Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα...Εχω την εξης απορια...θελω να πουλησω ενα 5800 το οποιο εχω εδω και 9 μηνες περιπου..σε αριστη κατασταση με ζελατινα προστασιας στην οθονη...και με την κλασσικη σχισμη αλλα κατα τα αλλα αγρατσουνιστο και με ολα του τα παρελκομενα...Ποσο πιστευεται οτι ειναι μια λογικη τιμη για να το πουλησω?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες...! :):):):)

τσέκαρε τις αγγελίες και δες τι τιμές ζητάνε τα άλλα άτομα καθώς και την κατάσταση των κινητών αυτών.. Πιστεύω μόνο έτσι θα κρίνεις τι τιμή να ζητήσεις...:cool:

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σβήσε το μήνυμα και ξαναγραψτο απο την αρχη... και στειλτο αν και τωρα πλεον περασε η ωρα οποτε δεν θα εχει ισχυ!:D

Το δοκίμασα και τίποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας κολλαει στο βιντεο?? Εκανα την αναβάθμιση 31.0.101 και μου κολλαεισ το βίντεο λιγο το παγωνει και συνεχιζει μετα,ξερετε τι παιζει???

Το ίδιο προβλημα έχω κι εγω με το βιντεο...

Ας ελπίσουμε να λυθει σε επόμενη αναβάθμιση!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Σας κολλαει στο βιντεο?? Εκανα την αναβάθμιση 31.0.101 και μου κολλαεισ το βίντεο λιγο το παγωνει και συνεχιζει μετα,ξερετε τι παιζει???

Για να το αναφέρετε και οι 2 υπάρχει πιθανότητα όντως να κολλάει το βίντεο μετά την αναβάθμιση.

Θα ήθελα να ρωτήσω όμως 2 πράγματα,

1) Δοκιμάσατε να κάνετε format στο τηλέφωνο και να δείτε αν συνεχίζεται το κόλλημα?

2) Έχετε την εργοστασιακή κάρτα μνήμης που είχε μέσα το κουτί? Αν ναι, έχετε δοκιμάσει να βάλετε άλλης εταιρία κάρτα μνήμης ή να δοκιμάσετε να γράψετε βίντεο και να αποθηκευτεί στην μνήμη της συσκευής?

Εγώ έχω ακόμα την 31.0.008 οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω. Πάντως σε αυτή που έχω εγώ, το βίντεο παίζει και γράφει μια χαρά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

τραβηξα βιντεο προχθες για να το συγκρινω με το βιντεο του σασιο.

κανενα προβλημα, ουτε κολλησε ουτε τιποτα.

Το δοκίμασα και τίποτα...

Δοκίμασε τότε να διαχειριστείς τα μηνύματα με το PCSuite... κατι άλλο δεν μπορω να σκεφτώ!

Από ότι φαίνεται μάλλον δεν θα κάνω την αναβάθμιση... Γιατί αν περιμένεις την επόμενη να λυθεί το πρόβλημα, θα περιμένεις για πάντα... σκούρο να υπάρξει άλλη...

Ποσο πιστευεται οτι ειναι μια λογικη τιμη για να το πουλησω?

Λοιπόν με μία πρόχειρη αναζήτηση στο ίντερνετ παρατήρησα ένα αξιοσημείωτο γεγονός παραυτα... Πουλάνε παλικάρια το 5800 μεταχειρισμένο από 250-270€ την στιγμή που το βρίσκεις στο ίντερνετ 220 καινούργιο! Ήμαρτον... πιστεύω πως το κινητό έχασε πολύ την αξία του λόγω παράλληλων εισαγωγών επομένως σαν αγοραστής θα το έπαιρνα γύρω στα 130-160€... Παραπάνω δεν έδινα πάντως για μεταχειρισμένο.. Καλό είναι να βάλεις αγγελία και να μην βάλεις τιμή, αλλά να παίξεις μπάλα με τους ενδιαφερόμενους!

Αη - Phone

Σόρρυ αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά αυτό τι είναι;

Nokia 5800 Navigation Edition :confused:

Νέα έκδοση του 5800? Έχει κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο από το Xpress Music?

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σόρρυ αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά αυτό τι είναι;

Nokia 5800 Navigation Edition :confused:

Νέα έκδοση του 5800? Έχει κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο από το Xpress Music?

Έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες σελίδες Πάνο. Η διαφορά τους είναι ότι αυτή η έκδοση θα έχει δωρεάν πλοήγηση για πάντα. Θα έχεις ένα Nokia maps με πλοήγηση για πάντα.

Έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες σελίδες Πάνο. Η διαφορά τους είναι ότι αυτή η έκδοση θα έχει δωρεάν πλοήγηση για πάντα. Θα έχεις ένα Nokia maps με πλοήγηση για πάντα.

Α μάλιστα. Μόνο αυτή η έκδοση είναι σε γκρι ή βγαίνει και σε κόκκινο και μπλε; Από τιμούλα έχει μεγάλη διαφορά με το "κανονικό";

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σε μαύρο θα βγαίνει μόνο. Από τιμή δεν γνωρίζω να σου πω σίγουρα αλλά το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται γύρω στα 300€ όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση "The 5800 Navigation Edition is inked in the diary for the third quarter of 2009 and is estimated to cost 285 Euros before all the usual regional taxes and subsidies stuff."

http://conversations.nokia.com/2009/08/21/nokia-5800-navigation-edition-launches-with-lifetime-guidance/

Εννοείς από πότε θα ισχύει η απεριόριστη φωνητική πλοήγηση? Αν ναι, θα ισχύει από τότε που θα αγοράσεις την συσκευή και θα ενεργοποιήσεις την σχετική άδεια.

Nokia 5800 Firmware version 40.0.001 Coming?

http://bugreports.qt.nokia.com/browse/QTBUG-4784

Εν αναμονή δηλαδή..

Αντε να δουμε..

Εχει κανεις branded της vodafone με firmware v31.0.101??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Προσωπικά με ενδιαφέρουν οι εφαρμογές τρίτων παρα το firmware, για παράδειγμα όποιος έχει χρησιμοποιήσει τον Opera Mobile δε ξαναγυρνάει στον Nokia κινέτικ-ξεκινέτικ εκτός αν αλλάξουν εντελώς το interface και γίνει πραγματικά χρήσιμο.

Προσωπικά με ενδιαφέρουν οι εφαρμογές τρίτων παρα το firmware, για παράδειγμα όποιος έχει χρησιμοποιήσει τον Opera Mobile δε ξαναγυρνάει στον Nokia κινέτικ-ξεκινέτικ εκτός αν αλλάξουν εντελώς το interface και γίνει πραγματικά χρήσιμο.

ασχετο αλλα δε ξερω απο ποτε ειναι ετσι και ειχε αυτη τη λειτουργια αλλα αν ενεργοποιησεις απο τα θεματα το "εφε" τοτε ακομη και στις επαφες κανει κατι σαν kinetic να το πω...

καπως ετσι...

οση φορα του βαζεις τοσο παει...

οχι οτι με βολεψε αλλα για το τυπικο το αναφερω μιας και δεν εχει τυχει να δω συζητηση.

κατα τα αλλα αν βελτιωθει λιγο ο opera θα ειναι τελειος

Καλημέρα!

Είχα την εντύπωση πως όταν κάνουμε αναβάθμιση με NSU τότε το τηλέφωνο έχανε κάποια δεδομένα που ήταν στη μνήμη της συσκευής..

Σωστά?

Εγώ έκανα αναβάθμιση από την v21 στην v31.0.101 μέσω NSU και δεν χάθηκε τίποτα.:confused:

Κοιτώντας τα παλιότερα post δεν είδα να έχει αναφερθεί κάτι και είπα να ρωτήσω..:rolleyes:

Υ.Γ. Επίσης χωρίς να κάνω format μπορώ να πω οτι δούλευει σφαίρα..:p

Καλημέρα!

Είχα την εντύπωση πως όταν κάνουμε αναβάθμιση με NSU τότε το τηλέφωνο έχανε κάποια δεδομένα που ήταν στη μνήμη της συσκευής..

Σωστά?

Εγώ έκανα αναβάθμιση από την v21 στην v31.0.101 μέσω NSU και δεν χάθηκε τίποτα.:confused:

Κοιτώντας τα παλιότερα post δεν είδα να έχει αναφερθεί κάτι και είπα να ρωτήσω..:rolleyes:

Υ.Γ. Επίσης χωρίς να κάνω format μπορώ να πω οτι δούλευει σφαίρα..:p

Αυτό είναι το UDP(User Data Preservation)- http://symbianapplications.info/user-data-preservation-udp/

Καλημέρα!

Είναι γνωστό από την αρχή ότι οι συσκευές με 5th Edition δεν χάνουν τα δεδομένα μετά από αναβάθμιση μέσω NSU. Είχε ξεκινήσει από το Ν82, συνέχισε με τις συσκευές 3rd Edition FP2 και τώρα συνεχίζεται με τις 5th Edition συσκευές.

παιδιά είχα στο κ850 κάτι games και apps και τα έβαλα στην κάρτα μνήμης του 5800 στο φάκελο games εγκατέστησα κάποια και τα παίζει οκ!αλλά δεν τα στέλνει μέσο bluetooth μου λέει ότι είναι προστατευμένα!δεν πείραξα καμιά ρύθμιση από το κινητό αλλά πως μπορώ να τα στείλω??

Εγκατέστησε τον X-plore και στείλε τα από εκεί.

Τα μηνύματά μας θα μεταφερθούν στο επίσημο θέμα του 5800.

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι παρατηρω πως μνημη η διαθεσιμη ειναι συνηθως στα 47-51mb και πολυ συχνα πεφτει και πιο κατω...

ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσο χαμηλα? (εννοω απο τα 120 που εχει οπως λεει συνολο)

εκτος απο τα κλασσικα που τρεχουν εχω παραπανω το keylock και το ion battery και τιποτα αλλο...

δεν θα επρεπε να εχω πιο πολλα ελευθερα ή ετσι ειναι γενικα?

(σημειωνω οτι εχω αλλαξει την cache να αποθηκευεται στην καρτα μνημης για να μην τρωει μνημη)

σημειωνω οτι εχω αλλαξει την cache να αποθηκευεται στην καρτα μνημης για να μην τρωει μνημη

Αλλαζοντας την cache ισχυει πλεον η καρτα μνημης ως RAm? δηλαδη μιλαμε για 7GB μνημη ΡΑΜ? δεν το εχω καταλαβει καλα! και ολες οι εφαρμογες χρησιμοποιουν αυτην την cache ή θα πρεπει για καθε μια να την αλλαζω και πως? Εχετε δει διαφορα στην ταχυτητα του κινητου αφοτου το κανατε?

Αη - Phone