dosman Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Δεν έχουμε βρει το changelog ακόμα... Μόλις βρεθεί θα ανέβει για να δούμε όλοι τι άλλαξε... Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... Το κινητό υποστιρίζει και SIP accounts. Το θέμα είναι ότι όσο και να δοκίμασα με αρκετούς συνδιασμούς δεν κατάφερα να κάνω να συνδεθεί το VOIP μου με το κινητό. Το σύνδεσα μέσω του Nimbuzz αλλά θέλω να το συνδέσω και μέσω του προγράμματος του κινητού. Έχει κανείς καμιά ιδέα;; Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Τι εννοείς κλπ κλπ; Προσπάθησες να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης; Aμα βγαλω την καρτα μνημης το κινητο ξεκιναει κανονικα.Αμα την βαλω καθως λειτουργει το κινητο,την αναγνωριζει την καρτα μνημης κανονικα.Αλλα με αυτη μεσα δεν ξεκιναει και κολλαει.Τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Aμα βγαλω την καρτα μνημης το κινητο ξεκιναει κανονικα.Αμα την βαλω καθως λειτουργει το κινητο,την αναγνωριζει την καρτα μνημης κανονικα.Αλλα με αυτη μεσα δεν ξεκιναει και κολλαει.Τι φταιει? Αν είναι η εργοστασιακή απλά πάρε μια καινούργια. Είναι γνωστά τέτοια "θέματα" με τις κάρτες της Nokia. Για αρχή δοκίμασε να την βάλεις σε ένα card reader, να αντιγράψεις ότι δεδομένα έχεις στο pc σου και μετά να κάνεις φορμάτ στην κάρτα μνήμης μέσα από το κινητό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Πιθανοτατα η καρτα μνημης να εχει προβλημα,η καποιο προγραμμα που εχεις βαλει να δημιουργει το κολλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Πιθανοτατα θα παρω καποια αλλη καρτα να ξεμπερδευω αφου ριξω ενα φορματ πρωτα σε αυτη να δω αν θα στρωσει.Εχετε να προτεινετε καποια καρτουλα 8gb που αποδεδειγμενα δουλευει χωρις ''θεματα'' με το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Πάρε μία της Sandisk class 4 ή 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Καλησπέρα.:) Θα ήθελα να θυμίσω ξανά πως στην ενότητα της Nokia ακολουθούμε συγκεκριμένη λογική για την οργάνωση των θεμάτων. Στο θέμα του Nokia 5800 XpressMusic όπως και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που φέρουν το όνομα μοντέλων της Nokia με πρόθεμα "[ΕΠΙΣΗΜΟ]" συζητάμε αποκλειστικά για το hardware καθώς και το firmware του τηλεφώνου και όχι για εφαρμογές, αξεσουάρ και οτιδήποτε άλλο. Υπάρχουν θέματα που καλύπτουν όλες σχεδόν τις απορίες για software τρίτων, navigation, αξεσουάρ, παιχνίδια, πιστοποιητικά εφαρμογών κλπ. Δεν ρωτάμε για οτιδήποτε σχετίζεται έμμεσα με το κινητό μας στο επίσημο θέμα του. Συμβουλεύεστε πάντοτε τα περιεχόμενα της ενότητας! ΥΓ: Οι αρμόδιοι moderators της ενότητας είναι πάντα στη διάθεσή σας για το οτιδήποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Αυτό γίνεται και από προηγούμενες εκδόσεις firmware, δεν είναι bug της τελευταίας. Συνήθως το έχω συναντήσει όταν χρησιμοποιώ διαφορετικά θέματα και όχι το προ-εγκατεστημένο. Στο default δεν θυμάμαι να το έχω συναντήσει. Μου συνεβη τελικα και στο προεγκατεστημενο θεματακι... δεν πειραζει! BUG-ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ FOUND! Εκει που εχω το κινητο κλειδωμενο και ανοιχτο παω να το ξεκλειδωσω και τιποτα... μαυρη οθονη.. παταω το κουμπι του ανοιγματος απο πανω μια φορα και οχι συνεχομενα ανοιγοκλεινει η οθονη και το κινητο ξεκινα παλι απο την αρχη απλως εμφανιζοντας την αρχικη οθονη χωρις σημα... σαν να κανει αλλαγη χρηστη οπως στα windows... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 εγω παλι παρατηρησα κατι αλλο το οποιο ακομα δε ξερω αν οφειλεται σε bug ή σε ρυθμιση που εχω κανει... μου το εκανε μια φορα προχτες και νομιζα οτι απλα εφαγε τη φρικη του εκεινη τη στιγμη αλλα το εκανε και χτες παλι... συνδεομαι με το ασυρματο σε καποιο δικτυο και μετα οταν κλεινω τον "ιστο" κλεινει και το ασυρματο (μιας και τυπικα σβηνει και η κεραιουλα απο πανω στην οθονη) αλλα οταν παω να δω τι διαθεσιμο δικτυο υπαρχει μου βγαζει οτι ειναι σε συνδεση ακομα με αυτο που ειχα και επισης δεν μπορεις να κανεις αποσυνδεση αλλα ουτε να συνδεθεις με αλλο δικτυο μιας και λεει οτι ειναι ηδη συνδεδεμενο... καπως ακυρο αλλα λεω μηπως εχει τυχει σε κανεναν και απλα ειναι καποια ρυθμιση χειροκινητη... φυσικα δεν εχω ψαξει τα παντα για να δω τι φταιει διοτι εκεινη τη στιγμη απλα το εκλεισα και ξανανοιξα για να ξεμπλοκαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaYmZGR Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 καλησπέρα, μόλις το παρήγγειλα από την vodafone στο οικονομικό 25!! να ρωτήσω, σχετικά με την πρώτη φόρτιση τι να κάνω? να το ανοίξω και να περιμένω να αδειάσει η μπαταρία ή να το φορτίσω κατευθείαν? και για πόση ώρα? για κανα 3ωρο? ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 καλησπέρα, μόλις το παρήγγειλα από την vodafone στο οικονομικό 25!! να ρωτήσω, σχετικά με την πρώτη φόρτιση τι να κάνω? να το ανοίξω και να περιμένω να αδειάσει η μπαταρία ή να το φορτίσω κατευθείαν? και για πόση ώρα? για κανα 3ωρο? ευχαριστώ!!!! Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2832491#post2832491 Διάβασε το και γενικά διάβασε όλο το FAQ. Καλορίζικο! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nskoul1985 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 5800 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ..ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ,ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΠΩΣ Μ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ?ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ(ΜΠΑΣ Κ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟ) ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 5800 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ..ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ,ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΠΩΣ Μ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ?ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ(ΜΠΑΣ Κ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟ) ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.... Απλά έχεις το γνωστό πρόβλημα με το ακουστικό, όπως είχαν και πολύ άλλοι κάτοχοι του 5800. Θα πρέπει να το πας σε κάποιο nokia store να στο φτιάξουν, είναι μέσα στην εγγύηση και το γνωρίζουν το πρόβλημα. Κάνε μια αναζήτηση και στο θέμα Αντιμετωπίσατε προβλήμα στο 5800;, το έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά. Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους όρους χρήσης του forum. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaYmZGR Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2832491#post2832491 Διάβασε το και γενικά διάβασε όλο το FAQ. Καλορίζικο! ευχαριστώ!!! το είχα διαβάσει το FAQ, αλλά μου φάνηκε λίγο περίεργο..δλδ, ενεργοποιώ το τηλέφωνο κατευθείαν και όταν τελειώσει η μπαταρία, την φορτίζω απλά για 2-3 ώρες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 ευχαριστώ!!! το είχα διαβάσει το FAQ, αλλά μου φάνηκε λίγο περίεργο..δλδ, ενεργοποιώ το τηλέφωνο κατευθείαν και όταν τελειώσει η μπαταρία, την φορτίζω απλά για 2-3 ώρες?? ουσιαστικα ναι... μολις τελειωσει η φορτιση εισαι ετοιμος... δε χρειαζεται να την αφηνεις παραπανω αν εχει τελειωσει η φορτιση απλα επειδη ετσι ειχαμε συνηθισει στο παρελθον... ειναι ασκοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Παιδια εχω μια απορια. Καθε φορα που τραβαω μια φωτογραφια απο το κινητο μου καποιο προσωπο, αντιστοιχω αυτην την φωτο στον καταλογο ωστε καθε φορα που με καλει αυτος/η να βγαζει την εικονα του στο κινητο (μικρογραφια). Η φωτογραφια οταν με καλουν ή καλώ είναι τεράστια και σχεδόν καλύπτει όλην την οθόνη (γαματη δλδ). Το θέμα είναι πως όταν διαγραφω την φώτο από τις εικόνες μου χωρις να διαγραψω την μικρογραφια απο τον καταλογο, η μικρογραφία γίνεται πραγματικα μικρή και καθε φορα που με καλουν φαινεται ενα μικρουλι προσωπακι.. Γινεται και σε εσας αυτο? Πως γινεται να με καλουν, να εχω μεγαλη φωτο ως μικρογραφια και παραλληλα να μην υπαρχει στην εκθεση μου αυτη η φωτο? αν εγκαταστησω τη φωτο σε αλλο φακελο του κινητου ισως? θα την διαβασει ομως η εκθεση? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Όταν αντιστοιχείς μια φωτο σε μία επαφή, μια μικρογραφία ελάχιστων ΚΒ μπαίνει και μένει στην επαφή αλλά, ταυτόχρονα, υπάρχει και η αντιστοίχιση με την αρχική οποθεσία της αρχικής φωτο. Κάθε φορά που υπάρχει επικοινωνία, η πληροφορίες αντλούνται από την αρχική (μεγάλη) φωτο. Αν της αλλάξεις θέση ή την διαγράψεις, είναι απολύτως λογικό να μην εμφανίζεται πια μεγάλη αλλά να εμφανίζει το πολύ μικρό thumbnail που έχει μείνει στην επαφή αυτή. Η λύση είναι να αποθηκεύεις τις φωτο των επαφών που θέλεις σε ξεχωριστό φάκελο (πχ εγώ τις συγκεντρώνω στο E:\Images\Πορτραίτα) ώστε να μην αλλάζει το path όταν γίνεται η αντιστοίχιση της κάθε φωτο με την επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Η λύση είναι να αποθηκεύεις τις φωτο των επαφών που θέλεις σε ξεχωριστό φάκελο (πχ εγώ τις συγκεντρώνω στο E:\Images\Πορτραίτα) ώστε να μην αλλάζει το path όταν γίνεται η αντιστοίχιση της κάθε φωτο με την επαφή. Το θεματακι μου εμενα ειναι να μην φαινονται ομως στην εκθεση...αν φτιαξω αυτον τον φακελο που λες θα εμφανιζονται αυτες οι φωτο στην εκθεση? αν ναι, μηπως αν τις αποθηκευσω εκτος φακελου /images? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Ναι, αναγκαστικά θα φαίνονται από την έκθεση. Δοκίμασε να κάνεις τις φωτο αυτές hidden από τα attributes με την βοήθεια του x-plore. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 BUG-ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ FOUND! Εκει που εχω το κινητο κλειδωμενο και ανοιχτο παω να το ξεκλειδωσω και τιποτα... μαυρη οθονη.. παταω το κουμπι του ανοιγματος απο πανω μια φορα και οχι συνεχομενα ανοιγοκλεινει η οθονη και το κινητο ξεκινα παλι απο την αρχη απλως εμφανιζοντας την αρχικη οθονη χωρις σημα... σαν να κανει αλλαγη χρηστη οπως στα windows... Χρησιμοποιείς το Sygic; Εμένα συνήθως τότε μου το κάνει, όταν έχω δουλέψει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Χρησιμοποιείς το Sygic; Εμένα συνήθως τότε μου το κάνει, όταν έχω δουλέψει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Φίλος ναι... αλλα θυμαμαι να μου εχει κανει κατι παρομοιο και χωρις Sygic... :cry: Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Eιναι μεσα στην εγγυηση το καπακι απο πισω?σιγα σιγα το πενακι δεν κραταται καλα και ελεγα να παω να μου το αλλαξουν αν ειναι...και κατι αλλο..οταν τραβας μια φωτο με gps που λεει...που και τι φαινεται?οι συντεταγμενες? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Δεν είναι στην εγγύηση το καπάκι, σε nokia store κοστίζει περίπου 5€. Οι πληροφορίες λογικά θα φαίνονται στα στοιχεία της κάθε φωτογραφίας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Ναι, αναγκαστικά θα φαίνονται από την έκθεση. Δοκίμασε να κάνεις τις φωτο αυτές hidden από τα attributes με την βοήθεια του x-plore. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ναι ναι ναι! Φιλος πετυχε το tirckακι σου... Πιστευω πως πρεπει να το γραψεις και στο 5800 tips and tricks... thnx παντως! Δεν είναι στην εγγύηση το καπάκι, σε nokia store κοστίζει περίπου 5€. Οι πληροφορίες λογικά θα φαίνονται στα στοιχεία της κάθε φωτογραφίας. Το καπάκι το πισω πουλιεται 5€ μαζί με την γραφίδα? ΟΥΑΟΥ! Επιτελους μια λογικη τιμη απο ΝΟΚΙΑ ΕΛΛΑΣ αν ειναι ετσι τα πραγματα... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Φίλος ναι... αλλα θυμαμαι να μου εχει κανει κατι παρομοιο και χωρις Sygic... :cry: Μπορεί να στο κάνει και ώρες αφού έχεις βγεί απο την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts