Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...

by the way μιλώντας για firmware, είχαμε κανένα νεότερο για το update του κινητού μας ? :ninja:

Όχι ακόμα..

Είμαστε στην αναμονή και δεν γνωρίζουμε και κάποια ημερομηνία..

Oπότε καλύτερα απόλαυσε το καλοκαιράκι :lol:

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με όλο το σεβασμό, αυτό ακριβώς είναι το ρίσκο σου. να "αχρηστεύσεις" μια συσκευή από ένα modified firmware που βρήκες στο νετ. λογικό να βρήκαν μια Α δυσκολία στο support της Nokia για να στο φτιάξουν.

by the way μιλώντας για firmware, είχαμε κανένα νεότερο για το update του κινητού μας ? :ninja:

Δεν αχρηστευεις τιποτα.αν είχαμε τα μηχανήματα της Νοκια σπίτι μας δεν θα τους χρειαζομασταν.οποιοδήποτε κινητό είναι bricked μπορούν να το επαναφέρουν.φλασαρισμα και ξαναπερνας το μαμα firmware και εισαι ετοιμος.

Sent from Nook Color on Cm7 Nightly 129 @1.300Mhz

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μηπως λεω μηπως δεν ειναι θεμα λογισμικου αλλα θεμα πλακετας? γι αυτο και εφυγε για εξω?

το λεω γιατι συμορουμιτης που ειχε αλλο τηλεφωνο (galaxy s) και του ειχε μπρικαρει μετα απο καποιο περασμα λογισμικου και δεν επανερχοταν και οταν το πηγε στο σερβις βρεθηκε προβλημα με την κεντρικη πλακετα.

μηπως τελικα ειναι και αυτη η περιπτωση παρομοια, δηλαδη ανεκυψε προβλημα με το hardware και οχι με το software?

συμφωνω απολυτα junglist.οσον αφορα το αν ειναι προβλημα της πλακετας σιγουρα δεν ειναι γιατι οταν ξαναπερασα το modified firmware το κινητο δουλευε κανονικα.αρα δεν εχει προβλημα η πλακετα του αλλα το service της nokia που δεν μπορει να κανει ενα απλο φλασαρισμα.
Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

δηλαδή δεν ξανακούσατε για αχρήστευμα κινητού από εγκατάσταση custom firmware?

μόνο η διαδικασία είναι επικύνδινη για το κινητό..

δηλαδή δεν ξανακούσατε για αχρήστευμα κινητού από εγκατάσταση custom firmware?

μόνο η διαδικασία είναι επικύνδινη για το κινητό..

φιλε μου εν γνωση μου εγκατεστησα το custom firmware.το προβλημα μου ειναι οτι το κινητο λειτουργει κανονικα με το custom και για τον απλο λογο οτι δεν μπορει να επανεκιννησει με το original το στελνουν γερμανια για αλλαγη πλακετας.δηλαδη οποιο κινητο χρειαζεται φλασαρισμα πρεπει να του αλλαζουν πλακετα?ας σοβαρευτουν λιγο στην nokia.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

καλημέρα

έχω εγκαταστήσει διάφορα θέματα και θέλω να τα σβήσω μπαίνω στην κάρτα Ε πουθενά κοιτάζω στην C πουθενά :wacko:

κάνω σύνδεση και με usb το ίδιο αποτέλεσμα

έπειτα είδα ότι πολλά θέματα ενώ υπάρχουν και καλά για 5800 δεν είναι για 5800

καλημέρα

έχω εγκαταστήσει διάφορα θέματα και θέλω να τα σβήσω μπαίνω στην κάρτα Ε πουθενά κοιτάζω στην C πουθενά :wacko:

κάνω σύνδεση και με usb το ίδιο αποτέλεσμα

έπειτα είδα ότι πολλά θέματα ενώ υπάρχουν και καλά για 5800 δεν είναι για 5800

Καλημέρα.

Στην διαχείριση εφαρμογών έχεις κοιτάξει? Εκεί δεν στα εμφανίζει για να τα αφαιρέσεις?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

παιδια επειδη θα παρω android συσκευη πως κανω συγχρονισμο απο το 5800 με gmail ωστε στο νεο κινητο να εχω τις επαφες μου?

Πρώτα κανε συγχρονισμό το ovi suite με outlook express και το outlook με gmail. Νομίζω είναι ότι καλύτερο.

Sent from my sgsII using Tapatalk

Γεια σε ολους.Εχω την μπλε εκδοση του Nokia 5800 XpressMusic.Το προβλημα ειναι οτι η οθονη αφης του δεν λειτουργει μερικες φορες στα κατω μερη.Εκει που λεει για επιλογες και κατι αλλα.Εκανα αναβαθμιση τιποτα.Βαθμονομηση και παλι τιποτα.Και Hard Reset εκανα τι αλλο να κανω?Βοηθηστε plz.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Πρώτα κανε συγχρονισμό το ovi suite με outlook express και το outlook με gmail. Νομίζω είναι ότι καλύτερο.

Sent from my sgsII using Tapatalk

ενταξει τα εκανα export ολες τις επαφες στην καρτα μνημης σε μορφη vcf,ολα τα αρχεια τα περασα στην καρτα μνημης του android κινητου και εκει τα εκανα import ,ola ok!

Γεια σε ολους.Εχω την μπλε εκδοση του Nokia 5800 XpressMusic.Το προβλημα ειναι οτι η οθονη αφης του δεν λειτουργει μερικες φορες στα κατω μερη.Εκει που λεει για επιλογες και κατι αλλα.Εκανα αναβαθμιση τιποτα.Βαθμονομηση και παλι τιποτα.Και Hard Reset εκανα τι αλλο να κανω?Βοηθηστε plz.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:)

Το πρόβλημα που αναφέρεις μάλλον έχει να κάνει με κάποιο hardware πρόβλημα.Εφόσον έκανες όλες τις ενέργειες που αναφέρεις και δεν είδες διαφορά τότε καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιο επίσημο service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Μήπως ξέρει κάποιος κανένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να κατεβάσω μέσω Internet αρχεία από το PC στο τηλέφωνο( δηλαδή να υπάρχει συνδεση wireless ανάμεσα σε κινιτό και PC ); Παλιά είχα ένα και νομίζω λεγότανε νομίζω OVI sign η κάπως έτσι τέλως πάντων το οποίο δεν υποστηρίζεται πλέον !!!!!!!!!!!!!!:wacko:

Ρε παιδιά έχω το 5800 και έχω κατεβάσει το mobiola για να το και κάνω κάμερα στο Η/Υ.

Από τότε όμως που κατέβασα το adobe flash player το καινούργιο δεν παίζει η κάμερα.

Έχει κάνεις καμιά λύση?

:( Aργοπεθαινει το σεκτιον για το κινητο μας... Περασαν 2 ****** χρονια!

Για το νεο φιρμγουερ με την αννουλα, ξερουμε τπτ παιδες? Ποτε περιπου θα μας ερθει?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

τι εννοεις ποτε θα ερθει η αννουλα? η αναβαθμιση αυτη αφορα συσκευες με symbian^3 και οχι το 5800 που ειναι symbian^1.....

δυστηχως φιλε μου οχι δεν αφορα το 5800...... αναμενετε καποια στιγμη μια αναβαθμιση για το 5800 αλλα αυτη δεν ειναι η αννα

Παιδια καλησπερα προχθες κατεβασα τους χαρτες της Γερμανιας μιας και θα κανω ταξιδι εκει.Ενω κλιδωνει τους δορυφορους και ολα ειναι οκ του βαζω απο Ελλαδα μια οποιαδηποτε διαδρομη για την Γερμανια και μετα απο λιγο μου βγαζει το εξης μηνυμα μνημη πληρης ενω δεν τρεχει καμια αλλη εφαρμογη απο πισω..τι μπορει να φταιει?

Παιδια καλησπερα προχθες κατεβασα τους χαρτες της Γερμανιας μιας και θα κανω ταξιδι εκει.Ενω κλιδωνει τους δορυφορους και ολα ειναι οκ του βαζω απο Ελλαδα μια οποιαδηποτε διαδρομη για την Γερμανια και μετα απο λιγο μου βγαζει το εξης μηνυμα μνημη πληρης ενω δεν τρεχει καμια αλλη εφαρμογη απο πισω..τι μπορει να φταιει?

Μήπως αδυνατεί να βγάλει διαδρομή από Ελλάδα για Γερμανία επειδή ενδεχομένως να χρειάζεται και τους χάρτες όλων των ενδιάμεσων χωρών που πρέπει να περάσεις; (μια υπόθεση κάνω)

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

αν καταλαβα καλα, μολις αφαιρεσαν το 5800 απο τη λιστα των κινητων που περιμεναν ενα update με τον νεο browser και λοιπα...

και εγω το ιδιο φοβαμαι.

το λεω επειδη δεν κινειται τιποτα...

μηπως εχεις κατι ποιο χειροπιαστο? ενα link?

νομιζω πως μας "κρεμασαν".. αλλα ενταξει.. 2μιση χρονια συσκευη ειναι και παλι καλα να λεμε για τα updates που πηρε.

Απλως μας γλυκαναν τον Ιουνιο και τωρα τιποτα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

δες εδω. Modified 08.25.2011

http://conversations.nokia.com/2011/06/29/updates-to-symbian-3-2-and-5-0

στο συρταρι ειναι ετσι και αλλιως. αλλα οταν υποσχεσαι κατι......

δες εδω. Modified 08.25.2011

http://conversations.nokia.com/2011/06/29/updates-to-symbian-3-2-and-5-0

στο συρταρι ειναι ετσι και αλλιως. αλλα οταν υποσχεσαι κατι......

Aυτη τη σελιδα και τα σχολια της τσεκαρω μερα παρα μερα αλλα χθες και σημερα δεν μπηκα.

χμ, ναι απ'ο,τι βλεπω το σβησανε απο τη λιστα.

κριμα:(

ονειρο ηταν και παει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂