Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορούμε στην Ελλάδα ακόμα να δούμε απο το market paid εφαρμογές...

Αν έχεις root μόνο....

το εχω ρουταρισμενο,τι παιζει απο εκει και περα..????

Market enabler

Νομίζω πως όταν το ρυθμίζεις για να είναι σαν να είσαι σε άλλη χώρα, μετά παλι απο το πρόγραμμα πρέπει να ξαναβάλεις τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε και που στις δείχνει για να έχεις 3g.

Έτσι θυμάμαι, γιατί έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω.

Market enabler

Νομίζω πως όταν το ρυθμίζεις για να είναι σαν να είσαι σε άλλη χώρα, μετά παλι απο το πρόγραμμα πρέπει να ξαναβάλεις τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε και που στις δείχνει για να έχεις 3g.

Έτσι θυμάμαι, γιατί έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω.

Σε ευχαριστω φιλε μου,θα το δοκιμασω να δω τι γινεται

Επισκέπτης

http://lifehacker.com/5485487/gesture-search-finds-everything-on-android-with-scribbles

:)

Edit: Δεν μπορώ να το βρω στο market...

Edit2: Τελικά δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε όλες τις χώρες!

:/

Edited by BillDanos

http://lifehacker.com/5485487/gesture-search-finds-everything-on-android-with-scribbles

πιστευω οτι αν βαλεις το market enabler θα το βρεις

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Υπάρχει κανονικά και στο δικό μας market.... Μόλις το κατέβασα και είναι πολύ ωραίο!!! Ιδιαίτερα για bookmarks και ξεχασμενες επαφές!!!

Είναι μόνο για Android 2.0 και πάνω. Εάν έχεις 1.5 ή 1.6 δε θα το βρεις στο Market.

Επισκέπτης
Είναι μόνο για Android 2.0 και πάνω. Εάν έχεις 1.5 ή 1.6 δε θα το βρεις στο Market.

Δεν φταίει αυτό, το Nexus έχω! Είδα στο φόρουμ πως και σε άλλες χώρες δεν μπορούν να το κατεβάσουν παρά μόνο Αμερική και UK νομίζω!

Υπάρχει κανονικά και στο δικό μας market.... Μόλις το κατέβασα και είναι πολύ ωραίο!!! Ιδιαίτερα για bookmarks και ξεχασμενες επαφές!!!

Δεν φταίει αυτό, το Nexus έχω! Είδα στο φόρουμ πως και σε άλλες χώρες δεν μπορούν να το κατεβάσουν παρά μόνο Αμερική και UK νομίζω!

Άκυρο! Τώρα εμφανίστηκε! Ίσως ενημερώθηκε σταδιακά στο Market κάθε χώρας!

:p

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

Η καλύτερη λύση για να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές στο market είναι μέσω emulator. Έχω το tattoo και είναι πάρα πολλες οι εφαρμογές που δεν μπορώ να κατεβάσω. Ακόμη και μετά το rooting της συσκευής και τη χρήση του market enabler πάλι πολλές εφαρμογές δεν εμφανίζονται. Στον emulator όμως δεν μου έχει τύχει ακόμη να μη βρω κάποια εφαρμογή. Παιδεύτηκα λίγο μέχρι να βρω πως μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές στο pc.

Η καλύτερη λύση για να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές στο market είναι μέσω emulator. Έχω το tattoo και είναι πάρα πολλες οι εφαρμογές που δεν μπορώ να κατεβάσω. Ακόμη και μετά το rooting της συσκευής και τη χρήση του market enabler πάλι πολλές εφαρμογές δεν εμφανίζονται. Στον emulator όμως δεν μου έχει τύχει ακόμη να μη βρω κάποια εφαρμογή. Παιδεύτηκα λίγο μέχρι να βρω πως μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές στο pc.

Φιλε μου τι ακριβως ειναι το emulator?εχω το galaxy με την 1.6 και εχω προβλημα να δω καποιες εφαρμογες στο μαρκετ οι οποιες ομως υπαρχουν κανονικα στο androlib.

Και μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές μέσα από τον Emulator; Αν ναι, πες μας και εμάς πως και τι, μην ντρέπεσαι :lol:

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Για αγορά δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει. Πάντως είναι διαθέσιμο και ενεργό το αντίστοιχο κουμπί, οπότε φαντάζομαι θα μπορείς να κάνεις αγορά.

Πληροφορίες για τον emulator εδω:

http://developer.android.com/guide/developing/tools/emulator.html

Για αγορά δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει. Πάντως είναι διαθέσιμο και ενεργό το αντίστοιχο κουμπί, οπότε φαντάζομαι θα μπορείς να κάνεις αγορά.

Πληροφορίες για τον emulator εδω:

http://developer.android.com/guide/developing/tools/emulator.html

πηγα στη σελιδα που γραφεις αλλα δεν ειδα καπου να μπορεσω να το κανω download,ειχε τις λειτουργιες του emulator αλλα οχι καποιο link για κατεβασμα,αν μπορεις βοηθησε.

Πρέπει να κατεβάσεις το android SDK.

Μέσα από τα εργαλεία του θα μπορέσεις να φιάξεις τον emulator για την έκδοση android που έχεις. Αφού πρώτα κατεβάσεις τις απαραίτητες βιβλιοθήκες μέσα από το setup.

Το να λειτουργεί σωστά μια εφαρμογή στον emulator δε σημαίνει ότι θα λειτουργεί απολύτως σωστά και στη συσκευή σου. Βέβαια εσείς βάζετε έτοιμες εφαρμογές που έχουν περάσει το στάδιο τπυ ελέγχου, οπότε λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Βέβαια ο emulator κανονικά δεν περιλαμβάνει το market. Πρέπει κάπου να βρεις την εφαρμογή.

If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck.

Πρέπει να κατεβάσεις το android SDK.

Μέσα από τα εργαλεία του θα μπορέσεις να φιάξεις τον emulator για την έκδοση android που έχεις. Αφού πρώτα κατεβάσεις τις απαραίτητες βιβλιοθήκες μέσα από το setup.

Το να λειτουργεί σωστά μια εφαρμογή στον emulator δε σημαίνει ότι θα λειτουργεί απολύτως σωστά και στη συσκευή σου. Βέβαια εσείς βάζετε έτοιμες εφαρμογές που έχουν περάσει το στάδιο τπυ ελέγχου, οπότε λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Βέβαια ο emulator κανονικά δεν περιλαμβάνει το market. Πρέπει κάπου να βρεις την εφαρμογή.

καταλαβα,θελει διαδικασια και τον χρονο του για να μπορεσεις να κανεις δουλεια,σε ευχαριστω παντως.

Καλημέρα!Τι χρησιμοποιείτε για print screen στον ήρωα και γενικά για photo capture;; :ninja:

Εάν είσαι rooted (απ' όσο γνωρίζω, όλα τα screenshot προγραμματάκια, χρειάζονται πρόσβαση root), καλό είναι το Shootme από Market.

Εάν είσαι rooted (απ' όσο γνωρίζω, όλα τα screenshot προγραμματάκια, χρειάζονται πρόσβαση root), καλό είναι το Shootme από Market.

Ναι ειναι φοβερο το shootme αν και εμενα μου δουλευει μονο αν επιλεξω ενεργοποιηση με φωνη και οχι με shake

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

Ναι ειναι φοβερο το shootme αν και εμενα μου δουλευει μονο αν επιλεξω ενεργοποιηση με φωνη και οχι με shake

Ευχαριστώ αλλά προς το παρόν δεν έχω κάνει root την συσκεύη μου.Κρίμα πάντως αν δεν υπάρχει πρόγραμμα για κάτι τέτοιο χωρίς root(κ αν όντως θέλουν όλα τα προγράμματα πρόσβαση root).

Επίσης είναι κρίμα που δεν υπάρχει player να τρέχει avi και mp4 αρχεία.Γιατί γενικά η συσκεύη με έχει καλύψει πάρα πολύ.:cool:

Black :knife: Ops

Yπαρχει αντιστοιχο προγραμματακι του face melter του iphone για το android?

Ειναι μια εφαρμογη που σου ανοιγει φωτογραφιες και μπορεις να τις παραμορφωνεις "τραβωντας" διαφορα σημεια με το δαχτυλο σου.

Ευχαριστώ αλλά προς το παρόν δεν έχω κάνει root την συσκεύη μου.Κρίμα πάντως αν δεν υπάρχει πρόγραμμα για κάτι τέτοιο χωρίς root(κ αν όντως θέλουν όλα τα προγράμματα πρόσβαση root).

Επίσης είναι κρίμα που δεν υπάρχει player να τρέχει avi και mp4 αρχεία.Γιατί γενικά η συσκεύη με έχει καλύψει πάρα πολύ.:cool:

mp4 παιζει φιλε κανονικα

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...