Itchrist86 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλό θα ήταν μετά την αναβάθμιση στην έκδοση λογισμικού 40 να μην γίνεται επαναφορά των ρυθμίσεων/εφαρμογών από τη προηγούμενη έκδοση, αλλά εξ ολοκλήρου νέες ρυθμίσεις/εγκαταστάσεις των εφαρμογών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παιδια κα νας παθων απο νοκια της βουλιαγεμενης; κλεινω μηνα και ακομα τιποτα ελεος τι να καnω;;;:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superftp Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) Πήρα ένα 5800 XpressMusic από το Saturn πριν από ένα μήνα. Από την αρχή δεν λειτουργούσε το XpressMusic button (αυτό που είναι κάτω από την μπροστινή κάμερα). Όταν το ανέφερα μου είπαν ότι πρέπει να το ενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις. Ένα μήνα τώρα δεν κατάφερα τίποτα. Χτες πέρασα και την έκδοση V.40 αλλά πάλι τίποτα. Ξέρει κανεις κάτι? Στο Saturn Τώρα μου λένε ότι θα το στείλουν για έλεγχο και θα περιμένω 1 μήνα...Είχε κανένας το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει ενεργοποίηση για αυτό το κουμπί? Edited February 4, 2010 by superftp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Πήρα ένα 5800 XpressMusic από το Saturn πριν από ένα μήνα. Από την αρχή δεν λειτουργούσε το XpressMusic button (αυτό που είναι κάτω από την μπροστινή κάμερα). Όταν το ανέφερα μου είπαν ότι πρέπει να το ενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις. Ένα μήνα τώρα δεν κατάφερα τίποτα. Χτες πέρασα και την έκδοση V.40 αλλά πάλι τίποτα. Ξέρει κανεις κάτι? Στο Saturn Τώρα μου λένε ότι θα το στείλουν για έλεγχο και θα περιμένω 1 μήνα...Είχε κανένας το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει ενεργοποίηση για αυτό το κουμπί? Καλημέρα και καλώς ήρθες. Δεν υπάρχει καμία ενεργοποίηση για το συγκεκριμένο πλήκτρο αφής, θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά από τη αρχή. Από την στιγμή που έκανες αναβάθμιση, αν ήτα θέμα λογισμικού θα είχε διορθωθεί, οπότε μπορείς να κάνεις τα εξής: α) Ή να κάνεις ένα hard format μήπως και διορθωθεί β) Ή να το πας σε ένα nokia store να το κοιτάξουν, να σου πουν τι πρόβλημα υπάρχει και αν μπορούν να το διορθώσουν οι ίδιοι χωρίς να σταλεί στα κεντρικά και περιμένεις αρκετό καιρό μέχρι να φτιαχτεί. Δεν υπάρχει λόγος να το πας στο saturn για να το στείλουν στα κεντρικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superftp Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Καλημέρα και καλώς ήρθες. Δεν υπάρχει καμία ενεργοποίηση για το συγκεκριμένο πλήκτρο αφής, θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά από τη αρχή. Από την στιγμή που έκανες αναβάθμιση, αν ήτα θέμα λογισμικού θα είχε διορθωθεί, οπότε μπορείς να κάνεις τα εξής: α) Ή να κάνεις ένα hard format μήπως και διορθωθεί β) Ή να το πας σε ένα nokia store να το κοιτάξουν, να σου πουν τι πρόβλημα υπάρχει και αν μπορούν να το διορθώσουν οι ίδιοι χωρίς να σταλεί στα κεντρικά και περιμένεις αρκετό καιρό μέχρι να φτιαχτεί. Δεν υπάρχει λόγος να το πας στο saturn για να το στείλουν στα κεντρικά. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Ξέχασα όμως να αναφέρω ότι από το product code το κινητό είναι Κίνα (πράγμα που δεν μου ανέφεραν όταν το αγόρασα και κανονικά πρέπει να τους το δώσω πίσω). Άλλαξα το product code με Ελληνικό αλλά στα κεντρικά της NOKIA σίγουρα θα το δουν και δεν θα το δεκτούν. Άρα αναγκαστικά θα πρέπει να το πάω Saturn για να το δώσουν πίσω από εκεί που το αγόρασαν (στον παραεισαγωγέα δηλαδή) βράσε ρύζι..... θα ζήσω και χωρίς αυτή τη λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Ξέχασα όμως να αναφέρω ότι από το product code το κινητό είναι Κίνα (πράγμα που δεν μου ανέφεραν όταν το αγόρασα και κανονικά πρέπει να τους το δώσω πίσω). Άλλαξα το product code με Ελληνικό αλλά στα κεντρικά της NOKIA σίγουρα θα το δουν και δεν θα το δεκτούν. Άρα αναγκαστικά θα πρέπει να το πάω Saturn για να το δώσουν πίσω από εκεί που το αγόρασαν (στον παραεισαγωγέα δηλαδή) βράσε ρύζι..... θα ζήσω και χωρίς αυτή τη λειτουργία Από Κίνα? Τι product code αναγράφεται κάτω από την μπαταρία? Μήπως εννοείς ότι είναι "Made in China"? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superftp Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Από Κίνα? Τι product code αναγράφεται κάτω από την μπαταρία? Μήπως εννοείς ότι είναι "Made in China"? Το Product Code είναι 0587482 και το άλλαξα με το 0559299. Μόνο έτσι μπόρεσα να κάνω αναβάθμιση σε V.40 To "Κίνα" που έγραψα το έγραψα απλά για να δείξω ότι είναι παραεισαγωγή (και γράφει και made in China εδώ που τα λέμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Καλύτερα να το πας μέσω SATURN και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για το αν είναι παραεισαγωγή ή όχι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) Το Product Code είναι 0587482 και το άλλαξα με το 0559299. Μόνο έτσι μπόρεσα να κάνω αναβάθμιση σε V.40 To "Κίνα" που έγραψα το έγραψα απλά για να δείξω ότι είναι παραεισαγωγή (και γράφει και made in China εδώ που τα λέμε) Το product code που είχες ήταν για Αγγλία. Από την στιγμή που το άλλαξες και πέρασες το Ελληνικό δεν θα έχεις πρόβλημα αν το πας σε nokia store. Εξάλλου όλα τα κινητά της nokia καλύπτονται από 2ετή εγγύηση στο hardware κομμάτι είτε είναι Ελληνικά είτε παρά-εισαγωγής. Το πρόβλημα των παρά-εισαγωγής συσκευών είναι ότι δεν καλύπτονται στο software κομμάτι (δηλ. τις αναβαθμίσεις). Γνώμη μου είναι να το πας σε κάποιο nokia store, να σου πουν τι έχει και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις. Είναι καλύτερο να πας εκεί και να τους μιλήσεις απευθείας παρά να μπει στην μέση το saturn, δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Επιπλέον το Made in China δεν δείχνει ότι είναι παρά-εισαγωγής, και τα Ελληνικά είναι κατασκευασμένα σε άλλες χώρες. Edited February 4, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superftp Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια. Θα το πάω σε κάποιο NOKIA STORE και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια. Θα το πάω σε κάποιο NOKIA STORE και βλέπουμε. φιλε μου γεια σου οχι παντως στης βουλιαγμενης ... φιλικα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tk5800 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 σημερα διαπιστοσα πως το ακουστικο απο το hands free της nokia τα εχει παιξει και εννοω οτι ανοιξε η κολλα που κραταει το ηχειακι πανω στο ακουστικο...ρε παιδια αυτο το καλυπτει η εγγυηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Σημερα κι εγω αντιμετωπισα το πρωτο κατασκευαστικο λαθος του 5800 καθοτι το προσεχω παρα πολυ και δεν μου εχει παρουσιασει κατι αλλο..(και μαλιστα και χωρις θηκη). Χαλαρωσε λοιπον το πενακι και πλεον δεν κουμπωνει με μεγαλη ασφαλεια και υπαρχει πιθανοτητα να το χασω. Για αυτον τον λογο εκανα το κολπο που ειχα διαβασει εδω, δηλαδη να περασω μια γυρα ζελοτεϊπ, και τωρα κουμπωνει μια χαρα. ΟΜΩΣ, σκεφτηκα να κανω μια self-upgrade situation για το πενακι μου και θα ενσωματωσω μεταλλο ωστε να κουμπωνει με μαγνητη. Θα το παλεψω με πατεντες και παντα σε συνδυασμο με ωραια αισθητικα αποτελεσμα. Αν το ολοκληρωσω θα ανεβασω οδηγο και φωτο...:) Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Σημερα κι εγω αντιμετωπισα το πρωτο κατασκευαστικο λαθος του 5800 καθοτι το προσεχω παρα πολυ και δεν μου εχει παρουσιασει κατι αλλο..(και μαλιστα και χωρις θηκη). Χαλαρωσε λοιπον το πενακι και πλεον δεν κουμπωνει με μεγαλη ασφαλεια και υπαρχει πιθανοτητα να το χασω. Για αυτον τον λογο εκανα το κολπο που ειχα διαβασει εδω, δηλαδη να περασω μια γυρα ζελοτεϊπ, και τωρα κουμπωνει μια χαρα. ΟΜΩΣ, σκεφτηκα να κανω μια self-upgrade situation για το πενακι μου και θα ενσωματωσω μεταλλο ωστε να κουμπωνει με μαγνητη. Θα το παλεψω με πατεντες και παντα σε συνδυασμο με ωραια αισθητικα αποτελεσμα. Αν το ολοκληρωσω θα ανεβασω οδηγο και φωτο...:) Είσαι σίγουρος για τον μαγνήτη φίλτατε? Σε ηλεκτρονική συσκευή? Μην έχεις πρόβλημα στο τέλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 σημερα διαπιστοσα πως το ακουστικο απο το hands free της nokia τα εχει παιξει και εννοω οτι ανοιξε η κολλα που κραταει το ηχειακι πανω στο ακουστικο...ρε παιδια αυτο το καλυπτει η εγγυηση??? Η εγγύση για τα παρελκόμενα ισχύει για 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tk5800 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Η εγγύση για τα παρελκόμενα ισχύει για 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. ;) ωραια!!! εγω το εχω 1 μηνα.αρα ειμαι οκ..θα παω σημερα να δω τι θα γινει... ευχαριστω φιλε μου...:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Ρε παιδιά... εμένα το τηλέφωνο με νορμάλ χρήση, μου κράτησε η μπαταρία 8 μέρες! (Βέβαια τη νύχτα που κοιμόμουν το έκλεινα...μιλάμε δηλαδή για περίπου 18 ώρες τη μέρα αναμμένο) Βέβαια δεν δούλεψα καθόλου GPS και internet. To έχω ρυθμίσει να μην είναι σε 3G Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Είσαι σίγουρος για τον μαγνήτη φίλτατε? Σε ηλεκτρονική συσκευή? Μην έχεις πρόβλημα στο τέλος? Στο HTC πώς γινεται με μαγνητη? Δεν επηρρεαζει την συσκευη? Γιατι οχι λοιπον και στο 5800 Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Στο HTC πώς γινεται με μαγνητη? Δεν επηρρεαζει την συσκευη? Γιατι οχι λοιπον και στο 5800 Δεν αντιλέγω, αν το έχεις κάνει και πάλι και δεν παρατήρησες πρόβλημα τότε κάνε το, απλά απόρησα. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν και αν το έκανα ζητώ συγγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Σημερα κι εγω αντιμετωπισα το πρωτο κατασκευαστικο λαθος του 5800 καθοτι το προσεχω παρα πολυ και δεν μου εχει παρουσιασει κατι αλλο..(και μαλιστα και χωρις θηκη). Χαλαρωσε λοιπον το πενακι και πλεον δεν κουμπωνει με μεγαλη ασφαλεια και υπαρχει πιθανοτητα να το χασω. Για αυτον τον λογο εκανα το κολπο που ειχα διαβασει εδω, δηλαδη να περασω μια γυρα ζελοτεϊπ, και τωρα κουμπωνει μια χαρα. ΟΜΩΣ, σκεφτηκα να κανω μια self-upgrade situation για το πενακι μου και θα ενσωματωσω μεταλλο ωστε να κουμπωνει με μαγνητη. Θα το παλεψω με πατεντες και παντα σε συνδυασμο με ωραια αισθητικα αποτελεσμα. Αν το ολοκληρωσω θα ανεβασω οδηγο και φωτο...:) Νokia shop, 6 ευρώ (μπορεί και 8 δεν θυμάμαι σίγουρα) νεο πίσω κάλυμα + καινουριο πενάκι;) Από ebay που κοιταζα πιο ακριβά ήταν!!:blink: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachary Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) Γειά σας.Εχω ένα χρόνο που έχω αγορασεί τη συσκευή και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την φωτογραφία. Εχει γίνει κατι για να διορθωθεί το χάλι με την βραδυνή λήψη; Edited February 4, 2010 by zachary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias13 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παιδια πηρα το 5800 απο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ kai δεν ειχε στην συσκευασία πενάκι και κάρτα μνήμης,Ισχύει η να το πάω πίσω¨? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παιδια πηρα το 5800 απο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ kai δεν ειχε στην συσκευασία πενάκι και κάρτα μνήμης,Ισχύει η να το πάω πίσω¨? Περιεχόμενα Συσκευασίας Πώλησης * 5800 XpressMusic με γραφίδα * Μπαταρία (BL-5J) * Φορτιστής High Efficiency (AC-8) * Ακουστικό μουσικής Nokia (HS-45, AD-54) * Καλώδιο σύνδεσης (CA-101) * Κάρτα microSDHC 8 GB (MU-43) * Γραφίδα στο περικάρπιο (CP-306) * Οδηγός χρήσης * Mini DVD Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παιδια πηρα το 5800 απο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ kai δεν ειχε στην συσκευασία πενάκι και κάρτα μνήμης,Ισχύει η να το πάω πίσω¨? Το πενάκι είναι πάνω στη συσκευή και η κάρτα μνήμης μπορεί να είναι μέσα, το κοίταξες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Στο HTC πώς γινεται με μαγνητη? Δεν επηρρεαζει την συσκευη? Γιατι οχι λοιπον και στο 5800 Μαγνήτης σημαίνει ηλεκτρικά φορτιά. Με την μπαταρία κοντά μήπως δε θα έπρεπε να το προσπαθήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts