phonee Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Υπαρχει product code με ελληνικά στην navi εκδοση? αν ναι, ποιο ειναι? εγω δοκιμασα το 0586819: Euro2 Navi το οποιο δεν εχει ελληνικα και μετα το 0586818: Balkans το οποιο εχει ελληνικα το θεμα ειναι σαν του 5800 black (εφυγε το red που ειχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Εκτός από τα μικροπροβληματάκια και τις περιπτώσεις του καθενός για το 5800, σε αυτό το φορουμ πιστεύω πως έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε για άλλα θέματα, γενικότερης φύσης για το κινητό και το όλο marketing γύρω από αυτό... Θέλω λοιπόν να σταθώ στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού RAM που πραγματικά με έφτασε ένα βήμα πριν την "αυτοκτονία" με αυτά που διάβαζαν τα ματάκια μου... Ειλκρινά, θέλω να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ δημοσίως το δημοσίευμά του εν λογω περιοδικου το οποιο τελικα δεν μου κανει εντυπωση αν τα παιρνει απο τις εταιριες... στο δημοσιευμα "ΚΙΝΗΤΟΜΑΧΙΕΣ" τα εγκωμια για το iPhone ειναι συνεχη και πολλαπλα ενω οι αναφορες για τα 5800 και Ν97 περιοριζονται σε μια μικρη στηλη... Γενικοτερα σου δημιουργει ενα κλιμα πως τα ΝΟΚΙΑ κυνηγουν την Apple στην touch τεχνολογια και ξεχνουν οτι το Νο.1 λειτουργικο και Νο.1 εγγυηση στην διαδραστικοτητα ειναι το Symbian και η ΝΟΚΙΑ. Το i-phone ειναι πολυ υπερεκτιμημενο (150 ευρω κοστιζει κανονικα και πουλιεται 600+) και απλα πληρωνεις το Μηλαρακι.. ακόμα και το 5800, το "χειροτερο" και παλαιοτερο touch κινητο της νοκια το χτυπαει στα ισα... τωρα αν θελει καποιος να πληρωνει για να εχει μουρη το Μηλο μεγεια του με χαρα του... ας παψουν τα media να το εκθειαζουν και να πουλανε κουτοχορτο στον κοσμο... βρειτε μου 3 πραγματα τα οποια ειναι καλυτερα στο iphone απο το 5800 (ουτε καν Ν97)...και εγω θα βγω στο Συνταγμα γυμνος... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Εκτός από τα μικροπροβληματάκια και τις περιπτώσεις του καθενός για το 5800, σε αυτό το φορουμ πιστεύω πως έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε για άλλα θέματα, γενικότερης φύσης για το κινητό και το όλο marketing γύρω από αυτό... Θέλω λοιπόν να σταθώ στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού RAM που πραγματικά με έφτασε ένα βήμα πριν την "αυτοκτονία" με αυτά που διάβαζαν τα ματάκια μου... Ειλκρινά, θέλω να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ δημοσίως το δημοσίευμά του εν λογω περιοδικου το οποιο τελικα δεν μου κανει εντυπωση αν τα παιρνει απο τις εταιριες... στο δημοσιευμα "ΚΙΝΗΤΟΜΑΧΙΕΣ" τα εγκωμια για το iPhone ειναι συνεχη και πολλαπλα ενω οι αναφορες για τα 5800 και Ν97 περιοριζονται σε μια μικρη στηλη... Γενικοτερα σου δημιουργει ενα κλιμα πως τα ΝΟΚΙΑ κυνηγουν την Apple στην touch τεχνολογια και ξεχνουν οτι το Νο.1 λειτουργικο και Νο.1 εγγυηση στην διαδραστικοτητα ειναι το Symbian και η ΝΟΚΙΑ. Το i-phone ειναι πολυ υπερεκτιμημενο (150 ευρω κοστιζει κανονικα και πουλιεται 600+) και απλα πληρωνεις το Μηλαρακι.. ακόμα και το 5800, το "χειροτερο" και παλαιοτερο touch κινητο της νοκια το χτυπαει στα ισα... τωρα αν θελει καποιος να πληρωνει για να εχει μουρη το Μηλο μεγεια του με χαρα του... ας παψουν τα media να το εκθειαζουν και να πουλανε κουτοχορτο στον κοσμο... βρειτε μου 3 πραγματα τα οποια ειναι καλυτερα στο iphone απο το 5800 (ουτε καν Ν97)...και εγω θα βγω στο Συνταγμα γυμνος... +1 Απο την πρωτη στιγμη που ειδα το iphone ειλικρινα δεν καταλαβα ποτε γιατι εγινε τοσος ντορος. Ειναι σαφεστατα υπερκτιμημενο, μου θυμιζει κατι αντιστοιχο που γινεται με τον τυπο αυτοκινητων για το golf (μην βαρατε, δεν λεω οτι το golf δεν ειναι πολυ καλο αυτοκινητο). Γιατι ειναι το μηλο μουρη δεν καταλαβαινω, ισως επειδη δεν εχω ασχοληθει με mac ποτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Ανοίγετε μεγάλο θέμα και θα καταλήξει σε 5800 vs iPhone και στο τέλος δεν θα βγει κανένα απολύτως συμπέρασμα. Οι συσκευές μεταξύ τους δεν συγκρίνονται για τον απλό λόγο ότι το ένα είναι λειτουργικό για κινητά (βλ. Symbian) και το άλλο είναι λειτουργικό υπολογιστή (βλ. MAC OS X) και γίνονται προσπάθειες (όσο επιτρέπει η Apple) να το κάνουν λειτουργικό κινητών. Και οι 2 συσκευές κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα αλλά με τελείως διαφορετικό τρόπο. Όπως όλες οι συσκευές στον κόσμο έτσι και αυτές οι 2 έχουν τα + και - τους. Το θέμα είναι ότι απλά η Apple έχει πολύ καλύτερο marketing απ' ότι έχει η nokia και στις μέρες αυτό μετράει πιο πολύ απ' όλα, κυρίως σε χρήστες οι οποίοι δεν το ψάχνουν σε βάθος και απλά αγοράζουν βάση άλλων κριτηρίων και όχι βάση χρησιμότητας. Όπως πολύ από τους χρήστες του forum τυχαίνει να έχουν και τις 2 συσκευές (5800+iPhone), έτσι τυχαίνει να τις έχω και εγώ. Δεν θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω γιατί την μια συσκευή και όχι την άλλη, για τον απλό λόγο ότι το iphone έχει διαφορετική φιλοσοφία λειτουργίας απ' ότι έχουμε μάθει τόσα χρόνια με τα Symbian. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Θα παρακαλούσα η κουβέντα να σταματήσει εδώ. Δεν έχει νόημα και στο τέλος θα μετεξελιχθεί σε vs, όπως πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 BATTERY TEST: Διάρκεια Μπαταρίας μέχρι πρώτης ειδοποίησης εξάντλησης: ~60 ώρες Χρήση κινητού στις 60 ώρες: ~10 λεπτά ομιλίας/24 ώρες ~40 μηνύματα εισερχόμενα, ~40 μηνύματα εξερχόνα+συγγραφη σύνολο, Απλή χρήση παιχνιδιών (1 ώρα/24 ώρες λειτουργίας), Μέση χρήση εφαρμογών (Ράδιο: 4 ώρες/24 ώρες λειτουργίας, Μουσική+Ακουστικά: 1 ώρα/24 ώρες λειτουργίας, Λοιπά προγράμματα+Widgets: 15-20 λεπτά/24 ώρες), Μέση χρήση υπόλοιπου κινητού (εμφάνιση μηνυμάτων, κλήσεων, ρυθμίσεων, χάρτη GPS, εικόνες, και φωτογράφιση 1-2 φωτογραφιών), κλείσιμο κινητού το βράδυ (Συνολικά 12 ώρες κλειστό). Ηλικία μπαταρίας: 1 μήνας με μέση χρήση από την αγορά του κινητού. Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 6+6 ωρες κοιμηθηκες μονο ρε συ? :P δηλαδη για να μιλησουμε και σοβαρα γυρω στις 2,5 μερες συνολο με οτι εκανες. καπου εκει πρεπει να ειναι γενικα η λειτουργια αν σκεφτεις οτι εγω ραδιο και μουσικη προς το παρον δεν τυχαινει να ακουω αλλα χρησιμοποιω wifi συνηθως οποτε μια η αλλη ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 6+6 ωρες κοιμηθηκες μονο ρε συ? :P δηλαδη για να μιλησουμε και σοβαρα γυρω στις 2,5 μερες συνολο με οτι εκανες. καπου εκει πρεπει να ειναι γενικα η λειτουργια αν σκεφτεις οτι εγω ραδιο και μουσικη προς το παρον δεν τυχαινει να ακουω αλλα χρησιμοποιω wifi συνηθως οποτε μια η αλλη ειναι... Κοιμάμαι τις καθημερινές στις 00.30 και ξυπνώ στις 6.30... Δουλειά βλέπεις... και μιλαμε σοβαρα...2.5 μερες για να βγαλει την πρωτη ενδειξη... για κλεισιμο μπορει και 3 αλλα ποιος χρησιμοποιει με ανεση το κινητο του με μια γραμμη να του μενει να κλεισει? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 καλα κανεις και να κοιμασαι περισσοτερο για νασαι καλυτερα (καταλαβαινω γιατι και εγω τοσες και λιγοτερες κοιμαμαι...) καλα ειναι οι 2,5 μερες με κανονικη χρηση και βασικα καπου εκει ειναι και οι δυνατοτητες οι πραγματικες φανταζομαι... χτες απο το πρωι ειχα μια γραμμη και εξαντλειται και ηθελα να κανω δουλειες που το χρειαζομουν λιγο και φοβομουν οτι θα κλεισει και τελικα αφου εκανα τη δουλεια και αφου εκανα και 6-7 μικρα τηλεφωνα και 4-5 που με πηραν (συνολο 11-12) εκλεισε μετα... με εξεπληξε ευχαριστα... (αλλα ετρεμα απο το πρωι οτι θα κλεισει χωρις λογο και αυτο γιατι δεν εχει ακριβη ενδειξη μπαταριας να ξερεις που βρισκεσαι.αυτο ειναι το μονο μεγαλο αρνητικο για μενα μεχρι τωρα) φυσικα θελω να κανω πολυ καλες φορτισεις γιατι ειναι ακομα οι πρωτες φορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikross Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 γεια , και απο το φρεσκο 5800 πλεον. Προβλημα ενα καμμενο πίξελ. ****το.... Παράθεση κατοχος Nokia! -6600 -N72 -N78 -5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 γεια , και απο το φρεσκο 5800 πλεον. Προβλημα ενα καμμενο πίξελ. ****το.... Μπορεί και να μην είναι... μπορει να ειναι εσωτερικη βρωμιτσα ή κοκκος σκόνης και να κανει διαθλαση...anyway πήγαινε το στο μαγαζί που το αγόρασες να δεις τι μπορείς να κανεις να το αλλαξεις ή να το καθαρισει. αν το μαγαζι που το πηρες εχει DOTA τοτε αλλαξε το με τσαμπουκα.. Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikross Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 δεν ειναι σκονη .. Ειναι μονιμως κοκκινο αναμενο! Πηγα στο μαγαζι κ μου ειπαν το αλλαζουν ευχαριστως μονο ομνς δεν εχουν αλλη συσκευη ιδια τωρα. Οποτε τωρα στην αναμονη... Αντε να δουμε τι θα δουμε ακομη... Και πνω που χαρηκα οτι το πηρα και ολα ΩραΙΑ ¨¨¨¨¨.... Παράθεση κατοχος Nokia! -6600 -N72 -N78 -5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Καλημέρα! Μόλις κατέφθασε από το Χονκ Κονγκ το καλώδιο τηλεόρασης για το κινητό.. Τελικά μου κόστισε γύρω στα 2 ευρώ και έχω να πω πως... το κινητο έδειξε τα δόντια του... συνδέοντας το κινητό με την 42" Wide Screen Sony μου και τον ενισχυτή με τα ηχεία έπαθα πλάκα. Εικόνες, βίντεο, μουσική, παιχνίδια, ιντερνετ σε 42" ιντσες! Για αλλη μια φορά μπράβο στην ΝΟΚΙΑ που έφτιαξε 5 κινητα σε ενα!!! Επίσης ήθελα να ρωτήσω. Το καλώδιο TV μου έχει πανω αναγλυφα τα γραμμτα ΝΟΚΙΑ και έχει τα εξης χαρακτηριστικα: CA-75U 07306019 195R1202000 MADE IN CHINE CE είναι αυθεντικό? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Καλημέρα! Μόλις κατέφθασε από το Χονκ Κονγκ το καλώδιο τηλεόρασης για το κινητό.. Τελικά μου κόστισε γύρω στα 2 ευρώ και έχω να πω πως... το κινητο έδειξε τα δόντια του... συνδέοντας το κινητό με την 42" Wide Screen Sony μου και τον ενισχυτή με τα ηχεία έπαθα πλάκα. Εικόνες, βίντεο, μουσική, παιχνίδια, ιντερνετ σε 42" ιντσες! Για αλλη μια φορά μπράβο στην ΝΟΚΙΑ που έφτιαξε 5 κινητα σε ενα!!! Επίσης ήθελα να ρωτήσω. Το καλώδιο TV μου έχει πανω αναγλυφα τα γραμμτα ΝΟΚΙΑ και έχει τα εξης χαρακτηριστικα: CA-75U 07306019 195R1202000 MADE IN CHINE CE είναι αυθεντικό? Λοιπόν το βρήκα στην σελίδα της ΝΟΚΙΑ και είναι το αυθεντικό... Τουλάχιστον με το κωδικό CA-75U. Είναι στην παρακάτω σελίδα αλλά στην συμβατότητα δεν έχει το 5800... http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/memory-cards-and-cables/cables/ca-75u Το δικό μου το καλώδιο που είχε η συσκευασία μέσα είναι το ίδιο με το δικό σου με μικρές διαφοροποιήσεις στους κωδικούς... CA-75U 07306018 523Q1207559 Made in China Οπότε καλά το πλήρωσες. Είναι αυθεντικό. Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_armodios Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 να ρωτησω κατι ρε παιδια η νεα αναβαθμιση ποτε θα βγει και να γινεται μεσω FOTA??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Όταν με το καλό βγει... δεν γνωρίζουμε πότε, θα είναι και μέσω ΟΤΑ διαθέσιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Bρηκα στη ¨Ενημερωση εφαρμογων¨ ovi contancts...τι ακριψως ειναι αυτο? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Φαντάσου ότι είναι κάτι σαν MSN αλλά μόνο για αυτούς που έχουν λογαριασμό στο ovi και στο GMail... Δοκίμασα να κάνω add επαφή του MSN αλλά όσες και αν έκανα ADD δεν τους πήγε ποτέ ηπρόσκληση. Αλλά είναι καλούτσικο σαν πρόγραμμα!!! :D Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris83 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Αυτό γίνεται και από προηγούμενες εκδόσεις firmware, δεν είναι bug της τελευταίας. Συνήθως το έχω συναντήσει όταν χρησιμοποιώ διαφορετικά θέματα και όχι το προ-εγκατεστημένο. Στο default δεν θυμάμαι να το έχω συναντήσει. Αυτό κυρίως συμβαίνει για τον λόγο ότι τελειώνει η ελεύθερη RAΜ και αναγκαστικά πρέπει να κλείσει το πρόγραμμα που τρέχει εκείνη την ώρα έτσι ώστε να ανακτήσει πόρους το λειτουργικό και να συνεχίσει να λειτουργεί σωστά. Στον ενσωματωμένο browser δεν γίνεται τόσο καλή διαχείριση της ελεύθερης ram και είναι συνηθισμένο φαινόμενο το να κλείνει ο browser μετά από κάποια περίοδο χρήσης. Από την άλλη o mini opera κλείνει γιατί απλά είναι κάποιο bug που υπάρχει στις τελευταίες εκδόσεις και δεν έχει διορθωθεί ακόμη. Με το νέο Opera 5 beta δεν υπάρχει πρόβλημα. Προφανώς το bug διορθώθηκε... Παράθεση http://filathloi.com Αθλητική συζήτηση με ... τζέρτζελο! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sireag Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Το garmin το δεχεται αυτο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Ναι λειτουργεί στο 5800. Διάβασε το αντίστοιχο θέμα, Garmin Maps Mobile™ XT Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Παιδες προβλημα....Κατεβασα πολλα games απο το διαδικτυακο καταστημα ovi στο 5800...Πηγα να το ανοιγωκλεισω(μαθημενος απο τα pc) και το κινητο αρνειται να μπει στην οθονη οπου βαζω pin.Κολλαει στην λευκη οθονη που λεει Νοκια.Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?Εβγαλα μπαταρια κλπ κλπ αλλα τπτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Τι εννοείς κλπ κλπ; Προσπάθησες να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikross Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 μετα απο 3-4 μερες κατοχης και χρησης του 5800 εχω να πω τα εξης: ΘΕΤΙΚΑ 1) κατασκευη πολυ ΚΑΛΗ 2) γρηγορη αποκριση στο τρεξιμο προγραμματων του (ακομη πιο γρηγορο κι απο το Ν78 που υποτιθεται οτι εχει καλυτερο επεξεργαστη. 3) πολυ ωραιο software προσφερεται για αυτη την συσκευη 4) ΠΟΛΥ καλα ηχειακια για τη μουσικη μου 5) μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραιο το κολπο με την τηλεοραση που συνδεεται μεσω καλωδιου και κανεις σχετικα "παπαδες". 6) εμφανισιακα πολυ ωραιο ΑΡΝΗΤΙΚΑ 1) μετρια εως καλη αποκριση οθονης αφης με γυμνο δαχτυλο 2) κολληματακια "περιστροφης" οθονης (ισως και να φταιει η 31.0.008 που εχω) 3) η μπαταρια του ειναι λιγο εως πολυ τρελη και αντεχει 1 εως 1,5 μερα ανοιχτο με λιγη χρηση.. 4) κολληματα του browser της Nokia, μπορει και κλεινει μονος του ωρες ωρες. 5) δεν ειχε θηκη μες στη συσκευασια για το κινητο. 6) λιγο δυσχρυστο σε καθημερινες "γρηγορες" συνθηκες... πχ περπαατημα, οδηγηση... η λιστα ισως αυξηθει. περιμενω απο την κοσμοτε το φρεσκο 5800 γιατι αυτο που εχω εχει καμμενο πιξελ. σκεφτομαι πριν καν ανοιξω τη συσκευασια του νεου να το πουλησω. δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος να πω την αληθεια. το Nokia OVI suite μολις μου εβγαλε την ενημερωση του 5800 την v.31.0.101 αν θυμαμαι καλα. θα δοκιμασω να την κανω στο κινητο για να δω αν θα δω διαφορες και μπας και αλλαξω γνωμη για το αν θα το κρατησω οταν μου ερθει το νεο 5800. υπαρχει καποιο σχετικο section με αγοραπωλησιες μεσα στο φορουμ;; ευχαριστω. Παράθεση κατοχος Nokia! -6600 -N72 -N78 -5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill74 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Καλημέρα σε όλους!επειδή ειχα καιρό να ασχοληθώ με αναβαθμίσεις και χθες πέρασα μια νεα που υπήρχε (V31.0.101) τι ακριβώς διορθώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts