Jump to content

ilias13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ilias13

  1. Kαλημερα, Αγορασα απο GEARBEST στις 28/06/17 (δυστυχως χωρις paypal) to ΟΝΕ PLUS 3T USD 400. To παρελαβα και αφου πληρωσα τελωνειο ΕΥΡΩ 39, δουλεψε 1 μηνα. ΕΠΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και επικοινωνησα με GEARBEST, προσπαθησαμε να το λυσουμε online. Τελικα το εστειλα πισω 15/09/17 ,πληρωσα αποστολη ΕΥΡΩ 20 και μετα απο 40 μερες μου απαντησαν οτι δεν επισκευαζεται και με πιστωνουν.... με USD 150 ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ USD 460). Ενημερωστε τι ενεργειες πρεπει να κανω για να βρω το δικιο μου και να μη χασω τα χρηματά μου.
  2. Παιδια παρελαβα στις 28/07/17 απο GEARBEST 1 κινητο ONEPLUS3 και πληρωσα τελωνειο ΕΥΡΩ 39 Σημερα χρειαζεται να το στειλω πισω για επισκευη η αντικατασταση και μου λενε απο ΕΛΤΑ, οτι οταν επιστρεψει θα πληρωσω παλι τελωνειο. Τι κανω;
  3. Καλησπέρα 1.Πως γίνεται στην αναζήτηση ονομάτων να μου βγάζει πρώτα τα επίθετα??? 2,Πως γίνεται να εμφανίζονται όλα τα ονόματα που είναι περασμένα και στο τηλέφωνο και στην κάρτα μνήμης.????
  4. Παιδια κατέβασα τους χάρτες και φωνητικη λειτουργία από map loader και ovi map.Πως αρχίζει η καθοδήγηση με φωνητική λειτουργία και αν επίσης υπάρχει χρέωση??????? Ευχαριστώ..
  5. Καλησπέρα, Ειδα σε καποιο 5800 να υπαρχουν εικονιδια στην οθονη με φωτογραφια τα παιδια του και μου ειπε οτι πατώντας τα κουμπία κάνεις κληση. Πως γινεται αυτό????
  6. οχο το πηρα απο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ και ειναι απο ΟΥΓΓΑΡΙΑ
  7. Παιδια καλησπέρα.θέλω βοήθεια Εχω την v 31.0.101 kai θελω να κάνω αναβάθμηση Πατάω επιλογες -αναζ ενημερώσεων-συνδεομαι μεσω wifi του σπιτιου-και μου λέει οτι δεν υπαρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.
  8. Kαλημέρα Σε ποσα λεπτα έχετε βάλει να απενεργοποιείται η αρχική οθόνη; Eμένα σε 1 λεπτο σβήνει τελείως.
  9. Παιδια καλησπέρα Πηρα το 5800 απο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ και ειναι σιγουρα παραεισαγωγη Θέλω την βοηθειά σας για να χρησιμοποιησω το GPS. πατάω το κουμπί με την πυξίδα και γραφει οτι η εκδοση των χαρτών δεν ειναι συμβατη με τα παλια χαρτογραφικα δεδομενα της συσκευής και με ρωτάει να τα διαγραψει? Τι χρειάζεται να κατεβάσω για να μου δουλέψει το GPS:::
  10. Παιδια πηρα το 5800 απο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ kai δεν ειχε στην συσκευασία πενάκι και κάρτα μνήμης,Ισχύει η να το πάω πίσω¨?
  11. μου συστηνετε καποιο καλο nokia shop κοντα στα ΠΑΤΗΣΙΑ-ΓΑΛΑΤΣΙ
×
×
  • Create New...