pexths Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ευχαριστώ. Μία ακόμη ερώτηση. Με συμβουλεύετε να εγκαταστήσω την ενημέρωση ή όχι; :p προσωπικα θα σε συμβουλευα να την εγκαταστησεις. εκτος καποιων εξαιρεσεων, παντα μια νεα ενημερωση λογισμικου κανει καλυτερη την συσκευη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 προσωπικα θα σε συμβουλευα να την εγκαταστησεις. εκτος καποιων εξαιρεσεων, παντα μια νεα ενημερωση λογισμικου κανει καλυτερη την συσκευη Μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις... ?!?!?! Μήπως πρέπει να κάνω εγκατάσταση μέσω του Η/Υ μου; Έχω την έκδοση 31.0.101 .... Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις... ?!?!?! Μήπως πρέπει να κάνω εγκατάσταση μέσω του Η/Υ μου; Έχω την έκδοση 31.0.101 .... εισαι δυο λογισμικα πισω. παραξενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις... ?!?!?! Μήπως πρέπει να κάνω εγκατάσταση μέσω του Η/Υ μου; Έχω την έκδοση 31.0.101 .... Μήπως η συσκευή σου έχει firmware από κάποιον πάροχο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Χθες στο 5800 του φίλου μου είχαμε το ίδιο πρόβλημα, δεν έκανε αναβάθμιση μέσω OTA ακόμη και μετά απο 2 hard format.. Δεν ξέρω τι έκανε μετά του είπα να δοκιμάσει μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Αυτό με την μπαταρία το επιβεβαιώνω και εγώ πράγματι κρατάει λιγότερο ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 εισαι δυο λογισμικα πισω. παραξενο 3 50->51->52 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παρατηρησα οτι μολις εγκατεστησα το καινουριο λογισμικο,αρχισε να τα "παιζει" η μπαταρια...εχει μειωθει νομιζω λιγο και η διαρκεια,αλλα γενικα η ενδειξη δειχνει λιγο οτι ναναι...εχει συμβει σε καναν αλλο ? και εγω εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια κραταει λιγοτερο. χαιρομαι που το παρατηρησε και αλλος Προτείνω να κάνετε format στη συσκευή και στην κάρτα μνήμης χωρίς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις. Ίσως δείτε βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δεν παρατηρησα καποιο θεμα με τη μπαταρια προς το παρον... Αλλα χωρις να κανω format το κινητο μπορω να πω οτι ανοιγει πλεον πολυ πιο γρηγορα η συσκευη... Αναβαθμιση μεσω OTA. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αυτό με την μπαταρία το επιβεβαιώνω και εγώ πράγματι κρατάει λιγότερο ! ! ! Τα ίδια και εδώ. Έλεος πια με τα updates. Δύο πράγματα διορθώνουν και 10 χαλάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Όχι, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μπαταρία! Με ελάχιστη χρήση, πάει και βδομάδα! Με αρκετή χρήση, πάει τρεις μέρες! Βέβαια, πριν την αναβάθμιση, είχα κάνει hard format (κάρτα & τηλέφωνο) και μπορεί να παίζει ρόλο κι αυτό. Γενικά ξεφορτώθηκα αρκετές άχρηστες εφαρμογές με το format. Το καλό είναι ότι τώρα με την αναβάθμιση έφτιαξε το RDS επιτέλους! Τώρα πάει σφεντόνα! Με το που συντονίσει σε σταθμό, δείχνει αμέσως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Θα μας τρελάνεις? 1 βδομάδα με λίγη χρήση και 3 με αρκετή? :wacko::wacko: Νομίζω δεν υπάρχει 5800 που να βγάζει πάνω από 3 μέρες με νορμάλ χρήση και 1 μέρα με full. Εκτός αν εννοείς εσύ ως λίγη χρήση, ότι το κινητό κάθεται για 1 βδομάδα μέσα σε 1 συρτάρι σε offline mode..;) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Το έχω πει πολλές φορές. Και εμένα μπαταρία κρατάει μια χαρα. Οπως και του φίλου παραπάνω. Η μπαταρία μου κρατάει 2 μέρες τουλάχιστον με την χρήση που του κάνω. Με ελάχιστη χρήση (2-3 τηλέφωνα, καμια 10 μνμτ κ λίγο internet) έχει φτάσει τις 6 μέρες. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Εντάξει ο ορισμός του νορμάλ, πολύ ή λίγο στη χρήση, είναι υποκειμενικός. Για να γίνω πιο σαφής και να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, μου κρατάει όπως και του φίλου MIXOStsi γύρω στις 5-6 μέρες με περίπου δυο-τρία τηλεφωνήματα του 10λέπτου την ημέρα και φυσικά βραδινή απενεργοποίηση. Αν κάνω τηλεφωνήματα της μίας ώρας τη μέρα κρατάει 2-3 μέρες. Δεν κάνω χρήση ραδιοφώνου ή wifi (για navi δεν συζητάω, μιας και όλοι ξέρουμε ότι τρώει την μπαταρία μέσα σε μία ώρα!) Το bt είναι μόνιμα ενεργοποιημένο λόγω car kit και αυτό που παίζει πιστεύω το μεγαλύτερο ρόλο, είναι ότι τις περισσότερες ώρες είμαι στατικός στη δουλειά, όπου το σήμα είναι στο μέγιστο γιατί η κεραία είναι δίπλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Eπισης,οταν τελειωνει η φορτιση,δειχνει οτι εχει 1 παυλιτσα.Οταν κανω restart δειχνει οτι ειναι γεματη... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Eμένα η μπαταρία μου είναι προβληματική. Βασικά έχω αλλάξει ως τώρα 2 αλλά με το που περνάνε οι 6 μήνες(χρονικό περιθώριο εγγύησης) τα παίζουν. Είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή για αρκετή ώρα και κλείνει επειδή λέει πως δεν έχει άλλη μπαταρία. Δηλαδή έλεος!!! Κλείνει στη συνέχεια και αμέσως το ανοίγω και δείχνει να έχει 7 γραμμές... Το πήγα σε Νοκια κέαρ και στάλθηκε στην Τσεχία να επισκευαστεί, με διάγνωση προβλήματος "υπερκατανάλωση". Ήρθε πίσω μετά από 1 μήνα και δεν έγινε τίποτα!! Προφανώς και δεν θα δώσω κι άλλα λεφτά για αγορά νέας μπαταρίας και θα αγοράσω νέα συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Να αναφέρω και γω με την σειρά μου ότι το κινητό το φορτίζω περίπου κάθε 3 μέρες... Με 2-3 ώρες σχεδόν κάθε μέρα να μιλάω στο τηλέφωνο και αρκετά μηνύματα... κατά μέσω όρο περίπου στα 50. Κάθε μέρα, όταν μετακινούμε αλλάζει απο 3.5 G σε απλό και το gps χρησιμοποιείται αρκετές φορές.. όπως και το bluetooth όταν χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου. Με ελάχιστη χρήση.. λίγα τηλέφωνα (έως και μηδαμινά την ημέρα) όπως και μηνύματα, μου έχει αντέξει 5 μέρες. ( Η μπαταρία είναι λιγότερο από μήνα αγορασμένη..) Τώρα σε αυτό που θέλω να ρωτήσω. Μου έπεσε το κινητό , και έσπασε σε ένα σημείο η οθόνη. (Στο σημείο όπου στην αρχική μου δείχνει το "τηλέφωνο" και το "επαφές" καθώς και στην συντομεύσεις για εφαρμογές που είναι από πάνω.) Δεν με ενοχλεί και τόσο να πω την αλήθεια, αλλά θα ήθελα να την αλλάξω. Πόσο πάει η τιμή στην Νοκια? Για να την αλλάξω μόνος μου αφού την παραγγείλω μέσω internet? Στο σημείο που έσπασε, τα χρώματα κάνουν πάρτι! Αν πειράξω λίγο την οθόνη, έρχετε σχεδόν στο κανονικό. Άλλες φορες όμως διακρίνονται άσπρες γραμμές, κόκκινες.. πράσινες.. μπλέ.. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εγώ φιλε πριν 6 μήνες έσπασα την οθόνη μονος μου και είχα πληρώσει 85€ σε κατάστημα γερμανό που το πήγα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Γίνεται καιρό τώρα, απλά είπα να το σχολιάσω. Βλέπω στο log ότι γίνονται σε άσχετες φάσεις συνδέσεις και του mobile internet (data package) και του wi-fi μου με το δικό μου ρούτερ. Ενώ κοιμάμαι αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας σε άσχετες φάσεις. Δεν κατεβάζει τίποτε όμως. Έχω τσεκάρει πάντως και το Wireless είναι στο off. Τι άλλες ρυθμίσεις να τσεκάρω? Επίσης στα settings στο SW Update είναι στο Off. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Τι άλλες ρυθμίσεις να τσεκάρω? Χμ, για πήγαινε Ρυθμίσεις / συνδεσιμότητα / προορισμοί εκεί έχει διάφορα σημεία πρόσβασης διαδίκτυο, ρυθμίσεις wap κλπ θα μπεις σε καθένα ξεχωριστά Επιλογές / Επεξεργασία και δες αν στην τελευταία επιλογή "Χρήση σημείου πρόσβασης" -> με επιβεβαίωση και όχι αυτόματα. Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Χμ, για πήγαινε Ρυθμίσεις / συνδεσιμότητα / προορισμοί εκεί έχει διάφορα σημεία πρόσβασης διαδίκτυο, ρυθμίσεις wap κλπ θα μπεις σε καθένα ξεχωριστά Επιλογές / Επεξεργασία και δες αν στην τελευταία επιλογή "Χρήση σημείου πρόσβασης" -> με επιβεβαίωση και όχι αυτόματα. Τα τσέκαρα όλα. Μόνο το wi-fi ήταν στο αυτόματο. Το βασικό που είναι το packet data της σύνδεσης του κινητού ήταν στο με επιβεβαιώση, άρα είναι κουλό πάλι για το πώς συνδέεται μόνο του.. ;):wacko: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 στο τοποθεσία / εντοπισμός θέσης / μέθοδοι εντοπισμού τι έχεις τσεκαρισμενο; Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 στο τοποθεσία / εντοπισμός θέσης / μέθοδοι εντοπισμού τι έχεις τσεκαρισμενο; Όλα εκτός του ΒΤ. Τι σχέση έχει το GPS όμως? Δεν μπορεί να ψάχνει για GPS όταν είναι κλειστά τα προγράμματα πλοήγησης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Μπορεί αν έχεις εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα καιρού το οποίο όταν κάνει ανανέωση ανοίγει το gps για σου βγάλει τις συνθήκες για την θέση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Μπορεί αν έχεις εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα καιρού το οποίο όταν κάνει ανανέωση ανοίγει το gps για σου βγάλει τις συνθήκες για την θέση σου. οπως το accuweather Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts