stendor Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ωστόσο τα κουμπάκια των επαφών και του τηλεφώνου αλλάξαν σε "τηλέφωνο" και "επαφές" ενώ στην οθόνη με τις συντομεύσεις τα δείχνει κανονικά. Αλλάζουν ανάλογα με ποιο θέμα επιλέγεις για την οθόνη αναμονής. Αν έχεις μόνο τις 4 συντομεύσεις στην πάνω πλευρά έχει χώρο στο κάτω μέρος έτσι ώστε να εμφανίζονται με εικονίδια το τηλέφωνο και οι επαφές. Όταν όμως επιλέξεις το θέμα στο οποίο πάνω έχει τις επαφές και κάτω τις 4 συντομεύσεις τότε δεν υπάρχει χώρος για εικονικά πλήκτρα με εικόνες αλλά μόνο για τα 2 εικονικά soft keys τηλέφωνο, και επαφές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ξαναβάζοντας στο κινητό μια παλιά μου κάρτα SIM, ένα φακελάκι μηνυμάτων αναβοσβήνει εδώ και ώρες πάνω δεξιά στην κατάσταση αναμονής. Όταν αγγίζω το σημείο, μου βγάζει το μήνυμα Μνήμη SIM πλήρης. Προφανώς υπάρχουν μηνύματα που δεν μπορούν να έρθουν; Πως μπορώ να τα ανακτήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Είναι γεμάτη η κάρτα sim με μηνύματα.Θα πρέπει να πας μηνύματα-επιλογές-μηνύματα sim και να τα διαγράψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BonAndre Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι με τη σειρά μου και συγχωρέστε με αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά στην αναζήτηση δε μου έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα. Έχω το εξής πρόβλημα με το 5800 (περασμένο και το τελευταίο update το οποίο διόρθωσε και το flickering της οθόνης). Όταν είμαι π.χ έξω στον ήλιο, ή όταν μιλώ για αρκετή ώρα και η συσκευή ζεσταθεί δεν ανάβει η οθόνη καθόλου. Το μόνο πράγμα που κάνει είναι να αναβοσβήνει κάθε 5 δεύτερα από μαύρο σε λευκό. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Να περιμένω το επόμενο update ή δε γλυτώνω την επίσκεψη στο service; (edit) Με το που το βάλω π.χ μπροστά από ενα κλιματιστικό λειτουργεί η οθόνη κανονικά Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMGR1985 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 καλησπερα παιδια. Για θυμιστε λιγο πως μπορω να κλισω το 3G γιατι κολησα τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Δίκτυο > Λειτουργία δικτύου Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMGR1985 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Δίκτυο > Λειτουργία δικτύου και που το βαζω: Διπλη λειτουργια ή UMTS ή GSM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 και που το βαζω: Διπλη λειτουργια ή UMTS ή GSM; GSM θα επιλέξεις. UMTS είναι το 3G και το Διπλή λειτουργία είναι 3G και GSM. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 θελω να αλλαξω την οθόνη στο 5800 που μου εχει σπασει. εχω βρει στο ebay καποιες για ανταλλακτικο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το κανω μονος μου... δινουν μαζι και τα κατσαβιδια που χρειαζονται,υπαρχει περιπτωση να τα καταφερω ή χειροτερα θα τα κανω.....? οσοι γνωριζουν ας βοηθησουν..........! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Να ξέρεις ότι ανοίγοντας την συσκευή αυτομάτως χάνεις και την εγγύηση. Τώρα από την στιγμή που δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις καλύτερα να πας σε κάποιο nokia care και να στην αλλάξουν. Υπάρχουν βίντεο με συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση αλλά η όλη διαδικασία θέλει προσοχή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Πώς γίνεται να μεταφέρω ένα φάκελο με αρχεία mp3 από τη Διαχείριση Αρχείων > Memory Card > Αρχεία Ήχου, στην playlist; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Πώς γίνεται να μεταφέρω ένα φάκελο με αρχεία mp3 από τη Διαχείριση Αρχείων > Memory Card > Αρχεία Ήχου, στην playlist; :confused: Καλημέρα. Εννοείς λίστα αναπαραγωγής την οποία έχεις φτιάξει στην Μουσική? Αν ναι, δεν νομίζω ότι γίνεται ούτε το έχω διαβάσει κάπου. Για να πρσθέσεις τραγούδια θα πρέπει να πας μέσα από την μουσική. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 θελω να αλλαξω την οθόνη στο 5800 που μου εχει σπασει. εχω βρει στο ebay καποιες για ανταλλακτικο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το κανω μονος μου... δινουν μαζι και τα κατσαβιδια που χρειαζονται,υπαρχει περιπτωση να τα καταφερω ή χειροτερα θα τα κανω.....? οσοι γνωριζουν ας βοηθησουν..........! :) πάντως για να ξέρεις η οθόνη έχει 70€ σε nokia center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όταν κάποιος βάλει το 5800 ΧΜ να μην πιανει 3G ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όταν κάποιος βάλει το 5800 ΧΜ να μην πιανει 3G ? ακομα πιο γρηγορη πλοηγηση στο ιντερνετ (μεσω του παροχεα σου παντα) και βιντεοκλησεις. Αυτα κυριως. Αν δεν τα χρειαζεσαι αυτα , τοτε βγαζεις το 3g και σωνεις μπαταρια καργα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όταν κάποιος βάλει το 5800 ΧΜ να μην πιανει 3G ? Αν έχεις επιλέξει GSM αντί για UMTS (3G) τότε θα έχεις πολύ χαμηλότερες ταχύτητες στο να κατεβάσεις δεδομένα από το ίντερνετ. Ένα πλεονέκτημα του GSM είναι ότι δεν καταναλώνει πολύ μπαταρία, γιατί σχεδόν παντού έχουμε πολύ καλό σήμα. Ενώ στο 3G η κάλυψη δικτύου είναι πολύ μικρότερη οπότε το τηλέφωνο εκπέμπει πολύ περισσότερο για να μπορέσει να πιάσει καλύτερο σήμα και ως αποτέλεσμα καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Καλημέρα. Εννοείς λίστα αναπαραγωγής την οποία έχεις φτιάξει στην Μουσική? Αν ναι, δεν νομίζω ότι γίνεται ούτε το έχω διαβάσει κάπου. Για να πρσθέσεις τραγούδια θα πρέπει να πας μέσα από την μουσική. Εδώ είναι το δύσκολο φίλε stendor, γιατί το λειτουργικό μου είναι linux (διανομή xubuntu). Οπότε, αναγνωρίζει μεν τη κάρτα μνήμης του κινητού, τοποθετεί τον φάκελο στη μουσική, αλλά τον εμφανίζει μόνο στη Διαχείρηση Αρχείων. :blink: Δε ξέρω πώς να το παλέψω! Άραγε το Nokia PC Suite να μπορεί να "πατήσει" σε λογισμικό linux; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Εδώ είναι το δύσκολο φίλε stendor, γιατί το λειτουργικό μου είναι linux (διανομή xubuntu). Οπότε, αναγνωρίζει μεν τη κάρτα μνήμης του κινητού, τοποθετεί τον φάκελο στη μουσική, αλλά τον εμφανίζει μόνο στη Διαχείρηση Αρχείων. :blink: Δε ξέρω πώς να το παλέψω! Άραγε το Nokia PC Suite να μπορεί να "πατήσει" σε λογισμικό linux; Μόλις περάσεις τα τραγούδια από το PC σου στο κινητό πηγαίνεις στην εφαρμογή Μουσική για να κάνεις ανανέωση βιβλιοθήκης έτσι ώστε να σου εμφανίσει τα νέα τραγούδια? Αν δεν κάνεις ανανέωση βιβλιοθήκης αφού περάσεις τα τραγούδια τότε δεν θα εμφανίζονται στην εφαρμογή Μουσική. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Μόλις περάσεις τα τραγούδια από το PC σου στο κινητό πηγαίνεις στην εφαρμογή Μουσική για να κάνεις ανανέωση βιβλιοθήκης έτσι ώστε να σου εμφανίσει τα νέα τραγούδια? Αν δεν κάνεις ανανέωση βιβλιοθήκης αφού περάσεις τα τραγούδια τότε δεν θα εμφανίζονται στην εφαρμογή Μουσική. 1000% σωστός! :up: Τη συγκεκριμένη λειτουργία δε τη γνώριζα. Πολύ χρήσιμη, ειδικά τώρα με τα linux :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 1000% σωστός! :up: Τη συγκεκριμένη λειτουργία δε τη γνώριζα. Πολύ χρήσιμη, ειδικά τώρα με τα linux :happy: Καλά τι σχέση έχει το linux με την λειτουργία ανανέωσης της μουσικής βιβλιοθήκης. Πάντα πρέπει να γίνεται αυτή η ανανέωση για να ανιχνεύονται όσα τραγούδια έχουν προστεθεί στο κινητό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Καλά τι σχέση έχει το linux με την λειτουργία ανανέωσης της μουσικής βιβλιοθήκης. Πάντα πρέπει να γίνεται αυτή η ανανέωση για να ανιχνεύονται όσα τραγούδια έχουν προστεθεί στο κινητό. Έχει, γιατί με τα xp τα έστελνε κατ' ευθείαν στη μουσική βιβλιοθήκη -και χωρίς pc suite- ενώ τώρα πρέπει να γίνεται η διαδικασία ενημέρωσης της βιβλιοθήκης με κάθε προσθήκη αρχείων mp3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Καλησπέέέέέρα!!!! Έχω περάσει την ν 50.0.005 και από τότε δεν μου κρατάει το μητρώο..! Άλλωτε 1 μέρα.. άλλωτε 3.. και άλλες φορές καμία..! Και από ότι βλέπω τώρα όλη την ώρα στο μητρώο κρατάει εξερχόμενη κλήση από WLAN - Wiiz..! μπορεί κανείς να βοηθήσει? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Έχει, γιατί με τα xp τα έστελνε κατ' ευθείαν στη μουσική βιβλιοθήκη -και χωρίς pc suite- ενώ τώρα πρέπει να γίνεται η διαδικασία ενημέρωσης της βιβλιοθήκης με κάθε προσθήκη αρχείων mp3. Μα αυτό λέμε. Όπως και να τα περάσεις στο κινητό (με linux ή με xp ή με οτιδήποτε άλλο) πρέπει πάντα να κάνεις ανανέωση στη βιβλιοθ'ηκη για να τα βρει. Αυτό ίσχυε πάντα για την μουσική βιβλιοθ'ηκη στα ΝΟΚΙΑ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Καλησπέέέέέρα!!!! Έχω περάσει την ν 50.0.005 και από τότε δεν μου κρατάει το μητρώο..! Άλλωτε 1 μέρα.. άλλωτε 3.. και άλλες φορές καμία..! Και από ότι βλέπω τώρα όλη την ώρα στο μητρώο κρατάει εξερχόμενη κλήση από WLAN - Wiiz..! μπορεί κανείς να βοηθήσει? To WLAN - Wiiz δεν είναι εξερχόμενη κλήση ομιλίας.. Είναι συνδεση με wireless δίκτυο (wifi) με το όνομα wiiz.. Τι εννοείς κρατάει όλη την ώρα.. Είναι συνέχεια ενεργή η σύνδεση? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Σήμερα ανακάλυψα ότι το 5800 & το Χ6 (φαντάζομαι και τα υπόλοιπα) μπορεί να τυπώσει σε φώτο-εκτυπωτή USB. Οπότε αναρωτιέμαι αν δουλεύει το ίδιο καλά και με κανονικούς εκτυπωτές. Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts