eft Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Χρόνια πολλά σε όλο το forum. Πάω μέσα από τo μενού-ρυθμίσεις-τηλέφωνο-διαχείρηση τηλ. και δεν μου βγάζει αναβάθμηση. Πάω μέσα από το μενού-εφαρμογές-ενημέρωση λογισμικού και μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμηση λογισμικού αλλά και ένα θαυμαστικό δίπλα και δεν μου κάνει την αναβάθμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αν εννοεις για αναβαθμιση του fw του κινητου γραψε *#0000# και απο εκει επιλογες -> αναβαθμιση (η καπως ετσι δεν θυμαμαι πως ακριβως ειναι η επιλογη). Κ την κανεις κανονικα αν υπαρχει ΟΤΑ μεσω WiFi... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Εβαλα και τα ελληνικα που ειχαν χαθει και εκανα και την αναβαθμηση! Thanks to and64 & gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Αν εννοεις για αναβαθμιση του fw του κινητου γραψε *#0000# και απο εκει επιλογες -> αναβαθμιση (η καπως ετσι δεν θυμαμαι πως ακριβως ειναι η επιλογη). Κ την κανεις κανονικα αν υπαρχει ΟΤΑ μεσω WiFi... Με αυτόν τον τρόπο δεν μου βγάζει αναβάθμηση, μόνο με το μενού-εφαρμογές-ενημέρωση λογισμικού μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμηση λογισμικού αλλά και ένα θαυμαστικό δίπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Με αυτόν τον τρόπο δεν μου βγάζει αναβάθμηση, μόνο με το μενού-εφαρμογές-ενημέρωση λογισμικού μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμηση λογισμικού αλλά και ένα θαυμαστικό δίπλα Ποια έκδοση firmware έχεις στη συσκευή? Όταν πας στην ενημέρωση λογισμικού δε σου δίνει στοιχεία για την αναβάθμιση? π.χ. Ποια έκδοση είναι? Το θαυμαστικό απλά δηλώνει ότι είναι σημαντική ενημέρωση. Δεν έχει σχέση με το σφάλμα. Όταν πας να κάνεις την ενημέρωση τι σφάλμα σου γράφει? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ποια έκδοση firmware έχεις στη συσκευή? Όταν πας στην ενημέρωση λογισμικού δε σου δίνει στοιχεία για την αναβάθμιση? π.χ. Ποια έκδοση είναι? Το θαυμαστικό απλά δηλώνει ότι είναι σημαντική ενημέρωση. Δεν έχει σχέση με το σφάλμα. Όταν πας να κάνεις την ενημέρωση τι σφάλμα σου γράφει? Έχω την v52. Μου λέει ότι η καινουργια είναι η v60 αλλά όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση δεν την κάνει,ούτε μου βγάζει μυνημα λάθους απλά δεν την κάνει, πάει να συνδεθεί και σταματάει προσπάθησα και μέσω wifi και μέσω wap internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psofios Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδιά καλησπέρα.θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι πακέτα internet δίνουν οι παροχή (κάρτα) και πως βάζουμε ρυθμίσεις για να δουλέψει το internet στο κινητό μου.(nokia 5800 xpressmusic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Υπάρχει καμία καλή δοκιμασμένη custom rom να ανανεώσουμε λίγο το τηλεφωνάκι:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmoustaki Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 με το ραδιοφωνο μπορουμε να κανουμε κατι για καλητερη λυψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Έχω την v52. Μου λέει ότι η καινουργια είναι η v60 αλλά όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση δεν την κάνει,ούτε μου βγάζει μυνημα λάθους απλά δεν την κάνει, πάει να συνδεθεί και σταματάει προσπάθησα και μέσω wifi και μέσω wap internet Δοκίμασε να κάνεις ένα hard reset στη συσκευή σου πρώτα και μετά προσπάθησε ξανά μέσα από το wifi. Λογικά θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Σου υπενθυμίζω ότι με το hard format χάνονται τα πάντα οπότε κάνε backup πρώτα. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Δοκίμασε να κάνεις ένα hard reset στη συσκευή σου πρώτα και μετά προσπάθησε ξανά μέσα από το wifi. Λογικά θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Σου υπενθυμίζω ότι με το hard format χάνονται τα πάντα οπότε κάνε backup πρώτα. Το έκανα και αυτό και πάλι τίποτα το ίδιο μου κάνει πάει να συνδεθεί και σταματάει χωρίς να μου βγάλει κάποιο μηνυμα λάθους. Πρέπει να κάνω format και στην κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Το έκανα και αυτό και πάλι τίποτα το ίδιο μου κάνει πάει να συνδεθεί και σταματάει χωρίς να μου βγάλει κάποιο μηνυμα λάθους. Πρέπει να κάνω format και στην κάρτα μνήμης? Μήπως έχεις κάποιο firewall που κόβει την επικοινωνία ή κάτι τέτοιο? Ούτε το nokia suite σου βγάζει μήνυμα σφάλματος όταν το δοκιμάζεις από εκεί? Γενικά καλό είναι μετά από αναβαθμίσεις να κάνεις format σε συσκευή και κάρτα μνήμης. Φαντάζομαι πως δοκίμασες να το αναβαθμίσεις χωρίς να έχεις επαναφέρει τίποτα στο τηλέφωνο έτσι? Δοκίμασε το εξής: (Κάνε format και) Βγάλε την κάρτα μνήμης εντελώς Κάνε hard reset στη συσκευή Κάνε αναζήτηση ενημερώσεων (είτε OTA είτε από nokia suite) Και αν πετύχει η αναβάθμιση τότε βάλε την κάρτα μνήμης και κάνε format και στα 2 πάλι Και μετά κάνεις επαναφορά του backup σου. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megamak Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) Καλησπέρα σας μετά απο καιρό! (6230 ftw :P) Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα Ελληνικά που χάθηκαν μετά απ'το update στην τελευταία έκδοση? Διάβασα τον αντίστοιχο οδηγό (όπου αλλάζεις το product code) και έκανα την αλλαγή του, αλλά το επόμενο βήμα είναι να κάνω αναβάθμιση, την οποία και έχω ήδη κάνει. Δοκίμασα να βάλω να κάνει update αλλά δεν έγινε κάτι. Οπότε υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω μόνος μου? Στο site της Nokia λέει απλά να το πας σε ένα Nokia Center να στη βάλουν, δε λέει κάποιον manual τρόπο. Edit: Άκυρο, κοίταξα λίγο παραπάνω εδώ στο φόρουμ και τελικά κατέβασα τα αντίστοιχα για το ελληνικό product code (0559299 για 5800 red) αρχεία (7 στον αριθμό) με το NaviFirm+ 1.6, τα έβαλα στο φάκελο C:\ProgramData\Nokia\Packages\rm-356\ και έκανα εκ νέου software update μέσω του Phoenix 2011.14.004.45945. Συγκεκριμένα πας στο μενού File-> Open Product και επιλέγεις το rm-356, μετά στο Connections: βάζεις usb1, μετά στο μενού Flashing -> Firmware Update, στο product code επιλέγουμε το αντίστοιχο και πατάμε Update Software. (Το έγραψα λεπτομερώς αν το χρειαστεί κάποιος) Edited January 10, 2012 by megamak βρέθηκε λύση ^_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Παιδιά καλησπέρα.θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι πακέτα internet δίνουν οι παροχή (κάρτα) και πως βάζουμε ρυθμίσεις για να δουλέψει το internet στο κινητό μου.(nokia 5800 xpressmusic) Καλύτερα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο τόπικ του παρόχου σου :) Το χα κάνει κι εγώ στο c5-03 μου, αλλά ξέχασα πού στέλνεις το μήνυμα για ενεργοποίηση...:O Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Νokia 5800 μου.Εχω μεσα μια micro Sd 8gb. Οταν χρησιμοποιω τον internet browser η και προγραμματα - εφαρμογες μερικες φορες μου βγαζει οτι δεν εχει αρκετη μνημη και τα κλεινει αυτοματα;; γιατι γινεται αυτο? πως μπορω να το αντιμετωπισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djbillakos Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Νokia 5800 μου.Εχω μεσα μια micro Sd 8gb. Οταν χρησιμοποιω τον internet browser η και προγραμματα - εφαρμογες μερικες φορες μου βγαζει οτι δεν εχει αρκετη μνημη και τα κλεινει αυτοματα;; γιατι γινεται αυτο? πως μπορω να το αντιμετωπισω? Αν σου γράφει μνήμη πλήρης κλείστε κάποιες εφαρμογές σημαίνει ότι δεν εχεις άλλη μνήμη ram ελεύθερη. Δεν έχει σχέση με την micro sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DioNiSis_000 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Νokia 5800 μου.Εχω μεσα μια micro Sd 8gb. Οταν χρησιμοποιω τον internet browser η και προγραμματα - εφαρμογες μερικες φορες μου βγαζει οτι δεν εχει αρκετη μνημη και τα κλεινει αυτοματα;; γιατι γινεται αυτο? πως μπορω να το αντιμετωπισω? οταν το βγαζει αυτο ενωει μνημη ram οχι την sd. μια λυση ειναι οσον αφορα το ιντερνετ να μπαινεις με opera mini που ειναι ελαφρυς και τρωει λιγη ram, και αρκετα γρηγοροτερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!! Αλλα υπαρχει και κατι ακομα.,.εβαλα μια εφαρμογη theft aware και οταν παω να την κανω απεγκατασταση δεν υπαρχει μεσα στις εγκατεστημενες εφαρμογες στις ρυθμισεις ουτε στις εφαρμογεσ !!!!!! Αλλα λειτουργει κανονικα.αυτο οφειλεται σε μια ρυθμιση που εκανα στην εφαρμογη.πως την απενεργοποιω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Καλησπερα παλικαρια...Σημερα ελεγα να δωκιμασω και να δω αν φυσικα αξιζει και γινετε να φτιαξω το κινητο.Γιατι πραγματικα το αγαπαω αυτο το 5800 και απο τον ιουλιο στεναχωριεμαι που βρισκετε σε αυτη την τραγικη κατασταση(αν κ εχω xperia arc s θελω να ζωντανεψω και το νοκια).Εχει σπασει η οθονη.Βρηκα στο ebay σχετικα φτηνες οθονες. Το ερωτημα το οποιο με προβληματιζει ειναι το εξης(γι αυτο κ δεν ξερω αν αξιζει)...Οπως ειναι η οθονη στην αριστερη μερια επανω εχει μια ταινια ασημι η οποια ειναι σκισμενη οπως και στην δεξια μερια της οθονης αλλα εκει εχει ξεκολλησει.Καποιοι με ειπαν γινετε και καποιοι αλλοι οτι δεν γινετε να το επισκευασω... Να παραγγειλω την οθονη??Η τζαμπα τα λεφτα? http://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc0082ib.jpg/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Αυτή η ταινία λογικά είναι αυτή που συνδέει οθόνη με πλακέτα... Οπότε βγάζεις την οθόνη και την ταινία που έμμεινε πάνω στην πλακέτα απ' όσο μπορώ να δω στην φώτο. :) Δες κι αυτό, μπορεί να βοηθήσει πιστεύω... ;) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 καποιοσ στο δικο μου προβλημα ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 καποιοσ στο δικο μου προβλημα ? :P Δεν την έχω δουλέψει την εφαρμογή αλλά λογικά αυτό είναι το νόημα της. Αν μπορούσε να την κάνει οποιοσδήποτε απεγκατάσταση τότε ποια θα ήταν η χρησιμότητα της. Θυμήσου τι ρύθμιση έκανες στην εφαρμογή και googlare για ανάλογες περιπτώσεις αλλιώς εγώ δεν βλέπω άλλο τρόπο εκτός από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή format .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 @zisis1992 ευχαριστω για το βιντεο πολυ χρησιμο.Θα προχωρισω στην αγορα ο8ονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 ποια η διαφορα φιλε μου απο την επαναφορα εργαστασιακων ρυθμισεων με το format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 ποια η διαφορα φιλε μου απο την επαναφορα εργαστασιακων ρυθμισεων με το format? Με το hard format σβήνονται όλα τα δεδομένα από την συσκευή σου, με την επαναφπρά εργοστασιακών ρυθμίσεων απλά επαναφέρονται οι ρυθμίσεις της συσκευής, φωτεινότητα, κτλ. Διάβασε το Μορφοποίηση (format) της μαζικής μνήμης και της κάρτας μνήμης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts