flik Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Δεν μπορούμε στην Ελλάδα ακόμα να δούμε απο το market paid εφαρμογές... Αν έχεις root μόνο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Δεν μπορούμε στην Ελλάδα ακόμα να δούμε απο το market paid εφαρμογές... Αν έχεις root μόνο.... το εχω ρουταρισμενο,τι παιζει απο εκει και περα..???? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Market enabler Νομίζω πως όταν το ρυθμίζεις για να είναι σαν να είσαι σε άλλη χώρα, μετά παλι απο το πρόγραμμα πρέπει να ξαναβάλεις τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε και που στις δείχνει για να έχεις 3g. Έτσι θυμάμαι, γιατί έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Market enabler Νομίζω πως όταν το ρυθμίζεις για να είναι σαν να είσαι σε άλλη χώρα, μετά παλι απο το πρόγραμμα πρέπει να ξαναβάλεις τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε και που στις δείχνει για να έχεις 3g. Έτσι θυμάμαι, γιατί έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω. Σε ευχαριστω φιλε μου,θα το δοκιμασω να δω τι γινεται Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Παιδιά στο Android παίζουν αρχεία .avi?? Νομίζω πως όχι. Οπως ούτε και .wmv What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Νομίζω πως όχι. Οπως ούτε και .wmv Υπάρχει ο yxflash που παίζει .avi αλλά δεν την παλεύει ακόμα και στο Nexus Οne οι επιδόσεις είναι αισχρές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) http://lifehacker.com/5485487/gesture-search-finds-everything-on-android-with-scribbles :) Edit: Δεν μπορώ να το βρω στο market... Edit2: Τελικά δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε όλες τις χώρες! :/ Edited March 4, 2010 by BillDanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 http://lifehacker.com/5485487/gesture-search-finds-everything-on-android-with-scribbles :) Edit: Δεν μπορώ να το βρω στο market... Edit2: Τελικά δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε όλες τις χώρες! :/ πιστευω οτι αν βαλεις το market enabler θα το βρεις ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Υπάρχει κανονικά και στο δικό μας market.... Μόλις το κατέβασα και είναι πολύ ωραίο!!! Ιδιαίτερα για bookmarks και ξεχασμενες επαφές!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 http://lifehacker.com/5485487/gesture-search-finds-everything-on-android-with-scribbles :) Edit: Δεν μπορώ να το βρω στο market... Edit2: Τελικά δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε όλες τις χώρες! :/ Είναι μόνο για Android 2.0 και πάνω. Εάν έχεις 1.5 ή 1.6 δε θα το βρεις στο Market. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) Είναι μόνο για Android 2.0 και πάνω. Εάν έχεις 1.5 ή 1.6 δε θα το βρεις στο Market. Δεν φταίει αυτό, το Nexus έχω! Είδα στο φόρουμ πως και σε άλλες χώρες δεν μπορούν να το κατεβάσουν παρά μόνο Αμερική και UK νομίζω! Υπάρχει κανονικά και στο δικό μας market.... Μόλις το κατέβασα και είναι πολύ ωραίο!!! Ιδιαίτερα για bookmarks και ξεχασμενες επαφές!!! Δεν φταίει αυτό, το Nexus έχω! Είδα στο φόρουμ πως και σε άλλες χώρες δεν μπορούν να το κατεβάσουν παρά μόνο Αμερική και UK νομίζω! Άκυρο! Τώρα εμφανίστηκε! Ίσως ενημερώθηκε σταδιακά στο Market κάθε χώρας! :p --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 4, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Η καλύτερη λύση για να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές στο market είναι μέσω emulator. Έχω το tattoo και είναι πάρα πολλες οι εφαρμογές που δεν μπορώ να κατεβάσω. Ακόμη και μετά το rooting της συσκευής και τη χρήση του market enabler πάλι πολλές εφαρμογές δεν εμφανίζονται. Στον emulator όμως δεν μου έχει τύχει ακόμη να μη βρω κάποια εφαρμογή. Παιδεύτηκα λίγο μέχρι να βρω πως μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές στο pc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Η καλύτερη λύση για να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές στο market είναι μέσω emulator. Έχω το tattoo και είναι πάρα πολλες οι εφαρμογές που δεν μπορώ να κατεβάσω. Ακόμη και μετά το rooting της συσκευής και τη χρήση του market enabler πάλι πολλές εφαρμογές δεν εμφανίζονται. Στον emulator όμως δεν μου έχει τύχει ακόμη να μη βρω κάποια εφαρμογή. Παιδεύτηκα λίγο μέχρι να βρω πως μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές στο pc. Φιλε μου τι ακριβως ειναι το emulator?εχω το galaxy με την 1.6 και εχω προβλημα να δω καποιες εφαρμογες στο μαρκετ οι οποιες ομως υπαρχουν κανονικα στο androlib. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Η καλύτερη λύση για να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές στο market είναι μέσω emulator. Έχω το tattoo και είναι πάρα πολλες οι εφαρμογές που δεν μπορώ να κατεβάσω. Ακόμη και μετά το rooting της συσκευής και τη χρήση του market enabler πάλι πολλές εφαρμογές δεν εμφανίζονται. Στον emulator όμως δεν μου έχει τύχει ακόμη να μη βρω κάποια εφαρμογή. Παιδεύτηκα λίγο μέχρι να βρω πως μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές στο pc. Και μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές μέσα από τον Emulator; Αν ναι, πες μας και εμάς πως και τι, μην ντρέπεσαι :lol: --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Για αγορά δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει. Πάντως είναι διαθέσιμο και ενεργό το αντίστοιχο κουμπί, οπότε φαντάζομαι θα μπορείς να κάνεις αγορά. Πληροφορίες για τον emulator εδω: http://developer.android.com/guide/developing/tools/emulator.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Για αγορά δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει. Πάντως είναι διαθέσιμο και ενεργό το αντίστοιχο κουμπί, οπότε φαντάζομαι θα μπορείς να κάνεις αγορά. Πληροφορίες για τον emulator εδω: http://developer.android.com/guide/developing/tools/emulator.html πηγα στη σελιδα που γραφεις αλλα δεν ειδα καπου να μπορεσω να το κανω download,ειχε τις λειτουργιες του emulator αλλα οχι καποιο link για κατεβασμα,αν μπορεις βοηθησε. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanchann Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Πρέπει να κατεβάσεις το android SDK. Μέσα από τα εργαλεία του θα μπορέσεις να φιάξεις τον emulator για την έκδοση android που έχεις. Αφού πρώτα κατεβάσεις τις απαραίτητες βιβλιοθήκες μέσα από το setup. Το να λειτουργεί σωστά μια εφαρμογή στον emulator δε σημαίνει ότι θα λειτουργεί απολύτως σωστά και στη συσκευή σου. Βέβαια εσείς βάζετε έτοιμες εφαρμογές που έχουν περάσει το στάδιο τπυ ελέγχου, οπότε λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια ο emulator κανονικά δεν περιλαμβάνει το market. Πρέπει κάπου να βρεις την εφαρμογή. If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Πρέπει να κατεβάσεις το android SDK. Μέσα από τα εργαλεία του θα μπορέσεις να φιάξεις τον emulator για την έκδοση android που έχεις. Αφού πρώτα κατεβάσεις τις απαραίτητες βιβλιοθήκες μέσα από το setup. Το να λειτουργεί σωστά μια εφαρμογή στον emulator δε σημαίνει ότι θα λειτουργεί απολύτως σωστά και στη συσκευή σου. Βέβαια εσείς βάζετε έτοιμες εφαρμογές που έχουν περάσει το στάδιο τπυ ελέγχου, οπότε λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια ο emulator κανονικά δεν περιλαμβάνει το market. Πρέπει κάπου να βρεις την εφαρμογή. καταλαβα,θελει διαδικασια και τον χρονο του για να μπορεσεις να κανεις δουλεια,σε ευχαριστω παντως. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Ρε παιδιά υπάρχει flash player για να παίζει μπανεράκια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Καλημέρα!Τι χρησιμοποιείτε για print screen στον ήρωα και γενικά για photo capture;; :ninja: Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Καλημέρα!Τι χρησιμοποιείτε για print screen στον ήρωα και γενικά για photo capture;; :ninja: Εάν είσαι rooted (απ' όσο γνωρίζω, όλα τα screenshot προγραμματάκια, χρειάζονται πρόσβαση root), καλό είναι το Shootme από Market. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Εάν είσαι rooted (απ' όσο γνωρίζω, όλα τα screenshot προγραμματάκια, χρειάζονται πρόσβαση root), καλό είναι το Shootme από Market. Ναι ειναι φοβερο το shootme αν και εμενα μου δουλευει μονο αν επιλεξω ενεργοποιηση με φωνη και οχι με shake ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Εάν είσαι rooted (απ' όσο γνωρίζω, όλα τα screenshot προγραμματάκια, χρειάζονται πρόσβαση root), καλό είναι το Shootme από Market. Ναι ειναι φοβερο το shootme αν και εμενα μου δουλευει μονο αν επιλεξω ενεργοποιηση με φωνη και οχι με shake Ευχαριστώ αλλά προς το παρόν δεν έχω κάνει root την συσκεύη μου.Κρίμα πάντως αν δεν υπάρχει πρόγραμμα για κάτι τέτοιο χωρίς root(κ αν όντως θέλουν όλα τα προγράμματα πρόσβαση root). Επίσης είναι κρίμα που δεν υπάρχει player να τρέχει avi και mp4 αρχεία.Γιατί γενικά η συσκεύη με έχει καλύψει πάρα πολύ.:cool: Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Yπαρχει αντιστοιχο προγραμματακι του face melter του iphone για το android? Ειναι μια εφαρμογη που σου ανοιγει φωτογραφιες και μπορεις να τις παραμορφωνεις "τραβωντας" διαφορα σημεια με το δαχτυλο σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Ευχαριστώ αλλά προς το παρόν δεν έχω κάνει root την συσκεύη μου.Κρίμα πάντως αν δεν υπάρχει πρόγραμμα για κάτι τέτοιο χωρίς root(κ αν όντως θέλουν όλα τα προγράμματα πρόσβαση root). Επίσης είναι κρίμα που δεν υπάρχει player να τρέχει avi και mp4 αρχεία.Γιατί γενικά η συσκεύη με έχει καλύψει πάρα πολύ.:cool: mp4 παιζει φιλε κανονικα ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts