακριβως... Ευχαριστω:) Κατεβάζοντας τη νέα έκδοση του XMedia Recode, υπάρχει προφίλ πλέον και για το GT505/500 , οπότε κάνε αυτό. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καμία διαφορά στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, το ίδιο κινητό είναι.Έχουν απλώς διαφορετική σχεδίαση.Αν είναι κοσμοτέ, πιθανότατα θα είναι branded,my view δηλαδή, γενικά καλό είναι να πάρεις unbranded. -Το google maps μπορείς να το δουλέψεις με wifi για να μη χρεώνεσαι, για να δεις τη θέση σου.Για να το απενεργοποιήσεις, απλώς μην το χρησιμοποιείς.Το wetravel είναι τελείως δωρεάν. Δες την πιο πάνω απάντησή μου.Προβλήματα δεν έχει βγάλει.Είναι πολύ τιμια πρόταση για τα λεφτά του. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου! Κάτι δεν έχω καταλάβει όμως, ποια η διαφορά του gmaps από το wetravel? Θα μπορώ να χρησιμοποιώ το κινητό ως GPS στο αμαξι μου δωρεάν με το gmaps η το wet travel, η μόνο αν το χρησιμοποιώ μέσω ρουτερ? Ειναι διαφορετικά προγραμμάτα η κάνουν το ίδιο πράγμα? Επίσης ελπίζω αυτές τις χρεώσεις μέσω wap κτλ να υπάρχει κάποια ρύθμιση να τις απενεργοποιώ, γιατί συνήθως αυτό το " απλα μη τις χρησιμοποιείς" με ψιλοτρομάζει, όλοι την έχουμε πατήσει έτσι η αλλιώς... ευχαριστώ ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts