Jump to content

bill74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bill74

  1. Καλημέρα σε όλους!επειδή ειχα καιρό να ασχοληθώ με αναβαθμίσεις και χθες πέρασα μια νεα που υπήρχε (V31.0.101) τι ακριβώς διορθώνει?
  2. η crystal δεν αξιζει μια..κριμα τα χρηματα που εχει.παλιοτερα την ειχα στο N73..ενα κομματι πλαστικο και τιποτα αλλο.ασε που αν σπασουν τα "αυτακια"που την συγκρατει μετα ειναι αχρηστη.
  3. καλησπερα σε ολους!εχω αγορασει αρκετες φορες κινητα απο πλασιο και e-shop..ποτε δεν κανενα προβλημα,απο την στιγμη πιστευω πως ορισμενοι κανουν παραεισαγωγη και μας πλασαρουν "βαπτισμενα"ελληνικα κινητα ΧΩΡΙΣ να ενημερωνουν τον καταναλωτη πρεπει να περιμενουν και της συνεπειες..δεν ειναι τιποτα ενα τηλεφωνο στην προστασια καταναλωτη..ελεος πια και τα λεφτα δεν μας τα χαριζουν.
  4. υπαρχει θηκη για το ποδηλατο στο e-clik.gr αλλα δεν εχει αποθεμα τωρα.http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=33076 δες και εδω http://cgi.ebay.co.uk/NEW-KRUSELL-MULTIDAPT-BIKE-MOBILE-PHONE-HOLDER-KIT-UK_W0QQitemZ370174149886QQcmdZViewItemQQimsxZ20090317?IMSfp=TL090317199003r26004
  5. εχει δικιο ο φιλος jhonny ειναι πραγματι παρα πολυ καλη θηκη ποσταρω και εγω ενα λινκ για περισσοτερες επιλογες.http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=33271
  6. θα παραγγειλω την απλη και τερμα ο ''καθρεπτης''σε ευχαριστω για τις παρατηρησεις σου!
  7. καλησπερα σε ολους!χθες παρελαβα και εγω απο το e-shop το mirror screen protector το τοποθετησα και εφαρμοσε τελεια χωρις φουσκαλες..θελει ομως πολυ υπομονη.Το μονο προβλημα το συναντησα το πρωι σημερα..ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΠΟΤΑ..ειναι ομορφη η μεβρανη αλλα οταν εχει ηλιο νομιζεις πως ειναι κλειστο:blink:Δεν βλεπω να μενει για πολυ θα αγορασω την απλη..Επισης για θηκη συνιστω την Krusell Leathercase Orbit αρκετα καλη και προστατευει το κινητο.
  8. καλησπερα!αγορασμενο24/01 απο e-shop σε μπλε χρωμα..ελαχιστα κολληματα με το λογισμικο τα οποια διορθωθηκαν μετα την αναβαθμιση..και χωρις να κανω διαμορφωση στην καρτα μνημης!
  9. καλησπερα σε ολους δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα θα ηθελα να προτεινω ενα μικρο "μαγαζακι"που βρηκα σημερα series60v5.net..οι ποιο"παλιοι" ας ελενξουν αν αξιζει.παντως εγκατεστησα καποιες εφαρμογες δουλευουν αξογα!:whistle:
  10. καλησπερα παιδια εψαχνα μερες μια θηκη να προστατευει πληρως το κινητο μου και τελικα κατεληξα σε μια krusell..αψογη και κομψη!την εχει το e-click.gr
  11. καλησπερα σε ολους!παρατηρησα στην καμερα πως στις επιλογες πλεον υπαρχει και το geotagging.επισεις στις επιλογες προσθεσαν και την δευτερη καμερα.
  12. το κάνει και στο δικό μου..πραγματικά σαν να λείπει κάποια βίδα.Σε περίπτωση πτώσης τι γίνεται?θα το κλαίμε?:cry:
  13. και εγω μέχρι πριν λίγο πίστευα πως γρατζούνα την οθόνη η θήκη αλλά αν παρατηρήσεις καλά θα δεις πως προστατέυεται απο το περίγραμμα του κινητού οποτε μην την φοβασαι.οσω για την sim αυτή βγαίνει αφαιρώντας το καπάκι και μπαταρία..εχει μια "τρύπα"εκει με την βοηθεια της γραφιδας βγαζεις την sim.
  14. εχω το κινητό 5 μέρες και με όλα όσα εχω διαβάσει παραπάνω τρέμω :worry: μην βγάλει πρόβλημα..ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα ο.κ!πάντως αν και νόμιζα πως θα συναντήσω δυσκολία με την οθόνη αφής αυτό (5800) με εξέπληξε ευχάριστα!πραγματικά φοβερό σε σύγκριση με το Ρ1 που είχα παλιότερα!
  15. πάντως σαν πακέτο είναι πλήρες,δεν θυμάμαι σε προηγούμενο μου κινητό να έδινε τόσα πολλά..θήκη..γραφίδες..μνήμη..tvout..κ.τ.λ.π!
  16. Καλησπέρα σε όλους.Το κινητό το εχω απο το Σαββατο(το αγόρασα απο e-shop.gr)είμαι πολύ ευχαριστημένος..κανένα απολύτος πρόβλημα(προς το παρόν).Το μόνο "παράπονο" η κάμερα του..δεν συγκρίνεται με το Ν95 που είχα πριν.
×
×
  • Create New...