PARASwrite Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης? το θέλω για tablet. ενώ ξεκινάει όλα τα παιχνίδια σε full screne δεν μπορεί να τα παίξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Κάποιο Agenda Widget που να διαγράφει αυτόματο ένα γεγονός με το πέρας της ημερομηνίας υπάρχει? Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Κάποιο Agenda Widget που να διαγράφει αυτόματο ένα γεγονός με το πέρας της ημερομηνίας υπάρχει? pure calendar. δεν ειναι δωρεαν αλλα ειναι απο τα καλυτερα στο ειδος του. http://www.appbrain.com/app/pure-calendar-widget-%28agenda%29/org.koxx.pure_calendar LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 το iGo για android νομιζω οτι ειναι αρκετα πισω σε σχεση με τα αλλα. Ασε που δεν υπαρχει η δυνατοτητα να βαλουμε συντεταγμενεςτο igo ειναι πολυ μπροστα απο <καποια αλλα> που κανουν δηθεν πλοηγηση και για καλιθεα-παγκρατι σε πανε μεσω τυρναβου και μαλιστα μεσα απο ρεματιες.ασε φιλε μου γιατι τα εχω δουλεψει ολα και τα μονα που αξιζουν για android ειναι igo και aura,τωρα αν εσυ ζητας καποια λειτουργια που την εχει καποιο αλλο (απ αυτα που σε πανε μεσω τυρναβου :lol:) και δεν την εχουν τα αλλα δυο που ειπα και θελεις εκεινο,ειναι καθαρα προσωπικη σου επιλογη Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 pure calendar. δεν ειναι δωρεαν αλλα ειναι απο τα καλυτερα στο ειδος του. http://www.appbrain.com/app/pure-calendar-widget-%28agenda%29/org.koxx.pure_calendar Δεν πειράζει!Για όλα υπάρχει λύση!Ευχαριστώ!:D Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 ψαχνω δυο εφαρμογες, η μια να δειχνει στα notifications ταχυτητα download/upload εκεινη τη στιγμη και αλλη μια που να δειχνει με εικονιδιο καιρο/θερμοκρασια στη status bar αλλα να ειναι ωραιο βεβαια. για το πρωτο εχω βρει το du meter αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και κατι αλλο και για το δευτερο εχω βρει το my-cast(ή καπως ετσι) αλλα δε δειχνει καιρο και θερμοκρασια συγχρονως αλλα ειτε το ενα ειτε το αλλο. αν ξερει κανεις καποιες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 δοκιμασε nDrive και Sygic Aura και επελεξε ποιο σου αρεσει. το nDrive ειναι trial και το Aura μολις το ανοιξω μου λεει οτι πρεπει να εχει το τηλ 3D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 το nDrive ειναι trial και το Aura μολις το ανοιξω μου λεει οτι πρεπει να εχει το τηλ 3D Αν έχεις τη συσκευή του avatar σου, δεν υποστηρίζει το Aura... http://sygic.com/aura/list/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Για gps υπάρχει αυτό κι αυτό, οπότε τα περί gps καλύτερα εκεί :) Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι εδώ και καιρό χρησιμοποιώ μια εφαρμογή για να φτιάχνω σειρές με widgets στην αρχική οθόνη (παρόμοια με τις extended controls, power widget, switch pro κλπ) η οποία όμως είναι free και έχει άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης. Η εφαρμογή αυτή είναι η widgetsoid και απλά το αναφέρω, γιατί με το καινούριο update σήμερα υποστηρίζει πλέον widget στην μπάρα των notifications και πολλοί έχουν ζητήσει τέτοιες εφαρμογές :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης? το θέλω για tablet. ενώ ξεκινάει όλα τα παιχνίδια σε full screne δεν μπορεί να τα παίξει. Έχεις δοκιμάσει το Spare Parts; τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Έχεις δοκιμάσει το Spare Parts; δεν το έχω δοκιμάσει, ευχαριστώ! βασικά δεν ξέρω και πως να αναζητήσω τέτοια προγράμματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι εδώ και καιρό χρησιμοποιώ μια εφαρμογή για να φτιάχνω σειρές με widgets στην αρχική οθόνη (παρόμοια με τις extended controls, power widget, switch pro κλπ) η οποία όμως είναι free και έχει άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης. Η εφαρμογή αυτή είναι η widgetsoid και απλά το αναφέρω, γιατί με το καινούριο update σήμερα υποστηρίζει πλέον widget στην μπάρα των notifications και πολλοί έχουν ζητήσει τέτοιες εφαρμογές :) Μπορείς να μου πεις πως να το κάνω αυτό; (κατέβασα εφαρμογή και έχω ξανά χρησιμοποιήσει τέτοιες, απλά όπως είπες και εσύ έχει άπειρες δυνατότητες και στην αρχή είναι λίγο βάσανο να κάνεις κάτι στοχευμένο, θέλω να δοκιμάσω αυτό πρώτα πριν αλλάξω σε αυτή). Thanks!:) http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Θελω κατι που το εχω ξαναδιαβασει αλλα δεν του εδωσα σημασια γιατι δεν με αφορουσε και το thread ειναι τεραστιο για να το ψαξω ολο. Θελει η κοπελα μου μια εφαρμογη για να εχει πληκτρολογιο στα μηνηματα αυτο το κλασικο με τα νουμερα σαν να μην ηταν touch το κινητο.εχω δει σε samsung τετοια πληκτρολογια...εψαξα και εγω αλλα δεν βρηκα κατι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Θελω κατι που το εχω ξαναδιαβασει αλλα δεν του εδωσα σημασια γιατι δεν με αφορουσε και το thread ειναι τεραστιο για να το ψαξω ολο. Θελει η κοπελα μου μια εφαρμογη για να εχει πληκτρολογιο στα μηνηματα αυτο το κλασικο με τα νουμερα σαν να μην ηταν touch το κινητο.εχω δει σε samsung τετοια πληκτρολογια...εψαξα και εγω αλλα δεν βρηκα κατι HTC IME mod Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Σχετικα με το "αναμα' της οθονης με αλλο κουπι εκτος του power button τουλαχιστον σε desire που δοκιμασα περασα το no lock δωρεαν απο market και οταν το εχω στο unlocked η σβηστη οθονη ανοιγει και απο το στρογγυλο κουμπι !!!! Αν το εχω στο locked ανοιγει μονο απο το power button.Πολυ καλο !!!:):):) Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη για φωνητικη κληση στα ελληνικα για το htc desire??? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη που να μεταφερει στην καρτα μνημης εφαρμογες οι οποιες δεν εχουν τη δυνατοτητα μεταφορας απο τον developer; My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 ΘΕΛΩ WIDGETS MASS WIDGETS ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΟΥ!!!!! ακούω προτάσεις :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Σχετικα με το "αναμα' της οθονης με αλλο κουπι εκτος του power button τουλαχιστον σε desire που δοκιμασα περασα το no lock δωρεαν απο market και οταν το εχω στο unlocked η σβηστη οθονη ανοιγει και απο το στρογγυλο κουμπι !!!! Αν το εχω στο locked ανοιγει μονο απο το power button.Πολυ καλο !!!:):):) Καμιά εφαρμογούλα για να κάνεις soft reset το Desire υπάρχει? My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Μπορείς να μου πεις πως να το κάνω αυτό; (κατέβασα εφαρμογή και έχω ξανά χρησιμοποιήσει τέτοιες, απλά όπως είπες και εσύ έχει άπειρες δυνατότητες και στην αρχή είναι λίγο βάσανο να κάνεις κάτι στοχευμένο, θέλω να δοκιμάσω αυτό πρώτα πριν αλλάξω σε αυτή). Thanks!:) Bασικά πας να κάνεις κάνεις προσθήκη ένα widget σε κάποια αρχική οθόνη (με τις διαστάσεις που θες) και επιλέγεις τους διακόπτες που θες (από τις καρτέλες κάτω που είναι scrollable-πχ screen, κλπ...) και μετά πηγαίνεις στην καρτέλα advenced κι επιλέγεις notification και hide widget (αν δε θες να υπάρχει και σαν widget) και τέλος apply! :) Σχετικα με το "αναμα' της οθονης με αλλο κουπι εκτος του power button τουλαχιστον σε desire που δοκιμασα περασα το no lock δωρεαν απο market και οταν το εχω στο unlocked η σβηστη οθονη ανοιγει και απο το στρογγυλο κουμπι !!!! Αν το εχω στο locked ανοιγει μονο απο το power button.Πολυ καλο !!!:):):) Θα το δοκιμάσω σε wildfire τώρα κιόλας! Το tap tap app που δοκίμασα δουλεύει και είναι το μόνο μέχρι τώρα, αλλά δεν είναι τόοοοσο εύχρηστο :( ΘΕΛΩ WIDGETS MASS WIDGETS ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΟΥ!!!!! ακούω προτάσεις :) Τί εννοείς; Widget με διακόπτες; Mόλις στην προηγούμενη σελίδα πρότεινα την εφαρμογή widgetsoid! υγ. Μη γράφεις με κεφαλαία. Είναι σα να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους όρους πρόσβασης και χρήσης του myphone ;) Καμιά εφαρμογούλα για να κάνεις soft reset το Desire υπάρχει? To quickboot νομίζω θα κάνει τη δουλειά του (αν εννοείς restart)! Θέλει root... Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Bασικά πας να κάνεις κάνεις προσθήκη ένα widget σε κάποια αρχική οθόνη (με τις διαστάσεις που θες) και επιλέγεις τους διακόπτες που θες (από τις καρτέλες κάτω που είναι scrollable-πχ screen, κλπ...) και μετά πηγαίνεις στην καρτέλα advenced κι επιλέγεις notification και hide widget (αν δε θες να υπάρχει και σαν widget) και τέλος apply! :) Thanks! Όντως ήταν πολύπλοκο, θα το δοκιμάσω.:) http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να αλλάζω κανάλια στην τηλεόραση? Κάτι σαν τηλεχειριστήριο δηλαδή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να αλλάζω κανάλια στην τηλεόραση? Κάτι σαν τηλεχειριστήριο δηλαδή. δε νομιζω γιατι κανενα τηλεφωνο δεν εχει θυρα υπερυθρων. My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 δε νομιζω γιατι κανενα τηλεφωνο δεν εχει θυρα υπερυθρων. Ασε που και να ειχαν θα επρεπε να ησουν πολυ κοντα στην τηλεοραση γτ δεν θα επιανε αλλιως. Δεν εχουν δεκτη ικανο να στελνει σηματα σε μεγαλη αποσταση. Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να αλλάζω κανάλια στην τηλεόραση? Κάτι σαν τηλεχειριστήριο δηλαδή. Αν έχεις τηλεόραση με DLNA και κινητό με DLNA μόνο τότε μπορείς. Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts