isidorosr20595 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Nαι!Δοκιμασμένη από εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamasterixxx Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 καλησπερα ισιδωρε,σου εστειλα ενα μηνυμα στο youtube αλλα σου στελνω κ εδω μηπως αντιμετωπιζουν κ αλλοι φιλοι μας τις ιδιες αποριες. θελω να κοιταξεις το manual k να μου πεις τον δεικτη sar της συσκευης. αν εχεις βαλει msn? αν το wifi internet του ειναι τελικα αργο αν το φλας εσενα προσωπικα σε ικανοποιει? κ τελος αν το gps προλαβες να το δοκιμασεις κ αν εβαλες καποιον αλλον χαρτη. αναμενω να με κατατοπισεις,., ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 καλησπερα ισιδωρε,σου εστειλα ενα μηνυμα στο youtube αλλα σου στελνω κ εδω μηπως αντιμετωπιζουν κ αλλοι φιλοι μας τις ιδιες αποριες. θελω να κοιταξεις το manual k να μου πεις τον δεικτη sar της συσκευης. αν εχεις βαλει msn? αν το wifi internet του ειναι τελικα αργο αν το φλας εσενα προσωπικα σε ικανοποιει? κ τελος αν το gps προλαβες να το δοκιμασεις κ αν εβαλες καποιον αλλον χαρτη. αναμενω να με κατατοπισεις,., ευχαριστω Στην σελίδα 121 είναι! 0,941W/kg. Στο αυτί:1.17!!!!!:blink: MSN δεν έχω βάλει.Θα βάλω τώρα γιατί σε 2 ώρες πάω διακοπές! Το Wi-Fi είναι αργό στον browser.Γενικά ο browser είναι αργός. Ναι, το φλάς με ικανοποιεί!Είναι πολύ δυνατό! Το GPS θα το χρησιμοποιήσω σε 2 ώρες!:)Έβαλα το wetravel αλλά θέλει και χάρτες.Ξεχωρηστά:(θα κοιτάξω και τον οδηγό χρήσης για το WisePilot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Οταν εννοει οτι ο File manager ειναι αργος...Για ποση αργοποροια μιλαμε?Εννοω θα βγαλω και 3ο βυζι μεχρι να τα διαβασει η θελει ξερω γω 5-6 Secs που για μενα ειναι αποδεκτος χρονος? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamasterixxx Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 νομιζω πως εχει αρκετα υψηλο δεικτη 1,17!!! θα καψουμε τον εγκεφαλο μας.. παιδια επειδη το εχω ψαξει μεχρι αηδιας αυτο το κινητο,δεν νομιζω πως υστερει καπου,για τα 235€ ειναι αψογο. μετα σχεδον στα ιδια κυβικα ειναι της νοκια το 5800xpress music με 295€. η LG μεγαλουργησε! .- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas_daz Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 τελικα το πηρα σημερα και ειναι ενα αρκετα καλο κινητο.εχει και ραδιο ειναι το 500 εμενα απο γερμανο.το sar με στεναχωρησε λιγο που ειδα αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamasterixxx Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 θα μπορουσες φιλε tas_daz να μου πεις αν το sar tou gt500 ειναι το ιδιο με το gt505 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 για κοιταξε αυτο σχετικα με το sar.... http://www.phonearena.com/htmls/LG-GT505-phone-pa_3893.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Παίδες (αν και off-topic) όσο και να είναι το SAR ποτέ μα ποτέ δεν θα φτάσετε αυτή την τιμή. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις GPS, Bluetooth, WiFi ανοιχτό να μιλάς στο τηλέφωνο και πάλι δεν θα πάει στο 1,17. Μην φοβάστε λεω εγώ. Στον κόσμο που ζούμε πλέον η τιμή 1,17 για εμένα είναι ένα τίποτα. Τώρα αν είναι 1,9 οκ δεν είναι πολύ καλό αλλά 1,1 δεν είναι και τίποτα. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 μπορουν 3-4 κατοχοι του κινητου να μας επιβεβαιωσουν απ το φυλλαδιο οδηγιων οτι οντως το sar ειναι 1,17? αν ειναι ετσι....Δευτερα κι ολας το γυρναω πισω! σημερα το απογευμα το πηρα και θα το αλλαξω με το smart viewty! δεν ανεχομαι με τιποτα τετοιο sar! οσα κινητα ειχα μεχρι τωρα δεν ξεπερνουσαν το 0.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 μπορουν 3-4 κατοχοι του κινητου να μας επιβεβαιωσουν απ το φυλλαδιο οδηγιων οτι οντως το sar ειναι 1,17? αν ειναι ετσι....Δευτερα κι ολας το γυρναω πισω! σημερα το απογευμα το πηρα και θα το αλλαξω με το smart viewty! δεν ανεχομαι με τιποτα τετοιο sar! οσα κινητα ειχα μεχρι τωρα δεν ξεπερνουσαν το 0.8 Τόσο είναι. Το έχουμε αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trlover2007 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Καλησπέρα. Μπορει κάποιος να μου δώσει οδηγείες για το we travel. Το εχω κατεβασει αλλα πως θα το εγκαταστλησω? ΅Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamasterixxx Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 φιλε damierom ειχα ρωτησει τον χρηστη ισιδωρο να το κοιταξει στο βιβλιαρακι κ μου ειπε πως ειναι τοσο..1,17 στο κεφαλι..στο σωμα ειναι παντα μικροτερο οποτε δεν μας νοιαζει τοσο η τιμη του. λογικα αυτη η τιμη θα ισχυει ..αλλα οπως ειπε κ ο φιλος ανδρεας ειναι η μεγιστη τιμη με μια μπαρα σημα κ αδεια μπαταρια..χαχα αλλα σε μερικα site γραφει μικροτερεσ τιμες. επισης μην το δωσεις πισω ολα τα νεα κινητα αφης τα ιδια χαλια ειναι ακομα κ το iphone 0.88 εχει. ( με εξαιρεση το samsung gt8000 με sar 0.50) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 To iPhone αν θυμάμαι καλά έχει πάνω από 1. Τέσπα είμαστε off-topic! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas_daz Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 # Head * 0.56 # Body * 0.31 # Measured in * 1900 MHz http://www.phonearena.com/htmls/LG-GT505-phone-pa_3893.html ετσι λενε θα δω και το δικο μου και θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas_daz Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 1.16 στο αυτι και 1.67 στο σωμα γραφει αλλα σε φουλ μετρισεις το μεγιστο που μπορει να παει και δεν λεει σε τι δυκτιο ?1800?900? γιατι αλλαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WantedPre Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 ρε παιδια...εχει ζωγραφικη? ή εστω απλα να γραψω με την πενα?? :worry: γιατι αν δεν εχει τοτε βρηκα το μεγαλο του μειονεκτημα :p Εχω ψαξει ολο τι κιν. και δεν υπαρχει πουθενα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisim Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Καλησπέρα κι από εμένα...σκέφτομαι κι εγώ να πάρω το κινητό, σε λίγες μέρες βγαίνει και η επιδότησή μου....Αυτό που θέλω να μάθω είναι η ταχύτητα του στο Ίντερνετ....Είναι αρκετά αργό?Σου σπάει τα νεύρα να περιμένεις? Α!Γνωρίζει μήπως κανείς αν έχει έρθει στη Wind επιτέλους? Ευχαριστώ πολύ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfoulis9 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 ρε παιδια το lg gw520 που ειχε βγει μαζι με το gt505 γιατι εχει s class και αυτο οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 ρε παιδια το lg gw520 που ειχε βγει μαζι με το gt505 γιατι εχει s class και αυτο οχι?? Μα δεν έχει.. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qojvXLy04cA&feature=related]YouTube - Lg InTouch GW520 videoreview da telefonino.net[/ame] Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilgeorg Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 tas_daz τελικα το gt500 που διαφερει σε σχεση με το gt505? εκτος απο το design. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WantedPre Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 εχω ενα προβληματακι με το κινητο,το παταω να ανηξει φορτωνει μεχρι εκει που λεει LG και αλλες φορες μου αναβοσβηνει σαν χριστουγενιατικο δεντρο με το σημα της LG ,αλλες φορες κλινει πριν μου εμφανισει να βαλω το pin.Επισης αυτο το παθαινω οταν στελνω μυνηματα,ειμαι στο ιντερνετ και γενικα :( μηπως ξερει κανενας τι ειναι?? Να το παω στα multirama μιας εχει και εγγυηση?? τι λετε?? :cry::cry::(:O:wacko: Αλλα οταν το βαλω να φορτιζει ανηγει κανονικα :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Ναι πάρε το δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WantedPre Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 οι υπολιποι με LG εχετε κανενα παρομοιο προβλημα?? συνηθως μου το παθαινει οταν η μπαταρια ειναι στην μεση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 ξερει κανεις αν το εχει φερει ο ανεμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts