Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά...χελπ (ξανά)

Έχω μεγάλο πρόβλημα με την συνδεσιμότητα του 5800 με το πισί. Ότι κι αν πάω να κάνω μέσω Nokia pc suite or ovi suite, κολλάνε τα πάντα. Μένουν σε μια κατάσταση ότι και καλά δουλεύουν, και όσο και να περιμένω δεν γίνεται τίποτα. Ούτε τα αντίγραφα ασφαλείας όπως έχω πει και σε άλλο ποστ, ούτε sync με το OVI ούτε με τους χάρτες.

Kατέβασα από τη Νοκια τους χάρτες που δίνει πλεόν δωρεάν και κατέβασα και το map installer. Το εγκατέστησα μια χαρά στο πισί αλλά όταν πάω να το δουλέψω.. ή θα μου πει πως τρέχει κάποια άλλη εφαρμογή και θα πρέπει να περιμένω να τελείωσει (ενώ εγώ δεν ξεκίνσηα καμία άλλη εφαρμογή) ή θα ξεκινήσει την επικοινωνεία με το κινητό, κι εκεί θα μείνει για ώρες :(

Γενικώς δεν δουλέυει καμία εφαρμογή του pc suite ή ovi suite! Δοκίμασα και με τα ΧΡ αλλά και με τα 7. (έχω dual boot με δύο λειτουργικά)

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό? Μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά με τα Νοκια? Με το SE πριν όλα γινόντουσαν σφαίρα χωρίς κολλήματα!

Δοκίμασα επίσης και με bluetooth να συνδεθώ κι εκεί ήταν η μεγάλη απογοήτευση. Μόλις απαντούσα από το κινητό θετικά στην αίτηση σύνδεσης με το πισί, ο υπολογιστής έτρωγε κόλλημα (πάγωναν τα πάντα κι ούτε το alt ctrl delete δεν δούλευε, ή θα μου έκανε απότομα restart o υπολογιστής!

Κι ειδικά τα XP είναι προ ενός μήνα εγκατεστημένα μετά από φορμάτ κι είναι καθαρό του λειτουργικό χωρίθς σαβούρα άλλων προγραμμάτων στο C:

Αny idea? Μήπως φταίει το τηλέφωνο?

YΓ: Προχτές αναβάθμισα το firmware που δίνει η νοκια για τα κινητά vodafone που είναι και το δικό μου. Το 31κάτι μου εγκατέστησε. Πάντως τα προβλήματα τα είχα και πριν την αλλαγή του firmware και η αλήθεια είναι ότι περίμενα να φτιάξει η κατάσταση με το νέο, αλλά τζίφος! :(

Σορρυ παίδες για το μακροσκελές ποστ, αλλά έχω φάει φρίκη τόσες μέρες τώρα, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα μέσω πισί. Στις άλλες λειτουργίες (μαζική μεταφορά κτλ δουλεύει μια χαρά η σύνδεση πισιού κινητού)

Oneplus5 8/128 Android 10

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας παιδια.μια ερωτηση...μετα την εγκατασταση του free ovi maps ποση ελευθερη μνημη εχετε στο c?και δευτερον η εγκατασταση της εφαρμογης γινεται στο c ενω η εγκασταση των χαρτων στη καρτα μνημης.σωστα?

γεια σας παιδια.μια ερωτηση...μετα την εγκατασταση του free ovi maps ποση ελευθερη μνημη εχετε στο c?και δευτερον η εγκατασταση της εφαρμογης γινεται στο c ενω η εγκασταση των χαρτων στη καρτα μνημης.σωστα?

Ναι σωστά, το πρόγραμμα στην C και οι χάρτες στην κάρτα μνήμης.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ευχαριστω stendor.απλα ρωταω γιατι αφου εκανα την εγκατασταση της αναβαθμισης των Nokia maps που κανονικα εγινε στο c οταν χρησιμοποιησα το Map loader για την εγκατασταση των τελευταιων "χαρτων ovi" μου εγκατασταθηκαν παλι στο c!δεν ρωτηθηκα για το που θελω την αναβαθμιση!και ετσι απο τα 65 mb sto c πηγε στα 52 κατι.για αυτο ρωταω.any suggestions??

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και (περίπου) 1 εβδομάδα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Νοκια 5800 μου. Παλαιότερα φόρτωνα το κιν. μου με μουσική συνδέοντας το στον υπολογιστή,πατώντας "μαζική αποθήκευση και αποθήκευα τη μουσική σε έναν φάκελο (του οποίου το όνομα δεν θυμάμ) 'Οταν μια μέρα, όμως, ακολούθησα την παραπάνω διαδικάσία για να φορτώσω το κιν. μου με μουσική ο φάκελος (του οποίου το όνομα αυτη τη στιγμή δεν θυμάμαι) έλειπε. Ευχαριστώ

Πήγαινε στην Μουσικη-> Επιλογες-> Ανανεωση Βιβλιοθηκης και θα βρει τα νεα αρχεια... λαθος εκανες και τα εσβησες παντως... επρεπε να περιμενεις..

ευχαριστω stendor.απλα ρωταω γιατι αφου εκανα την εγκατασταση της αναβαθμισης των Nokia maps που κανονικα εγινε στο c οταν χρησιμοποιησα το Map loader για την εγκατασταση των τελευταιων "χαρτων ovi" μου εγκατασταθηκαν παλι στο c!δεν ρωτηθηκα για το που θελω την αναβαθμιση!και ετσι απο τα 65 mb sto c πηγε στα 52 κατι.για αυτο ρωταω.any suggestions??

Και εμενα μου επεσε η μνημη C: μετα την εγκατασταση των maps... κριμα γιατι μου ειναι και αχρηστοι κανει μιση ωρα να κλειδωσει ο δορυφορος... Παντως δεν νομιζω να σου εγκατεστησε τους χαρτες στον C γιατι 65-52=13ΜΒ που δεν νομιζω να ειναι τοσο οι χαρτες (περιπου 64 πρεπει να ειναι). Εχω την εντυπωση πως το προγραμμα μας "εφαγε τον χωρο"!

Αη - Phone

Παιδιά είναι αναγκαίο να κάνουμε φορμα μετά την αναβάθμιση; Οι εφαρμογές ή οτιδήποτε άλλο επηρεάζονται σε τίποτα αν ΔΕΝ κάνουμε hard format;

Ευχαριστώ...

Edited by gianpithio

Πήγαινε στην Μουσικη-> Επιλογες-> Ανανεωση Βιβλιοθηκης και θα βρει τα νεα αρχεια... λαθος εκανες και τα εσβησες παντως... επρεπε να περιμενεις..

Και εμενα μου επεσε η μνημη C: μετα την εγκατασταση των maps... κριμα γιατι μου ειναι και αχρηστοι κανει μιση ωρα να κλειδωσει ο δορυφορος... Παντως δεν νομιζω να σου εγκατεστησε τους χαρτες στον C γιατι 65-52=13ΜΒ που δεν νομιζω να ειναι τοσο οι χαρτες (περιπου 64 πρεπει να ειναι). Εχω την εντυπωση πως το προγραμμα μας "εφαγε τον χωρο"!

Φίλε κατ'αρχάς σ'ευχαριστώ που προσφέρθηκες να με βοηθήσεις:O. Αυτή τη φορά αποφάσισα να ρωτήσω και να μην βιαστώ να κανω ο,τιδήποτε. Οι ερωτήσεις μου είναι τρεις (3):

1) Αποθηκεύω σωστά τα αρχεία στον φάκελο "σαουντς">"ντιτζιταλ" για να ακολουθήσω ύστερα τις οδηγίες που μου έδωσες?

2)Γιατί παλαιότερα το κινητό μου έκανε αυτόν τον "συγχρονισμό" αυτόματα ενώ τώρα χειροκίνητα χωρίς να μεταβάλω καμία απ'τις ρυθμίσεις?

3)Υπάρχει τρόπος να το ξανακάνω να "συγχρονίζει" αυτόματα τα αρχεία της κάρτας μνήμης με αυτά της Βιβλιοθήκης?

4)Πώς θα σβήσω τα αλμπουμ/καλλιτέχνες απ'τη βιβλιοθήκη?

{Ωχ, τέσσερις (4) ερωτήσεις τελικά? Ετσι φαίνεται... ;)}

Ευχαριστώ...

:dance:

Όπως είπε και ο stagml το πρόγραμμα έφαγε τόσο χώρο, το οποίο δεν είναι κακό. Οι χάρτες πάντα μπαίνουν στην κάρτα μνήμης, γιατί έχουν μεγάλο μέγεθος οπότε δεν χωράνε στην εσωτερική μνήμη.

Παιδιά είναι αναγκαίο να κάνουμε φορμα μετά την αναβάθμιση; Οι εφαρμογές ή οτιδήποτε άλλο επηρεάζονται σε τίποτα αν ΔΕΝ κάνουμε hard format;

Ευχαριστώ...

Δεν είναι αναγκαίο τον φορμάτ εκτός και αν δεις ότι έχει προβλήματα όπως κολλήματα, αργοπορία στην ανταπόκριση του κινητού κτλ. Εγώ όταν την έκανα την αναβάθμιση μετά έκανα και φορμάτ, γιατί κολλούσε και ήταν αργό.

Επειδή έχω και εγώ θέμα με την χωρητικότητα του c: υπάρχει καποιος ασφαλής τρόπος να τον καθαρίσουμε από άχρηστα

Επειδή έχω και εγώ θέμα με την χωρητικότητα του c: υπάρχει καποιος ασφαλής τρόπος να τον καθαρίσουμε από άχρηστα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3041361#post3041361 :)

Εdit: Eπισης ελεγξε εαν εχεις αποθηκευμενα μηνυματα στην μνημη της συσκευης καποιο βιντεο κ.τ.λ.

Edited by gianpithio
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά είναι αναγκαίο να κάνουμε φορμα μετά την αναβάθμιση; Οι εφαρμογές ή οτιδήποτε άλλο επηρεάζονται σε τίποτα αν ΔΕΝ κάνουμε hard format;Ευχαριστώ...

Εμενα επηρρεαστηκαν μετα το update και μαλιστα δεν μου εκανε εγκατασταση νεων... ειναι θεμα του καθενος αν θελει να κανει φορματ ή οχι μετα την αναβαθμιση αναλογα με τα προβληματα που εχει!

Αη - Phone

Παιδια το πηρε σημερα ο ξαδερφος μου και του εχει κανει σε μιση μερα 10 φορες επανεκκινηση μονο του αφου του βγαζει μια μωβ οθονη πρωτα!!! Πηρε τηλ απο εκει που το πηρε και του ειπε για να μην μπλεξουν με εγγυησεις, να δοκιμασει να του κανει αναβαθμιση λογισμικου πρώτα!

Τι λετε να συμβαινει? Ειναι ευκολη η αναβαθμιση? Ή να το παει κατευθειαν πισω?

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Παιδια το πηρε σημερα ο ξαδερφος μου και του εχει κανει σε μιση μερα 10 φορες επανεκκινηση μονο του αφου του βγαζει μια μωβ οθονη πρωτα!!! Πηρε τηλ απο εκει που το πηρε και του ειπε για να μην μπλεξουν με εγγυησεις, να δοκιμασει να του κανει αναβαθμιση λογισμικου πρώτα!

Τι λετε να συμβαινει? Ειναι ευκολη η αναβαθμιση? Ή να το παει κατευθειαν πισω?

Πίσω θα το πάει, ειναι doa! Εφοσον δεν λειτουργεί με το που βγήκε απο το κουτί, οφείλουν να το αλλάξουν με καινούρια συσκευή (ούτως ή άλλως πρέπει να στο αλλάξουν αν πάθει κάτι τις πρώτες 7 μερεες)

Ακου λέει μην μπλέξουν με εγγυήσεις...ελεος!!:shock::down:

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Φιλε and τι σημαινει doa?? Aυτο του ειπα να κανει και εγω...

Δεν βγαζω ακρη με αυτο που ποσταρες:)

Φιλε and τι σημαινει doa?? Aυτο του ειπα να κανει και εγω...

Υπηρεσία DOA (Dead On Arrival) επιπρόσθετη εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν), μηδενίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής service για προϊόντα που δεν λειτούργησαν ποτέ. Αν εχεις DOA 7 ημερων π.χ. οτι και να παθει μεσα σε 7 μερες στο αλλαζουν επι τοπου!

Αη - Phone

Οκ.. Σε ευχαριστω! Αυτο θα του πω να κανει! Δεν το πηρε απο καποιο μεγαλο μαγαζι αλυσιδας ομως... Ελπιζω να μην του κανει τον Κινεζο ο αλλος...

Επειδη θελει να το δοκιμασει και αυτο... Το firmware update του κινητου πως γινεται? Μεσα απο το προγραμμα που εχει το cd ή μεσα απο το site της νοκια??

[--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---]

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti

Καλησπέρα.:)

Από το FAQ της πρώτης σελίδας

Τι είναι η αναβάθμιση λογισμικού και πως την κάνω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν βγαζω ακρη με αυτο που ποσταρες:)

Ο gianpithio μιλάει για την εφαρμογή ResourceCleanup. Είναι γραμμένη σε python και "καθαρίζει" την εσωτερική μνήμη της συσκευής. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να λειτουργεί σε Symbian 5th edition. Έψαξα αλλά δεν βρήκα ν' αναφέρουν ότι λειτουργεί.

Οκ.. Σε ευχαριστω! Αυτο θα του πω να κανει! Δεν το πηρε απο καποιο μεγαλο μαγαζι αλυσιδας ομως... Ελπιζω να μην του κανει τον Κινεζο ο αλλος...

Και πάλι! Δεν μιλάμε για την εβδομη μέρα, αλλά για την πρώτη!! Αν είναι σωστός επαγγελματίας θα πρέπι να του το αλλάξει με καινούριο αν δεν δουλέψει και οχι να του πει θα στο στείλω στο service κλπ μπούρδες...

Το θέμα ειναι οντως να μην κάνει τον Κινέζο, δεν λέει να μπλέκεις με service κλπ (ή και καταγγελίες στο ΙΝΚΑ κλπ, αναλόγως ποσο θες να το τραβήξεις σε περίπτωση που κάνει τον ανήξερο) στα καλά καθούμενα...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Καλησπερα εχω την εκδοση 20 στο τηλεφωνο και οταν παω να κανω αναβαθμιση μεσο internet και οχι μεσο nsu μου βγαζει οτι δεν υπαρχει νεα εκδοση

Καλησπερα εχω την εκδοση 20 στο τηλεφωνο και οταν παω να κανω αναβαθμιση μεσο internet και οχι μεσο nsu μου βγαζει οτι δεν υπαρχει νεα εκδοση

Μέσω nsu τι έκδοση σου βγάζει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Προφανώς κάτι παίζει με το product code της συσκευής σου.

Μήπως έχεις συσκευή Vodafone Live ή είναι παρα-εισαγωγής...;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπερα!Εχω ενα προβλημα που το ανακαλυψα σημερα οταν πηγα να κανω ενημερωση εφαρμογων.

Εχω 4 διαθεσημες ενημερωσεις στο κινητο και μεσα σ'αυτες και τους νεους δωρεαν χαρτες..Οταν τις επιλεγω ενω κατεβαινουν απο το ιντερνετ μετα μου λεει οτι η εγκατασταση απετυχε..αυτο συμβαινει κι αμα τις κατεβασω μεσω ovi απο το κινητο..

Να σημειωσω οτι εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου..

Τι μπορει να φταει και δεν μπορω να κανω εγκατασταση;

Ευχαριστω!!

Καλημέρα, έχω μερικές ερωτήσεις για το 5800 του αδερφού μου.Έχω καιρό να πάρω νοκια με έφαγαν τα wm.. Λοιπόν πήγα να κατεβάσω το καινούριο ovi maps από το ovi store που υπάρχει στο κινητό. Στις οδηγίες είδα οτι πρέπει να έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού για να το εγκαταστήσω. Το τσέκαρα και δεν έχω την τελευταία. Αν κάνω την διαδικασία αναβάθμισης μεσω FOTA χάνω τα δεδομένα που είναι στην μνήμη του τηλεφώνου? Πρέπει να κρατήσω backup η να κάνω κάτι άλλο πριν την αναβάθμιση?