Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aψογος!:)

Σβηνοντας την προσωρινη μνημη απο τον browser διαγραφονται τα δεδομενα απο τον φακελο cache της καρτας μνημη σωστα? (φανταζομαι πως ναι αφου αυτες τις συνθηκες αλλαζεις μαλλον απο το .txt ε?)

Επισης, μηπως εννοεις e/system/cache οπως ειναι στο c και οχι e/cache?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχεις δικιο εννοω τον cashe που ειναι μεσα στο system\cashe.απλα ετσι το ειχε και αυτος που ανεβασε τις οδηγιες εκει απο οπου το αντεγραψα. απλα τωρα στην καρτα μνημης ειναι e:\cashe\vss σκετο.παντως απο τοτε που το εκανα δε σσβηνω την προσωρινη μνημη,και μια φορα που το εκανα δεν ειδα αλλαγη στη χωρητικοτητα της καρτας μνημης.εννοειται και η σταθερη μνημη παραμενει αμεταβλητη. παντως το ελεγξα παλι,εγω το εχω e:\cashe\vss και ετσι μου δουλευει καιρο τωρα και ετσι το αναφερει και στις οδηγιες

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

7.σωζουμε το τροποποιημενο txt και το αντιγραφουμε στο κινητο στον φακελο(προσοχη):

c:\private\10202be9

Απο την στιγμη που το κινητο διαβαζει τα ιδια αρχεια που υπαρχουν στο C πιστευω οτι μπορουμε να αντικαταστησουμε - προσθεσουμε και αλλες γλωσσες που δεν υπαρχουν στην συσκευη μας π.χ. να βρουμε τα αρχεια μια γλωσσας που μας ενδιαφερει και δεν υπαρχει στην συσκευη μας και να τοποθετησουμε τα αρχεια στους ιδιους φακελους στο C αφου πρωτα της δωσουμε το ονομα απο την γλωσσα που δεν χρησιμοποιουμε. Εαν λειτουργει θα μπορουμε να εχουμε στην συσκευη μας Ελληνικα και Κινεζικα η οποια γλωσσα μας ενδιαφερει. Δεν το εχω ψαξει περισσοτερο και δεν με ενδιαφερει το θεμα αλλα πιστευω οτι ενδιαφερει σε αρκετους :)

Υ.Γ.

@stelioz78 ωραιο κολπακι εαν θελεις προσθεσε το στο S60 5th - Tricks & Tips για να υπαρχει..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πήγαινε Μενού-Εκθεση-Τραγούδια-Επιλογές-Ανανέωση βιβλιοθήκης αυτό θα το κάνεις κάθε φορά που περνάς τραγούδια

ευχαριστω φιλε το καταφερα,τωρα μπορω να τα σβησω απο την μνημη του τηλεφωνου γιατι εχει γεμισει ειναι 80 mb μονο οπως ξερεις?

παιδια μετα το φορματ που εκανα οπως εγραψα πιο πανω ,οταν συνδεω το κινητο στο pc εμφανιζει κατευθειαν συνδεση στο pc suite οι αλλες επιλογες δεν εμφανιζονται,τι εγινε?

Τα άκρως απαραίτητα, δεν γίνεται να τα σβήσεις ή να χαθούν. Οπότε, επαναφέρεις τα δεδομένα σου όπως επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα και τα λοιπά (όχι όμως ρυθμίσεις) και ξεκίνα από την αρχή την εγκατάσταση εφαρμογών. Θα δεις ότι με αυτόν τον τρόπο, αν κάνεις φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα χωρίς να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις, η συσκευή σου θα λειτουργεί ταχύτερα.

ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση:)

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν και στο παρελθόν το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν πηρα απάντηση.

Μπαίνω στο Hotmail μου μέσω του browser της Nokia αλλά και μέσω Opera βλέπω τα mail μου κανονικά αλλά δεν μου επιτρέπει να ανοίξω τα συνημένα αρχεία.Τα εμφανίζει με μαυρα γραμματα.Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να τα βλέπω?

Μου είπαν ότι πρέπει να δημιουργήσω γραμματοκυβώτιο.Μπαίνω να το κάνω συνδεμένος στο internet μεσω του Modem του σπιτιού μου,γράφω το Mail μου μετα μου ζητάει το password το γράφω και αφου τελειώσει η διαδικασία μου λέει ότι δεν υπάρχει ενεργό γραμματοκυβώτιο.

παιδια μετα το φορματ που εκανα οπως εγραψα πιο πανω ,οταν συνδεω το κινητο στο pc εμφανιζει κατευθειαν συνδεση στο pc suite οι αλλες επιλογες δεν εμφανιζονται,τι εγινε?

Θα πρέπει να πας στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > USB > Ερώτηση κατά τη σύνδεση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημέρα,

πως μπορώ να αλλάξω θύρα συνδεσης του wifi απ το κινητο? Εψαξα στις οδηγίες αλλά δεν βρήκα.

Ευχαριστω.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, θύρα σύνδεσης έχει το bluetooth, ενώ το wifi κάθε φορά παίρνει ip. Αν θες εξήγησε τι ακριβώς θες να κάνεις για να καταλάβουμε και να σε βοηθήσουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Αν θυμάμαι καλά την πρώτη φορά που συνδέθηκα με το internet στο σπίτι με ρώτησε για θύρα που θέλω να χρησιμοποιείται απ το ρουτερ. Εβαλα την 23 αλλά τώρα θέλω να την αλλάξω.

Αυτο προέκυψε όταν κάποιες φορές συνδέομαι σε άλλα δίκτυα πολλές φορές μου λέει καμία απόκρηση θύρας η κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να κάνω περιήγηση.Πως το διορθώνω αυτό?

:rtfm:

Με κάθε ασύρματο δίκτυο δημιουργείται και διαφορετικό σημείο πρόσβασης.

Οπότε το καμία απόκριση πύλης που βλέπεις μερικές φορές στη προσπάθεια σου να πάρεις internet από οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο δεν έχει σχέση μη θύρα επικοινωνίας στο Wlan του σπιτιού σου.

Ενημερωτικά να αναφέρω πως υπάρχει σχετική επιλογή στο αντίστοιχο σημείο πρόσβασης στις Ρυθμίσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Για αρχή δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις/Συνδεσιμοτητα/Προορισμοί/διαδίκτυο και να διαγράψεις το σημείο πρόσβασης και να δοκιμάσεις πάλι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Παιδιά καλημέρα και εγώ καινούργιος κάτοχος 5800 και μιας και μιλάμε για IP, υπάρχει τρόπος να αλλάξω την IP στο κινητό μέσα από Wifi σύνδεση; Το λέω διότι στο σπίτι έχω ασύρματο router με καρφωτές IPs τις οποίες τις ορίζω εγώ στα μηχανήματα που θέλω να συνδεθώ. Βλέπω το SSID μου συνδέομαι κανονικά αλλά για να μπω στο Internet πρέπει να αλλάξω την IP του κινητού. Πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ

Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς τοτι διαφορα έχει μια αναβάθμιση που σου κάνει η nokia store , με αυτήν που κανείς εσυ μέσω wifi ?
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Παιδιά, με το καινούριο Firmware, όταν πάω να μπω: Εφαρμογές-->Συνομιλία δεν γίνεται τίποτα.... Σαν να μην το πατάω... Υπάρχει αυτό το πρόβλημα και σε κάποιον άλλον?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλημέρα και εγώ καινούργιος κάτοχος 5800 και μιας και μιλάμε για IP, υπάρχει τρόπος να αλλάξω την IP στο κινητό μέσα από Wifi σύνδεση; Το λέω διότι στο σπίτι έχω ασύρματο router με καρφωτές IPs τις οποίες τις ορίζω εγώ στα μηχανήματα που θέλω να συνδεθώ. Βλέπω το SSID μου συνδέομαι κανονικά αλλά για να μπω στο Internet πρέπει να αλλάξω την IP του κινητού. Πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ

Γίνεται.

Θα πας στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Διαδίκτυο θα βρεις το σημείο πρόσβασης που αντιστοιχεί στο εν λόγω ασύρματο δίκτυο και θα μπεις στις ρυθμίσεις του.

Μέσα εκεί υπάρχει επιλογή και για την διεύθυνση ip που θέλεις να βάλεις.

Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς τοτι διαφορα έχει μια αναβάθμιση που σου κάνει η nokia store , με αυτήν που κανείς εσυ μέσω wifi ?

Υπάρχει διαφορά ως προς τη διαδικασία. Γίνεται χρήση διαφορετικού εξοπλισμού κλπ.

Αυτό που σε ενδιαφέρει δηλαδή, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Παιδιά, με το καινούριο Firmware, όταν πάω να μπω: Εφαρμογές-->Συνομιλία δεν γίνεται τίποτα.... Σαν να μην το πατάω... Υπάρχει αυτό το πρόβλημα και σε κάποιον άλλον?

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Αν δεν... προχώρα σε hard format.

Επίσης πολλά προβλήματα οφείλονται και στη πολύ κακής ποιότητος κάρτα μνήμης της Nokia.

Αφαίρεσε τη από τη συσκευή και δες αν διορθώνεται το πρόβλημα, φυσικά αν δεν την έχεις αλλάξει με μια δική σου.

η ip που παιρνουν οι συσκευες ειναι απο το router ή απο το δικτυο...

δεν εχει καμια σχεση η συσκευη σα συσκευη και λογικα θα παρει μονο του την επομενη διαθεσιμη που θα του αφησει το router...

επειδη βεβαια καταλαβα τι εννοεις θα το κοιταξω τωρα λιγο να δω μπας και το βρω αν και λογικα αν αφησεις μια ip αυτη θα παρει...

αφησε μια ip ή βρες την mac απλα του κινητου και βαλε την στο mac filtering ωστε να αφηνει το κινητο ελευθερα να συνδεεται...

αν ειναι παραεισαγωγη απλα θα χασεις τα ελληνικα που εχει η συσκευη...

τσεκαρε σε καποιο απο τα πρωτα θεμετα που ειναι sticky και να ελεγξεις αν ειναι ελληνικο το product code ή απλα καντο μεσω wifi-fota που ειναι σιγουρο οτι ειναι γρηγορο και δεν προκειται να χασεις κατι...

οχι ενω δεν ξερω τι ειναι αυτο κανονικα παντως μπηκε και μου ζηταγε σημειο συνδεσης να ορισω...

οποτε δεν εχει προβλημα λογικα...

Γίνεται.

Θα πας στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Διαδίκτυο θα βρεις το σημείο πρόσβασης που αντιστοιχεί στο εν λόγω ασύρματο δίκτυο και θα μπεις στις ρυθμίσεις του.

Μέσα εκεί υπάρχει επιλογή και για την διεύθυνση ip που θέλεις να βάλεις.

παροτι το κοιταξα ετσι για να ελεγξω δεν βλεπω τετοια ρυθμιση...

μηπως την βγαζει καπου αλλου ή απλα μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις?

Φυσικά και υπάρχει.

Μέσα στις ρυθμίσεις θα βρεις επιλογή Προχωρημένες ρυθμίσεις.

Ευχαριστώ τον φίλο Itchrist86 γίνεται τελικά να αλλάξεις την Ip, θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Για του υπόλοιπους νομίζω ήμουνα ξεκάθαρος για αυτό που ρώταγα....ούτε mac θέλω ούτε automatic DNS μέσα από το router, την Ip θέλω να την ορίσω εγώ μόνος μου. Εγώ απενεργοποιήσει την αυτόματη διαδικασία των ip μέσα απο τον router.

Υ.Γ Φίλε Itchrist86 πως παίρνεις screen shot από το κινητό σου?

οχι ενω δεν ξερω τι ειναι αυτο κανονικα παντως μπηκε και μου ζηταγε σημειο συνδεσης να ορισω...

οποτε δεν εχει προβλημα λογικα...

Και τι μπορώ να κάνω εγώ τώρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υ.Γ Φίλε Itchrist86 πως παίρνεις screen shot από το κινητό σου?

Με αυτή την εφαρμογή

Best Screen Snap for S60 5th edition:

http://www.myphone.gr/forum/showthre...21#post2624721

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα παιδιά το πρόβλημα που έχω και εγώ όπως ο χρήστης MIXOStsi ειναι οτι δεν μπορώ να μπώ ιντερνετ χρησιμοποιώντας το wi-fi εμφανίζοντας και εμένα την ένδειξη "καμια απόκριση πύλης".Έχω σύνδεση conn-x στα 2 mbps.

Καλησπέρα παιδιά το πρόβλημα που έχω και εγώ όπως ο χρήστης MIXOStsi ειναι οτι δεν μπορώ να μπώ ιντερνετ χρησιμοποιώντας το wi-fi εμφανίζοντας και εμένα την ένδειξη "καμια απόκριση πύλης".Έχω σύνδεση conn-x στα 2 mbps.

Καλησπέρα εγώ το απόγευμα μπήκα κανονικά μετά τις ρυθμίσεις που έκανα...μπορείς να μας πεις τι κανόνες έχεις στο router σου; Π.χ

1. το DNS το έχεις automatic δίνει δηλαδή αυτόματα Ips ο router σου στα μηχανήματα που θέλουν να συνδεθούν ή έχεις καρφωτές ips;

2. Έχεις ενεργοποιήσει φίλτρα (mac addresses);

Τα αναφέρω γιατί και εγώ conn-x έχω και όλα δουλεύουν τέλεια.

Για κάθε περίπτωση πρέπει ανάλογα να πράξεις και στο κινητό σου....μην το βλέπεις σαν κινητό αλλά σαν PC....πέρνει και αυτό ip κανονικά στη Wifi που έχει (μιλάω για την εσωτερική και όχι για την ιντερνιτική ip)

Παρατήρησα κάτι μόλις τώρα...έχω εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης....ότνα συνδέω με usb το κινητό στη μεταφορά αρχείων οι εφαρμογές εξαφανίζονται απο το folder εφαρμογές...γιατί συμβαίνει αυτό;