Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια θελω την αποψη σας.

περασμενη εβδομαδα παιρνω το 5800 καινουργιο απο κοσμοτε μαγαζι. παω σπιτι. το βραδυ που το προσεχω εχει καμμενο πιξελ. παωω στην κοσμοτε, τους λεω το και το. μου λενε ή στελνουμε το δικο σου για φτιαξιμο που θα κανει 1-1,5 μηνα να ερθει παλι ή σου φερνουμε καινουργιο για αντικατασταση. τους λεω νεο για αντικατασταση.

το νεο που ηρθε μολις σημερα μες στη συσκευασια του 1) δεν εχει καλωδιο για τηλεοραση, 2) η ποιοτητα κατασκευης του ειναι μη αξιοπρεπης (τα πληκτρα τα τρια που εχει κατω η συσκευη φωτιζονται οπως να'ναι, με κενα και λιγο). και 3) η μπαταρια γραφει στο κατω μερος με κεφαλαια MADE IN CHINA κατι που δεν το εγραφε το προηγουμενο κινητο. και ναι ηταν η συσσκευασια του ΚΛΕΙΣΤΗ με "SEALED".

τωρα ειμαι σε μια φαση του να αποφασισω τι να κανω: 1) να παω τη δευτερα πισω το καινουργιο και να τους πω να μου φτιαξουν το δικο μου και να περιμενω 1-2 μηνες?? 2) να κρατησω το νεο κ να μη μιλησω και να σκασω αλλα 40 ευω που εχει περιπου το καλωδιο τηλεορασης??? ή 3) να παω να τους πω να μου βρουν κι αλλη συσκευη που θα φαω ακυρο σιγουρα ????

το θεμα ποιοτητας με τα λαμπακια στα κουμπια το εχει παρατηρησει κανεις αλλος εδω μεσα???

ευχαριστω ρε παιδια , ελπιζω να με καταλαβαινετε.

κατοχος Nokia! -6600 -N72 -N78 -5800

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εννοειται πως υπαρχει εγγυηση και το ξερω, απλα επειδη απο οτι εχω καταλαβει επεσα σε κομματι που εχει προβλημα αν ζητησω αντικατασταση θα το κανουν? Λογικα θα ζητησω αντικατασταση απο εκει που το αγορασα ε?

Αντικατάσταση από εκεί που το πήρες θα έπρεπε να είχες ζητήσει την πρώτη φορά πριν το πας για επισκευή και αυτό ισχύει για τις πρώτες δέκα μέρες και αν δεν έχεις ξεπεράσει την μισή ώρα ομιλίας.Πήγαινε εκεί που το είχες πάει την πρώτη φορά για επισκευή η σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο service.Καλό κουράγιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Eγω που θελω να τ παω στη voda για κατι που πρεκηψε και το εχω(υποτιθεται)hackarismeno θα πρεπει να το επαναφερω ε?
:w00t:

Eγω που θελω να τ παω στη voda για κατι που πρεκηψε και το εχω(υποτιθεται)hackarismeno θα πρεπει να το επαναφερω ε?

Δεν ειναι απαραιτητο. Εαν θελεις απλα θα κανεις απεγκατασταση το ROM Patcher και εαν εχεις σπασμενες εφαρμογες καλυτερα βγαλε την καρτα.. :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδιά πήρα και εγώ σήμερα το 5800 από eshop ακόμα δεν έχω βάλει τίποτα ούτε έχω κάνει update σε πιο πρόσφατη έκδοση προσπαθώ όμως να περάσω τα αρχεία (mp3,εικόνες και videos) από τον υπολογιστή στο κινητό αλλά δεν ξέρω που ακριβός να τα βάλω σε πιο φάκελο και με τα nokia προγράμματα δεν έβγαλα άκρη.Μετά από λίγο τα κατάφερα και τα έβαλα και τα εμφάνισε το κινητό αλλά τα τραγούδια δεν μου τα βγάζει σε φακέλους όπως στο k850 αλλά μου έχει κατα album artist klp το ίδιο και τις φώτος και τα video μου τα βγάζει χύμα ενώ από τον υπολογιστεί στη μαζική μεταφορά το έχω το κινητό μου τα δείχνει σε φακέλους πως μπορώ να το κάνω το κινητό να το δείχνει και αυτό σε φακέλους?να φτιάξω έναν έναν φάκελο με το κινητό δεν παίζει γιατί είναι πολλά αρχεία και δεν μπορώ από το κινητό να τα ταξινομήσω σε φακέλους θα πάρει ώρα!από το pc δεν γίνετε να το κάνω και να μου τα δείχνει το κινητό όλα(μουσική,φωτογραφίες και video)ταξινομημένα σε φακέλους? είτε με κάποιο πρόγραμμα ή αν έχει κάτι το κινητό και δεν το είδα εγώ!sorry αν έχει ξανά απαντηθεί αλλά δεν ήξερα πως να το ψάξω στην αναζήτηση

Δυστυχώς φακέλους δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να φαίνονται στη έκθεση,παρά μόνο μέσα από έναν explorer.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μέσα στην έκθεση εικονικούς φακέλους και να οργανώσεις τα αρχεία σου έτσι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

οκ ευχαριστώ φίλε θα δώ τι θα κάνω γιατί σήμερα το πήρα και δεν το έψαξα ακόμα δύο ερωτησούλες μόνο αν κάνω update στην ποιο πρόσφατη έκδοση μετά θα πρέπει να κάνω format? και να ξαναπεράσω τα αρχεία μου εφαρμογές και τέτοια και επίσης σε ποιο φάκελο βάζω τις εφαρμογές symbian και σε ποιο τις java?

Καλως μας ηρθες :)

Kαλυτερα διαβασε το S60 5th Edition Platform FAQ θα σε βοηθησει αφανταστα στα πρωτα σου βηματα και θα μπορεις να συνεννοηθεις με τα υπολειπα μελη. Υπαρχει και απαντηση στην ερωτηση σου..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εχει ανεβει στο γνωστο forum μια φοβερη home screen,η οποια ειναι γνησια της εταιριας κινητης τηλεφωνιας orange και την εχει στα 5800 που πουλαει. γινεται μεσω απλης προσθηκης αρχειων στην c:/sys και με αυτην εχουμε οσα και οποια shortcuts θελουμε στην αρχικη οθονη και kinetic scrolling στην αρχικη οθονη.δηλαδη δεν ειναι θεμα απλως αλλη μια home screen

http://img338.imageshack.us/img338/8508/orangej.th.jpg

Μεγάλη φουντουκιά αυτό....;)(εκτός και αν έχεις το μενού στα αγγλικά-φιλική συμβουλή μην το πλησιάσετε καν)

rostropol, για έλα από εδώ. :)

Υπήρχε και στην προηγούμενη τουλάχιστον έκδοση 31.0.008

Ναι, απλά εγώ τώρα το παρατήρησα πρώτη φορά. :)

Καλησπερα στην παρεα,θελω να χρησιμοποιησω το 5800 μου ως μοντεμ με το λαπτοπ για να γλυτωσω τα εξοδα για φλασακι,γτ θελω να βαλω ασυρματο ιντετερν χωρις συμβολαιο,αποτι μου ειπε ενα παιδι το εχει κανει με WIND,επειδη ομως δεν ξερω αν θα εχω σημα λεω να βαλω της vodafone on demand, που σιγουρα ξερω οτι εχει σημα,θα λειτουργησει η οχι?Ευχαριστω εκ των προτερων:)

Η εκδοση 31.0.101 πλεον ειναι διαθεσιμη και μεσω fota :)

Ξέρουμε τί αλλαγές περιλαμβάνει ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Καλησπερά στην όμορφη παρέα. :)

Είμαι καινούργιο μέλος και συχνά διαβάζω το φόρουμ σας, σήμερα αποφάσισα να εγγραφώ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν και πώς μπορουμε να βάλουμε ελληνική γλωσσα στο 5800 (αφου μετά την αναβάθμιση τον μάρτιο την έχασα... φαίνεται ηταν ρύθμιση του public και όχι της Νοκια οπότε δεν υπήρχε το κατάλληλο σετ γλωσσών και μετά την αναβάθμιση).

γεια χαρά!

Καλησπερά στην όμορφη παρέα. :)

Είμαι καινούργιο μέλος και συχνά διαβάζω το φόρουμ σας, σήμερα αποφάσισα να εγγραφώ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν και πώς μπορουμε να βάλουμε ελληνική γλωσσα στο 5800 (αφου μετά την αναβάθμιση τον μάρτιο την έχασα... φαίνεται ηταν ρύθμιση του public και όχι της Νοκια οπότε δεν υπήρχε το κατάλληλο σετ γλωσσών και μετά την αναβάθμιση).

γεια χαρά!

Καλώς ήρθες!

Για να περάσεις τα Ελληνικά διάβασε το Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code)

Καλό είναι να διαβάσεις όλο το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ θα σε βοηθήσει αρκετά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλώς ήρθες!

Για να περάσεις τα Ελληνικά διάβασε το Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code)

Καλό είναι να διαβάσεις όλο το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ θα σε βοηθήσει αρκετά.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω ήδη διαβάσει αυτό, και προσπαθώντας να κάνω τον πρώτο τρόπο με το Νεμεσις απέτυχε στο να αναγνωρίσει το τηλέφωνο και δεν μπορει να το διαβάσει ώστε να αλλαξω τον κωδικό...

Ξερει κανεις που θα βρω το 5800 σε μαυρο;Οχι online θελω να παω να το παρω εγω:rolleyes:

Εχτές, ξεκίνησαμε με μια φίλη αναβάθμιση στο ΝΟΚΙΑ 5800 της (είχε ακόμα την v20). και ενώ όλα πήγαιναν καλά, κατέβασε από το NSU το firmware το 31.0.0101 και μόλις ξεκίνησε η εγκατάσταση, προχώρησε λίγο και κόλλησε. Έβγαλε μήνυμα ότι αποσυνδέθηκε το τηλέφωνο! (είχε μπαταρία, και δεν κουνήθηκε το καλώδιο). Ακολουθήσαμε τα βήματα που ελεγε για να να επανασυνδεθεί (μπαταρία, καλώδι, USB κτλ) αλλά τίποτα!

Τώρα το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται, και επίσης δεν φορτίζει!

καμιά ιδέα??

Some age, others mature...:lol:

Κατά την αναβάθμιση το NSU βγάζει ότι αποσυνδέθηκε το τηλέφωνο αλλά η εγκατάσταση συνεχίζει. Επίσης σε κάποιους μπορεί να βγάλει μήνυμα ότι το NSU κόλλησε αλλά παρ'όλ'αυτά προσπαθεί να συνεχίσει την εγκατάσταση.

ΚΑΙ στις 2 περιπτώσεις ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να αποσυνδέσετε το κινητό από το USB, αν δεν θέλετε να σας γίνει τούβλο (brick).

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

Κατά την αναβάθμιση το NSU βγάζει ότι αποσυνδέθηκε το τηλέφωνο αλλά η εγκατάσταση συνεχίζει. Επίσης σε κάποιους μπορεί να βγάλει μήνυμα ότι το NSU κόλλησε αλλά παρ'όλ'αυτά προσπαθεί να συνεχίσει την εγκατάσταση.

ΚΑΙ στις 2 περιπτώσεις ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να αποσυνδέσετε το κινητό από το USB, αν δεν θέλετε να σας γίνει τούβλο (brick).

ναι, αλλά μόλις βγάλει το μύνημα αυτό, σου δίνει οδηγίες να βγάλεις πρώτα τη μπαταρία να βγάλεις το φορτιστή, και μετά το USB, τα βάζεις με τη σειρά και πατάς επανάληψη.

Some age, others mature...:lol:

Eλεγξε το Product Code της συσκευης σου. Η εκδοση 31.0.101 πλεον ειναι διαθεσιμη και μεσω fota :)

Παρακαλω να διαβαζετε τα προηγουμενα μηνυματα μου και να μην επαναλαμβανεστε! Εχω δωσει στο κοινο το product line μου και εχω δοκιμασει μεσω FOTA αλλα τιποτα ακομα... το product ειναι: 0573761

ρε παιδια θελω την αποψη σας. 2) να κρατησω το νεο κ να μη μιλησω και να σκασω αλλα 40 ευω που εχει περιπου το καλωδιο τηλεορασης??? ή

Το καλωδιο τηλεορασης κανει 2-3 ευρω μεσω EBAY AYΘΕΝΤΙΚΟΤΑΤΟ! Απλα στο πακετο της συσκευης σου δεν υπηρχε και να υποθεσω και πως το καλωδιο USB ειναι μικρουλι ε?

Εννοειται πως υπαρχει εγγυηση και το ξερω, απλα επειδη απο οτι εχω καταλαβει επεσα σε κομματι που εχει προβλημα αν ζητησω αντικατασταση θα το κανουν? Λογικα θα ζητησω αντικατασταση απο εκει που το αγορασα ε?

Αργησες λιγο... To DOA ειναι για το πολυ 7 ημερες!

οκ ευχαριστώ φίλε θα δώ τι θα κάνω γιατί σήμερα το πήρα και δεν το έψαξα ακόμα δύο ερωτησούλες μόνο αν κάνω update στην ποιο πρόσφατη έκδοση μετά θα πρέπει να κάνω format? και να ξαναπεράσω τα αρχεία μου εφαρμογές και τέτοια και επίσης σε ποιο φάκελο βάζω τις εφαρμογές symbian και σε ποιο τις java?

Δεν χρειαζεται να κανεις φορματ... και οσο για τις εφαρμογες μην εισαι τοσο σιγουρος οτι θα παιζουν στο νεο κινητο σωστα... ψαξε να βρεις τις συμβατες εφαρμογες με το 5800!

Ξερει κανεις που θα βρω το 5800 σε μαυρο;Οχι online θελω να παω να το παρω εγω:rolleyes:

Kinitomania

Εχτές, ξεκίνησαμε με μια φίλη αναβάθμιση στο ΝΟΚΙΑ 5800 της (είχε ακόμα την v20). και ενώ όλα πήγαιναν καλά, κατέβασε από το NSU το firmware το 31.0.0101 και μόλις ξεκίνησε η εγκατάσταση, προχώρησε λίγο και κόλλησε. Έβγαλε μήνυμα ότι αποσυνδέθηκε το τηλέφωνο! (είχε μπαταρία, και δεν κουνήθηκε το καλώδιο). Ακολουθήσαμε τα βήματα που ελεγε για να να επανασυνδεθεί (μπαταρία, καλώδι, USB κτλ) αλλά τίποτα!

Τώρα το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται, και επίσης δεν φορτίζει!

καμιά ιδέα??

sorry αλλα με αυτα που διαβαζω το κινητο σου οντως εγινε brick!

Αη - Phone

παιδιά έβαλα και εγώ σήμερα την 31.0.101 μέσω fota και μπήκε με την πρώτη δεν μου έβγαλε κάποιο σφάλμα και δουλεύει τέλεια!!!είναι η πρώτη αναβάθμιση που κάνω γιατί χθες πήρα το κινητό :)

Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως μετα την αναβάθμιση που έκανα τώρα το μεσαιο πληκτρο αναβοσβηνει συνεχώς... χωρίς να έχω μηνυμα η' αναπάντητη όπως ήταν πριν. Είναι ενοχλητικό που αναβοσβήνει, είναι όμως νορμαλ? το κάνει και σε σάς?

Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως μετα την αναβάθμιση που έκανα τώρα το μεσαιο πληκτρο αναβοσβηνει συνεχώς... χωρίς να έχω μηνυμα η' αναπάντητη όπως ήταν πριν. Είναι ενοχλητικό που αναβοσβήνει, είναι όμως νορμαλ? το κάνει και σε σάς?

Είναι επιλογή που προστέθηκε εδώ και καιρό. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να το απενεργοποιήσεις από την διαδρομή Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Φωτισμός ειδοποιήσης > Παλλόμενος φωτισμός αναμονής.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ναι, αλλά μόλις βγάλει το μύνημα αυτό, σου δίνει οδηγίες να βγάλεις πρώτα τη μπαταρία να βγάλεις το φορτιστή, και μετά το USB, τα βάζεις με τη σειρά και πατάς επανάληψη.

Εμένα ποτέ δεν μου έβγαλε αυτό το μήνυμα που λες.

Πάντα μου έγραφε ότι να μην αποσυνδέσω τίποτα γιατί το NSU προσπαθεί να τελειώσει την εγκατάσταση.

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1