Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το "εκπληκτικο" θα ήταν να βγει όταν είχε κυκλοφορήσει και για τα υπόλοιπα μοντέλα.

Βέβαια κάλλιο αργά παρά ποτέ.. ;)

Εγω ξερω πως το 5800 υποστηριζεται ακομα

αυτο απο μονο του ειναι εκπληκτικο ;)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μου ηρθε χθες στα updates του τηλεφωνου η εφαρμογη "Ραδιοφωνο διαδυκτιου 2.2"

εκπληκτικο! χιλαδες σταθμοι απο ολο τον κοσμο (και απο Ελλαδα)

Το έβαλα και εγώ στις 18/3

Τόσο καιρό δεν υπήρχε η εφαρμογή για το 5800? :blink:

Υπήρχε και πιο πριν στο Ovi store

Απλά τώρα το βάλανε και στα update της συσκευής:rolleyes:

καλημέρα σε όλους τους 5800 φανς! :)

Εχω μπει φανταρακι κ με το κινητο με χει σωσει!!

αλλα μετα απο 3 χρονια χρησης η μνημη τηλεφωνου εχει φτασει στα ορια κυριως λογω εγκαταστασης προγραμματων που δεν σε ρωτανε σε ποια μνημη θα εγκατασταθουν...

Θα θελα να ρωτησω λοιπον 3 πραγματα:

καταρχας πως θα καθαρισω τη μνημη τηλεφωνου χωρις να χασω εφαρμογες μηνυματα κ.ο.κ

επισης πως γινεται να βαλω στον opera την επιλογη να χρησιμοποιει τη καρτα μνημης ωστε ν α μπορω να ανοιγω πολλες καρτελες μαζι και να μην μ βγαζει ανεπαρκεια μνημης.

τελος αν εχετε ωρει τροπο να παιζεται ελλληνικα καναλια και novasports για να βλεπουμε κ μεις τα φανταρακια μπαλιτσα στη σκοπια..

p.s:το μονο προγραμματακι με λιγα ελληνικα καναλια που βρηκα ειναι το SPB tv το οποιο ειναι πολυ καλο αλλα εχει μονο το μαδ απο ελληνικα καναλια..

συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα μου αλλα λογω στρατου δεν εχω πολλες ευκαιριες να ποσταρω..

ευχαριστω προκαταβολικα!

Γεια σας παιδια.Ειμαι νεος στο Forum και θα ηθελα να ρωτησω το εξεις.Εχω ενα nokia 5800xm και θελω να βγαλω απο μεσα οτι εχει σχεση με τη vodafone,γιατι οταν το αγορασα ηταν συσκευη vodafone.Η εκδοση λογισμικου ειναι v31,0,101 τυπος rm-356,οποτε παω να κανω αναβαθμιση μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο.Φταιει κατι η δεν υπαρχη καποια καινουργια ενημερωση?Ευχαριστω πολυ.

Γεια σας παιδια.Ειμαι νεος στο Forum και θα ηθελα να ρωτησω το εξεις.Εχω ενα nokia 5800xm και θελω να βγαλω απο μεσα οτι εχει σχεση με τη vodafone,γιατι οταν το αγορασα ηταν συσκευη vodafone.Η εκδοση λογισμικου ειναι v31,0,101 τυπος rm-356,οποτε παω να κανω αναβαθμιση μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο.Φταιει κατι η δεν υπαρχη καποια καινουργια ενημερωση?Ευχαριστω πολυ.

Καλησπέρα.

Για να αφαιρέσεις ότι έχει σχέση με την vodafone ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής. Τα ελληνικά product codes θα τα βρεις στο πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά έχω ένα προβλημα..... οταν εγκατέστησα την v52 σταμάτησε να λειτουργεί η δεύτερη 3G κάμερα.......όποτε την βάζω σε λειτουργία πάντα κολάει.....δεν ξέρω τι να κάνω.......έκανα πολλά hard format και επανεγκατάσταση της v52 αλλά τίποτα.....έβαλα και άλλη κάρτα μνήμης αλλα πάλι τίποτα.....

βρείτε μια λύση...!!!

Παιδιά έχω ένα προβλημα..... οταν εγκατέστησα την v52 σταμάτησε να λειτουργεί η δεύτερη 3G κάμερα.......όποτε την βάζω σε λειτουργία πάντα κολάει.....δεν ξέρω τι να κάνω.......έκανα πολλά hard format και επανεγκατάσταση της v52 αλλά τίποτα.....έβαλα και άλλη κάρτα μνήμης αλλα πάλι τίποτα.....

βρείτε μια λύση...!!!

Αν δεν έφτιαξε ούτε με hard format, τότε καλύτερ να το πας σε 1 κατάστημα ΝΟΚΙΑ να το δουν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια αντιμετωπίζω το εξης προβλημα,

Προσπαθω να κανω set up απο το nokia messaging για το gmail μου, βαζω ολα τα στοιχεια σωστα κλπ αλλα μενει για μια ζωη στο σταδιο "ελεγχος" το χα αφησει ποση ωρα και ακομα αυτο εκανε...καμια ιδεα κανεις ?

Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι καποια βοηθεια γιατι θα ασχοληθω με το 5800 xpress music του αδελφου μου για να του κανω update λογισμικου και μετα θελει και το ovi maps για πλοηγηση στην ελλαδα.

Η ερωτηση μου ειναι: Αν του κανω update θα χαθει η ελληνικη γλωσα?

Οταν περασω το ovi maps ειναι free και δεν χρειαζετε ιτερνετ?

Ευχαριστω πολυ 

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι καποια βοηθεια γιατι θα ασχοληθω με το 5800 xpress music του αδελφου μου για να του κανω update λογισμικου και μετα θελει και το ovi maps για πλοηγηση στην ελλαδα.

Η ερωτηση μου ειναι: Αν του κανω update θα χαθει η ελληνικη γλωσα?

Οταν περασω το ovi maps ειναι free και δεν χρειαζετε ιτερνετ?

Ευχαριστω πολυ 

Κανε update μεσω OTA και δεν νομιζω να χαθει τιποτα.

Αν ειναι να χαθει θα χαθει αν το κανεις απο το PC και φυσικα αν ειναι παραεισαγωγης το 5800 σου.

Αν ειναι ελληνικο, οπως και να το αναβαθμισεις δεν θα χαθουν τα ελληνικα.

Οι χαρτες OVI ειναι εντελως δωρεαν.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παραεισαγωγης σημαινει οχι αγορασμενο απο ελλαδα? Απο καταστημα κινητης το εχει παρει.

Ευχαριστω

Παραεισαγωγης σημαινει οχι αγορασμενο απο ελλαδα? Απο καταστημα κινητης το εχει παρει.

Ευχαριστω

Παραεισαγωγής σημαίνει ότι δεν είναι από την ελληνική αντιπροσωπεία και ας το έχει πάρει από ελληνικό κατάστημα λιανικής.

Κοίτα στο S60 5th Edition Platform FAQ - Περί παράλληλων εισαγωγών... για να δεις αν είναι ελληνικό

Οι χάρτες και πλοήγηση από τη στιγμή που τους κατεβάσεις στη συσκευή είναι δωρεάν.

Αν χρησιμοποιήσεις Α-GPS (για να βρίσκει πιο γρήγορα τη θέση σου) έχει μια ελάχιστη χρέωση 2-3 Kb κάθε φορά που ανοίγει την εφαρμογή. Αν το απενεργοποιήσεις δεν υπάρχει ούτε αυτή η χρέωση.

S60 5th Edition Platform FAQ - GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση

Ευχαριστω

Για το τι είναι παρά-εισαγωγής ρίξε μια ματιά στο παρακάτω Περί παράλληλων εισαγωγών... (αλλά ήδη σου απάντησε ο @zafevolution)

Ο πιο απλός τρόπος για να δεις αν είναι Ελληνικό το 5800 είναι να δεις τι product code έχει και να το συγκρίνεις με αυτά που αναγράφονται στο πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος, τα οποία είναι αυτά που προορίζονται για την Ελληνική αγορά. Αν είναι τα ίδια τότε προχωράς άφοβα για αναβάθμιση μέσω nokia software updater ή μέσω over the air. Αν το 5800 σου δεν έχει το ίδιο product code με αυτά του πρώτου μηνύματος τότε κάνεις αναβάθμιση μόνο μέσω over the air έτσι ώστε να μην χαθούν τα Ελληνικά που έχει η συσκευή.

Παιδια ολα καλα αναβαθμισα στο νεο λειτουργικο και εχει ελληνικα. Εκανα αναβαθμιση και στους χαρτες αλλα εχω μια απορια.. Πως ειναι χωρις ιτερνετ αφου ζητανε προσβαση για πλοηγηση. Ειναι σιγουρα χωρις νετ και μονο με το ενσωματωμενο gps?

Παιδια ολα καλα αναβαθμισα στο νεο λειτουργικο και εχει ελληνικα. Εκανα αναβαθμιση και στους χαρτες αλλα εχω μια απορια.. Πως ειναι χωρις ιτερνετ αφου ζητανε προσβαση για πλοηγηση. Ειναι σιγουρα χωρις νετ και μονο με το ενσωματωμενο gps?

Εχει δωρεαν GPS το Τube και πολλα αλλα κινητα της Νοκια εδω και 3 χρονια περιπου.

Λοιπον, για αρχη πηγαινε Ρυθμισεις ---> Ρυθμισεις εφαρμογων ---> Εντοπισμος Θεσης ----> Μεθοδοι εντ. θεσης ---> επελεξε μονο το "ενσωματωμενο GPS"

Mετα μπες στους χαρτες, αν σου βγαλει μηνυμα για συνδεση στο ιντερνετ... (αν) πατα "οχι"..

Πηγαινε κατω απο τον ουρανο..δωσ'του 1 λεπτακι και εισαι ετοιμος.

* στις ρυθμισεις των χαρτων, πηγαινε ρυθμισεις ---> διαδικτυο ---> ειδοποιηση περιαγωγης ---> πατα "απενεργοποιημενο"

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Γειά σας παιδιά.

Μετά απο πολλές εγκαταστάσεις (στην κάρτα μνήμης) βλέπω ότι ταυτόχρονα αδειάζει και η μνήμη του τηλεφώνου. Επειδή λοιπόν έχει φτάσει στα όριά της υπάρχει κάποιος τρόπος να ελευθερώσω μνήμη, χώρις όμως να χάσω εφαρμογές κ.α που έχω στην κάρτα?

Σας ευχαριστώ!!!!!!

Γειά σας παιδιά.

Μετά απο πολλές εγκαταστάσεις (στην κάρτα μνήμης) βλέπω ότι ταυτόχρονα αδειάζει και η μνήμη του τηλεφώνου. Επειδή λοιπόν έχει φτάσει στα όριά της υπάρχει κάποιος τρόπος να ελευθερώσω μνήμη, χώρις όμως να χάσω εφαρμογές κ.α που έχω στην κάρτα?

Σας ευχαριστώ!!!!!!

Δεν επηρρεάζεται καθόλου από εφαρμογές που πάνε στην κάρτα μνήμης. Όμως επηρρεάζεται από εφαρμογές που πάνε στη μνήμη τηλεφώνου και από τη διαχείρηση εφαρμογών θα πρέπει να απεγκαταστήσεις όποιες δεν θες.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Κανένας οδηγός για custom f/w υπάρχει ? Ευχαριστώ

Ψαξε σε αυτο το thread:

S60 5th: Hacks & Patches

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλημερα παιδια! Ψαχνω ενα προγραμματακι free αν υπαρχει που να δειχνει ποσα δεδομενα χρησιμοποιω και αν γινεται να ελεγχω το ιτερνετ να το κλεινω οταν θελω για να μην μπει μονο του και με χρεωσει.

Υπαρχει κατι τεροιο?

Καλημερα παιδια! Ψαχνω ενα προγραμματακι free αν υπαρχει που να δειχνει ποσα δεδομενα χρησιμοποιω και αν γινεται να ελεγχω το ιτερνετ να το κλεινω οταν θελω για να μην μπει μονο του και με χρεωσει.

Υπαρχει κατι τεροιο?

Το 5800 έχει ήδη μετρητή δεδομένων, θα τον βρεις στην εφαρμογή Μητρώο, αλλά αν θες εφαρμογή υπάρχει το Data Quota.

Ναι το ειδα στο μητρωο ειναι αξιοπιστο? Εφαρμογη να κλεινεις το ιτερνετ? Αν μπω πχ facebook πως βγαινω μετα να μην τρεχει απο πισω και τρωει data?