argam Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Call firewall? Να μπλοκάρεις ανεπιθύμητες κλήσεις θέλεις? Το GBlocker είναι πολύ καλό. Ναι αυτό εννοουσα, σ ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitzibitzidis Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Γεια χαρά, Γιώργος εδώ. Μέχρι πρόσφατα είχα το samsung omnia i900 και είχα κατεβάσει ένα πρόγραμμα για να ηχογραφεί τις κλήσεις μου και μάλιστα τις αποθήκευε σε Mp3 αρχείο. Υπάρχει κανένα παρεμφερές πρόγραμμα και στο Android desire; Είμαι αθλητικός ρεπόρτερ και με βοηθάει στις συνεντεύξεις. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ισως εχετε προσεξει τωρα τελευταια οτι υπαρχει προβλημα οταν πατε να συνδεθειτε στο facebook μεσω τριτων εφαρμογων πχ ebuddy,flyscreen κτλ.Ανακαλυψα σημερα τυχαια οτι αυτο συμβαινει επειδη οι εφαρμογες αυτες χρησιμοποιουνε το default browser του android για να συνδεθουνε,ο οποιος για καποιο λογο βγαζει μηνυμα οτι εχουμε εισαγει λαθος username/password.Η λυση που βρηκα ειναι να κανω default browser τον mini opera με ενα προγραμμα απο το μαρκετ (make it default browser),οποτε πλεον η εγγραφη γινεται κανονικα. Δεν ξερω αν γινεται και με τον Dolphin ή με τον skyfire,δεν το δοκιμασα. Χρησιμοποιωντας τα παραπανω μπορειτε να εγκαταστησετε μια εφαρμογη για το facebook (bloo) η οποια ειναι η μοναδικη που εχει ταυτοχρονα και facebook chat και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερη απο την official εφαρμογη.Η συγκεκριμενη εκδοση ειναι beta οποτε δεν ειναι η ιδια που υπαρχει στο μαρκετ και ο developer την ''μοιραζει'' για δοκιμες.Σε εμενα προσωπικα δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα,οποτε τη συστηνω. Το αρχειο το κατεβαζετε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=679555 Οταν κανετε την εγκατασταση θα σας ζητησει να κανετε verification και για το chat και για το inbox,οποτε ξαναλεω να μην το κανετε με το default browser ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Κι εγώ είχα πρόβλημα με το FB στο Nimbuzz που χρησιμοποιούσα. Οι ίδιοι μου είπαν ότι το ξέρουν το πρόβλημα και το ψάχνουν, μπλα μπλα. Κατέβασα αντ αυτού Fring που κάνει και video κλήση ακόμα και με την πίσω κάμερα και το Hi Fbook για το chat στο FB. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω μια συντόμευση που να με πηγαίνει στις ρυθμίσεις του ΒΤ και όχι on/off (η βλακεία είναι ότι είχα κάτι τέτοιο και το έχασα...) You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 (edited) Γεια χαρά, Γιώργος εδώ. Μέχρι πρόσφατα είχα το samsung omnia i900 και είχα κατεβάσει ένα πρόγραμμα για να ηχογραφεί τις κλήσεις μου και μάλιστα τις αποθήκευε σε Mp3 αρχείο. Υπάρχει κανένα παρεμφερές πρόγραμμα και στο Android desire; Είμαι αθλητικός ρεπόρτερ και με βοηθάει στις συνεντεύξεις. Ευχαριστώ. υπαρχει μια που λεγεται call recorder,σωζει στην sd αλλα δεν ξερω σε τι μορφη και ειναι paid οποτε πρεπει να την βρεις απο ''αλλου'',αφου στο ελληνικο μαρκετ δεν φαινεται Κι εγώ είχα πρόβλημα με το FB στο Nimbuzz που χρησιμοποιούσα. Οι ίδιοι μου είπαν ότι το ξέρουν το πρόβλημα και το ψάχνουν, μπλα μπλα. Κατέβασα αντ αυτού Fring που κάνει και video κλήση ακόμα και με την πίσω κάμερα και το Hi Fbook για το chat στο FB. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω μια συντόμευση που να με πηγαίνει στις ρυθμίσεις του ΒΤ και όχι on/off (η βλακεία είναι ότι είχα κάτι τέτοιο και το έχασα...) φιλε μου αυτο που λες γινεται απο το ιδιο το android.πατας παρατεταμενα στην οθονη-συντομευση-ρυθμισεις-ρυθμισεις bluetooth. Edited July 12, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Από mp3 player στο android market ποιος είναι ο καλύτερος για εσάς παιδιά; Επίσης το navigon αξίζει σαν navigator; Το κατέβασα κάποια στιγμή αλλά νομίζω ότι καταλαμβάνει πολύ μνήμη...αξίζει τον κόπο; Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Από mp3 player στο android market ποιος είναι ο καλύτερος για εσάς παιδιά; κοιτα, εγω εχω βολευτει με το mortplayer και με το widget που δινει..(επισης, κανει και scrobbling στο last.fm αν σε ενδιαφερει) παιζει και το cube(3) το οποιο εχω καιρο να παιξω, αλλα γενικα ειναι μια διαδικασια που ο καθενας δοκιμαζει και κραταει αυτο που τον ικανοποιει ;) το mixzing για να μαι ειλικρινης δε μου χε αρεσει καθολου και με τσαντιζανε τρελα και οι ads. Το Sling ειχα δοκιμασει, αλλα γενικα με το mort ειμαι μια χαρα, αν εχει κανα equalizer θα τους εκανα και donation:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 κοιτα, εγω εχω βολευτει με το mortplayer και με το widget που δινει..(επισης, κανει και scrobbling στο last.fm αν σε ενδιαφερει) παιζει και το cube(3) το οποιο εχω καιρο να παιξω, αλλα γενικα ειναι μια διαδικασια που ο καθενας δοκιμαζει και κραταει αυτο που τον ικανοποιει ;) το mixzing για να μαι ειλικρινης δε μου χε αρεσει καθολου και με τσαντιζανε τρελα και οι ads. Το Sling ειχα δοκιμασει, αλλα γενικα με το mort ειμαι μια χαρα, αν εχει κανα equalizer θα τους εκανα και donation:lol: Ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Κι εγώ είχα πρόβλημα με το FB στο Nimbuzz που χρησιμοποιούσα. Οι ίδιοι μου είπαν ότι το ξέρουν το πρόβλημα και το ψάχνουν, μπλα μπλα. Κατέβασα αντ αυτού Fring που κάνει και video κλήση ακόμα και με την πίσω κάμερα και το Hi Fbook για το chat στο FB. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω μια συντόμευση που να με πηγαίνει στις ρυθμίσεις του ΒΤ και όχι on/off (η βλακεία είναι ότι είχα κάτι τέτοιο και το έχασα...) Μάλλον εννοείς το anycut Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Έχω το SE Xperia Mini...Υπάρχει κάποιο προογραμματάκι που να μπορούμε να βάζουμε για ήχο κλήσης videotones??? Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Κανενα προγραμμα για να κανει track μια διαδρομη μεσω gps και να σου δειχνει στο τελος στατιστικα; Ταχυτητα, υψος κτλ και export σε kml. Βρηκα ενα αλλα δειχνει μονο διαδρομη με κοκκινη γραμμη και τιποτα αλλο... (Παρεμπιπτόντως στο google maps μερικες φορες εβγαινα εξω απο τον δρομο (λιγο), αυτο πως γινεται; Ο χαρτης δεν ειναι καλος ή το gps; ) Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Έχω το SE Xperia Mini...Υπάρχει κάποιο προογραμματάκι που να μπορούμε να βάζουμε για ήχο κλήσης videotones??? http://www.androlib.com/android.application.com-vringo-client-zFpt.aspx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 ποιοςο τρόπος να κατεβάσουμε paid εφααρμογές? μπορει κάποιος να πεί links που μπορουμε να πληρώσουμε με κάρτα? Και να γραφτείς δεν μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν εφαρμογές για κατέβασμα. Εάν δεις ότι κάποια εφαρμογή σου ταιριάζει, την κατεβάζεις από το market, εφόσον είναι free. galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 (edited) Από mp3 player στο android market ποιος είναι ο καλύτερος για εσάς παιδιά; Εμένα με έχει βολέψει το double Twist. Edited July 12, 2010 by zxr Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 καλησπέρα, υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή για να βλέπεις και να κάνεις edit αρχεία του office??? και να υποστηρίζει και τα τελευταία format! κάτι σαν του quickoffice δωρεάν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 φιλε μου αυτο που λες γινεται απο το ιδιο το android.πατας παρατεταμενα στην οθονη-συντομευση-ρυθμισεις-ρυθμισεις bluetooth. Πωωω... μπράβο ρε φίλε.. μ έπιασε πονοκέφαλος μ αυτό το πράγμα... ευχαριστώ. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Από mp3 player στο android market ποιος είναι ο καλύτερος για εσάς παιδιά; Εμένα με έχει βολέψει το double Twist. Ναι το είδα και αυτό θέλω όμως ένα mp3 που να κατεβάζει και τα εξώφυλλα των albums και σε αυτό δεν είδα κάποια τέτοια επιλογή.... Αλήθεια στον mp3 του κινητού αυτό γίνεται; Ούτε εκεί είδα κάτι... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 καλησπέρα, υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή για να βλέπεις και να κάνεις edit αρχεία του office??? και να υποστηρίζει και τα τελευταία format! κάτι σαν του quickoffice δωρεάν! Δοκίμασε το documents to go. Στην πλήρη έκδοση υποστηρίζει και edit , ενώ στην απλά που θα βρείς στο μάρκετ είναι μόνο για να βλέπεις έγγραφα. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Κανενα προγραμμα για να κανει track μια διαδρομη μεσω gps και να σου δειχνει στο τελος στατιστικα; Ταχυτητα, υψος κτλ και export σε kml. Βρηκα ενα αλλα δειχνει μονο διαδρομη με κοκκινη γραμμη και τιποτα αλλο... (Παρεμπιπτόντως στο google maps μερικες φορες εβγαινα εξω απο τον δρομο (λιγο), αυτο πως γινεται; Ο χαρτης δεν ειναι καλος ή το gps; ) Google My Tracks. Εξαιρετικό και τσάμπα. Οπου παρατηρούνται αποκλίσεις απο το χάρτη, κατά 99% οφείλονται σε προσωρινή κακή λήψη GPS. Βέβαια υπάρχει και ένα 1% που ο χάρτης δεν είναι απολύτως ακριβής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 υπαρχει κανενα που να κανεις track σε πιστα; να κραταει χρονους κλπ σε διαδρομη πιστας; αν ξερει κανεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Google My Tracks. Εξαιρετικό και τσάμπα. Οπου παρατηρούνται αποκλίσεις απο το χάρτη, κατά 99% οφείλονται σε προσωρινή κακή λήψη GPS. Βέβαια υπάρχει και ένα 1% που ο χάρτης δεν είναι απολύτως ακριβής. Ευχαριστω πολυ, το ειχα ηδη εγκατεστημένο αλλά δεν το ηξερα... :lol: :p Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 (edited) Αυτό το google maps τελικά θέλει internet για να δουλέψει ή όχι; Θέλω να ξέρω μην πάει και πληρώσω το ndrive τζάμπα.... Επιπλέον μια εφαρμογή ονόματι "ultimate faves pro" την έχει δοκιμάσει κανείς ; Εγώ την πέρασα χθες και μου φαίνεται πολύ βολική για όσους θέλουν να έχουν και μία home screen τελείως κενή και με ένα μόνο εικονίδιο σε αυτήν να έχουν πρόσβαση σε custom λειτουργίες... Edited July 6, 2010 by tonysac Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 ναι θέλει ίντερνετ για να δουλέψει... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 υπαρχει κανενα που να κανεις track σε πιστα; να κραταει χρονους κλπ σε διαδρομη πιστας; αν ξερει κανεις... δοκιμασε το aDyno ειναι πολυ καλο μετραει και 0-100 και κανει και δυναμομετρηση με τις σωστες ρυθμισεις του εκαστοτε αυτοκινητου, εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 καλά το google navigation τα σπάει!!! τζάμπα , και πάντα ενημερωμένο. και δεν κατεβάζει σχεδόν τίποτα απο δεδομένα. επισης αν βάλετε και το brut mod αποθηκευει και τους χάρτες στην sd. και το κορυφαιο ειναι οτι συγχρονίζεται αυτόματα με το google maps στο pc. δηλαδή πας google maps , κάνεις favorit μερικά σημεία και αυτόματα περνάνε στο κινητό. ολα σε ενα νοικοκυρεμένα :) http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts