Jump to content

trlover2007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by trlover2007

  1. καλημερα και απο μένα. Μπορει καποιος να μου πει για το we travel. Το εβαλα στο κινιτο, δουλευει κανονικα αλλα εχει το παρακατω προβλημα. Οταν ψαχνω να βάλω μια διεύθυνση δεν μου βρίσκει καθόλου τους χάρτεσ εκτος απο κάποιες που ξεκινανε απο Α. Μπορει να βοηθήσει κάποιος.
  2. Καλησπέρα. Μπορει κάποιος να μου δώσει οδηγείες για το we travel. Το εχω κατεβασει αλλα πως θα το εγκαταστλησω? ΅Ευχαριστώ
  3. λοιπον μετα απο πολύ προσπάθεια καταλαβα πως δουλευει. Οι χαρτες κατεβαινουν απο το ιντερνετ και δεν ειναι αποθυκευμενοι στο κινιτο, με αποτελεσμα να πρεπεις να έχεις GPRS ή WI-FI. Οπως και να γίνει δεν συμφαιρει καθε φορα να χρεωνεσαι για να πας καπου. Αρκετα μειον θα έλεγα για καποιον που το θέλει και σαν GPS. ξέρει κανενας κανενα άλλο προγραμμα που να ειναι οι χάρτες στο κινιτο και να μπορει να δουλευει χωρίς χρεωση.
  4. το δοκιμασα και στον δρομο αλλα τιποτα. Μπορει να μου πει καποιος που το εχει εαν εχει αλλαξει κατι απο τις ρυθμισεις.
  5. Καλησπερα σε όλους. Πραγματικά ειναι πολυ χρήσιμο το ιντερνετ και το συγκεκριμένο forum για να μπορεισ να μαθεισ πολλα πραγματα. Αγόρασα και εγω το συγκεκριμενο κινιτο για δυο λόγους. α)πολυ καλή τιμή για αυτά που σου προσφέρει β)Ενα όμορφο κινιτο. Το έχω περίπου 3 μέρες και προσπαθώ να το μάθω,. μιας και πάντα αγόραζα ericsson κινιτο. Νομίζω ότι εχω μάθει να το λειτουργώ αλλα έχω ενα πρόβλημα και για αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας. Προσπαθω να μπω στο GPS αλλα αυτό ειναι ακατόρθωτο. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει. Το ρυθμίζω σε αυτόνομο για να μην έχω χρεώση αλλα μου λέι συνεχεια ότι δεν μπορει να συνδεθει με τον server.\ Πρεπει να κάνω καποιες ρυθμήσεις για να δουλεψει. Μπορει καποιος να με βοηθήσει. Ειμαι λίγο αρχαριος σε αυτο τον τομέα. Σας ευχαριστώ πολύ. Γιωργος
×
×
  • Create New...