Mitcoc Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 αν εκανε κανεις την αναβαθμιση και μετραει να μας πει για να την κανουμε και μεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Την έκανα εγώ πριν 5 λεπτά... Με κοψοχώλιασε λίγο το Nokia Updater γιατί την ώρα της αναβάθμισης, μου έβγαλε πρόβλημα ότι κόλλησε και το κινητό μου έμεινε με μια λευκή οθόνη, αλλά δεν το πείραξα και τελικά τέλειωσε ομαλά η ενημέρωση. Το change log δεν το βρήκα αλλά it's ok... ;) Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 αν οντως σταματαει φοβαμαι πως θα υπαρξει προβλημα με σερβις και αναβαθμισεις... ή μου φαινεται?!?!? Σου φαινεται. Δεν τιθεται τετοιο θεμα... σερβις και hardware θα υπαρχει... για firmware update αντε αλλο ενα να βγει μετα το τελος της κυκλοφοριας. Παντως με το τελευταιο update το κινητο ειναι 99% αψεγαδιαστο... Το change log δεν το βρήκα αλλά it's ok... ;) Παιδια πως γινεται στο επισημο site να λεει: Latest software release for Nokia 5800 is 31.0.008 * Παντως αν βρειτε ποτε το changelog στειλτε το μια εδω να το δουμε .... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Διαφωνώ. Αν βάζεις κάθε μέρα ξυπνητήρι χάνει την εβδομάδα 1-2 λεπτά... Δεν το εχω δοκιμασει με ξυπνητηρι αλλα οταν το εχεις κανονικα δεν χανει, εδω και κανενα μηνα δεν εχει χασει ουτε λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Για τα vodafone ακομα τιποτα ε? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maraki19 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Μερικες φορες μου κλεινει ο browser ξαφνικα και χωρις να εχω ανοιχτες αλλες εφαρμογες.Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο;το ιδιο εχω παρατηρησει να συμβαινει και με τον οπερα.helρ Παράθεση Όσα φέρνει ο άνεμος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Και σε μενα γινεται αυτο, δεν ξερω αν παιζει κατι με το wifi 'η την συνδεση του ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgp Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Λοιπόν, ανακάλυψα ότι όταν έχεις αλλάξει τον ήχο σε συγκεκριμένους αριθμούς από τον κατάλογο του τηλεφώνου, γιά αυτούς τους αριθμούς δεν ισχύει η επιλογή της σιγής :wacko: Γνωρίζει κανείς πως διορθώνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 85 ώρες μεχρι να εμφανιστει η πρώτη προειδοποίηση "η μπαταρία εξαντλείται"... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 και επειδη ειμαι αυθεντια στα bugs.... BUG FOUND: Κατα την συνταξη μηνυματος με γραφιδα, δονηση αφης και αλφαριθμητικο πληκτρολογιο καποιες φορες καποια κουμπια-γραμματα μαυριζουν... με ενα κλικ πανω τους επανεμφανιζονται... Δεν το εχω δοκιμασει με ξυπνητηρι αλλα οταν το εχεις κανονικα δεν χανει, εδω και κανενα μηνα δεν εχει χασει ουτε λεπτο. Έχω την εντύπωση πως με ξυπνητήρι κάθε μέρα (ενεργοποιημένο για όλην την εβδομάδα) χάνει... χωρίς ξυπνητήρι σίγουρα δεν χάνει... Μερικες φορες μου κλεινει ο browser ξαφνικα και χωρις να εχω ανοιχτες αλλες εφαρμογες.Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο;το ιδιο εχω παρατηρησει να συμβαινει και με τον οπερα.helρ Αυτό συμβαίνει και σε μένα και στον browser Digia@Web... Γενικότερα πρέπει να μπουκώνει η μνήμη και να κάνει kick από μόνο του... Δοκίμασε να κάνεις το trick χρησιμοποιώντας την μνήμη του τηλεφώνου ως προσωρινή μνήμη... το μήνυμα αυτό ειναι στο forum tips and tricks for symbian 5th edition Λοιπόν, ανακάλυψα ότι όταν έχεις αλλάξει τον ήχο σε συγκεκριμένους αριθμούς από τον κατάλογο του τηλεφώνου, γιά αυτούς τους αριθμούς δεν ισχύει η επιλογή της σιγής :wacko: Γνωρίζει κανείς πως διορθώνεται αυτό; Πας ΜΕΝΟΥ->ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ->ΠΡΟΦΙΛ->ΑΘΟΡΥΒΟ->ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ->ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΗΧΟΣ ΚΛΗΣΗΣ = "ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ"... ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΟΥ ΚΛΗΣΗΣ ΤΕΡΜΑ ΧΑΜΗΛΑ... 85 ώρες μεχρι να εμφανιστει η πρώτη προειδοποίηση "η μπαταρία εξαντλείται"... Ρε γιατρέ τι του έχεις δώσει του κινητού... ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 και επειδη ειμαι αυθεντια στα bugs.... BUG FOUND: Κατα την συνταξη μηνυματος με γραφιδα, δονηση αφης και αλφαριθμητικο πληκτρολογιο καποιες φορες καποια κουμπια-γραμματα μαυριζουν... με ενα κλικ πανω τους επανεμφανιζονται... Αυτό γίνεται και από προηγούμενες εκδόσεις firmware, δεν είναι bug της τελευταίας. Συνήθως το έχω συναντήσει όταν χρησιμοποιώ διαφορετικά θέματα και όχι το προ-εγκατεστημένο. Στο default δεν θυμάμαι να το έχω συναντήσει. Αυτό συμβαίνει και σε μένα και στον browser Digia@Web... Γενικότερα πρέπει να μπουκώνει η μνήμη και να κάνει kick από μόνο του... Δοκίμασε να κάνεις το trick χρησιμοποιώντας την μνήμη του τηλεφώνου ως προσωρινή μνήμη... το μήνυμα αυτό ειναι στο forum tips and tricks for symbian 5th edition Μερικες φορες μου κλεινει ο browser ξαφνικα και χωρις να εχω ανοιχτες αλλες εφαρμογες.Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο;το ιδιο εχω παρατηρησει να συμβαινει και με τον οπερα.helρ Και σε μενα γινεται αυτο, δεν ξερω αν παιζει κατι με το wifi 'η την συνδεση του ιντερνετ. Αυτό κυρίως συμβαίνει για τον λόγο ότι τελειώνει η ελεύθερη RAΜ και αναγκαστικά πρέπει να κλείσει το πρόγραμμα που τρέχει εκείνη την ώρα έτσι ώστε να ανακτήσει πόρους το λειτουργικό και να συνεχίσει να λειτουργεί σωστά. Στον ενσωματωμένο browser δεν γίνεται τόσο καλή διαχείριση της ελεύθερης ram και είναι συνηθισμένο φαινόμενο το να κλείνει ο browser μετά από κάποια περίοδο χρήσης. Από την άλλη o mini opera κλείνει γιατί απλά είναι κάποιο bug που υπάρχει στις τελευταίες εκδόσεις και δεν έχει διορθωθεί ακόμη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 85 ώρες μεχρι να εμφανιστει η πρώτη προειδοποίηση "η μπαταρία εξαντλείται"... 85 ώρες αλλά με τι είδους χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgp Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 @stamgl: ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα, κάποιες φορές, σε κάποιες ιστοσελίδες που μπαίνω, τα ελληνικά δεν εμφανίζονται σωστά. Αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου; Μπορεί να ρυθμιστεί με κάποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Κάντε μου μια χάρη σας παρακαλώ πολυ. Βγάλτε μια φωτό με τον κινητό σε απόλυτο σκοτάδι με φλας και πείτε μου τι φαίνεται ή ανεβάστε την. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 .Και κάτι ακόμα, κάποιες φορές, σε κάποιες ιστοσελίδες που μπαίνω, τα ελληνικά δεν εμφανίζονται σωστά. Αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου; Μπορεί να ρυθμιστεί με κάποιο τρόπο; Πήγαινε στις ρυθμίσεις του browser και ψάξε για την επιλογή Κωδικοποίηση. Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδρομή, γιατί δεν έχω το κινητό δίπλα μου. Πάντως βρίσκεται μέσα στις ρυθμίσεις του browser. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 και επειδη ειμαι αυθεντια στα bugs.... BUG FOUND: Ρε γιατρέ τι του έχεις δώσει του κινητού... ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ? Το εχω ντοπαρισμένο...:p Για να απαντήσω και στο φιλο "mantsag1",η χρήση ήταν 45-50 λεπτά ομιλίας και 20 sms περίπου.Βγηκαν 9-10 φωτογραφίες με led φλάς,συνδεθηκε 3 φορές στον υπολογιστή,όπου εγιναν κάποιες μεταφορές αρχείων,ανοίχθηκε τέλος η εφαρμογη περιήγησης των φωτογραφιών κάμποσες φορές,προκειμένου να δείξω κάποιες φωτό στην οθόνη.Τέλος άκουσα και λίγο μουσική απο τα αρχεία ήχου που εχω βάλει στην κάρτα... Σιγουρα η χρήση δεν περιγραφεται ως βαρειά,αλλά δεν ήταν και τελείως light... Kανονική θα τη χαρακτήριζα,μάλλον... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 @stamgl: ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα, κάποιες φορές, σε κάποιες ιστοσελίδες που μπαίνω, τα ελληνικά δεν εμφανίζονται σωστά. Αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου; Μπορεί να ρυθμιστεί με κάποιο τρόπο; Πας: Μενου->Διαδίκτυο->Ιστός->Επιλογές->Ρυθμίσεις->Σελίδα->Προεπ.Κωδικοποίηση και επέλεξε Unicode ή ελληνική Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibiboss Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Κάντε μου μια χάρη σας παρακαλώ πολυ. Βγάλτε μια φωτό με τον κινητό σε απόλυτο σκοτάδι με φλας και πείτε μου τι φαίνεται ή ανεβάστε την. Σε απόλυτο σκοτάδι? Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι απλά για γέλια. Παρ όλα αυτά, γίνε πιο συγκεκριμένος ωστε να καταλάβουμε ακριβώς πως ενοείς να γίνει αυτή η λήψη. Το θέμα σε απόσταση μισού μέτρου, ενός μέτρου, πολλά μέτρα, δωμάτιο, τοπίο? Το φλας (αυτά τα led τελος πάντων που παίζουν το ρόλο του), αποδίδει διαφορετικά ανάλογα με την απόσταση του θέματος από το φακό. Όσο πιο μακρυά το θέμα, τόσο μικρότερο το ποσοστό ανακλούμενου φωτός ανά μονάδα επιφάνειας του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Αλλαξα το product code σε κωδικο για την navi edition και ενημερωσα το firmware με το nsu σε 31.0.101. Δεν βλεπω νεες αλλαγες. Εκανα ενημερωση στις αδειες στο ovi maps και δεν μου παρουσιασε κατι καινουριο. Αυτο για οσους αναρωτιοντουσαν αν θα μπορουσαμε να αποκτησουμε ξαφνικα lifetime αδειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Αλλαξα το product code σε κωδικο για την navi edition και ενημερωσα το firmware με το nsu σε 31.0.101. Δεν βλεπω νεες αλλαγες. Εκανα ενημερωση στις αδειες στο ovi maps και δεν μου παρουσιασε κατι καινουριο. Αυτο για οσους αναρωτιοντουσαν αν θα μπορουσαμε να αποκτησουμε ξαφνικα lifetime αδειες. Μετά από λίγο ψάξιμο, έμαθα ότι οι άδειες συνδέονται με το ΙΜΕΙ της κάθε συσκεύης. Συνεπώς, ασχέτως firmware, το license manager των Χαρτών ελέγχει το ΙΜΕΙ. Συνεπώς, το παραπάνω post δε μπορεί να ισχύει: Και αυτό να κάνουν υπάρχουν και προγράμματα που αλλάζουν το IMEI οπότε και έτσι να γίνει αρκεί να γίνει μια αλλαγή στο ΙΜΕΙ και μετά επαναφορά του στο σωστό (αφού περαστεί ο χάρτης). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Αλλαξα το product code σε κωδικο για την navi edition και ενημερωσα το firmware με το nsu σε 31.0.101. Δεν βλεπω νεες αλλαγες. Εκανα ενημερωση στις αδειες στο ovi maps και δεν μου παρουσιασε κατι καινουριο. Αυτο για οσους αναρωτιοντουσαν αν θα μπορουσαμε να αποκτησουμε ξαφνικα lifetime αδειες. Ρε παιδια δλδ για να καταλαβω... υπαρχει περιπτωση να μας δωσουν lifetime αδειες με μια απλη αναβαθμιση του firmware? και κατι αλλο... η αναβαθμιση του νεου firm γινεται μεσω FOTA ή ακομα? κανενα changelog κανεις βρηκε? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Απεριόριστη άδεια δεν πρόκειται να έχεις ότι και να κάνεις. Τα Nav που θα αγοραστούν θα ενεργοποιήσουν τις απεριόριστες άδειες, θα είναι συγκεκριμένα, που σημαίνει ότι η κάθε άδεια θα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο ΙΜΕΙ. Και το ΙΜΕΙ του αν βάλεις στην συσκευή σου, την άδεια δεν θα την έχεις. Οπότε, δουλεύεις είτε με σπασμένο πρόγραμμα ή με πληρωμένη άδεια. Μόλις βρούμε κάποιο chanelog, θα το ποστάρουμε σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Αλλαξα το product code σε κωδικο για την navi edition και ενημερωσα το firmware με το nsu σε 31.0.101. Δεν βλεπω νεες αλλαγες. Εκανα ενημερωση στις αδειες στο ovi maps και δεν μου παρουσιασε κατι καινουριο. Αυτο για οσους αναρωτιοντουσαν αν θα μπορουσαμε να αποκτησουμε ξαφνικα lifetime αδειες. Υπαρχει product code με ελληνικά στην navi εκδοση? αν ναι, ποιο ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Σε απόλυτο σκοτάδι? Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι απλά για γέλια. Παρ όλα αυτά, γίνε πιο συγκεκριμένος ωστε να καταλάβουμε ακριβώς πως ενοείς να γίνει αυτή η λήψη. Το θέμα σε απόσταση μισού μέτρου, ενός μέτρου, πολλά μέτρα, δωμάτιο, τοπίο? Το φλας (αυτά τα led τελος πάντων που παίζουν το ρόλο του), αποδίδει διαφορετικά ανάλογα με την απόσταση του θέματος από το φακό. Όσο πιο μακρυά το θέμα, τόσο μικρότερο το ποσοστό ανακλούμενου φωτός ανά μονάδα επιφάνειας του θέματος. Το θέμα είναι ότι εμένα σε κατάσταση χαμηλού φωτισμού ή σε απολυτο σκοτάδιη φωτο που θα βγει ή θα είναι μια ροζ ή άσπρη οθόνη. Συμβαίνει σε κάποιον το ιδιο. ΥΓ Ηθελα να γράψω στο θέμα με τα προβλήματα αλλά έκανα λάθος και θα φάω κράξιμο. Κάντε κάποιος την μεταφορά στο σωστο θέμα και συγνώμη αλλά βιαζόμουν. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Thanks πάντως για το παιδί που έκανε το κόπο και δοκίμασε την αλλαγή του PC σε Navi... Οπότε αφού θα είναι κλειδωμένο σε ορισμένα IMEI και θα ενημερώνεται έτσι και με την προϋπόθεση ότι ακόμα και το IMEI να αλλάξει κάποιος δεν θα μπορεί να έχει life time άδειες, τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιος κάνει hard format στο κινητό του και θα χρειαστεί να ξανακατεβάσει πάλι τις άδειες που νομίμως του αντιστοιχούν; Το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να ενσωματώσουν τις άδειες του Navi μέσα στην ROM (z: drive) και να κάνουν το πρόγραμμα να τραβάει τις άδειες μόνο από εκει... Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts