hraklhs57 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Απο τα settings του BW λοιπον χθες το εψαχνα και δεν το βρηκα...τωρα μολις μπηκα το ειδα...ειναι τοσο απλα μερικα πραγματα που απορεις με τον εαυτο σου καμια φορα....τι να πω...thanks:) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Γνωρίζει κανείς καμία εφαρμογή που να αφορά τα ΜΜΜ (μετρό λεωφορεία κτλ ...) στην αθήνα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Antonio νομίζω ότι οποίο και να βάλεις είναι κάπως λογικό να τρώει μπαταρία εφόσον είναι στην notification bar. Εγώ έχω στην home screen το battery life και δεν έχω παρατηρήσει κάτι με την μπαταρία. Αν πάντως κάποιος ξέρει κάποιο που μπαίνει στην notification bar και δεν τρώει μπαταρία θα το ήθελα κι' εγώ. Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 Οποιοδήποτε battery meter και να βάλεις, που δείχνει ποσοστό, θα σου καταναλώνει μπαταρία. Μιας και που μετράει συνεχώς το υπολειπόμενο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noto Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Τι συσκευή έχεις?? Δεν έχει επιλογή το πληκτρολόγιο?? Δεν νομίζω να βρεις widget. Μόνο αν βάλεις άλλο πληκτρολόγιο. galaxy s εχω.εχει το keyboard επιλογη αλλα κατανταει σπαστικο καθε φορα .ελεγα μηπως υπαρχει κατι σαν τα on/off απο ελληνικα σε αγγλικα.παντως σ ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 galaxy s εχω.εχει το keyboard επιλογη αλλα κατανταει σπαστικο καθε φορα .ελεγα μηπως υπαρχει κατι σαν τα on/off απο ελληνικα σε αγγλικα.παντως σ ευχαριστω Φυσικά και γίνεται, με μία κίνηση, διάβασε το θέμα του Galaxy S... ή το Galaxy S FAQ στην υπογραφή μου. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Γνωρίζει κανείς καμία εφαρμογή που να αφορά τα ΜΜΜ (μετρό λεωφορεία κτλ ...) στην αθήνα ? Θα με ενδιέφερε και μένα κάτι τέτοιο, αλλά δύσκολο να υπάρξει για την χώρα μας. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, μας ενημερώνει. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Θα με ενδιέφερε και μένα κάτι τέτοιο, αλλά δύσκολο να υπάρξει για την χώρα μας. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, μας ενημερώνει. http://www.androlib.com/android.application.metro-athensmetro-jppwp.aspx ? - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 http://www.androlib.com/android.application.metro-athensmetro-jppwp.aspx ? Θα το κοιτάξω, σε ευχαριστώ :) (είχα κάτι πιο.. περίπλοκο στο μυαλό μου, αλλά πολλά ζητάω μάλλον :p). DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droidajax Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Παιδια ανέβασα στο android market και την εφαρμογή για τον Παναθηναικό Δείτε και γράψτε μου τα σχόλια σας http://img403.imageshack.us/img403/8581/paoa.th.png Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Παιδια ανέβασα στο android market και την εφαρμογή για τον Παναθηναικό Δείτε και γράψτε μου τα σχόλια σας http://img403.imageshack.us/img403/8581/paoa.th.png Ευχαριστώ Επιτέλους ανέβηκε! ;)Εύγε παιδί μου! Εμένα με froyo 2.2 δεν μου δίνει επιλογή μεταφοράς στην SD και ειναι τεράστια. Επίσης, αν είχε επιλογή για τον ήχο στο άνοιγμα θα ήταν καλά γιατί άμα την ανοίξεις κατά λάθος και κοιμάται κόσμος τον έχεις πάει σ' αλλά χέρια που λέμε!! HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ...(είχα κάτι πιο.. περίπλοκο στο μυαλό μου, αλλά πολλά ζητάω μάλλον :p). λίγη υπομονή μέχρι να βγει το πολυαγαπημένο métro και για Android τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegate7 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 η εφαρμογή aldiko δεν αναγνωρίζει ελληνικά ? υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για ανάγνωση ebooks που υποστηρίζει ελληνικά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 η εφαρμογή aldiko δεν αναγνωρίζει ελληνικά ? υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για ανάγνωση ebooks που υποστηρίζει ελληνικά? Το είχα δοκιμάσει κ μια χαρά έδειχνε ελληνικά. Τι πρόβλημα είχες? HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 που βρισκουμε e-books στα ελληνικα στο γνωστο μαγαζακι...? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 που θα βρω ρε παιδια ελληνικα ebooks και πως μπορω να φτιαξω εγω ebook π.χ απο ενα αρχειο word,pdf κ.λ.π...:wacko: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 που θα βρω ρε παιδια ελληνικα ebooks και πως μπορω να φτιαξω εγω ebook π.χ απο ενα αρχειο word,pdf κ.λ.π...:wacko: Θέλεις converter σε .epub μορφή. Ένα τέτοιο πρόγραμμα ειναι το calibre. Google it ειναι free. Αυτό με τα ελληνικά ebooks έστω κ σε pdf το ψάχνω κι εγω αλλά δεν εχω πετύχει κάτι πραγματικά καλό. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Kαλημερα. Επειδη βλεπω καποιους appdevelopers εδω, ισως μπορεσω να βγαλω ακρη. Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε το ονομα μιας εφαρμογης? Πχ απο Task Killer να την μετονομασω σε Whatever. Εννοω ομως να αλλαξει το ονομα και στην λιστα των εφαρμογων, οχι μονο στην home screen (αυτο γινεται ευκολα μεσω apps organizer). Yπαρχει καποια εφαρμογη που να το κανει αυτο? To ειχα ψαξει και στο παρελθον και θεωρητικα γινεται αν πειραξεις το AndroidManifest.xml που βρισκεται μεσα στο apk, αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως πρεπει να αλλαξω εκει. Πειραματικα δοκιμασα καπως, αλλα οταν επανασυμπιεζα το apk δεν λειτουργουσε. Ελπιζω να μην κουρασα... Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegate7 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Το είχα δοκιμάσει κ μια χαρά έδειχνε ελληνικά. Τι πρόβλημα είχες? HTC Desire/Tapatalk το προβλημα που είχα ήταν οτι μετετρεπα το pdf σε epub με το (pdf to epub converter) αλλα εβαλα το calibre και μια χαρα μου βγάζει τα ελληνικά. ευχαριστώ για την βοήθειά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 η εφαρμογή aldiko δεν αναγνωρίζει ελληνικά ? υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για ανάγνωση ebooks που υποστηρίζει ελληνικά? Εξαρτάται τί εννοείς "αναγνωρίζει ελληνικά"... Μερικά ελληνικα ebooks έχει η εφαρμογή Laputa Pro, αλλά και ο aldiko κανονικά διαβάζει ελληνικά αν του φορτώσεις κάποιο ελληνικό βιβλίο. Kαλημερα. Επειδη βλεπω καποιους appdevelopers εδω, ισως μπορεσω να βγαλω ακρη. Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε το ονομα μιας εφαρμογης? Πχ απο Task Killer να την μετονομασω σε Whatever. Εννοω ομως να αλλαξει το ονομα και στην λιστα των εφαρμογων, οχι μονο στην home screen (αυτο γινεται ευκολα μεσω apps organizer). Yπαρχει καποια εφαρμογη που να το κανει αυτο? To ειχα ψαξει και στο παρελθον και θεωρητικα γινεται αν πειραξεις το AndroidManifest.xml που βρισκεται μεσα στο apk, αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως πρεπει να αλλαξω εκει. Πειραματικα δοκιμασα καπως, αλλα οταν επανασυμπιεζα το apk δεν λειτουργουσε. Ελπιζω να μην κουρασα... Πρέπει να ξαναυπογράψεις το apk πριν το τρέξεις... Δεν τό'χω κάνει γιατί δε βρίσκω το λόγο, αλλά αν αλλάξεις το apk χωρίς να το υπογράψεις δε θα τρέχει. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 εχω βαλει το android agenda widget...πως θα το ρυθμισω να μου εμφανιζει μονο τα σημερινα και τα αυριανα συμβαν...;εχει απειρες ρυθμισεις...:rolleyes: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Πρέπει να ξαναυπογράψεις το apk πριν το τρέξεις... Δεν τό'χω κάνει γιατί δε βρίσκω το λόγο, αλλά αν αλλάξεις το apk χωρίς να το υπογράψεις δε θα τρέχει. Thanks Alex, αυτο δεν το ηξερα! Τωρα μενει να μου πει καποιος τι πρεπει να πειραξω στο xml, ποιες γραμμες δηλαδη, για να δωσω στην εφαρμογη το ονομα που θελω :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Ψάχνεις στο manifest τη γραμμή <application android:icon="@drawable/icon" android:label="@string/app_name" μπορείς απλά να το κάνεις <application android:icon="@drawable/icon" android:label="THIS IS MY NAME" ή ακόμα καλύτερα να αλλάξεις το attribute app_name στο αρχείο res/values/strings.xml . Η δεύτερη μέθοδος μπορεί να έχει επίπτωση και σε κάποια άλλα string μέσα στο πρόγραμμα, οπότε αν θες μόνο να αλλάξεις τι θα φαίνεται στο launcher θα σου πρότεινα να καταφύγεις στη πρώτη επιλογή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 πειτε μου ενα player που να παιζει ολα τα αρχεια βιντεο και ειδικα .avi My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 εχω βαλει το android agenda widget...πως θα το ρυθμισω να μου εμφανιζει μονο τα σημερινα και τα αυριανα συμβαν...;εχει απειρες ρυθμισεις...:rolleyes: Από τις συντομεύσεις σου διάλεξε το μικρότερο σε μέγεθος widget Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 πειτε μου ενα player που να παιζει ολα τα αρχεια βιντεο και ειδικα .avi rock player Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts