Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια , ξερετε καποια εφαρμογη που να δεινει παραπανω ενταση στον ηχο σε ringtones???? Exω βαλει ενα ringtone και δεν ακουγεται δυνατα....

ευχαριστω.

Unbox Your Phone

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει δοκιμάσει κανείς skype χωρίς 3G ? (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/skype-android-3g.html)

Είναι δυνατό να ισχύει??:ninja:

γίνεται, υπάρχει και μια voip εφαρμογή που επίσης παίρνει τηλέφωνο μέσω wifi

Καλημερα και απο μενα, 3 ημερες με android και εχω παθει την πλακα μου.Τελειο:w00t:Τα εχω βρει σχεδον ολα μονο πειτε αν και πως μπορω να κλεινω τις εφαρμογες που μενουν ανοιχτες:O.Και αν χτυπαει το ξυπνητήρι με κλειστο το κινητο

Ευχαριστω

Έχει δοκιμάσει κανείς skype χωρίς 3G ? (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/skype-android-3g.html)

Είναι δυνατό να ισχύει??:ninja:

Ισχύει κανονικότατα και με άψογη ποιότητα ήχου :happy:

Καλημερα και απο μενα, 3 ημερες με android και εχω παθει την πλακα μου.Τελειο:w00t:Τα εχω βρει σχεδον ολα μονο πειτε αν και πως μπορω να κλεινω τις εφαρμογες που μενουν ανοιχτες:O.Και αν χτυπαει το ξυπνητήρι με κλειστο το κινητο

Ευχαριστω

Οι ανοικτές εφαρμογές κανονικά δεν κλείνουν.

Τις κλείνει μόνο του το σύστημα, όταν κρίνει ότι χρειάζεται.

Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις έναν task killer.

Το ξυπνηντήρι δεν λειτουργεί με κλειστό το τηλέφωνο σε κανένα κινητό με android.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Οι ανοικτές εφαρμογές κανονικά δεν κλείνουν.

Τις κλείνει μόνο του το σύστημα, όταν κρίνει ότι χρειάζεται.

Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις έναν task killer.

Το ξυπνηντήρι δεν λειτουργεί με κλειστό το τηλέφωνο σε κανένα κινητό με android.:)

Ευχαριστω πολυ για την μεση απαντηση:)

Ευχαριστω

Κλειστό κινητό όχι αλλά μπορείς να το βάλεις σε airplane mode ώστε και το ξυπνητήρι να χτυπάει και η εφαρμογή του τηλ να είναι κλειστή.

Για τις εφαρμογές σου είπαν ήδη. Προσωπικα θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις ως έχει μια και το Android έχει πολύ καλή διαχείριση μνήμης. Δεν θα έχεις πρόβλημα.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Κλειστό κινητό όχι αλλά μπορείς να το βάλεις σε airplane mode ώστε και το ξυπνητήρι να χτυπάει και η εφαρμογή του τηλ να είναι κλειστή.

Για τις εφαρμογές σου είπαν ήδη. Προσωπικα θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις ως έχει μια και το Android έχει πολύ καλή διαχείριση μνήμης. Δεν θα έχεις πρόβλημα.

HTC Desire/Tapatalk

Ευχαριστω:)Το task killer τρωει μπαταρια;

Ευχαριστω:)Το task killer τρωει μπαταρια;

Άλλοι λένε ότι κι άλλοι λένε διότι..:P:P

Θεωρητικά όσο περισσότερες εφαρμογές τρέχουν στο background τόσο μεγαλύτερη ειναι η κατανάλωση. Έχει αναφερθεί από κάποιους ότι τους έχει βοηθήσει στην μπαταρία με το να κλείνουν συνέχεια ό,τι δεν χρησιμοποιείται. Αλλά οι περισσότεροι (μεταξύ αυτών ακόμη και developers) λένε πως δεν κάνει καλό στη λειτουργία του Android ο task killer. Είχα βάλει μόνο το quick system info pro για λίγο αλλά δεν το χρησιμοποιούσα ως task killer και γενικότερα δεν είμαι υπέρ σε αυτό το λειτουργικό.

HTC Desire/Tapatalk

Άλλοι λένε ότι κι άλλοι λένε διότι..:P:P

Θεωρητικά όσο περισσότερες εφαρμογές τρέχουν στο background τόσο μεγαλύτερη ειναι η κατανάλωση. Έχει αναφερθεί από κάποιους ότι τους έχει βοηθήσει στην μπαταρία με το να κλείνουν συνέχεια ό,τι δεν χρησιμοποιείται. Αλλά οι περισσότεροι (μεταξύ αυτών ακόμη και developers) λένε πως δεν κάνει καλό στη λειτουργία του Android ο task killer. Είχα βάλει μόνο το quick system info pro για λίγο αλλά δεν το χρησιμοποιούσα ως task killer και γενικότερα δεν είμαι υπέρ σε αυτό το λειτουργικό.

HTC Desire/Tapatalk

Tο εβγαλα για να δω τωρα την διαχειριση της μπαταριας:happy:

Παιδιά καλησπέρα, ή κάτι δεν κάνω σωστά και δε το βρίσκω στο galaxy s ή δε ψάχνω σωστά στο market...Θέλω στην οθόνη των εφαρμογών να βάλω φάκελο και μέσα να βάλω πχ τα παιχνίδια για να μην έχω πολλά screens... Ότι ψάχνω στο market είναι για να βάλω φάκελο στη home screen ενώ θέλω να μπορώ να φτιάχνω φακέλους μέσα στη σελίδα των εφαρμογών....Έψαψα και το forum άλλα δε βρήκα κάτι...

Καμιά βοήθεια;;

Παιδιά καλησπέρα, ή κάτι δεν κάνω σωστά και δε το βρίσκω στο galaxy s ή δε ψάχνω σωστά στο market...Θέλω στην οθόνη των εφαρμογών να βάλω φάκελο και μέσα να βάλω πχ τα παιχνίδια για να μην έχω πολλά screens... Ότι ψάχνω στο market είναι για να βάλω φάκελο στη home screen ενώ θέλω να μπορώ να φτιάχνω φακέλους μέσα στη σελίδα των εφαρμογών....Έψαψα και το forum άλλα δε βρήκα κάτι...

Καμιά βοήθεια;;

Δυστυχως μεσα στο μενου δεν ειναι δυνατη η κατηγοριοποιηση των εφαρμογων λογω δομης του λειτουργικου.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Καμιά βοήθεια;;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις γι αυτό ,την εφαρμογή quick dial

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

αυτο το launger pro παιζει στο wildfire?

κ αν ναι που στην ευχη το εχει εγκαταστησει? δεν το βρισκω στις εφαρμογες.

αορατο ειναι?

δεν ξεχνώ...

αυτο το launger pro παιζει στο wildfire?

κ αν ναι που στην ευχη το εχει εγκαταστησει? δεν το βρισκω στις εφαρμογες.

αορατο ειναι?

Για πατα το Home button...

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω ένα πρόβλημα στο Samsung Galaxy S. Τόσο στο Gmail-Application όσο και στον μαμίσιο Ιντερνετ Explorer ΔΕΝ μπορώ να "κατεβάσω" τα επισυναπτόμενα!!! Στο Gmail ΔΕΝ μου δίνει την επιλογή να τα κατεβασω, παρα μόνο να τα ανοιξω (μου τα ανοιγει σωστα) αλλα μεχρι εκει. ΔΕΝ μπορω να τα σωσω στον σκληρο δίσκο. Στον ΙΕ οταν παταω να σωθεί μου βγαζει αποτυχια ληψης. Μήπως υπάρχει κάποιος αλλος Web Browser που να μπορεί να το κανει; ή μηπως καποια ρύθμιση; Σε εσας παίζει; Τι μπορει να φταίει;

Εχω δοκιμασει και σε εξωτερικη SD αλλά πάλι τιποτα!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση του Gmail?

HTC Desire/Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω ένα πρόβλημα στο Samsung Galaxy S. Τόσο στο Gmail-Application όσο και στον μαμίσιο Ιντερνετ Explorer ΔΕΝ μπορώ να "κατεβάσω" τα επισυναπτόμενα!!! Στο Gmail ΔΕΝ μου δίνει την επιλογή να τα κατεβασω, παρα μόνο να τα ανοιξω (μου τα ανοιγει σωστα) αλλα μεχρι εκει. ΔΕΝ μπορω να τα σωσω στον σκληρο δίσκο. Στον ΙΕ οταν παταω να σωθεί μου βγαζει αποτυχια ληψης. Μήπως υπάρχει κάποιος αλλος Web Browser που να μπορεί να το κανει; ή μηπως καποια ρύθμιση; Σε εσας παίζει; Τι μπορει να φταίει;

Βαλε τον dolphin browser hd.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά καλησπέρα!

δοκιμασε αυτο..μολις πατας κατι, λογικα θα σου βγαλει επιλογη να το ανοιξεις με αυτη την εφαρμογη και θα το κατεβασει κανονικα. σου λεω λογικα γιατι εμενα τα κατεβαζει νομιζω, ισως φταιει η ρομ.

http://www.cyrket.com/p/android/com.virtuesoft.download/

Παιδιά καλησπέρα!

Δεν φταιει τιποτα. Κανονικα τα συνημμενα δεν αποθηκευονται. Χρειαζεσαι προγραμμα για κατι τετοιο και λεγεται blackmoon attach save

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δεν φταιει τιποτα. Κανονικα τα συνημμενα δεν αποθηκευονται. Χρειαζεσαι προγραμμα για κατι τετοιο και λεγεται blackmoon attach save

εισαι σιγουρος...;εμενα τα συννημενα απο το hotmail και yahoomail μια χαρα μου τα κατεβαζει και τα αποθηκευει στην sd!!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

εισαι σιγουρος...;εμενα τα συννημενα απο το hotmail και yahoomail μια χαρα μου τα κατεβαζει και τα αποθηκευει στην sd!!!

μαλλον εννοει για το gmail ο ddr3 :p

μαλλον εννοει για το gmail ο ddr3 :p

μαλλον ddr2 εννοεις...:p

το "κανονικα τα συννημενα δεν αποθηκευονται" ειναι γενικο...για αυτο ανεφερα στο hotmail-yahoomail τι γινεται...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...