alfa3delta Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 ...Με ξεσκισε... το 5800 βρηκε δορυφορο σε ενα λεπτο και εγω περιμενα ενα 5 λεπτο.... Μήπως είχε και a-gps, γιατί και το δικό μου κάθε φορά σε ανοικτό μέρος κάνει πάνω από 5λεπτο να lockάρει μόνο με gps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Μήπως είχε και a-gps, γιατί και το δικό μου κάθε φορά σε ανοικτό μέρος κάνει πάνω από 5λεπτο να lockάρει μόνο με gps. Το δικο μου οταν απο πανω εχει λιγο ανοιχτο χωρο,πιανει κατευθειαν.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Kαθομουνα προχθες για καφε στο Θησειο και καναμε ενα benchmark με ενα φιλο για το πιο κινητο θα βρει πιο γρηγορα δορυφορο.. Το δικο μου?(Ν95-2) ή το δικο του? (5800 XM). ...Με ξεσκισε... το 5800 βρηκε δορυφορο σε ενα λεπτο και εγω περιμενα ενα 5 λεπτο.... το 5800 της γυναικας μου βρισκει σημα σε 20-25 δευτερα και το δικο μου σατιο θελει 1-2 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilislink Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Καλημέρα και καλό μήνα. Κατέβασα χθες από το OVI την εφαρμογη για το facebook, όλα καλά αλλά μολις πάω να μπω στα μυνήματα το κινητό κολάει και θέλει επανεκκίνηση. Τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Μήπως είχε και a-gps, γιατί και το δικό μου κάθε φορά σε ανοικτό μέρος κάνει πάνω από 5λεπτο να lockάρει μόνο με gps. Για να πω την αληθεια ...δεν το κοιταξα :lol::lol: Τον τσατσο.... δεν ειπε τιποτα...:p Παντως ειχε τελειο καιρο χωρις συννεφα. Οπως και να χε , δεν τον επιανα σε ταχυτητα με τον δικο μου τον "παππου" (Ν95-2) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis25 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Καλημέρα και καλό μήνα.διαπίστωσα ένα πρόβλημα με το 5800.όταν με καλούν και είναι κλειδωμένο είναι σαν να μην δουλευει η οθόνη.και εξηγούμαι : βγάζει τις επιλογές απάντηση και ξεκλείδωμα με το σύρσιμο αλλα δεν ξεκλειδώνει και δεν απαντάει με τίποτα, σαν να μην δουλευει, και όταν το ξεκλειδώνω από το κουμπί ουσιαστικά απαντάει στην κλήση.και μια δεύτερη απορία.υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσεις εκτός από το κουμπί?γιατί όταν είναι στην βάση του αυτοκινήτου η βάση "κρύβει" το κουμπί ξεκλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Καλημέρα και καλό μήνα.διαπίστωσα ένα πρόβλημα με το 5800.όταν με καλούν και είναι κλειδωμένο είναι σαν να μην δουλευει η οθόνη.και εξηγούμαι : βγάζει τις επιλογές απάντηση και ξεκλείδωμα με το σύρσιμο αλλα δεν ξεκλειδώνει και δεν απαντάει με τίποτα, σαν να μην δουλευει, και όταν το ξεκλειδώνω από το κουμπί ουσιαστικά απαντάει στην κλήση.και μια δεύτερη απορία.υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσεις εκτός από το κουμπί?γιατί όταν είναι στην βάση του αυτοκινήτου η βάση "κρύβει" το κουμπί ξεκλειδώματος. Εχεις κανει την τελευταια αναβαθμιση (v.40);Σε μενα οταν ειναι κλειδωμενο και χτυπαει,βγαζει μια μπαρα πρασινη(απαντηση) και μια κοκκινη (αποριψη).Αν τωρα ενω χτυπαει συρεις το δαχτυλο σου πανω στην πρασινη μπαρα προς την κατευθυνση που σου δειχνει "απανταει".Τωρα αν σε σενα δε γινεται, ή φταιει το κινητο σου ή εσυ δεν το κανεις σωστα!:happy: Τωρα οσο για τη βαση,εγω πηρα μια μεσω hong kong(5 ευρω τελικη τιμη) και ειναι μονο για το 5800,η οποια αφηνει ολα τα κουμπα ελευθερα,ακομα και τις καρτες,και περιστρεφεται κιολας!Αν θελεις και ασχολεισαι με αυτα πες μου να σου στειλω πμ με τη σελιδα!Τωρα αν δεν θελεις να μπλεκεις με αυτα,απλα μην κλειδωνεις το κινητο οταν το εχεις στη βαση! Edited April 1, 2010 by giannisgoku Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis25 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 λοιπόν το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι όταν το βγάζω από την θήκη το scoll δουλεύει σωστά.άρα κάτι κάνω λάθος εγώ:mad:.όσο για την βάση του αυτοκινήτου αν θέλεις στείλε μου το λίνκ.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukoc13 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 καλησπερα παιδια.πριν απο μια ωρα προσπαθησα να κανω αναβαθμιση λογισμικου στο Νοκια 5800 με το Nokia Software Updater και διεκοπη μονη της λεγοντας μου οτι πρεπει να βγαλω το φορτιστη - το usb - τη μπαταρια και μετα να τα ξαναβαλω και να συνεχισω....δεν το εκανα και πατησα "συνεχεια".η εφαρμογη ειχε κολλησει και μετα εκλεισα το κινητο για να κανω επανεκκινηση αλλα τιιιιιποτα!!!! να το κλαψω το κινητο ή φτιαχνεται?????????:O σας ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Καλησπέρα, μετά από αναβάθμηση ήθελα να μηδενίσω τους μετρητές κλήσεων και όταν μου ζήτησε κωδικό έδωσα αυτόν που ειχα βάλει αλλά μου έβγαζε λάθος. Προσπάθησα με τον εργοστασιακό 12345 αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι ή αν μπορώ να επαναφέρω τον εργοστασιακό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Καλησπέρα, μετά από αναβάθμηση ήθελα να μηδενίσω τους μετρητές κλήσεων και όταν μου ζήτησε κωδικό έδωσα αυτόν που ειχα βάλει αλλά μου έβγαζε λάθος. Προσπάθησα με τον εργοστασιακό 12345 αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι ή αν μπορώ να επαναφέρω τον εργοστασιακό?? Δοκιμασε με τον 2 η 3 τροπο ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=244944 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Καλημέρα και καλό μήνα.διαπίστωσα ένα πρόβλημα με το 5800.όταν με καλούν και είναι κλειδωμένο είναι σαν να μην δουλευει η οθόνη.και εξηγούμαι : βγάζει τις επιλογές απάντηση και ξεκλείδωμα με το σύρσιμο αλλα δεν ξεκλειδώνει και δεν απαντάει με τίποτα, σαν να μην δουλευει, και όταν το ξεκλειδώνω από το κουμπί ουσιαστικά απαντάει στην κλήση.και μια δεύτερη απορία.υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσεις εκτός από το κουμπί?γιατί όταν είναι στην βάση του αυτοκινήτου η βάση "κρύβει" το κουμπί ξεκλειδώματος. Νομίζω πως αν διαβάσεις κάποιες σελίδες πιο πίσω, το είχε πάθει και κάποιο άλλο παιδί και τελικά αποδείχτηκε ότι έφταιγε η προστατευτική ζελατίνα οθόνης ή η θήκη, δεν θυμάμαι ακριβώς, που είχε βάλει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akeramidas Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Καλημερα, Τελευταια εχει γινει περισσοτερο απο αναγκαιο να μπορεις να επιβλεπεις τον χωρο σου (σπιτι,γραφειο) απο μακρια. Διαθετω το nokia 5800 και ip camera. Υπαρχει ειδικο software ή ειδικες ρυθμισεις που πρεπει να κανω στο τηλεφωνο προκειμενου να μπορω να δω live streaming την ip camera? Να θυμισω οτι το τηλεφωνο διαθετει τον real player για live streaming καταστασεις αλλα δεν μου δουλευει στην ip camera.... Ο τροπος με τον οποιο συνδεομαι ειναι με wifi βαζοντας στον browser του κινητου την ip της καμερας. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 η θήκη που κάλυπτε τον αισθητήρα Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Δοκιμασε με τον 2 η 3 τροπο ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=244944 Ευχαριστώ θα δοκιμάσω και θα σας πώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά... Πήρα λίγες μέρες πριν το Nokia 5800XM μεταχειρισμένο από ένα παλικάρι (από εδώ Ελλάδα). Είχε πάνω το 20άρι firmware κι εγώ συνδέθηκα με το Nokia Software Updater από το PC μου και του φλάσαρα το νέο (v40.0.005). Όλα καλά με το κινητάκι αλλά έχω κάποιες απορίες... Διάβασα πως το v40 δε σπάει με τη μέθοδο του HelloOX. Σε ένα όμως πρόσφατο update της σελίδας του (δείτε το εδώ), διάβασα πως είναι πλέον δυνατό το χακάρισμα για unsigned εφαρμογές. Έχω το RM-356 με product code 0573762 (το είδα στο ταμπελάκι κάτω από τη μπαταρία) που αντιστοιχεί όπως είδα σε "Euro1 ALPS Black". Πώς είναι δυνατόν να είχε ελληνικά αυτό το product code; Σημειωτέον ότι με αυτό το product code έκανα το firmware update (στην έκδοση 40) αλλά τα ελληνικά μου τα κράτησε κανονικά! Μήπως το παλικάρι μου άλλαξε το product code μόνος του; Γιατί αυτό το code απ'ότι βλέπω δεν έχει σχέση με την Ελλάδα και με υποστήριξη Ελληνικών. Προσπαθώ με το Nemesis να κάνω read τη συσκευή μήπως και δω το "πραγματικό" code (άν το άλλαξε) αλλά μου βγάζει error στο read. To συνδέω σαν Virtual USB device στο Nemesis? Με ρωτάει κατα την εγκατάσταση... Υπάρχει επίσης κάποιος που να έχει χακάρει το 40άρι firmware με αυτό τον τρόπο που ανέφερα στο link; Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ! EDIT: Ζητώ συγνώμη από τους moderators γιατί έκανα κατα λάθος δύο φορές το post. Και δε μπορούσα μετά από τις επιλογές του forum να το διαγράψω, σβήστε το ένα αν θέλετε! Edited April 2, 2010 by intermario_gr Διπλό post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Καλησπέρα.:) Δοκίμασε και με τον δεύτερο τρόπο που αναφέρεται στο faq,αν δεν μπορείς με το Nemesis,να δεις ποιο product code είναι <<περασμένο>> στην συσκευή σου. Στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] S60 5th - Hacks & Patches προστέθηκε οδηγός για αυτό που ψάχνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο θέμα των Hacks & Patches. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 (edited) χρονια πολλα παιδια!!! επειδη περιμενω απο μερα σε μερα το hd2 εκατσα χτες για να παρω τις επαφες απο το 5800 για να τις μεταφερω μεθαυριο στο htc αλλα δεν μπορω να τις μεταφερω σε Outlook... τις μετεφερα απο pc suite πατησα επαφες τις μαρκαρα ολες και μετα εκανα εξαγωγη σε αυτες τις 2 μορφες σε Excel(.csv) και το ανοιγει σε word και επισης καταφερα σε μορφη txt υπαρχει και κανενας αλλος τροπος???? σε outlook δεν μπορω να τις βγαλω τις επαφες??? θα μπορεσω να τα μεταφερω μετα στο hd2 ετσι....??? καλα ρε κανεις τοσοι εδω μεσα 5800ακηδες τπτ!!!!!! Edited April 4, 2010 by sakisdani Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 χρονια πολλα παιδια!!! επειδη περιμενω απο μερα σε μερα το hd2 εκατσα χτες για να παρω τις επαφες απο το 5800 για να τις μεταφερω μεθαυριο στο htc αλλα δεν μπορω να τις μεταφερω σε Outlook... τις μετεφερα απο pc suite πατησα επαφες τις μαρκαρα ολες και μετα εκανα εξαγωγη σε αυτες τις 2 μορφες σε Excel(.csv) και το ανοιγει σε word και επισης καταφερα σε μορφη txt υπαρχει και κανενας αλλος τροπος???? σε outlook δεν μπορω να τις βγαλω τις επαφες??? θα μπορεσω να τα μεταφερω μετα στο hd2 ετσι....??? καλα ρε κανεις τοσοι εδω μεσα 5800ακηδες τπτ!!!!!! Δηλαδή συγχρονισμός με outlook μέσα από το pcsuite δε σου δουλεύει? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 καλησπερα παιδια.πριν απο μια ωρα προσπαθησα να κανω αναβαθμιση λογισμικου στο Νοκια 5800 με το Nokia Software Updater και διεκοπη μονη της λεγοντας μου οτι πρεπει να βγαλω το φορτιστη - το usb - τη μπαταρια και μετα να τα ξαναβαλω και να συνεχισω....δεν το εκανα και πατησα "συνεχεια".η εφαρμογη ειχε κολλησει και μετα εκλεισα το κινητο για να κανω επανεκκινηση αλλα τιιιιιποτα!!!! να το κλαψω το κινητο ή φτιαχνεται?????????:O σας ευχαριστω προκαταβολικα... Μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου με το phoenix! Το δικό μου επανήλθε κανονικά οταν έπαθα το ίδιο ακριβώς. Δες εδώ;) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio07 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 καλησπερα και χρονια πολλα και απο εμενα!! θα ηθελα να μου λεισετε μια απορια.... εχω το νοκια 5800ΧΜ και απο το σαββατο το βραδυ δν μου δεχετε την καρτα ΣΙΜ !! εχω την εντυπωση οτι εχει κλειδωσει!!! μπορειτε να με βοηθησετε λιγο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Καλησπέρα,χρόνια πολλά και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:) Μήπως από τις ρυθμίσεις είναι επιλεγμένο να κλειδώνει το τηλέφωνο σε αλλαγή κάρτας sim; Ρυθμίσεις-τηλέφωνο-διαχείριση τηλεφώνου-ασφάλεια-τηλέφωνο και κάρτα sim-κλείδωμα σε αλλαγή sim Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 (edited) Δηλαδή συγχρονισμός με outlook μέσα από το pcsuite δε σου δουλεύει? οχι....δεν ξερω γιατι... εχω κανει απο μεσα απο Pc suite αναβαθμιση χαρτων...αναβαθμιση κινητου επεξεργασια επαφων αλλα για να τις αποθηκευσω κανω επιλογη ολων των επαφων και μετα εξαγωγη και τις αποθηκευει σε 2 μορφες σε csv Και txt! και αυτες οι μορφες δεν ανοιγουνε με outlook... βαριεμαι να γραφω μια μια για το hd2 help! Edited April 5, 2010 by sakisdani Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio07 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 (edited) Οχι δεν αλλαξα ΣΙΜ καρτα αλλα και να αλαζα ειδα οτι στισ ρυθμισεις εχω επιλεγμενο ΟΧΙ αρα δεν υπαρχει προβλημα!! Αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως κλειδωσε το τηλεφωνο γιατι εκεινη την ημερα πρωσπαθησα να βαλω το ΓΚΑΡΜΙΝ και ενω προσπαθουσα να το βαλω, το εκανα εγκατασταση και πηγα να μπω στο ΓΚΑΡΜΙΝ και τοτε μου κολησε το κινητο και μολισ το εκλεισα και το ξαναανοιξα δεν μου εβγαζε καν για να βαλω το πιν και απο τοτε δουλευει ΟΦΦΛΙΝΕ!! επισης εκεινη την ηνερα κατεβασα και το νοκια σοφτγουερ απντεατερ και το εβαλα στο κινητο μου!! Τωρα τι φταιει δεν ξερω ακριβως! Αρα αυτο που ψαχνω ειναι: να δεχετε και παλι τισ καρτεσ ΣΙΜ!!! Δεν ξερω αν εγινα σαφης!! Edited April 5, 2010 by gio07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts