Miltiades Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Ουάου, γρήγορες απαντήσεις :-) Άρα εάν χαθούν τα αρχεία από την μνήμη τηλεφώνου, θα ήταν καλό πριν ένα backup ΜΕ τις ρυθμίσεις ή ΧΩΡΙΣ τις ρυθμίσεις; Εάν δηλ. μετά την αναβάθμιση θα χρειαζόταν να κάνω ανάκτηση των αρχείων μου (Ημερολόγιο, Επαφές, Μυνήματα, Φώτος κλπ.) μέσω ενός αρχείου backup, το οποίο έχει ΚΑΙ τις Ρυθμίσεις, οι παλιές 'Ρυθμίσεις' θα χάλαγαν το νέο Firmware; Ευχαριστώ Μιλτιάδης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 οι παλιές 'Ρυθμίσεις' θα χάλαγαν το νέο Firmware; Μιλτιάδης Όχι, δεν το χαλάνε, μπορείς να κρατήσεις άνετα τις παλιές σιυ ρυθμίσεις σε ένα back up Και να τις επαναφέρεις. Βεβαιώσου μόνο πως οι παλιές ρυθμίσεις σου δουλεύουν ήδη καλά διότι αν έχεις κάπου κάποιο πρόβλημα, αυτό θα επαναφερθεί και με το νέο firmware. Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 το νεο firmware τι βελτιωσε απο το προηγουμενο 050? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 το νεο firmware τι βελτιωσε απο το προηγουμενο 050? Ρίξε μια ματιά στα posts #3876 και #3877. Αναφέρονται οι βελτιώσεις στο τελευταίο firmware. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 αφού βάλω το πειραγμένο firmware πως θα μπορώ να επαναφέρω το κινητό στο κανονικό του firmware? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 εχασα το κινητο μου.μπορω να το βρω βαση του gps που εχει πανω?και να ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 εχασα το κινητο μου.μπορω να το βρω βαση του gps που εχει πανω?και να ναι πως? Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό.:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 εχασα το κινητο μου.μπορω να το βρω βαση του gps που εχει πανω?και να ναι πως? Θα μπορούσες αν του είχες περάσει κάποιο σχετικό software που με 1 sms σου φέρνει τις συντεταγμένες του κινητού. Αλλά θα έπρεπε να το έχεις ήδη περάσει το πρόγραμμα αυτό και επίσης το κινητό να είναι ανοικτό για να κάνεις την εφαρμογή να λειτουργήσει από απόσταση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Θα μπορούσες αν του είχες περάσει κάποιο σχετικό software που με 1 sms σου φέρνει τις συντεταγμένες του κινητού. Αλλά θα έπρεπε να το έχεις ήδη περάσει το πρόγραμμα αυτό και επίσης το κινητό να είναι ανοικτό για να κάνεις την εφαρμογή να λειτουργήσει από απόσταση. Ακόμα κι έτσι, νομίζω πως είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να εντοπίσεις ένα αντικείμενο που μπορεί να είναι στην τσέπη κάποιου σε μια περιοχή μακρυά, ο οποίος μάλιστα δεν είναι στατικός, αλλά κινείται! Η Samsung για παράδειγμα ενσωματώνει αυτό το λογισμικό που περιγράφεις στα κινητά της και σου στέλνει sms, αλλά αξίζει τον κόπο και τα χρήματα; Με τα ίδια λεφτά που θα ξοδέψεις αναζητώντας το, αγοράζεις ένα καινούριο. Μόνο αν δεν πρόκειται για αρπαγή, αλλά σου έχει ξεπέσει κάπου το εντοπίζεις εύκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Η ΝΟΚΙΑ έπρεπε να είχε κάνει κάτι γι αυτό και να μπορείς να εντοπι΄ζεις το κινητό μέσω του ovi maps. Κρίμα φίλε αλλα μην στεναχωριέσαι δεν έγινε και τπτ. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ακόμα κι έτσι, νομίζω πως είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να εντοπίσεις ένα αντικείμενο που μπορεί να είναι στην τσέπη κάποιου σε μια περιοχή μακρυά, ο οποίος μάλιστα δεν είναι στατικός, αλλά κινείται! Η Samsung για παράδειγμα ενσωματώνει αυτό το λογισμικό που περιγράφεις στα κινητά της και σου στέλνει sms, αλλά αξίζει τον κόπο και τα χρήματα; Με τα ίδια λεφτά που θα ξοδέψεις αναζητώντας το, αγοράζεις ένα καινούριο. Μόνο αν δεν πρόκειται για αρπαγή, αλλά σου έχει ξεπέσει κάπου το εντοπίζεις εύκολα. Καλά και εγώ δεν πιστεύω ότι πρακτικά μπορείς να κάνεις και πολλά αν το χάσεις το κινητό.Ειδικά να το βρεις.Αν πέσει σε άλλα χέρια ξέχνα το. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Καλη σας ημερα. Μια ερωτηση και απο εμενα. Εχω σβησει το account μου για να δεχομαι και να στελνω Mail μεσω Nokia Messaging. Η ερωτηση ειναι οτι δεν σβηνει τελιος το account και τις ρυθμισεις καθως και τις επικεφαλιδες των mail απο το κινητο. Ξερουμε πως μπορω να τα διαγρψω ολα απο το κινητο ή εστω τα mail Μου. 'η που μπορω να τα βρω απο τον x-plorer να τα σβησω. Ευχαριστω. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miltiades Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Καλησπέρα, Μία ανακάλυψη, που έκανα προχθές: Στον ένα υπολογιστή με το τελευταίο Nokia PC Suite (v.7.1.51.0) δεν μου έκανε πλέον εγκατάσταση στο 5800 σε τίποτα άλλο, εκτός από εφαρμογές, που έχουν την επίσημη πιστοποίηση της Nokia, ούτε καν Themes. Ώσπου είχα την ιδέα προχθές, και συνέδεσα το τηλέφωνο μ΄έναν άλλο υπολογιστή εδώ στο δίκτυο, ο οποίος έχει μία προηγούμενη έκδοση του PC Suite (v.7.0.9.2). Και για κοίτα: μου εγκαθιστά τα πάντα, εκτός από εκείνα τα αρχεία εγκατάστασης, που δεν είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα. Κάτι είναι κι΄αυτό έ; Μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον... Μιλτιάδης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως. Σε win 7 έκανα update με το ovi suite αλλα όταν ολοκληρώθηκε το update και έπρεπε να κάνει επανεκκίνηση το κινητό κόλησε και δεν έκανε τίποτα με αποτέλεσμα πλέον να μην ανοίγει. Έκανα και αυτά που είπε σε περίπτωση που δεν γίνει επανεκκίνηση αλλα πάλι τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω το κινητό χωρίς να πάω σε Nokia Store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Έκανα και αυτά που είπε σε περίπτωση που δεν γίνει επανεκκίνηση αλλα πάλι τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω το κινητό χωρίς να πάω σε Nokia Store? Σου εμφανίζει τίποτα στην οθόνη όταν κολλάει? Δοκίμασε το παρακάτω... Βγάζεις μπαταρία, βγάζεις κάρτα μνήμης, βάζεις μπαταρία και ανάβεις. Αν προχωρήσει τότε κάτι φταίει με τα προγράμματα στην κάρτα μνήμης. Αν όχι, δοκίμασε να κάνεις hard reset (Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ). Βέβαια με το hard reset χάνεις επαφές, μυνήματα, ρυθμίσεις κλπ. Αν και με το hard reset τίποτα... τότε nokia care. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 οχι απαραιτητα.μπορεις να περασεις ενα costum firmware που ειναι και πολυ ανωτερα της νοκια και εισαι ετοιμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) οχι απαραιτητα.μπορεις να περασεις ενα costum firmware που ειναι και πολυ ανωτερα της νοκια και εισαι ετοιμος... κ αυτο πως ακριβώς μπορω να το κανω??? γενικα πως μπορω να περασω καποιο firmware τωρα που το κιν ουτε ανοίγει? κατι είχα διαβάσει για το phoenix αλλα δεν ξερω κάτι άλλο..... Edited August 26, 2010 by hritso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Πρέπει να ακολουθήσεις την παρακάτω διαδικασία: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2698052#post2698052 Y.Γ. Από τον Σεπτέμβριο θα ετοιμάσουμε οδηγό στα Ελληνικά και θα προστεθεί στο faq. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Πρέπει να ακολουθήσεις την παρακάτω διαδικασία: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2698052#post2698052 Y.Γ. Από τον Σεπτέμβριο θα ετοιμάσουμε οδηγό στα Ελληνικά και θα προστεθεί στο faq. Thanks αλλα που θα βρω το πρόγραμμα και το firmware???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Στις οδηγίες που σου δόθηκαν υπάρχουν και τα απαραίτητα links. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Μιας κ η σελίδα είναι στα κινέζικα και δεν βγάζω άκρη κατάλαβα όμως ότι το αρχείο μαλλον δεν υπάρχει οπότε απο που θα το κατεβάσω? Sorry αν πρήζω....αλλα νέος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 κ αυτο πως ακριβώς μπορω να το κανω??? γενικα πως μπορω να περασω καποιο firmware τωρα που το κιν ουτε ανοίγει? κατι είχα διαβάσει για το phoenix αλλα δεν ξερω κάτι άλλο..... Μα το firmware το περνάς έτσι και αλλιώς με κλειστό κινητό. Οπότε προχώρα με την αλλαγή που σου λένε τα παιδιά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) To phoenix δεν μου δίνει τη δυνατότητα να κλικάρω το Dead Phone Usb Flashing. Τι μπορώ να κάνω? εδιτ Thanks για τη βοηθεια όλων. Τελικά το κινητό μετά από πολύ προσπάθεια επανήλθε.... Τώρα έχει μέσα και το QuickOffice αλλά την έκδοση 4 και την συντόμευση GetRihanna!!! Το RDS όμως εξακολουθεί να μην λειτουργεί :( Edited September 6, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Το RDS όμως εξακολουθεί να μην λειτουργεί :( Γνωστό bug... όπως και το να κολλάει το ραδιόφωνο όταν αλλάζεις σταθμό (και για να ξεκολλήσει πρέπει να κλείσεις την συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 εγω εδω και καιρο ειχα την 30....... επειδη δεν μου εβγαζε αναβάθμιση μεσω κιν το αφηνα εκει . ε σημερα αποφασισα να κανω μεσο Ovi suite να περασει και η ωρα . το κιν ειναι παραεισαγωγη απο mediamarkt η 51.0.006 μπήκε κανονικά ουτε γλώσσα έχασα ουτε τπτ . απλα αυτο που παρατηρισα ειναι οτι πχ οταν με περνουν τηλ δεν θα επρεπε να απανταω με slide που εχει 2 βελακια ενα πράσινο και ενα κοκκινο ? Νόμιζα ετσι θα γινόταν ! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:dy6d53O4FLiMyM:http://i6.photobucket.com/albums/y232/acapawn7/Mystique/SlideToUnlock.png&t=1 ξερει κανεις Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts