Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κορυφαίο το νέο firmware !! Μεγάλη διαφορά στην απόκριση !! :D

Update με NSU

Μπλε Ελληνικό

Edited by arathon

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ελληνικο,κοκκινο μεσω nsu...(σφραγιδουλα sealed λευκη ειχε)

απο fota δεν ειχε βγει μεχρι χτες βραδυ σιγουρα...

Πες μου που θα Βρω το product code για να το ψαξω και αμέσως θα σου το πω. Η συσκευή μου βέβαια δεν είναι χακαρισμένη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2798974#post2798974 :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλησπερα συγνωμη επειδη ειμαι καινουργιος εδω δεν ξερω και πολλα,αυτο το ''μαγαζακι'' για τα update που αναφερεται τι ειναι και ποιο ειναι?που μπορουμε να το βρουμε?κανενα λινκ?Ευχαριστω πολυ.

Το δικό μου γράφει στην ετικέτα πίσω από τη μπαταρία: model 5800d-, Type RM-356,

Code 0573762

Έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 40 απο γουιντοους εξ-πι γιατι απο τα 7 (64 μπιτ) δεν έτρεχε το προγραμμα της νοκια. Δεν μου διεγραψε τιποτα :)

Απο φοτα δεν εβρισκε αναβαθμιση.

καλησπερα συγνωμη επειδη ειμαι καινουργιος εδω δεν ξερω και πολλα,αυτο το ''μαγαζακι'' για τα update που αναφερεται τι ειναι και ποιο ειναι?που μπορουμε να το βρουμε?κανενα λινκ?Ευχαριστω πολυ.

Καταρχην καλως ηρθες :)

Yπαρχει απαντηση στο S60 5th Edition Platform FAQ στην ερωτηση Τι ειναι η αναβαθμιση λογισμικου και πως την κανω;.

Καλο θα ειναι να διαβασεις ολοκληρο το faq θα σε βοηθησει αρκετα στα πρωτα σου βηματα, θα μπορεις να καταλαβεις αυτα που γραφουμε και θα αποφυγουμε τις ιδιες ερωτησεις..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724

Έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 40 απο γουιντοους εξ-πι γιατι απο τα 7 (64 μπιτ) δεν έτρεχε το προγραμμα της νοκια. Δεν μου διεγραψε τιποτα :)

Ριξε μια ματια παρακατω!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3020954#post3020954

Το product code μας ενδιαφερει πιο πολυ!!!!!!!!! Τι product εχεις?

Παντως απο οτι φαινεται η αναβαθμιση δεν ειναι διαθεσιμη μεσω OTA (ακομα τουλαχιστο)

Αη - Phone

Το product code μας ενδιαφερει πιο πολυ!!!!!!!!! Τι product εχεις?

Παντως απο οτι φαινεται η αναβαθμιση δεν ειναι διαθεσιμη μεσω OTA (ακομα τουλαχιστο)

Το δικό μου γράφει στην ετικέτα πίσω από τη μπαταρία: model 5800d-, Type RM-356,

Code 0573762

οκ το εχω δει το δικο σου. τον snowboard ρωτησα

το κλασσικό 0559395 (Blue), αγορασμενο απο βονταφον

να τονισω οτι έκανα το update με nsu και το τηλ εμεινε χακαρισμενο και ολες οι σπασμενες εφαρμογες δουλευουν κανονικοτατα

Edited by snowboard

Το δικό μου είναι 0559395 μπλέ από Cosmote και έκανα το update με nsu

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ μα ενεργοποιίσω στο homescreen μου το ημερολόγιο ετσι ώστε να βλέπω αν είναι αθόρυβο ή γενικό....ευχαριστώ Edited by spyrosm7

οσοι το κανατε και δουλευει μια χαρα η αναβαθμιση κανατε κανενα reset(hard) στο κινητο πριν διαδικασια ή μπα?

οσοι το κανατε και δουλευει μια χαρα η αναβαθμιση κανατε κανενα reset(hard) στο κινητο πριν διαδικασια ή μπα?

μπα!!!! και δουλεύει για την ώρα άψογα.

Εγώ έκανα hard format και στην συσκευή και στην κάρτα μνήμης μετά την αναβάθμιση*. Παρατήρησα καλύτερη γενική απόκριση σε όλα τα μενού, μου απελευθερώθηκε χώρος στην εσωτερική μνήμη (τώρα έχω 65 ΜΒ ελεύθερα), μου άρεσε το KS και η καινούρια αρχική οθόνη, γενικά νοιώθω το κινητό κάπως πιο συμμαζεμένο.:)

Γενικά καλή εντύπωση μου άφησε. Επίσης και το πληκτρολόγιο qwerty μου φαίνεται κάπως αλλαγμένο, προς το καλύτερο, κάπως σαν να έχουν βελτιώσει την απόκριση και την απτική ανάδραση.

*να σημειώσω πως μέχρι να το φέρω στα ίσια του πρέπει να του έκανα 3-4 φορές φορμάτ, αφού μου παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα/κόλημα με την αρχική οθόνη που δεν αποκρίνεται (εξαφανισμένες συντομεύσεις, δεν δουλεύει το πράσινο πλήκτρο....τα γνωστά:angry:)

Παιδια πως μπορω να σβησω το κοκκινο φως οταν τραβαω βιντεο? Υπαρχει προγραμμα? Εψαξα εδω αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι

Παιδια πως μπορω να σβησω το κοκκινο φως οταν τραβαω βιντεο? Υπαρχει προγραμμα? Εψαξα εδω αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι

Αν έχει περάσει το hack στην συσκευή σου τότε μπορείς να το κάνεις με το παρακάτω patch, Απενεργοποίηση κόκκινου led κατά τη βιντεοσκόπηση και τη φωτογράφιση, θα το βρεις στο 2ο ποστ του θέματος [ΕΠΙΣΗΜΟ] S60 5th - Hacks & Patches. Για ότι άλλο θες ρωτάς στο αντίστοιχο θέμα.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καταλαβα φιλε μου..

και εγω στην βουλιαγμενης θα παω αυριο και θα το δουν κιολας ...

εσυ ειπες οτι εχει οριζοντιες γραμμες το τηλ;

thanks

Ναι φίλε οριζόντιες γραμμές σαν τηλεόραση χωρίς σήμα, κάπως έτσι και ήθελε κλείδωμα και ξεκλείδωμα για να φτιάξει και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Μου το παρουσίασε εντελώς ξαφνικά και υποψιάζομαι μήπως το έσφιγγε η θήκη που είχα αγοράσει και τώρα το έχω "γυμνό"

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

λοιπον παιδια αυτη τη στιγμη σε μαυρο 0573762 (ελληνικο δηλ) η τελευταια αναβαθμιση στο nsu ειναι η 31.0.101...δεν καταλαβαινω...ο φιλος mfragi λεει πως αναβαθμισε με αυτο το product code...ανεξηγητα πραγματα...

Ναι φίλε οριζόντιες γραμμές σαν τηλεόραση χωρίς σήμα, κάπως έτσι και ήθελε κλείδωμα και ξεκλείδωμα για να φτιάξει και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Μου το παρουσίασε εντελώς ξαφνικά και υποψιάζομαι μήπως το έσφιγγε η θήκη που είχα αγοράσει και τώρα το έχω "γυμνό"

δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια διπλα απο τον υπολογιστη μου το κανει... και οχι μονο..

του κανα παλι φορματ αλλα θα το παω τωρα φοβαμαι ομως οτι θα το κρατησουν καιρο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια διπλα απο τον υπολογιστη μου το κανει... και οχι μονο..

του κανα παλι φορματ αλλα θα το παω τωρα φοβαμαι ομως οτι θα το κρατησουν καιρο..

Μήπως υπάρχει κάποια συσκευη εκει κοντα που εχει μεγαλο πηνιο ή τουλαχιστο δημιουργει μαγνητικο πεδιο ισχυρο? Παιζει να παρεμβάλλεται και απο αυτο. Ρωτα στο νοκια στορς αυτην την λεπτομερεια αν το εχουν ξανακουσει

Αη - Phone

Πριν απο λίγο εκανα αναβάθμιση με FOTA...

Ολα ΟΚ!!!

Πρώτη εντυπωση,η θεαματική αύξηση της απόκρισης των μενού....

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ποια εκδοση εχεις τωρα στην συσκευη σου? Στο δικο μου δεν ειναι ακομη διαθεσιμη μεσω fota..

Ωραια.. :)

To δικο μου μαλλον θελει format για να την κανει μεσω fota! Επειδη δεν θελω να χασω το hack θα δοκιμασω αργοτερα απο το pc :O